Találatok a következő kifejezésre: Van arra lehetőség (356 db)

Munkanélküliként van lehetőség felvenni ilyen 1-1, 5 millió Ft hitelt? és van arra lehetőség h csak ilyen 1-2-3-4 hónap múlva kezdem el törleszteni?

Konkrétan 1 külföldi tréningre kéne meg az addigi ott lakásra/ott élésre amíg meg nem kapom az első fizum

Legjobb válasz: Ha személyi kölcsönre gondolsz akkor esélytelen. Munkaviszony igazolás az alap.

Ha személyi kölcsönre gondolsz akkor esélytelen. Munkaviszony igazolás az alap.
Bank akkor ad pénzt, ha biztosítva látja a visszafizetést. Az esetedben a visszafizetés legjobb esetben is csak egy ígéret. Kizárt eset, hogy adna.
kedves kérdezö! te adnál vkinek 1 millát, ha tudnád hogy kb. 50.000 et (vagy annyitse) keres havonta összesen??? kérdezés elött gondolkozzatok már, iszonyat hülye kérdések vannak néha :)
Max a saját lakásodra adnának, de ha nem tudnád visszadni az sem lenne meg, ezért mondtam hogyszerncsére.
szerencsére nem
A kérdező hozzászólása: kedves válaszoló ad1 eléggé elvagy tévedve 50000..... ad2 válasz elõtt gondolkozzatok már iszonyat gyökér válaszok vannak néha... most komolyan aki nem képes kulturált választ adni (a kérdésre!) az minek ír?

Mégis hogy képzeli a Telenor azt hogy 16 000 Ft-os számlát kiküld arra amit nem is csináltam? Van arra lehetőség hogy a hűség lejárata előtt felmondjam ezt a "szolgáltatást"?

Telenor Hiperfos 21 mobilnetem van ( 10 gigás csomag ). Csütörtökön jött a számla amin a megszokott 7000 Ft helyett 16 000 Ft-os összeg szerepel! A papír szerint én 9000 Ft-ot Roamingoltam Romániában holott utoljára 4 hónapja voltam kint Romániában és akkor sem vittem magammal az USB Sticket. Már próbáltam többször is hívni őket de általában 30 perc múlva meguntam az idióta várakoztató zenéjüket. Nem ez volt az első húzásuk nálam de most végleg betelt a pohár. Legszívesebben a szerződést és az összes eddig kapott számlát beraknám egy iratmegsemmisítőbe és az USB Sticket kihajítanám az ablakon és szétverném kalapáccsal. Mégis hogyan számlázhat ilyen felelőtlenül és hogyan [email protected] le ennyire az ügyfeleit egy ilyen "nagy" cég? Van arra lehetőség hogy ezek után kötbér nélkül felmondjam a "szolgáltatást" ( Bár mondjuk ez minden csak nem szolgáltatás ) ?

Legjobb válasz: Szerintem mindeképp menj be hozzájuk és kérj az adatforgalmadról részletes kimutatást, mert lehet hogy csak admin. hibáról van szó.

Szerintem mindeképp menj be hozzájuk és kérj az adatforgalmadról részletes kimutatást, mert lehet hogy csak admin. hibáról van szó.
Sajnos nincs lehetõség a kötbér elkerülésére. Azt tanácsolom menj be személyesen valamelyik üzletükbe és verd egy kicsit az asztalt.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn mindenképp elmegyek és számon kérem azt a 9000 Ft-ot csak az a baj hogy én csak munka után tudok elmenni ami 4 óra és akkor egy csomóan vannak az ügyfélszolgálaton mert mindenki akkor panaszkodik.
Nem lehetséges, hogy túl közel voltál a határhoz, és automatikusan a román szolgáltatót választotta cucc, a nagyobb térerõ miatt? Ha ez így vt, akkor ezt buktad! Ezért kell kikapcsolni, ha lehetséges, az automatikus szolgáltatóválasztást, meg figyelni, hogy hová csatlakozik.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. Békéscsabán lakok szóval nem vagyok messze a Román határtól de eddig még sohasem állt át a román hálózatra mivel elég erõs itt a Telenor hálózata és a románt meg már nem nagyon lehet fogni csak ha elindulok Gyula fele de arra is gyenge. Amúgy meg szoktak SMS-t küldeni hogy Üdvözlünk az XY Románia hálózatában ha átáll.
Hát, a stick asszem nem veszi az SMS-t. Nézd meg a beállításokat, hátha le lehet tiltani a roamingot. Okostelefonon be lehet, számítógépen nemtom.

