Találatok a következő kifejezésre: Van amikor a melleim, meg (79 db)

Van amikor fájnak a melleim, meg néha viszketnek is.... Mitöl lehet? Normális ez?

15 éves vagyok.

Legjobb válasz: vagy még nõ, vagy pedig mensi elõtt vagy és húzódik, fáj. nyugi, természetes. Nekem pont ugyanúgy viszket a mellem mint bármelyik más testrészem néha.

vagy még nõ, vagy pedig mensi elõtt vagy és húzódik, fáj. nyugi, természetes. Nekem pont ugyanúgy viszket a mellem mint bármelyik más testrészem néha.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Szerintem is attól van, mert nõ. Amikor nekem nõttek, akkor is viszkedtek és fájt. Teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

3 hete elkezdett fájdogálni a jobb mellem illetve a hónaljam. S oldalt érzek is egy kis csomót amit ha megnyomok fáj . Meg is van duzzadva a mellem. De csak a jobb. Van egy 15 hónapos lányom, akit 9 hónapig szoptattam . Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet hogy csak mirigy gyulladás, de szerintem mutasd meg egy orvosnak, már csak a saját magad megnyugtatása érdekében is! Jó egészséget!

Lehet hogy csak mirigy gyulladás, de szerintem mutasd meg egy orvosnak, már csak a saját magad megnyugtatása érdekében is! Jó egészséget!
Bizony fordulj orvoshoz. A hónaljban már nincsenek tejmirigyek, szóval az biztos nem.
Valami mirigy gyulladhatott be, de jobb lenne megmutatnod orvosnak. Ne izgulj, a rosszindulatú daganat nem fáj! csak a végén már, de annaka rengeteg más tünete is lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat . a hónom alatt nincs csomó.. a csomót a jobb mellemnél érzem oldalt. Kedden kell mennem a beutalóért.. s elmegyek ultrahangra :S Hát nagyon félek... félek hogy mi lesz ha valami rossz dolog fog kiderülni :S Ha ne adja Isten vmi komoly... akkor mik lehetnek még a tünetek ?
Leggyakrabban teljesen tünetmentesen fogják meg a mellrákot, úgyhogy nem szükségszerûen van több tünet.

Milyen növény van ami minden állatkereskedésbe meg található és rakható a halaim mellé és kicsi a fény igénye?

És mennyi világitás kell nekik 45l-re?

Legjobb válasz: Jah és az ára mennyi?

A kérdező hozzászólása: Jah és az ára mennyi?
Gömbmoha (300-600 Ft), cryptocoryne fajok (500-800 Ft), jávai moha (400-700 Ft), anubias nana (1000-1500 Ft), esetleg microsorium (500-800 Ft).

Meg fogok halni úristen! A mellemben van valami keményedés ami fáj, a nyakamon is van valami és a fejem is szokott fájni az egyik oldalon. Mennyi idő lehet hátra? Nagyon félek basszus.

Legjobb válasz: Ha infarktust kapsz félelmedben, akkor nem sok. Mi lenne, ha esetleg elmennél orvoshoz. Mekkora a melled? Ha kicsi, a bordákat is érezheted. Fájhat attól is, hogy meg fog jönni vagy peteérésed van. A nyakadon mi van? A fejfájás meg nem jelent semmit. Az enyém is szokott, meg még több millió emberé. Ha agydaganatra gondolsz, az nem ilyen.

