Találatok a következő kifejezésre: Van akinek is jön (218 db)

jöhet
igen jöhet ki akkor is
Hiába van bent tampon, jön ki nedvesség, de vér nem..
XD most melyik nem bír várni? a fiú vagy a lány? mert én fiú létemre ugy vagyok ha a lánynak épp olyan problémája van, akkor kibírom azt apár napot, vagy hetet, akkor nem fogok "pofátlankodni", mint ahogy akkor sem mikor nem akarja.szerintem ez igy korrekt.
Áhh eltudom képzelni, ahogy a kis kék zsinór lóg.... Undorító!! Nem hiszem el, hogy nem tudsz várni max pár napot!!....
mindenki azt csinál amit akar
A kérdező hozzászólása: Én tudok várni... és ha õt nem zavarja akkor engem se, mert nem lesz semmi véres. Viszont nem szexelek amikor megvan.
ez nagyont gáz...

Minden szoptatós anyuka issza napközben a sok folyadékot, és csinál praktikákat a tejért? Az is figyel erre, akinek sok teje van? Van olyan, hogy semmit nem kell tennie, és akkor is jön elég?

Legjobb válasz: Igény szerinti szoptatás, és van elég tej, bárkinek. A megfelelõ mennyiségû folyadékbevitelre azért figyelni kell. Második babával ez nekem nehezebb volt, sokszor nem tudtam, vagy elfelejtettem inni, amikor pedig szomjas voltam. Ilyenkor észre vettem, hogy kevesebb lett a tej. De ha rendesen ittam, nem volt gond.

Igény szerinti szoptatás, és van elég tej, bárkinek. A megfelelõ mennyiségû folyadékbevitelre azért figyelni kell. Második babával ez nekem nehezebb volt, sokszor nem tudtam, vagy elfelejtettem inni, amikor pedig szomjas voltam. Ilyenkor észre vettem, hogy kevesebb lett a tej. De ha rendesen ittam, nem volt gond.
Valakinél a sport, mozgás apasztja. Én sajnos ez a kategória vagyok, te szerencsés vagy. Nekem marad a séta kulaccsal a kezemben.
Elõzõnek: nem tudtam, hogy a sport ellenére válhat a tejtermelésnek... szerintem pont, hogy nem. Én is sportolok...
Embere válogatja. Valaki mindent megtesz, betart és nem ér el semmit, valakinek meg sikerül. És olyan is van, aki semmit nem tesz érte (ismerek is ilyet), sportol, házimunkát végez, és úgy él mint elõtte, és csak dõl belõle a tej. Õt meg ez zavarja. Szóval nincs szabály. Én az a kategória vagyok, aki sokat megtesz a tejért és azért van eredmény, mert eredetileg nekem sem lenne, elegendõ, így meg pont elegendõ.
az elsõ 2-3 hónapban figyeltem rá, teát ittam, olvastam mit lehet enni, aztán rájöttem, hogy ha nem csinálok semmi különöset akkor is van annyi tejem mint amennyi a babámnak kell. Igényt szerint szoptattam.
Van egy tea, ami segíti a tejtermelõdést, abból megiszom mindennap másfél literrel. Nem tudom, hogy tényleg a tea segít-e, vagy a puszta tény, hogy mindennap megiszom másfél liter folyadékot ezzel minimum, de tejem épp elég van. Három és fél hónapos a lányom, igény szerinti szopis, és csak anyatejes.
Szia! Nekem 5 hós volt a lányom, mikortól már akármit csinálhattam akkor is annyi volt amennyi kellett!Mondjuk én sok folyadékot iszom!Amióta szotatok, a vízért "ölni tudnék"Mint terhesség alatt a sütiért :) Nekünk nagyon nehezen indult én 6 hetes koráig csak fejtem, mert nem fogadta el a mellem, így is volt elég :) és csak utána szakmai segítséggel tudtam mellhez szoktatni!De 6 hét cumisüvegezés után is sikerült átszoknia a cicire! 20 hónapja szoptatok! Nagyon odafigyelek az étkezésemre (semmi fölöslegeset nme szem)inkább sokat iszom és még mindig szopizik a lelkem!
Idõvel rutinos (és ezzel együtt magabiztos, nyugodt) lesz az ember és akkor már nem kell mindent fejben tartani és annyi mindenre odafigyelni. Szerintem olyan anyuka nem nagyon van, akinek egyáltalán semmit nem kell tennie a sikerért, mert 3 dolog végig megmarad: igény szerinti szoptatás, elég folyadék és elég pihenés (relaxálás). Ha ez nincs meg, akkor x év után is lehet gond a szopival. De az elején még általában azt se tudja az ember, hogy mikor mit és hogyan. :) Nem a sok tejre kell törekedni, csak az épp elégre. ;) De ezért mindenkinek tennie kell, igen. Van, akinek nehezebb, van, akinek könnyebb, de mindenki megdolgozik érte.
Nem. Az a helyzet, hogy akinek van teje annak mindegy, akinek meg nincsen annak úgysem lesz több. Kevésbé kellene rágörcsölni erre a témára és akkor nem lenne ennyi gond vele.
Van! Nõvérem évente szüli a porontyait, nem iszik semmit, mert kb. arra sincs ideje, kedve. Ez azt jelenti, hogy naponta iszik az ebédhez 2 decit azt jóvan. Semmit nem tud relaxálni (frissen mûtött császáros hassal már a negyedikre vitte föl az egyévest és a 2 évest is a végén... szóval én csak néztem (mivel még én is gyerekágyas voltam, szemtanúja voltam a manõvereinek és nem tudtam segíteni se, mert a saját gyerekemmel voltam elfoglalva.) Se bogyó, se ivás, se pihi ( a középsõ is 2 óránként kel éjjel) és a nõvérem vékonyka és dõl belõle a tej. Én meg megfeszültem a sok trükkel és mégis õ adott nekem plusz tejeket, mert nekem alig volt. Szóval igen, van olyan. Amúgy gondolj bele. Az etnikum is simán jön-megy a gyerekek körül, fõz stb, de nem méregetik a bogyókat és a folyadékos dolgokat. És van soknak teje...

