Találatok a következő kifejezésre: Van aranyos, szülésznő a (3 db)

Van aranyos, kedves szülésznő a debreceni Klinikán?

Ott fogok szülni. Nevekkel ha lehet, problámás vagyok így nagyon félek. Köszönöm

Legjobb válasz: Kicsit zavaros a kérdés, hátha jól értem: Elõször is jelentkezz az ingyenes szülésfelkészítõre (a Nõi Klinika portáján kell nyomtatványt kitölteni), akár papás szülésed lesz, akár nem. Ott errõl is tudsz érdeklõdni. Nekem Nagy Csilla segített, csak jókat tudok mondani, már amennyire természetes szülésrõl lehet jó emléket õrizni. De egyébként bárki lesz a szülésznõd, jó kezekben leszel. Azért ne felejsd el, hogy se az orvos se a szülésznõ nem fog helyetted szülni és nem a barátnõd lesz, hanem a gyermekedet segít világrahozni. De akkor se lesz könnyebb vagy kevésbé fájdalmas, csak Te érzed magad nagyobb biztonságban, ha választasz. (nekem se fogadott orvosom, se szülésznõm nem volt, tényleg mégis a legjobbakat tudom csak mondani a szülésrõlés a gyermekágyas osztályról is.) 3 hetes kisfiú mamája

Kicsit zavaros a kérdés, hátha jól értem: Elõször is jelentkezz az ingyenes szülésfelkészítõre (a Nõi Klinika portáján kell nyomtatványt kitölteni), akár papás szülésed lesz, akár nem. Ott errõl is tudsz érdeklõdni. Nekem Nagy Csilla segített, csak jókat tudok mondani, már amennyire természetes szülésrõl lehet jó emléket õrizni. De egyébként bárki lesz a szülésznõd, jó kezekben leszel. Azért ne felejsd el, hogy se az orvos se a szülésznõ nem fog helyetted szülni és nem a barátnõd lesz, hanem a gyermekedet segít világrahozni. De akkor se lesz könnyebb vagy kevésbé fájdalmas, csak Te érzed magad nagyobb biztonságban, ha választasz. (nekem se fogadott orvosom, se szülésznõm nem volt, tényleg mégis a legjobbakat tudom csak mondani a szülésrõlés a gyermekágyas osztályról is.) 3 hetes kisfiú mamája
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a kisfiadhoz! Nem terveztem sem fogadott dokit, sem szülésznõt, de sajna olyan a terhességem hogy kell, szinte a Klinikán hordtam ki, nem feküdtem bennt, de majd minden héten néztek engem és a babát is! Bármit megadnék egy kedves orvosnak és szülésznõnek hogy komplikáció mentes legyen, mind az én és a kisbaba részérõl! Igen ezt hallottam, h nagyon aranyosak, és persze ezek után mármint ahogy kihordtam a babát, a legrosszabbra készülök fel, aztán jöhet a kellemes csalódás! :D
Szia! Nekem is problémás volt a terhességem(A baba volt beteg).Nem volt, még orvosom sem.Senki nem vállalt. Nagyon rendesek voltak:) Én 4-szer voltam szülõszobán. Nálad mi a baj? Én is nagyon féltem és kellemesen csalódtam!

Milyen szobák vannak a szent Isván kórházban, Babás vagy sima szobák? Mik a tapasztalatok a hellyel kapcsolatban? Nővérek szülésznők aranyosak? Szült ottt valaki mostanában? Vagy készül oda?

Kb egy hét múlva megyünk, és izgulok még sosem voltam kórházban, jó ellátást kap a babám? tudtok valami netes oldalt?

Legjobb válasz: Akkor én pontosítok(mint ott szült kismama):mivel ez egy bababarát khz,24 órában veled van a baba(nem is nagyon van lehetõség arra,h beadd a csecsemõsöknek,mivel hely sem igen van).Most alakították át,az 5 és 6 ágyas kórtermekbõl 4 ágyas fürdõszobás kórtermek lettek.A szülésznõk kedvesek(ha nem fogadott akkor is) és profik(ez a dokikról is lemondható)A nõvérek is nagyon segítõkészek,de bármit tudni akarsz KÉRDEZD ÕKET,mert nagyon elfoglaltak,így maguktól nem biztos,h mindent mondanak.A babád és te is jó kezekben lesztek,ebben biztos vagyok.A khznak van honlapja,sok-sok információval.Könnyû,gyors szülést.

