Találatok a következő kifejezésre: Van amikor a melleim, (299 db)

Mi az a kemény cucc ami a melleimben van? Fáj ha nyomorgatja a barátom.

Se nem rák,se nem aids se semmi ilyesmi ,se nem ciszta mivel ugye mind2ben van,elöre köszi az értelmes válaszokat

Legjobb válasz: hány éves vagy? az aids-nek semmi köze a melledhez, ciszta pedig minden nõ mellében van több is, csak nem is vesszük észre általában. Rákra kicsi az esély fiatal korban, (de nem elõfordul) viszont mivel mindkettöben van igy nem valósziynû. Amikor nekem annó elkezdett nõni a mellem volt benne csomo a mellbimbó alatt és az fájt is és ez teljesen normális, nem tudom ez még aktuális-e neked....

hány éves vagy? az aids-nek semmi köze a melledhez, ciszta pedig minden nõ mellében van több is, csak nem is vesszük észre általában. Rákra kicsi az esély fiatal korban, (de nem elõfordul) viszont mivel mindkettöben van igy nem valósziynû. Amikor nekem annó elkezdett nõni a mellem volt benne csomo a mellbimbó alatt és az fájt is és ez teljesen normális, nem tudom ez még aktuális-e neked....
Hány éves vagy? Nõhet még a melled? Mostanában kéne menstruálnod?

Igazi, nem kapcsos, hanem madzagos fűzőt hol lehet kapni BP környékén? És mennyibe kerül? Csak mell alatti-fazonok vannak? Van olyan is, ami a mellet is takarja? :D:D

Legjobb válasz: Neten sok helyen lehet rendelni. Google-ba beírod hogy fûzõ arra is kidob elég sok oldalt. Vagy vatera, teszvesz, ott olcsóbban vannak mintha boltba veszed.

Neten sok helyen lehet rendelni. Google-ba beírod hogy fûzõ arra is kidob elég sok oldalt. Vagy vatera, teszvesz, ott olcsóbban vannak mintha boltba veszed.

3 hete elkezdett fájdogálni a jobb mellem illetve a hónaljam. S oldalt érzek is egy kis csomót amit ha megnyomok fáj . Meg is van duzzadva a mellem. De csak a jobb. Van egy 15 hónapos lányom, akit 9 hónapig szoptattam . Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet hogy csak mirigy gyulladás, de szerintem mutasd meg egy orvosnak, már csak a saját magad megnyugtatása érdekében is! Jó egészséget!

Lehet hogy csak mirigy gyulladás, de szerintem mutasd meg egy orvosnak, már csak a saját magad megnyugtatása érdekében is! Jó egészséget!
Bizony fordulj orvoshoz. A hónaljban már nincsenek tejmirigyek, szóval az biztos nem.
Valami mirigy gyulladhatott be, de jobb lenne megmutatnod orvosnak. Ne izgulj, a rosszindulatú daganat nem fáj! csak a végén már, de annaka rengeteg más tünete is lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat . a hónom alatt nincs csomó.. a csomót a jobb mellemnél érzem oldalt. Kedden kell mennem a beutalóért.. s elmegyek ultrahangra :S Hát nagyon félek... félek hogy mi lesz ha valami rossz dolog fog kiderülni :S Ha ne adja Isten vmi komoly... akkor mik lehetnek még a tünetek ?
Leggyakrabban teljesen tünetmentesen fogják meg a mellrákot, úgyhogy nem szükségszerûen van több tünet.

Csak a nőgyógyásznál van mellvizsgálat? És van olyan, hogy alulról sem lehet felöltözni amikor a melleket vizsgálják? 15L

Legjobb válasz: sztk-s rendelésnél már hallottam arról hogy meztlenül vizsgálta meg a fiatalt,de nem tehetné ezt meg,ilyen elvétve fordul elõ,és ha ilyesmit kérne az orvos,akkor szólni kell neki,hogy elõbb alul felöltöznék.De mellvizsgálat valóban többnyire kérésre szokott lenni a dokinál,vagy az orvos kérdezi meg hogy megnézz e,ha nem akarod megnézetni a melled akkor mondhatod azt nem szeretnéd.De a legjobb ha mielõtt orvoshoz mennél utána néznél az orvosnak mit mondanak róla így minden rosszat ki tudsz küszöbölni.

