Találatok a következő kifejezésre: Van angol oldal (235 db)

Ezt nem értem. Van egy lemezkiadó, aminek van angol, illetve amerikai oldala. A kiadó eredetileg angol, az amerikai csak kirendeltség. Az angol oldalon a CD-k 12 Font körül mozognak, az amerikai oldalon meg 12 dollár. Tehát jóval olcsóbban. Miért?

Legjobb válasz: Egy adott termék árát többek között a piaci körülmények és az ország (adó)jogszabályai határozzák meg. Pl. lehet, hogy Amerikában több adó terheli a digitális hanghordozók eladását és nagy valószínûséggel a hatalmas kínálati oldal miatt nyomottabb áron lehet eladni a CD-ket, mint Angliában.

Egy adott termék árát többek között a piaci körülmények és az ország (adó)jogszabályai határozzák meg. Pl. lehet, hogy Amerikában több adó terheli a digitális hanghordozók eladását és nagy valószínûséggel a hatalmas kínálati oldal miatt nyomottabb áron lehet eladni a CD-ket, mint Angliában.

Van olyan oldal, mint az 5 perc angol, csak németből?

Legjobb válasz: http://chance-angol-nemet-nyelviskola.blogspot.com/p/online-.. Ezt a nyelviskolát merem neked ajánlani. Heti rendszerességgel küldik az anyagot, Ingyenes heti nyelvlecke címszó alatt. Te is kérheted. regisztrálás után minden kedden ingyenesen küldik. Különbözõ fajta feladatok vannak itt. Nyelvtani rész, néha videók, érdekes cikkek, természetesen német nyelven. Sok-sok segítséggel. Az oldalukon is, bal oldalon találsz különbözõ feladatokat. Nem tudom, hogy olyan-e, mint az 5 perc angol, azt nem ismerem, de megbízhatóak és folyamatosan fejlesztik az oldalukat. Ha elolvasod, sok minden érdekességet találsz.

http://chance-angol-nemet-nyelviskola.blogspot.com/p/online-.. Ezt a nyelviskolát merem neked ajánlani. Heti rendszerességgel küldik az anyagot, Ingyenes heti nyelvlecke címszó alatt. Te is kérheted. regisztrálás után minden kedden ingyenesen küldik. Különbözõ fajta feladatok vannak itt. Nyelvtani rész, néha videók, érdekes cikkek, természetesen német nyelven. Sok-sok segítséggel. Az oldalukon is, bal oldalon találsz különbözõ feladatokat. Nem tudom, hogy olyan-e, mint az 5 perc angol, azt nem ismerem, de megbízhatóak és folyamatosan fejlesztik az oldalukat. Ha elolvasod, sok minden érdekességet találsz.

Németet tanulok és mellette nagyon megszeretnék tanulni angolul. Van valami oldal ahol jól meglehet tanulni? (13/L)

Nagyon kéne az angol tudás most nekem.

Legjobb válasz: Egy nyelvet nem lehet "most" gyorsan megtanulni, ahhoz sok év kell. Mivel az angol az egyik legtöbbet beszélt nyelv, ezért biztos nincs ilyen oldal :) Komolyan, a google elsõ ötezer oldala ez.

Egy nyelvet nem lehet "most" gyorsan megtanulni, ahhoz sok év kell. Mivel az angol az egyik legtöbbet beszélt nyelv, ezért biztos nincs ilyen oldal :) Komolyan, a google elsõ ötezer oldala ez.
Esetleg a "kreatív nyelvtanulás" nevû csomagról hallottál már? Jól összeszedett dolog, és öntanító. Az ára eleinte húzósnak tûnhet, olyan 20ezer környékén van, de késõbb megtérül. Tapasztalatból mondom (habár nem angol nyelvbõl), hogy nagyon jól fel van építve és bárki megtudja tanulni, csak idõt kell rá szánni. Akár fél év alatt megtanulhatsz, rajtad múlik. (Amúgy csak megsúgom, hogy mivel az angol egy eléggé szükséges nyelv, ezért is ugye elég sokan tanulják, így van esély arra, hogy meg sem kell venni, hanem lelehet tölteni a netrõl. Bár te tudod, én inkább megvettem, számomra egyszerûbb papírformában tanulni.) Itt a weboldal ha érdekel, nézz utána, azzal nem vesztesz semmit. http://www.kreativnyelv.hu/start.php
A kérdező hozzászólása: utolsó: nagyon köszi:) sokat segítettél ezzel:)
http://www.interpals.net/ itt pl ez egy amolyan közösségi oldal a világ minden tájáról vannak emberek lehet velük levelezni valaki tud több nyelven is beszélni angol és német azt hiszem a leggyakoribb


Van olyan oldal, ahol internetről lehet küldeni ingyen sms-eket lehetőleg külföldre is? Lehet külföldi (idegen nyelvű oldal is: angol, német spanyol nyelvű még olasz francia is belefér számomra) oldal is.

