Találatok a következő kifejezésre: Van alsó a plasztikai (1 db)

Van alsó korhatára a plasztikai műtéteknek?

Mi a helyzet, ha egy baleset miatt van rá szükség, és mi a helyzet, ha szépészeti céllal kéri valaki?

Legjobb válasz: Úgy tudom,hogy 18 év alatt orr-vagy fül mûtétet szülõi hozzájárulással elvégeznek,de szépészeti mûtét csak nagykorúság után!

Úgy tudom, hogy 18 év alatt orr-vagy fül mûtétet szülõi hozzájárulással elvégeznek, de szépészeti mûtét csak nagykorúság után!
Igaza van az elõttem válaszolónak, csak kiegészíteném, hogy ha baleset következtében (pl égési sérülés) van szükség plasztikai mûtétre, akkor valószínûleg nincs alsó korhatár.
Nem csak valószínûleg, tényleg nincs egy ismerõsöm arcát kis korában talán 5 éves lehetett szétmarcangolta egy kutya és plasztikaisebészek rakták össze úkra az arcát.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gyerkoc szuletese utan volt akinek megvaltozott a szilikon cicije formaja?

Szoptatas alatt kb ketszer akkorak voltak a melleim es ugyebar amikor visszatert eredeti allapotaba olyan mintha az egyik jobban megereszkedett volna.Valakinek hasonlo?

0

Valakinek volt már hegkorrekciós műtétje? Milyen eredménnyel járt?

Nekem 2 éve vettek le egy anyajegyet az arcomról(kivágták),de nagyon ronda a helye még mindig :( Érdemes plasztikai sebészhez menni?Lehet javítani rajta?

0

Van itt valaki, akit dr. Pavlovics Gábor operált? Elsősorban mellnagyobbítással kapcsolatos tapasztalatokat, véleményeket várnék, jókat és rosszakat is egyaránt.

Köszönöm a válaszokat!

0

Az államról leborotválják a szőrt mielőtt kimetszik az anyajegyet?

3

Milyen a szilikon mell érintésre?

Nagyon lehet érezni, hogy az m?anyag? Akinek esetleg természetes hatású és tapintású az megírná, hogy melyik sebész csinálta.

7

Kihez menjek zsírleszívásra aki szépen precízen dolgozik?

3

Plasztikáztak már valakinek a befelé fordulóját, hogy kívül legyen? Ha igen mennyibe került? Fájt?

6

Az igaz, hogy egy nő elsősorban önmagának akar tetszeni? Ez nem önző dolog, ha van párja, vagy férje?

Állítólag egy n? bármire képes, hogy meg legyen elégedve saját magával.

5

Tudtok olyan orvost, aki orrplasztikát orrsövényműtéttel együtt is végez?

mivel orrsövényferdülésem van és orrkagyló nagyobbodásom, élettanilag is ajánlott lenne megm?teni az orrom, nem csak esztétikai szempontból. de ha lehetne egybekötném egy kis korrekcióval. szerintetek ha együtt végzik ezeket, hogy támogatja ezt az állam? mennyibe fájna? és egyáltalán ki végez ilyen m?téteket?

12

Nem teljesen plasztika, de el lett távolítva ma 3 anyajegyem. Kenhetem neugranormonnal?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!