sztk-s rendelésnél már hallottam arról hogy meztlenül vizsgálta meg a fiatalt, de nem tehetné ezt meg, ilyen elvétve fordul elõ, és ha ilyesmit kérne az orvos, akkor szólni kell neki, hogy elõbb alul felöltöznék.De mellvizsgálat valóban többnyire kérésre szokott lenni a dokinál, vagy az orvos kérdezi meg hogy megnézz e, ha nem akarod megnézetni a melled akkor mondhatod azt nem szeretnéd.De a legjobb ha mielõtt orvoshoz mennél utána néznél az orvosnak mit mondanak róla így minden rosszat ki tudsz küszöbölni.
Ha háziorvoshoz mész, biztos kérheted tõle, hogy vizsgáljon meg, ha panaszod van. Nõgyógyásznál is inkább csak akkor vizsgálják a melleket, ha külön kéri az illetõ. Biztos, hogy alul fel lehetsz öltözve arra az idõre. :)
Olyat nem kérhet orvos, hogy teljesen meztelenre vetkõzz! Amíg a melled vizsgálja, alul lehet rajtad ruha!
Én sokszor voltam már ilyen alapos nõgyógyásznál, és úgy zajlik a dolog, hogy elõször alulról kell levetkõznöd, megvizsgál, majd megkér hogy öltözz fel alulról és a melleidet tedd szabaddá. Soha nem volt olyan, hogy pucéran vizsgált volna...
Szia! Biztos nyomja a baba a rekeszizmodat!
Szia! Én 30 hetes vagyok, nekem veled ellentétben már minden bajom van amit csak el lehet képzelni... =) Nekem a bal mellem alatt szokott fájni, meg zsibbadni is. A Babó nyomja ott a dolgokat azt mondták. :)
A kérdező hozzászólása: Értem:) köszi a válaszokat
Szia! Én vas. töltöm a 31. hetet, és én is tök jól érzem magam. Ma is elég sokat mászkáltam a melegben, a múltkor strandon voltam, simán felmegyek a 3. emeletre, tegnap sexeltem:) , nem nagy a pocim, a baba szépen nõ, múlt héten 4 zh-t írtam, stb... Néha van 1-1 rosszabb nap, amikor szédelgek vagy fájdolgálok, de szerencsére inkább jól érzem magam. Velem is elõfordult már, hogy hirtelen, mitha kést mártottak volna a mellkasomba, bizti nyomott vmit a babóca, de ilyenkor arréb maszírozom meg akkor is, ha nagyon feszengeti a bordáimat. Kb. egyszerre szülünk, remélem ott is minden rendben lesz!:)

Hogy hívják azt a fajta szoknyát ami a mell alól indul úgy combközépig tart és általában rád simul? Van ennek egyáltalán neve?

Legjobb válasz: ceruzaszoknyára gondolsz? http://www.google.hu/imgres?q=ceruzaszoknya&hl=hu&biw=1366&b..

ceruza szoknya.
A kérdező hozzászólása: igen köszi :D
ilyenre gondoltál? http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&biw=1024&bih=579.. ennek ceruzaszoknya a neve..:)

Túl kicsinek találom a mellem. Van valamilyen természetes anyag, amivel nagyobb lehetne?

Legjobb válasz: nincs! be ne dõlj a reklámoknak, az csak a csalók pénztárcáját növeli, a melleidet nem! a mell zsírból áll, ha nem vagy zsíros, akkor a melled se nagy (kivéve néhány génhibás mázlistát :D) mell leginkább úgy növelhetõ, ha hízol (gondolom, ezt nem akarod), ill terhesség alatt is megnõ (gondolom, még ez se aktuális) jó tanáccsal szolgálhatok: tornázz, ami a mellett körülvevõ mellkasi izmokat feszesíti, és így nem engedi megereszkedni a melleket, hordj jó(!) melltartót, lehet sima fazonú v pushup-os, szivacsbetétes, és húzd ki magad! hasat be, mellet ki, járj egyenes testtartással, ezt még a gerinced is meghálálja