Legjobb válasz: http://www.text4free.net/ Ezt egyik ismerõsöm linkelte be a múltkor. Állítólag nemzetközi ingyen sms küldõ (angol nyelvû), bár én még nem próbáltam ki.

http://www.text4free.net/ Ezt egyik ismerõsöm linkelte be a múltkor. Állítólag nemzetközi ingyen sms küldõ (angol nyelvû), bár én még nem próbáltam ki.

Ismertek olyan oldalakat, ahol angolul beszélnek alatta pedig ott van angol felirattal, hogy mit mond?

Legjobb válasz: Üdv 2013-ban, rogyásig van az internet angol nyelvû sorozatokkal és hozzá tartozó angol felirattal...

Üdv 2013-ban, rogyásig van az internet angol nyelvû sorozatokkal és hozzá tartozó angol felirattal...
TV bekapcs Discovery channelre átkapcs teletext bekapcs
A kérdező hozzászólása: Nekem a discoveryn nincs teletext. :S De valaki tudna linkelni ilyen oldalakat? KÖSZ

Tudnátok olyan oldalt, ahol fogalmazások vannak, vagy lelehet tölteni? Mert én kerestem de sehol nem találtam. Angol oldal is lehet mert angolul kell a fogalmazás.

Legjobb válasz: http://www.teacherjoe.us/Comps.html http://www.englishdaily626.com/english_compositions1.html Nem tudom, hogy ilyenekre gondoltál-e vagy esetleg komolyabbakra (esszé, filmelõzetes, könyvajánló, vagy a tipikus levélírás témákra (pl panaszlevél, szerkesztõi levél, character reference,...))...

http://www.teacherjoe.us/Comps.html http://www.englishdaily626.com/english_compositions1.html Nem tudom, hogy ilyenekre gondoltál-e vagy esetleg komolyabbakra (esszé, filmelõzetes, könyvajánló, vagy a tipikus levélírás témákra (pl panaszlevél, szerkesztõi levél, character reference, ...))...

Van olyan oldal vagy könyv ahol a nyelvtani szerkezetekre írnak sok-sok példamondatot fordítással együtt? Angol

Olyanra gondolok, mint a Dohár: Kis angol nyelvtan c. könyv végén lév? 1000 mondatra külön-külön csoportosítva.

Legjobb válasz: Ezeket ajánlanám, ezekre fáj a fogam; igazából ez a 4 könyv tökéletes felkészítést tud adni, ha megvan az elméleti háttér (amit ugye nem csak nyelvtan könyvekbõl kell megtanulni): Oxford Angol Nyelvtan: Magyarázatok - Gyakorlatok Megoldókulccsal az önálló nyelvtanuláshoz Coe, Norman; Harrison, Mark; Paterson, Ken English Grammar in Use with key A self-study reference and practice book for intermediate students of English with answers Murphy, Raymond Angol érettségi feladatsor-gyûjtemény Emelt szinten Pojják Klára Gálfalvy Ágnes: Készüljünk a nyelvvizsgára! - Komplett feladatsorok az angol középfokú írásbeli nyelvvizsgához (ez 15 komplett feladatsort tartalmaz)

Ezeket ajánlanám, ezekre fáj a fogam; igazából ez a 4 könyv tökéletes felkészítést tud adni, ha megvan az elméleti háttér (amit ugye nem csak nyelvtan könyvekbõl kell megtanulni): Oxford Angol Nyelvtan: Magyarázatok - Gyakorlatok Megoldókulccsal az önálló nyelvtanuláshoz Coe, Norman; Harrison, Mark; Paterson, Ken English Grammar in Use with key A self-study reference and practice book for intermediate students of English with answers Murphy, Raymond Angol érettségi feladatsor-gyûjtemény Emelt szinten Pojják Klára Gálfalvy Ágnes: Készüljünk a nyelvvizsgára! - Komplett feladatsorok az angol középfokú írásbeli nyelvvizsgához (ez 15 komplett feladatsort tartalmaz)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Esetleg van jó ötleted, h melyik gyakorlókönyv a tuti?