Ha infarktust kapsz félelmedben, akkor nem sok. Mi lenne, ha esetleg elmennél orvoshoz. Mekkora a melled? Ha kicsi, a bordákat is érezheted. Fájhat attól is, hogy meg fog jönni vagy peteérésed van. A nyakadon mi van? A fejfájás meg nem jelent semmit. Az enyém is szokott, meg még több millió emberé. Ha agydaganatra gondolsz, az nem ilyen.
nyugi, ahelyett hogy pánikolsz, húzz el a dokihoz. Az is lehet, sõt biztos hogy nem halálos hanem a nyirok csomóid durrantak be valami fertõzés miatt, vagy épp menstruálsz esetleg? Rengeteg oka lehet nem kell egybõl halál madarat látni! Gyerünk az orvoshoz! Most!
Na nekem meg háromszor is lejött a válasz! Nem én tehetek róla, hanem a rendszer.
Jaj ne!Ne veszítsd el ennyire a reményt. A keményedés lehet ciszta is, vagy tejmirigy duzzanat is. Vagy gyulladásos folyamat.Lehet valami krónikus gyulladásod, ami a nyaki nyirokcsomó duzzanatot okozhatják. A fejfájásod már a stressztõl lehet. Irány a háziorvosod. Jobbulást kívánok!
Jaj ne!Ne veszítsd el ennyire a reményt. A keményedés lehet ciszta is, vagy tejmirigy duzzanat is. Vagy gyulladásos folyamat.Lehet valami krónikus gyulladásod, ami a nyaki nyirokcsomó duzzanatot okozhatják. A fejfájásod már a stressztõl lehet. Irány a háziorvosod. Jobbulást kívánok!
Jaj ne!Ne veszítsd el ennyire a reményt. A keményedés lehet ciszta is, vagy tejmirigy duzzanat is. Vagy gyulladásos folyamat.Lehet valami krónikus gyulladásod, ami a nyaki nyirokcsomó duzzanatot okozhatják. A fejfájásod már a stressztõl lehet. Irány a háziorvosod. Jobbulást kívánok!
Sipirc a dokihoz! Nincs rinyálás, halogatás!
A kérdező hozzászólása: inkább ne válaszoljon senki
mind meg fogunk halni. de azt a legjobb orvosok sem tudják megtippelni, hogy mikor, éveket, néha évtizedeket szoktak tévedni.
A rák nem fáj... Csak már késõn, elõtte pedig egy sor általános tünet (fogyás, gyengeség, émelygés, hajhullás... ) jelentkezik általában. A nyakadon lehet pl. nyirokcsomóduzzanat, a fejed meg azért fáj, mert hülyeségeket képzelsz be magadnak.
A kérdező hozzászólása: Mottó hogyan jönnék ki jobban teljesítménnyel és árral is :D
A kérdező hozzászólása: Nekem ez az APU rendszer nem adja de ha lenne csak maga a proci ugyanezekkel a tulajdonságokkal csak APU nélkül az már jobban adná :D
Nem lenne jobb a kiherélt APU, mint ez.
A kérdező hozzászólása: akkor lecserélem az A10-et a 750k ra majd úgyis ezt a vgat akarom megvenni bele és az tuti jólessz :http://www.pcx.hu/termek/gigabyte-7850-oc-1gb-ddr5-r785oc-1g..
A kérdező hozzászólása: Mert most még egy gyengébb vgat veszek majd ha megszedem magam akkor megveszem egyenlõre ezt veszem http://www.pcx.hu/termek/gigabyte-6670-2gb-ddr3-gv-r667d3-2g..
szerintem hagyd meg az APU-t és vegyél mellé egy HD7850-et
A kérdező hozzászólása: Hát az már egy kicsit árban húzós lenne :D
A kérdező hozzászólása: Inkább lecserélem és megpróbálom majd vga-val kompenzálni a hiányát az APU-nak
A kérdező hozzászólása: http://www.pcx.hu/termek/asrock-fm2a85x-extreme4-alaplap-116.. errõl mit gondoltok?
A kérdező hozzászólása: De az A10 árának csak töredéke a 750K
A kérdező hozzászólása: Mert ki lehet belõle ütni az APU-t? XD csak most azért merült fel az hogy nem cserélem le mert a gyorsasága tökéletes de most ha dobok mellé egy bika vga-t akkor már úgy több mint 130 ba lenne az egész
Mivel már megvan, vegyél mellé videokártyát. Nem sokat nyernél rajta, ha cserélnéd az APU-t.
ha a jatekteljesitmeny kicsi, akkor mindenkeppen kell egy rendes vga kartya.
De milyen A10 -ed van? Pl. 5800K ugyan az mint a 750K, csak utóbbiból ki van sütve az IGP, ergo tök fölöslegesen cserélnéd le.
Az A10-5800K-ban a CPU gyakorlatilag egy 750K. Ha használtan többet adnak az A10-ért, mint amennyibe a 750K kerül, akkor nyerhetsz vele egy kicsit. Ha megelégszel egy kb 7750 teljesítményével, akkor az A10 mellé egy 6670-et raksz, az mûködik vele Crossfire-ben, és kb azt a sebességet hozza.
A kérdező hozzászólása: csak az a bajom hogy 38000 volt a proci magával a proci részével nincs bajom csak az APU val és most az a dillemmám hogy lecseréljem vagy ne mert APU nélkül nincs jobb proci csak a 750K
A kérdező hozzászólása: Ahonnan vettem ott kicserélik. Akkor az A10 5800k felér egy 750k-val? csak azért mert az A10 húzás nélkül 4.1Ghz a 750K meg csak 3.4Ghz
Akkor is hülyeség cserélni, max 24 -ért tudnád eladni használtan, mert újonnan már 29 -ért is lehet venni. Nyernél 5 ezer forintod és lenne a kiherélt APU -d, ez így értelmetlen. Ha jó gyors RAM -jaid vannak építsd Dual Garphics -et HD6670 GDDR5 -el, vagy vegyél egy bika videokártyát.
"Akkor az A10 5800k felér egy 750k-val? csak azért mert az A10 húzás nélkül 4.1Ghz a 750K meg csak 3.4Ghz" Ugyan az. Csak a 750K -nak butítottak az órajelen is.
Na figyelj. Most egy 5800k újonnan 30 ezer, egy 750k 20 ezer. Nem fogod tudni annyiért eladni az APU-t, hogy megérje a csere. Talán 2-3 pulsz ezresed, ha marad a mûvelet után, az meg semmi. A DDR3-as HD6670 megint egy hulladék semmi. Alig erõsebb, mint az 5800k IGP-je. A Dual Graphics sem skálázósik olyan jól, hogy megérje rá kidobni a pénzt. Spórolj egy normális videokártyára vagy hagyd a fenébe az egészet.