nincs! be ne dõlj a reklámoknak, az csak a csalók pénztárcáját növeli, a melleidet nem! a mell zsírból áll, ha nem vagy zsíros, akkor a melled se nagy (kivéve néhány génhibás mázlistát :D) mell leginkább úgy növelhetõ, ha hízol (gondolom, ezt nem akarod), ill terhesség alatt is megnõ (gondolom, még ez se aktuális) jó tanáccsal szolgálhatok: tornázz, ami a mellett körülvevõ mellkasi izmokat feszesíti, és így nem engedi megereszkedni a melleket, hordj jó(!) melltartót, lehet sima fazonú v pushup-os, szivacsbetétes, és húzd ki magad! hasat be, mellet ki, járj egyenes testtartással, ezt még a gerinced is meghálálja
Szia!szerintem nem olyan kicsi az csak te gondolod kicsinek:) fereteve a hujeseget ma mar lehet vasarolni olyan melltartokat ami pl.szivacsbetetes, kosaras..stb .szerintem a kello nagysagot igy eltudod erni ami neked tetszik! probald meg hatha jobban tetszel magadnak! ez enyem meg nagy es a nagyot azt nem lehet ugy eltuntetni mint a kicsit hejrehozni!ugyhogy ense tetszem magamnak, de masoknak igen es ez a fontos!pl.a ferjemnek!
Én még nem hallottam ilyesmirõl. De ha valaki tud ilyet, akkor engem is feltétlenül értesítsen!
Nagyon sok terméket reklámoznak erre vonatkozólag.Csak az a gondd, ha a mell nem nött nagyobbre 17-18 éves korig, akkor már terme´szetesen nem is fog, csak ha teherbe esel.nem is régen láttam olyan müsort a tv-ben, lányok próba´ltak ki kre´meket, tablettákat, és semmi hatás.Rejtett kamerával bementek az irodába ahol megvették, e´s egy normális választ sem kaptak, se pénzt vissza.kutatók, orvosok szerint sincsen olyan szer, ami növelheti a mell méretet, csak a szilikon. Fogadd el magad úgy amilyen vagy, és utánna te is boldogabb leszel.
Szerintem törölgesd a melled közét papírral. Ha a seggednél bevált, most is mûködni fog.
2007-10-10 09:39 egyet értek
2009-08-08 01:10 Mit szedtél? Most éppen ezért én is elkezdenék szedni mercilont, úgy tudom az jó rá.
szerintem legyél öngyilkos, a kis mellû nõk a társadalom selejtjei.
:) hát ez igazán vicces, , mármint, elsõsorban az, hogy szerintem, ha egy mell nagy része zsírszövet, akkor az illetõ hölgy túlsúyos. Olyankor a mell igaz, hogy nagy, de a sok zsírszövettõl lógós, folyós, nem pedig kemény és feszes. Ha fogamzásgátlót szedünk és nõ a mellünk, az attól van, hogy a nõi hormonok határása, megnõ a mirigyes állomány az emlõkben. Ennek köszönhetõ, hogy a nõknek alapbõl vannak emlõi, , nem úgy mint a férfiaknak :) Sajnos ezidáig nincs semmi olyan csodaszer, ami természetes úton megnövelné a melleket (látványosan) csak az orvosi szike.. Igazából, a lényeg, hogy fogadd el magad kis mellekkel is, , , hidd el a nagy cickó nem minden, , vannak ennél sokkal fontosabb értékek. Tudom könnyû ezt mondani, (nekem sincs nagy mellem) de, amikor lesz egy párod, aki teljesen oda van a Te kissebb cicidért, egyszer azt fogod észre venni, hogy ez az egész mell mizéria már nem is köt le annyira..sõt..egészen meg lehet barátkozni a szituval..:) Üdv.: egy leendõ doki.
vannak olyan növények, magvak amik sok ösztrogént tartalmaznak, talán ezek segíthetnek :)
Görögszéna, csak ne nyáron mert erõs a szaga ;)
de jó az elõbbi válaszolónak :)
nem tudom hány éves vagy, de nekem pl. 20 éves létemre napról napra nõ a mellem, és ezt a barátnõm, a párom és az anyukám is megjegyzi, mikor néhány-hetente találkozunk(fõleg 3hónapja, mióta az új párommal vagyok, és rendszeresebb a szexuális életem). A párom (aki nagyon ott van a testet érintõ és fõként a homronos témákban), hogy biztosan a sok szextõl nõ, mert az fokozza az ösztrogén szintet! Emellett én a nõgyógyimtól egy éve olyan fogamzásgátlót kértem amitõl megnõ a mellem-erre õ elkezdett kiabálni, hogy nem lehet megmondania hormonoknak hogy hova menjen a zsír, de azt mondtam, nem érdekel ha hízok is-és híztam is(nem sokat, pláne elõtte túl sovány voltam), de a mellem is kétszer akkora lett!
Nos, nekem eleve sem volt kis mellem, de miután magamra szedtem plussz 5 kg-t, így szerencsére a cicik is megnõttek! Mint tudjuk a cici leginkább zsírszövet, így a legtermészetesebb mellnövesztõ a hízás :) ! Ha nõ a test zsír%-a akkor remélhetõleg nõ a cici is...nálam legalabbis így volt, pedig a hízás ne, volt szándékos, de legalább öröm az ürömben :)
Az utolsó válasz vicc volt. Csak azért mertem megejteni, mert ahogy ti a melletek méretével foglalkoztok, mi a farkunkéval. És azt hiszem egyik nem se a másik adott testrésze alapján válogat, úgyhogy semmi okod az aggodalomra.
Igen! Van! Párnázott melltartó!
Én pár hónapja elkezdtem bebeszélni magamnak, hogy nõ a mellem, és bármilyen hihetetlen, nõtt is!De ha nem hiszel az öngyógyitásban, nem megy. Az 18éves osztálytársnõm mellei kurvára megnõttek a citromax nevû fogamzásgátló tablettától.Egyébként a fogamzásgátló tabetták mellékhatásai közt külön szerepel a mellnövekedés, és a súlygyarapodás, úgyhogy szerintem nem mindenesetben függ össze a 2 dolog. Az erdic-et próbálta már valaki?Én úgy gondoltam, az jó lehet.És talán azért nem munkanélküliek a plasztikai sebészek, mert a természetes mellnövesztö szerek csak picit növelik, a szilikon pedig nagyon!!!
a kérdezo valoszinuleg tudja, hogy léteznek szivacsos melltartok.meg nem erre volt kíváncsi, hogy hogyan fogadja el magát.nekem is kicsi mellem van és szereti a párom.mégis zavar.én is probáltam már érdeklodni.olyat is halllottam, hogy a fogamzásgátlo szedésétol is nohet, persze ez nem mindenkinél van igy. de ha beirod a keresobe akkor biztos ezer féle terméket kidobna neked.bár én ilyeneket nem szednék mert nagyon drága, és szerintem nem is hat. szép napot!
Kb. 1 éve írtam levelet egy újságnak ugyanezen probléma miatt. Ott azt válaszolták, nincs ilyen anyag.
Ezt írd be a keresõdbe: "mellnagyobbítás saját zsírral". Én sokáig azt hittem, hogy felszívódik. Aztán kiderült számomra, hogy 60-70% zsírsejt megkötõdik. Mondjuk én szeretem a lógósabb melleket, természetesebbnek néz ki, mint a kerek, feszes szilikon.