Van arra lehetőség, hogy olyan adásvételi szerződést kössünk egy ingatlan megvételekor, hogy a tulajnak részletekben fizetjük meg a szóban forgó ingatlan teljes összegét havi törlesztésben?

Legjobb válasz: A történet a következõ: a szülõi házunk megüresedett, mert anyám örökölt egy másikat, nekünk egyenlõre nincs lakásunk, ezért gondoltunk arra, hogy megvesszük tõle, de úgy hogy havi 30 ezret adunk neki fixen, mindezt természetesen szerzõdébe foglaljuk.Nem nagy összegrõl van szó, mármint másfél milliót kellene akkor nekünk a pár év alatt visszafizetnünk.Szerintetek nincs ennek jogi akadálya?

A kérdező hozzászólása: A történet a következõ: a szülõi házunk megüresedett, mert anyám örökölt egy másikat, nekünk egyenlõre nincs lakásunk, ezért gondoltunk arra, hogy megvesszük tõle, de úgy hogy havi 30 ezret adunk neki fixen, mindezt természetesen szerzõdébe foglaljuk.Nem nagy összegrõl van szó, mármint másfél milliót kellene akkor nekünk a pár év alatt visszafizetnünk.Szerintetek nincs ennek jogi akadálya?
A kérdező hozzászólása: A "mi" alatt páromat és két pici babánkat = saját családot értettem.
Ügyvéddel kellene beszélni. Laikusként úgy gondolom, nincs akadálya, de addig mint egyértelmûen nem lesztek tulajdonosok, ez nyilván világos. Valamint a tulajdonos valószínûleg bizonyos kamatot fog felszámolni, mert így ugyebár nem egyszerre jut a vételárhoz. Csak ilyenkor rizikós az állagmegóvás, de gondolom fel kell méretni az ingatlant. Gondolom szeretnétek ott lakni addig is, amíg nincs teljesen kifizetve?


Tridef 3D nevű programmal van arra lehetőség valahogy hogy az . Mkv kiterjesztéssel rendelkező filmeket le lehessen játszani?

Legjobb válasz: Így igen: MKV files are not natively supported by TriDef 3D. However, please download the Haali Media Splitter from the following link: http://haali.su/mkv/ This enables you to playback MKV files without having them to re-encode. https://www.facebook.com/TriDef/posts/448698068509090

Így igen: MKV files are not natively supported by TriDef 3D. However, please download the Haali Media Splitter from the following link: http://haali.su/mkv/ This enables you to playback MKV files without having them to re-encode. https://www.facebook.com/TriDef/posts/448698068509090
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) mostmár mûködik :)

Ebay-n van arra lehetőséget, hogy eladásnál a szállítási költségeket országok/régiók szerint adjam meg?

Legjobb válasz: Be lehet külön állítani hogy az USA-ba mennyi meg hogy a nemzetközi mennyibe kerül, valamint az egyes opcióknál meg lehet adni hogy miket zársz ki. A Magyar Posta egyébként csak két régiót különböztet meg, EU-n belülit meg kívüli, szóval összesen 2 opcóra lesz szükséged és az sem igazán indokolt mert az eltérés a két ár között minimális

Be lehet külön állítani hogy az USA-ba mennyi meg hogy a nemzetközi mennyibe kerül, valamint az egyes opcióknál meg lehet adni hogy miket zársz ki. A Magyar Posta egyébként csak két régiót különböztet meg, EU-n belülit meg kívüli, szóval összesen 2 opcóra lesz szükséged és az sem igazán indokolt mert az eltérés a két ár között minimális
A kérdező hozzászólása: Én a posta oldalán csak ezt találtam: http://www.posta.hu/static/internet/download/2013_tarifatabl.. Ezek alapján EU-n belül is vannak különbségeket.

