Találatok a következő kifejezésre: Van arra lehetőség hogy valamilyen (8 db)

13 évesen van arra lehetőség, hogy valamilyen munkát vállaljak?

Lehet kocsi mosás, valaki másnak bevásárlás, bármi.

Legjobb válasz: A szomszéd néninek bevásárolhatsz de más nem igazán.

A szomszéd néninek bevásárolhatsz de más nem igazán.

Van arra már lehetőség hogy valamilyen úton-módon befolyásolni lehessen a születendő gyermek nemét?

Legjobb válasz: ciklus.hu-n ha vezeted a mensit, ki tudja írni hogy kb mikor milyen nemû utódra számíthatsz, de persze ez nem 100% pontosságú

ciklus.hu-n ha vezeted a mensit, ki tudja írni hogy kb mikor milyen nemû utódra számíthatsz, de persze ez nem 100% pontosságú
hát, annyiban igen, hogy az biztos, hogy a lány ivarsejtek hosszabb életûek és lassabban mozognak, a fiúk pedig rövidebb életûek és gyorsabban mozognak. tehát, ha tudod, hogy mikor van peteérésed, akkor annyit tehettek mondjuk lány érdekében, hogy a peteérés elõtt 1-2 nappal akcióztok, fiú érdekében meg a peteéréskor.
4. válaszolónak van teljesen igaza, ez az egy ami esetleg bejöhet
Szerintem nem.Minde attól függ, mi ér célba.x vgy y.
szia nekem két kislányom van de nem bánnám ha a harmadik is az lenne

Van arra valamilyen jogi lehetőség, hogy az ember megtagadja hivatalosan az anyját?

Úgy értem, hogy ne is szerepeljen a hivatalos dokumentumokban az anyja nevénél se, bár ez így furcsa lenne, hogy anyja neve: Nincs :)

Legjobb válasz: Ilyen nincs..Soha nem tudod megtagadni az anyádat,a neve mindig ott lesz mindenütt.De nem vagy köteles a kapcsolatot tartani vele,és soha nem kell látnod õt ha nem akarod. Egyébként az egy dolog,hogy anyád neve minden iraton ott van.Ettõl még nem megy tönkre az életed..

Ilyen nincs..Soha nem tudod megtagadni az anyádat, a neve mindig ott lesz mindenütt.De nem vagy köteles a kapcsolatot tartani vele, és soha nem kell látnod õt ha nem akarod. Egyébként az egy dolog, hogy anyád neve minden iraton ott van.Ettõl még nem megy tönkre az életed..
A kérdező hozzászólása: Igazad van, attól valóban nem megy tönkre az életem, hogy a neve mindenhol szerepel. Köszi a választ, persze gondoltam, hogy nem lehet hivatalosan megtagadni...


Bocsika, de ez megint egy , hogyan lehet a halottat föltámasztani, kérdés.
halottat föltámasztani? elég lett volna ha azt írja hogy nem

Nincs valamilyen lehetőség arra, hogy visszaszerezzem a veletlenul veglegesen (tehat mar a kukabol is ki van torolve) kitörölt Outlook fájlokat?

Esetleg nincs rá valamilyen program vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Van, de ezek a programok nem fogják 100%-osan visszahozni a fájlokat, lehet, hogy amit keresel nem lesz meg, vagy már nem fogod tudni rendesen megynitni, esetleg hiányozni fog a fele. Én ajánlom a Pandora Recoveryt: http://www.pandorarecovery.com

Van, de ezek a programok nem fogják 100%-osan visszahozni a fájlokat, lehet, hogy amit keresel nem lesz meg, vagy már nem fogod tudni rendesen megynitni, esetleg hiányozni fog a fele. Én ajánlom a Pandora Recoveryt: http://www.pandorarecovery.com

Van lehetőség arra fifa 13-ban hogy átállítsam az irányítást valamilyen tetszőleges gombra?

Legjobb válasz: Van benne valahol egy fifa config exe, csak nem tudom hol. Azt hiszem nem a fõkönyvtárban. Nézd át a mappákat a fõkönyvtáron belül. Már egy ideje nem játszottam vele.

Van benne valahol egy fifa config exe, csak nem tudom hol. Azt hiszem nem a fõkönyvtárban. Nézd át a mappákat a fõkönyvtáron belül. Már egy ideje nem játszottam vele.
A kérdező hozzászólása: de ott nem lehet ilyet beállítani
Mivel irányítasz? Controller vagy billentyûzet?
A kérdező hozzászólása: bill

Van rá valamilyen - akármilyen - mód vagy lehetőség arra, hogy a szocpollal megvett házunkat eladjuk?

Lassan 5 éve lakunk a házunkban aminek a megvásárlásánál hitelt és szocpolt is vettünk fel. Eladhatjuk?

Van valahol az országban lehetőség arra, hogy megunt, régóta nem használt ruháimat leadjam valamilyen turkálóba, vagy ehhez hasonló üzletbe?

És azokért a ruhákért, amiket oda adok nekik eladásra, minimális pénzt kapjak?

Legjobb válasz: Bocsi az offért, de a válasz engem is érdekelne.

Bocsi az offért, de a válasz engem is érdekelne.
van sok olyan turi ahol ruhát fel is vásárolnak, és kilóra fizrtnek
Ez úgy mûködik, hogy beadod a ruhákat, és megállapodsz, hogy ha el tudják adni valamelyiket, akkor abból hány százalék a tiéd. Ennyit tudsz tenni, én anno mindenhol végigkérdeztem neten és ez volt a válasz.
Ma este lesz egy csere börze budapesten. Ha érdekel valakit irjon és megirom részletesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!