Találatok a következő kifejezésre: Van amikor a (29985 db)

Mi is az a snuff? És milyen változatai vannak? Mert úgy hallottam, hogy van amit a szájba kell tenni, van amit az orrba felszívni.

Legjobb válasz: amit szájba kell tenni az Snuss! itthon "sznüssz"-nek ejtik. Amúgy nálunk nem engedélyezett a cucc. Svédek szeretik.Egyszer probáltam, ajak alá kell tenni undoirtó a szaga:D de amugy nemrossz:DÜvegszál van benne ami felsérti a nyálkarátyát és felszivódik a nikotin. A snuff meg ha joltudom az amit mi "tubák"nak hívunk. Õrölt dohány, fel kell szivni az orrodba, van mindenféle ízben, eddig csak mentolost probáltam, aztmondják cigi helyett is lehet de nekem közömbös az egész dolog, simán rágyujtok utána:D nem veszi el a kedvem:D

amit szájba kell tenni az Snuss! itthon "sznüssz"-nek ejtik. Amúgy nálunk nem engedélyezett a cucc. Svédek szeretik.Egyszer probáltam, ajak alá kell tenni undoirtó a szaga:D de amugy nemrossz:DÜvegszál van benne ami felsérti a nyálkarátyát és felszivódik a nikotin. A snuff meg ha joltudom az amit mi "tubák"nak hívunk. Õrölt dohány, fel kell szivni az orrodba, van mindenféle ízben, eddig csak mentolost probáltam, aztmondják cigi helyett is lehet de nekem közömbös az egész dolog, simán rágyujtok utána:D nem veszi el a kedvem:D
Az üvegszál része az elég durva!!! Igaz, hogy az üvegszál magában nem rákkeltõ, de elég kellemetlen, ha belefúródik a bõrbe/szembe v. nyálkahártyára kerül. Hosszú ideig irritál, amire ki képes a szervezet dolgozni (ezért dolgoznak vele védõmaszkban)! "Két dolog végtelen: -az emberi hülyeség és -a világegyetem, de az utóbbi nem biztos" (Albert Einstein) Szerintem ne próbáld ki, ha tényleg üvegszál van benne!
A snus-ról pár szót. Látom élnek itt a legendák. A snus leginkább az arab országokban és a svédeknél elterjedt. A svéd snus kicsit úgymond egészségesebb mert õk kivonták belõle a rákkeltõ anyagokat, viszont az arab snus az erõsebb. Az a rész h darált üvegszilánkok vannak benne az nem igaz. Régebben még a '90-es években az oroszoknál volt ez h, bele daráltak a snus-be üvegszilánkokat. Ma már nem! A snus az túlérett dohány kiszárítva ledarálva alkoholba áztatva. Magyarországon nem lehet kapni csak elszórva itt-ott Birkózóknál meg Judosoknál. Van külömbféle ízû. Pl.: arabból van sima megmentolos. A svédeknél van mindenfajta. Van sima tomõs, meg filteres amit csak be kell rakni az ínedhez. Mellékhatása: szédülés, ha nem szoktad meg még a nikotint vagy lenyeltél a snus-ból akkor hányinger. Jó kis cucc szerintem jobb mint a cigi. ennyit a snusról remélem tudtam segíteni.

Milyen dalok vannak amiket A D G dúrral és Am Em-mel ellehet játszani?

Ha linkeltek akkor kérlek olyanokat amikhez van kotta de simán dalcímek is elegek.