Ha Én Nyíregyházán lakom, itt járok terhesgondozásra, akkor van arra lehetőség, hogy Debrecenben szüljek? Ott van egy bababarát női klinika nagyon jó tapasztalatokkal. Én kádban szeretnék szülni, de úgy tudom Nyíregyházán ez nem lehetséges.

Ezt úgy képzelném el, hogy szülés el?tt 2-3 nappal már befeküdnék, mivel Nyíregyházáról kicsit hosszú lenne az út, és ott szülnék, bár nem választott orvosnál.

Legjobb válasz: Szia, nyíregyházi vagyok:)de szülhetsz itt is kádban...van egy alternatív szoba....s dokik meg osztály is nagyon jó, ittt van alapítványi...én nem szülnék debrecenben...de van itteni ismerõsöm aki ott szült, de ott is járt dokihoz. ha gondolod írhatsz privit:)Én orosz dokihoz jártam:)

Szia, nyíregyházi vagyok:) de szülhetsz itt is kádban...van egy alternatív szoba....s dokik meg osztály is nagyon jó, ittt van alapítványi...én nem szülnék debrecenben...de van itteni ismerõsöm aki ott szült, de ott is járt dokihoz. ha gondolod írhatsz privit:) Én orosz dokihoz jártam:)
A kérdező hozzászólása: Írtam priviben mail-t! Köszi a válaszodat!
wordpressnél van, blog.hu nál nem tudom.
A kérdező hozzászólása: és azt is be lehet állítani, hogy mondjuk egy hét múlva jelenjen meg automatikusan?

Windows 8 van a gépemen 64 bites. Van arra lehetőség, hogy az internet explorer 10-ed leszedjem, és az Ie9-et rakjam fel, mégpedig a 32 bites verziót?

Azért van rá szükségem,mert a Mathplayer program csak ezen m?ködik, ami fontos nekem a matematikai egyenletekhez f?iskolánál.

Legjobb válasz: Van.

Van.
A kérdező hozzászólása: És mi az?
- Leszeded az IE 10-et - Felrakod a 32 bites IE9-et http://www.howtogeek.com/117166/how-to-uninstall-internet-ex.. esetleg átállíthatod a böngészõt h hazudja magát régebbi IE-nek, néha mûködik ez a megoldás is
Kompatibilitási mód nem jó?
A W8-ban az IE10 a böngészõ, én biztos nem buherálnám át IE9-re. Próbáld meg a KOmpatibilitási nézetet, vagy használd az F12-t, és ott vissza tudsz menni egészen IE7 motorig.

Van arra lehetőség a Facebok-on hogy lássam kik vannak bejelentkezve, ha én nem vagyok bejelentkezve?

Legjobb válasz: Van! a röntgenszemû-maruszja alkalmazást használva (de nem olcsó és nem tölthetõ le a NET-rõl sem, még Torrenten sem elérhetõ, ami nem semmi...)

Van! a röntgenszemû-maruszja alkalmazást használva (de nem olcsó és nem tölthetõ le a NET-rõl sem, még Torrenten sem elérhetõ, ami nem semmi...)
hát, úgy nem. de ha be vagy jelentkezve, simán látod, hogy ki van bent, és téged nem látnak... nem árulom el, hogy hogy, de egy kattintással megoldható :D gondolkozz... csak arra vigyázz, hogy ne fájjon!

Van arra lehetőség, hogy ne csak félévkor váltsak iskolát, hanem akár most is?

Legjobb válasz: Ez attól függ, milyen iskoláról van szó. Általános és középiskolában van rá mód, felsõoktatásban nincs.

Ez attól függ, milyen iskoláról van szó. Általános és középiskolában van rá mód, felsõoktatásban nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!