Sony Bravia 3D tvt-t vettünk, és szeretnék rajta 3D filmeket nézni. Töltöttem le a netről 3D-s filmet de nem úgy jeleníti meg. De van videó a youtube-n ami jó és így egymás mellet van 2 kép. Ezt hogy hívják? és honnan tudok ilyen filmeket leszedni?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy konkrétan melyik típusú 3D-t támogatja, de elmondásod alapján a két párhuzamosan vetített egymás mellé rakott képest. Mindössze annyi a dolgod, hogy iylen vidiket keresel, esetleg fórumon, google segítségével utánakeresel hogyan hívják ezeket. Sajnos a 3D, meg egyáltalán a formátumok még eléggé kiforratlanok, kaotikusak, így lehet, hogy még ha iylen típusú filmet is szerzel be, valami bitráta, kodek, vagy egyéb probléma miatt nem fog tetszeni a TV-nek. Beszerzés zárt magyar torrentoldalakról a legegyszerûbb: nCore, BitHuman, és a többi. Viszont ez ugye illegális. Ha ez zavar, akkor 3D blu-ray lejátszót vegyél, és DVD-tékából kölcsönözz blu-ray filmeket.

Kérdés, hogy konkrétan melyik típusú 3D-t támogatja, de elmondásod alapján a két párhuzamosan vetített egymás mellé rakott képest. Mindössze annyi a dolgod, hogy iylen vidiket keresel, esetleg fórumon, google segítségével utánakeresel hogyan hívják ezeket. Sajnos a 3D, meg egyáltalán a formátumok még eléggé kiforratlanok, kaotikusak, így lehet, hogy még ha iylen típusú filmet is szerzel be, valami bitráta, kodek, vagy egyéb probléma miatt nem fog tetszeni a TV-nek. Beszerzés zárt magyar torrentoldalakról a legegyszerûbb: nCore, BitHuman, és a többi. Viszont ez ugye illegális. Ha ez zavar, akkor 3D blu-ray lejátszót vegyél, és DVD-tékából kölcsönözz blu-ray filmeket.
A kérdező hozzászólása: Igen ilyen párhuzamosan vetíti ki, azokat lejátsza csak sehol nem találok ilyen filmet.
Mindig reménykedhetsz, amíg meg nem jön! Lehet, hogy korai volt.
Mikor kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: 11.-en kellene megjojjon
Nagyon korai a teszt! :) Kicsit legyél türelmesebb! Nekem a mensi elõtt 2 nappal negatív volt még... Elõtte egy nappal szintén majdnem negatív, a csík olyan halvány volt, h nem lehetett szinte látni... Még nem hittel el... A mensi napján lett pozitív. Amúgy mi 5 hónapig próbálkoztunk és nálunk az volt a baj (én hiszek benne), hogy rossz helyen volt az ágyunk... Valami vízérben feküdtünk, átettük az ágyat és rögtön sikerült a baba. Türelem, hidd el tudom mirõl beszélsz, én is majd megõrültem, hogy 5 hónapig sorozatban negatív tesztek és végül sikerült :)
Korai volt tesztelni, de még a tünetek is koraiak...
Nagyon korán teszteltél, bármilyen nehéz is, várj!!! Ismerõs nekem is a szitu!Én megfogadtam, csak a nemvárt mensi napján fogok, soha többé elõtte nem. Többször volt olyan, hogy elõtte megjelent mondjuk 2-3 nappal egy alig látható (férjem szerintem nem is látta csak én), beleéltem magam, aztán meg utána jött a nagy csalódás... TÜRELEM!!!TUDOM! NEHÉZ!
Elõzõ vagyok... ja, és én is minden alkalommal beképzeltem mindent...nagyobbnak láttam a melleim, eresebbnek, hányingerem is volt(de utólag tudom, hogy csak az idegtõl), meg folyamatosan lázasnak éreztem magamat, mert egyik oldalon azt olvastam, hogy a terheseknek megemelkedik a testhõmérsékletük, én már annyira beképzeltem, hogy 37.8 volt a hõm!!! :) Szóval próbálj meg másra koncentrálni!!!