Akkor én pontosítok(mint ott szült kismama):mivel ez egy bababarát khz, 24 órában veled van a baba(nem is nagyon van lehetõség arra, h beadd a csecsemõsöknek, mivel hely sem igen van).Most alakították át, az 5 és 6 ágyas kórtermekbõl 4 ágyas fürdõszobás kórtermek lettek.A szülésznõk kedvesek(ha nem fogadott akkor is) és profik(ez a dokikról is lemondható)A nõvérek is nagyon segítõkészek, de bármit tudni akarsz KÉRDEZD ÕKET, mert nagyon elfoglaltak, így maguktól nem biztos, h mindent mondanak.A babád és te is jó kezekben lesztek, ebben biztos vagyok.A khznak van honlapja, sok-sok információval.Könnyû, gyors szülést.
Szia! Hát csatlakozom az elöttem szólokhoz, nekem se volt egy pozitív élmény az István kórház.A második babámat nem is ott szültem.Velem közölték szülés közben hogy nincs epidurális érzéstelenítõjük mert elfogyott... Pedig egész terhesség alatt arra készültem hogy azzal szeretnék mindenféleképpen szülni.Hát megtudtam milyen a természetes szülés.Amugy meg tényleg minden ugy van ahogy az elöttem írók is leirták.Ha front van káosz van a korházban, nincs hely, a szobába bárki jöhet mehet.
22.11.es vagyok Hát azért mert baba mama barát a kórház, azért szerintem egy kicsit zavaró amikor szoptatni próbálsz és a két szobatársad pereputtya ott van melletted 1méterre és téged néz, se pihenni se semmit nem tudsz nyugodtan csinálni.A szülésrõl meg annyit hogy volt fogadott szülésznõm, orvosom, és még se szólt egyikse hogy ilyen helyzetek vannak, pedig a én is lebeszéltem elõre a szülésznõmmel hogy EDA-val szeretnék szülni.Csak aszülésznõm éppen nem ért rá bejönni...Utólag persze én is megtudtam, hogy szokott nekik félretéve, amiért neked kell fizetni(hozzáteszem én bármennyit fizettem volna érte).És igazad van nem muszáj ott szülni, és én nem is ott szültem a második babámat...
Elõzõ vagyok, még annyit, a szülésznõknõk közül vannak nagyon jók, de a csecsemõsök azok, nagyképûek, és úgy viszik a gyerekeket, mintha valami csomag lenne, nem pedig egy baba.Meg bementem az egyik szobatársammal fürdetést megnézni, tanulás céljából, és ki sem mosták egyik gyerek után a kádat, kiöntötték a vízet, és minden gyereket ebben fürdettek, semmi fertõtlenítés, semmi kimosás, szóval ez nekem kicsit fura volt, hogy nem adtak a higiéniára.
Még mindig a 2. vagyok.Annyira sajnálom lányok, h nektek ilyen rossz tapasztalatok van!És én csak 3 napot töltöttem bent, de nekem minden kerek volt(2 gyereket szültem ott).Rajtam kívül 2 barátnõm is ott szült, az egyik megint várandós, és oda megy megint szülni... Velem a dokim és a szülésznõm is nagyon korrekt, profi és segítõkész volt, de uezt tudom mondani a nõvérekrõl is(pedig õk nem kaptak egy fillért sem).És eddig még nem is írtak negatív dolgokat az Istvánról, pedig volt már egy pár kérdés ezzel kapcsolatban.Minden jót nektek, és remélem mihamarabb elfelejtitek a rossz emlékeket!
Szia. Igaz én csak látogatóban voltam ott, de a egy szobában lehet veled a baba, boldog-boldogtalan bemehet a szobába látogatóba. Ahol az ismerõsöm feküdt, abban a szobában 3 ágy volt, az ágy elég kényelmetlen és magas, a szoba kicsit lepukkant, de elviselhetõ. A többirõl sajnos nem tudok nyilatkozni! Könnyû szülést kívánok Neked! 32 hetes
Én tavaly ott szültem, de jót sajnos nem tudok mondani.Rosszat sokat tudnék.Majdnem meghaltam a babámmal a szüléskor, mert bénáztak.Ha részletesen érdekel írhatok.
Sajna nekem a Szülész nõgyógyászom mondta még annó egy éve, hogy szörnyû egy kórház, és õ oda be nem teszi többet a lábát.Nagyon rossz véleménnyel volt!Nekem ott volt egy abortuszom, és elég rosszul altattak el mert féligmeddig fent voltam és emlékszem a legrosszabbakra, mint végül akkor kiderült kevés altatót adtak, azt nem tudom már, hogy miért de nagyon gáz nem?Magyarul nem voltam altatva csak kábítva!Nagyon stresszel még mindig!Most 24-hetes vagyok és aszthiszem oda tartozom mert a 8.kerületben lakunk, vagy rosszul tudom?Lehetne esetleg a Nõgyógy.Klinikán szülnöm itt az Üllõi úton?Ott született a kislányom is!

Érdemes a SOTE II-n szülésznőt fogadni? Vagy aranyosak amúgy is? Törődnek valamennyire az emberrel? Dokim van.

Legjobb válasz: Köszönöm. Anyagilag nem igazán készültünk rá, csak a dokira. Ezért is érdekelt hogy mik a tapasztalatok ebben a kórházban. Szültem már itt, azaz császárom volt, de akkor tudtam hogy császár lesz, és nem fogadtam szülésznõt mert felesleges lett volna. De most lehet természetes szülés (ha minden ok lesz) és ezért elkezdtem rajta gondolkodni.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Anyagilag nem igazán készültünk rá, csak a dokira. Ezért is érdekelt hogy mik a tapasztalatok ebben a kórházban. Szültem már itt, azaz császárom volt, de akkor tudtam hogy császár lesz, és nem fogadtam szülésznõt mert felesleges lett volna. De most lehet természetes szülés (ha minden ok lesz) és ezért elkezdtem rajta gondolkodni.
Én ott szültem 2x is, tényleg kedvesek voltak!
Nekem volt, de általánosságban igaz, hogy a szülésznõk 90%-a végtelenül normális ebben a kórházban. Talán azért jó, ha van, mert õ van végig veled szülésnél (doki ki-be mászkál -nálunk legalábbis-, csak a kitolástól volt benn állandóra), és ha ismeritek egymást, egyszerûbb + még szülés elõtt is lehet zargatni kérdéssel, kéréssel.
Szia Én itt fogok majd kb egy hónap múlva szülni, nem fogadtam szülésznõt, mert a dokim azt mondja mindegyik végtelenül kedves.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! 2 héten belül szülök ott.
3.vagyok: Akkor nagy már az izgalom, szívesen lennék a helyedben újra :) Kinél szülsz? Könnyû szülést és jó egészséget Nektek :)
A kérdező hozzászólása: Igen, már izgulok kissé, hogy lesz. :) dr. Sobel Gábor az orvosom megint.
:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!