Van olyan oldal, ahol magyar nyelvű mondatokat, szövegeket lehet angolra fordítani? (lent bőv. )

Szóval az a gondom, hogy nehézség nélkül tudok angol szöveget magyarra fordítani, persze nem épp szakszövegekre gondolok. Viszont alig tudom helyesen megfogalmazni angolul, amit magyarul akarok mondani, és kommunikálni is csak nehezen. Olyan oldal kellene, ahol a végén a helyes válasz is megjelenik, hogy lássam át hol hibáztam.

Legjobb válasz: Én ehhez azt szoktam csinálni, hogy ha van egy angol szövegem, lefordítom magyarra, félreteszem, és 1 hét múlva visszafordítom angolra. Akkor látom, hogy hogy kellett volna.

Én ehhez azt szoktam csinálni, hogy ha van egy angol szövegem, lefordítom magyarra, félreteszem, és 1 hét múlva visszafordítom angolra. Akkor látom, hogy hogy kellett volna.

Angolul tanulok és kénének pár olyan linkek ahol angol felolvasások vannak, ilyen oldalak aholírja a szöveget és ilyen angol hangos könyv stb. hanganyagok Küldenétek?

és ha nem baj lenne még vmi, ami fontosab is. Vannak fent a neten olyan angol nyelv? nem túl hosszú regények, amiket nem kell letölteni?Küldenétek pár linket?angol történeteket, kösszi

Legjobb válasz: "kénének pár olyan linkek" elõször ha javasolhatom magyarul tanulj meg:D

"kénének pár olyan linkek" elõször ha javasolhatom magyarul tanulj meg:D
A kérdező hozzászólása: utsó az mi h fanfiction? vagy micsoda:)
Az 5 perc angolon megkerdezheted a tanart, es a diakokat is!!! Nem tellik semmibe, amig felmesz az odalra, es megkerdezed, vagy?:)
A kérdező hozzászólása: nem tud vki?legalább akkor csak egy regényt angolul ami fent van a gépen
Meg ha beirod az angol google-ba (google.co.uk) amire szukseged van, akkor ugy lesz a legegyszerubb. Ird be pl. hogy read books online, vagy valami ilyesmit, sok oldalt kidob! Jo olvasast!:)
A kérdező hozzászólása: nem én csak a neten akartam szabadidõmbe angol tini regényeket olvasni, az 5perc angolon vannak regények??? mert nekem kifejezetten az kéne nem tanulni való:)
Szia, be vagy iratkozva a konyvtarba? Mert ott vannak angol nyelvu olvasnivalok. Es ajanlom neked az 5percangol.hu oldalat, mindennap kapsz hazifeladatot ingyen, es megkerdezheted a kerdesedet ezen az oldalon, a tanar es a tobbi angolt tanulo valaszolnak neked!
A kérdező hozzászólása: végülis ezek is jók lesznek:) de ha lehet akkor küldenétek olyanokat is amik valódi hoszabb regények?
A kérdező hozzászólása: de kedves vagy, kösz akkor ne is segíts rosszul írtam mert siettem bocs má nem h segítenél
A kérdező hozzászólása: kéne pár olyan link ha már magyar tanárok is feljárnak ide remlem már örülsz és nem vered szét a gépet
A kérdező hozzászólása: lehetõleg romantikus tini regényeket:)
A kérdező hozzászólása: úgyértem a netenXD
Itt találsz egy csomó fanfictiont angolul, ha érdekel az ilyesmi: http://www.fanfiction.net/

Van olyan oldal ahol angol emberekkel lehet csevegni, chatelni?

Már nagyon sokszor kerestem angol chatet de nem találok sehol!

Legjobb válasz: Szia! Konkrétan csak angolokkal nem tudom, de angol nyelven itt tudsz pl.: icq.com

Szia! Konkrétan csak angolokkal nem tudom, de angol nyelven itt tudsz pl.: icq.com
vagy englishbaby.com
netlog.com, bebo.com
pont ezt a kérdést akartam feltenni, kösz mindenkinek!
chatet nem tudok de ha valaki Zac Efronnal akar beszélni mert õ angol msn e:[email protected]
Leszeded a mirc progit és bemész egy szerverre azon belül /list és választasz egy szobát. Javaslom a rizon szervert ott sok az értelmes nép :)
Zac EfronnalXD Ez jó... Ha igazi lenne az a cím, akkor végképp nem akarnék:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!