4 hónapos a kisfiam, még mindig szopizik. Az elején begyulladt a mellem és van egy csomó amit a kezdetektől nem tudok elmaszírozni. Félek, nehogy más miatt legyen a csomó. Elképzelhető, hogy tejcsomó, és magától el fog múlni?

El?fordult másnál is hasonló?

Legjobb válasz: Érdekes, nekem is a bal mellemben ott van egy csomó. Próbáltam én is masszírozni, de állítólag nem szabad. Én inkább nem piszkálom.

Érdekes, nekem is a bal mellemben ott van egy csomó. Próbáltam én is masszírozni, de állítólag nem szabad. Én inkább nem piszkálom.
A kérdező hozzászólása: Nekem is a bal mellemben van és én sem piszkálom, igazából nem fáj, semmi problémát nem okoz, csak idegesít hogy ott van. Köszi a válaszod és bizzunk benne, hogy elmúlik!
Nem idegesiteni akarlak:( de a bnõm is szoptat, 3 hónapos a gyereke, és neki is van csomó a mellében.Azt hitte hogy tejmirigy, majd kiderült hogy ciszta, bár szerencsére nem kell vele semmit csinálni.. azért jobb félni mint megijedni..
Nekem is vannak csomók a bal mellemben - ciszták, már 10 éve felfedezték õket, nem csinálnak semmi bajt. Ha a tej csomósodik be, azt ált 2-3 nap alatt ki lehet masszírozni. Szerintem kérj idõpontot ultrahangra.
szia! nekem is volt.a jobb mellembe. maszíroztam és kiderült hogy nem is jól maszíroztam. egy masszõr megmutatta hogy hogy kell. de nem sokat segített. a nõgyógyászom mondta hogy valószínû eldugult a tejcsatornám és azért. adott egy oxitocin injekciót meg felírt egy egész dobozzal. anyukám tíz napon kereszül adott egy injekciót minden nap. két hét múlva eltûnt a csomó.

Az utolsó menstruációm első napja 2012.12.23-án volt, ami négy napig tartott, és nagyon gyenge vérzéssel járt. Terhességi tesztet vásároltam, ami negatív volt. Pár napja fájnak a melleim, és tegnap óta [2013.01.03] alhasi fajdalmaim vannak. Szeretném megt

Az utolsó menstruációm első napja 2012.12.23-án volt, ami négy napig tartott, és nagyon gyenge vérzéssel járt. Terhességi tesztet vásároltam, ami negatív volt. Pár napja fájnak a melleim, és tegnap óta [2013.01.03] alhasi fajdalmaim vannak. Szeretném megtudni, hogy ez lehet egy terhesseg gyanúja, melyet a teszt nem mutat ki, vagy valami más oka lehet. Párommal szinte minden nap együtt vagyunk, de semmilyen modon nem védekezünk.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az utolsó menstruációm első napja 2012.12.23-án volt, ami négy napig tartott, és nagyon gyenge vérzéssel járt. Terhességi tesztet vásároltam, ami negatív volt. Pár napja fájnak a melleim, és tegnap óta [2013.01.03] alhasi fajdalmaim vannak. Szeretném megt

Az utolsó menstruációm első napja 2012.12.23-án volt, ami négy napig tartott, és nagyon gyenge vérzéssel járt. Terhességi tesztet vásároltam, ami negatív volt. Pár napja fájnak a melleim, és tegnap óta [2013.01.03] alhasi fajdalmaim vannak. Szeretném megtudni, hogy ez lehet egy terhesseg gyanúja, melyet a teszt nem mutat ki, vagy valami más oka lehet. Párommal szinte minden nap együtt vagyunk, de semmilyen modon nem védekezünk.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!