Van valami étel, testedzés, vagy bármi, ami növeszti a mellet, tinédzser (12-15) korban? Van ami megállítja a növést, esetleg nem jó?

Legjobb válasz: Kikopik? Ez butaság A mell tejmirigybõl és zsiszövetbõl áll. A tornával szépen le lehet dolgozni a zsírt és a mell kisebb lesz.Csak mellre hízni szinte lehetetlen

Kikopik? Ez butaság A mell tejmirigybõl és zsiszövetbõl áll. A tornával szépen le lehet dolgozni a zsírt és a mell kisebb lesz.Csak mellre hízni szinte lehetetlen
Van. Alpból lehet örökölni is, bár nem mindenkinél.húzd ki magad mindig, és csinálj mellizom erõsítõ gyakorlatokat.. keress rá a neten.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta egyszer egy barátnõm, hogy az izomerõsítõ gyakorlattól kikopik valami a mellben, ami nem lesz újra, és az nem javít. Ez akkor szerintetek nem igaz?
A kérdező hozzászólása: Szóval mellre ne gyúrjak :D És valami vitamin?
Nem.Nem.Nem.Nem. Mellet nem lehet növeszteni. Max. ha fogamzásgátlót kezdessz el szedni, amitõl ha hízol lehet a melledre is hízol...

Mitől van az, hogy ha a barátnőmmel előjáték közben, a mell bimbóját nyalogatom csókolgatom, egy kis idő múlva azt az ízt érzem, mint mikor a nemi szervét nyalogatom. Mitől van ez? Valamilyen mirigy van a mell bimbóban ami ezt okozza?

Legjobb válasz: Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)

Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)
mer közben azt nyalod
Én is tapasztaltam már ilyet. Nem tudom az okát. Lehet, hogy amikor felizgul, akkor az illatát érzed ízként. Vagy a bõrén lévõ baktériumflóra által termel anyagok hasonlítanak a puncijában lévõre (tejsav pl.). Az nem lehet, hogy te (vagy õ) lenyúlsz, aztán megsimogatod a mellét, és odakened a nedveit? Egyébként meg ha kellemes, akkor örülj neki, ha nem, akkor nem tudsz mit tenni. :)
Ez így van. Nem hallottatok még feromonokról ?
A kérdező hozzászólása: Igen halottam már a feromonokról! Csak nem voltam magamban biztos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!