Találatok a következő kifejezésre: Van alapja, néphülyítés (1 db)

Van alapja, vagy néphülyítés?

http://www.digitalage.hu/cikkek.php?cikk_id=16

Legjobb válasz: Az az egybe olvasás úgylátom bejött mert szerszám helyett számot olvastam boccs! :D

7-es szám, paradicsom, 6 F, és szerszám helyett számot olvastam, az is kék volt:(
Az az egybe olvasás úgylátom bejött mert szerszám helyett számot olvastam boccs! :D
Hát, nálam részben mûködött. A répa és a kalapács bejött, a szín nem. Meg a szám se az elején. Érdekes, nem tudom, hogy mûködik.
nekem egyik se jött be. furcsa :S a szövegben 5 F-t találtam..
1.- 7 helyett 6 jött ki 2.- Répa helyett krumplira gondoltam 3.- 6 helyett én is 3 -at számoltam :S 4.- 13 kék .. KALAPÁCS?? AZ SZÍN?
hmm...nekem a répa bejött, de szerintem csak azért, mert nem szeretem a zöldségeket, és csak ezt vagyok hajlandó megenni, tehát nálam ez az alap zöldség... jah, és egybõl 6 F-et számoltam:D zseni vagyok:D
hatra gondoltam, répára, elsõre megvolt a 6 F(zseni vagyok:DDD)és a végén ki akartam mondani h kapapács és közben egy kombinált fogó jelet meg a szeme elõtt aztán meg csavarkulcsot mondom, és a szín kék volt xD Egyébként egy személyiségteszten nemrég kijött h az emberiség legritkább kategóriájába tartozom xD
A 7-es bejött a szin, ztöldség nem jött be, 3 f betût számoltam
Nekem a7bejött, a kalapács is, de az szürke volt, zellerre gondoltam, és 5 f-et számoltam...érdekes:) )
Ehh.. nekem most van valami bajom? Mert en nem a repara gondoltam hanem a karfiolra, megtudtam szamolni elsore az F betuket. Regebben ez a szines szerszamos volt egy sorozatba, es ott is megcsinaltam, ott en is a piros kalapacsot mondtam, de ez volt vagy egy eve..azota teljesen elfelejtettem es most zold furora gondoltam.. En vmi atlagtalan agyigyopar vagyok? :D:D Bar az F betusnel zsenik koze tartozom.. 8)
A módszer lényege az, hogy "hatni" próbálnak a két agyféltekére. Amúgy nálam sem jött be semmi. De én a leírásban szereplõ "kivételnek" számítok, mert kreatív területen dolgozom :)
A kérdező hozzászólása: Nálam írd és mondd, semmi sem jött be... Fekete fûrész, illetve retek az, amire gondoltam elõször spontán... Eszerint valami agybajom van :D
A piros kalapács bevált:) A répa nem, a számom a 9volt.Elsõre 3 Fet számoltam, majd másodikra, maikor már rákérdezek, hogy biztos-e, akkor vettem észre, hogy átsiklottam a 3 of-on:) Szóval rám inkább nem igaz, mint igen.De jó játék, és az tény, hogy ha valaki nagyon ott van, akkor úgy játszik az agyunkkal, ah neki tetszik.
Fogalmam sincs hogy mi az elmelet. De nalam totalisan mind mukodott. Hmm... nagyon sablon lehetek :)
szerintem ezt úgy kéne megcsinálni, hogy ha simán mindenféle elõzmény nélkül próbálod, nem ugyanezeket fogja-e mondani. mert pl. szerszám, ok nekem a satu ugrott be, de azért a legismertebb szerszám a kalapács. a répa most nekem stimmelt, de régen ezt már próbálták velem, és akkor nem répát mondtam. szóval már tudtam h a répa lesz a megoldás. a 7-et se találták el.
én pl a 6-osra gondoltam, a bab volt a zöldség, 5 f betût találtam, és kalapácsra, és piros színre gondoltam.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van valamilyen táblázat vagy rendszer amiben meg lehet nézni hogy melyik atom milyen hullám hosszú fényt nyel el?

0

Házi feladatom fizikából:Az egy méter miért egy méter? És hogy ez honnan ered és melyik magyar tudós nevéhez fűződik?

3

Egy fogalmazast kell irnom:a penzt nem bldogit cimmel, ti mit irnatok?

otletek kellenenek!meg ha valakinek van kedve le tudna irni egy ilyb fogalmazast?

16

" (2x+1) ^6 = 2 (x^6) +12 (x^5) 1+30 (x^4) 1+40 (x^3) 1+30 (x^2) 1+12x1+1"?

ha "(2x+1)^6" felbontom, ez lesz: "2(x^6)+12(x^5)1+30(x^4)1+40(x^3)1+30(x^2)1+12x1+1" ?

3

Tulajdonképp mi történik ilyenkor, mi váltja ki azt az érzést, mintha szétrepedne a fejem, amikor éles kés vagy villa megcsúszik a porcelántányéron, vagy egy írótáblát karmolnak végig?

9

A Japánok milyen teljesítményt nyújtottak a 2. világháborúban a földön és a levegőben egyaránt?

2

Milyen összetételűek az alábbi kémiai részecskék: ammóniamolekula, ammóniumion? Mennyi a protonszámuk és elektronszámuk?

1

Ténleg létezik neutronizáló www.ebay.com/sch/i. Html? _trksid=p2050601. m570. l1311. R1. TR7. TRC0. A0. Xneuralyz&_nkw=neuralyzer&_sacat=0&_from=R40

www.ebay.com/sch/i. Html? _trksid=p2050601. m570. l1311. R1. TR7. TRC0. A0. Xneuralyz&_nkw=neuralyzer&_sacat=0&_from=R40

2

Egy számtani sorozat első eleme 13, a sorozatra jellemző különbség 17. Hány olyan tagja van a sorozatnak amely ötjegyű szám?

5

Mit jelent a pl.230VAC után a VAC? És a DC?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!