Legjobb válasz: Az összes egyszerû vagy pop zene ami gitáron van az ezekben van. Dalok: Örökké tart, ehhez tanuld még meg a C és E dúrt 8 óra munka Félre a tréfát Nagyon sok van, ne ebbõl a pár alapból indulj ki, a legtöbb nem is tartalmazza ezeket :)

Az összes egyszerû vagy pop zene ami gitáron van az ezekben van. Dalok: Örökké tart, ehhez tanuld még meg a C és E dúrt 8 óra munka Félre a tréfát Nagyon sok van, ne ebbõl a pár alapból indulj ki, a legtöbb nem is tartalmazza ezeket :)


Segítség! A szemem szinte minden 2. nap elkezd ok nélkül nagyon viszketni és kisebb is. Van amikor egyik, van amikor a másik. Miért van ez? (többi lent)

Nagyon viszket szinte 2 naponta van,és mindig piros.Cseppentek bele gyulladáscsökkentő szemcseppel,de az csak egy ideig jó.Nemrég volt a bal szememen kötőhártya gyulladásom.Vajon attól lehet?De miért mindkét szemem?Májusban megyünk allergia vizsgálatra,mert csak akkor van hely.Arra lennék kíváncsi,hogy mi lehet a bajom?Volt már valakinek hasonló baja?KÉRLEK SEGÍTSETEK kicsit félek már!! 14/l

Milyen animék vannak, amik a nyárról, barátságról szólnak?

Ilyesmiket keresnék: Natsuiro Kiseki, K-ON...

Legjobb válasz: Ano Natsu de Matteru(?) -bár ez inkább szerelem, mint barátság. Boku wa Tomodachi ga Sukunai -vannak nyári részek, de többségében sulis.

Ano Natsu de Matteru(?) -bár ez inkább szerelem, mint barátság. Boku wa Tomodachi ga Sukunai -vannak nyári részek, de többségében sulis.
Free! Iwatobi Swimm school. Nagyrészt az úszásról szól, de nézd végig, 2 évad össesen kb 24 rész :) A végén rájöttem, hogy sokkal több van benne a barátságról mint amennyit az eddigi összes megnézett animében láttam :) Volt ahol megkönnyeztem, ha a 2. évad vége felé eljutsz te is rájössz :-) (19 F)

Ilyen szakok vannak, amik a francia nyelvvel foglalkoznak?

Egy biztos, hogy franciával szeretnék majd tovább tanulni. Milyen állások, munkalehetõségek vannak ezzel kapcsolatban, és azok milyen szakok?

Legjobb válasz: BTK-n van romanisztika, francia szakirány. Francia irodalom, történelem, nyelv, fonetika, etc. Francia emelt szintû kell hozzá.

BTK-n van romanisztika, francia szakirány. Francia irodalom, történelem, nyelv, fonetika, etc. Francia emelt szintû kell hozzá.
Ennél értelmetlenebbül tudnál esetleg fogalmazni?
A kérdező hozzászólása: a körmöm fehér része véletlenszerû idõzítéssel sárgás lesz majd eltûnik
Nem kell inni. Nyilván nem az ásványvíztõl fáj.
A kérdező hozzászólása: Ritkán szoktam, és mértékkel
Mit iszol és mennyi a mérték? Egy vödör?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk 1 nagy sör és 3 feles
Lehet a húgysav miatt.Köszvényes tünet.

Milyen SZIVARKÁK vannak, amiket a nemzeti d. boltokban árulnak és nem papírba van csavarva, hanem dohánylevélbe?

(maga a filter is dohányból van, egész levél) Ha tudtok akor ilyeneket írjatok, de az se baj, ha papírba vab a dohány, csak szivarka legyen, NEVES, ÉS JÓ MINÕSÉGŰ (esetleg árakat is írhatnátok

Legjobb válasz: Mehari's 1x vettem, de nekem nagyon nem jött be. Igaz elõtte sosem szívtam "normális" szivarkát csak ilyen Momentos féléket (wc papír gurigába csavart dohány...) De neked lehet tetszeni fog. Szûrõ nélküli volt, kb 1100ft/10szál

Mehari's 1x vettem, de nekem nagyon nem jött be. Igaz elõtte sosem szívtam "normális" szivarkát csak ilyen Momentos féléket (wc papír gurigába csavart dohány...) De neked lehet tetszeni fog. Szûrõ nélküli volt, kb 1100ft/10szál
Vegyél Slágert az jó. finom nagyon és erõs. Én napi 3 dobozzal szívok belõle szûrõ nélkül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!