Mi van akkor ha jön futár csomaggal, de én azt a csomagot visszamondtam már, emailben azt mondták hogy: ok, intézkedünk. De a futár még is kihozta a CoD Ghosts-ot, meg a CoD BO2 amit rendeltem. Milesz?

Légyszi nagyon kéne a válasz!

Legjobb válasz: nem veszed át és kész,a futárnak elmondhatod hogy mi a helyzet. vissza teszi a kocsiba aztán elmegy. ennyi

nem veszed át és kész, a futárnak elmondhatod hogy mi a helyzet. vissza teszi a kocsiba aztán elmegy. ennyi
A kérdező hozzászólása: Kösz

Mikor jön az előváladék? Lehet azt érezni? Van aki érzi? És az előváladék csak a korábbi sex után a húgycsőben maradt spermákat mossa ki? vagy tartalmaz akkor is ha előtte nem volt sex?

Legjobb válasz: Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.

Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.
utolsónak: mi az h kevés spermium??? egyetlen egy spermium elég a megtermékenyitéshez!!!!!!
Az elõváladék célja, hogy megtisztítsa a húgycsövet és elõkészítse a terepet. De magában az elõváladékban olyan kevés spermium van, hogy az nem elég a megtermékenyítésre. Csak sok srác túl késõn veszi ki.
Lany vok, sztem nem lehet érezni, igy maradnak sokan terhesek a megszakitasos "védekezés" mellett.
utolsó válaszoló: hancurbogyó:D:D ez nagyon teccett!
2vel elõttem válaszoló nem teljesen tudod jól, a fõ feladata, hogy megtisztítsa a húgycsövet az ott maradt vizelettõl, ami ugye savas, de a sperma meg lúgos és ezért. A síkosítás csak másodrendû feladata.
Én csak annyit írtam, hogy nem az a feladata, hogy ondót takarítson a húgycsõbõl :) azt nem mondtam hogy vizeletet nem moshat ki. De valóban a te válaszoddal -kiegészítve az enyémet- tûnik egésznek a dolog.
Na igen... Jól összehoztuk:) :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sokat segítettetek :)

Ha kvantum összefonódás van két részecske között akkor ha valami történik az egyikkel akkor az a másikkal is? A két részecske nem ugyan az? Vagy ha két különbözõ részecske akkor honnan jön az energia ami változást okoz a másik részecskén?

Legjobb válasz: > Vagy ha két különbözõ részecske akkor honnan jön az energia ami változást okoz a másik részecskén? Ha megtalálod rá a választ, akkor jelentkezz a Svéd Királyi Tudományos Akadémián, valószínû megdobnak majd egy Nobel-díjjal. > A két részecske nem ugyan az? Ezt is csak hipotetikusan lehet tárgyalni. Van olyan hipotézis, mely szerint gyakorlatilag ugyanaz a részecske foglalja el a tér különbözõ pontját, vagy maga a térrész azonos, amiben a részecske található, magyarán afféle féregjáratban található részecskét látunk, a féregjárat két különbözõ pontján. De ez erõsen hipotetikus.

> Vagy ha két különbözõ részecske akkor honnan jön az energia ami változást okoz a másik részecskén? Ha megtalálod rá a választ, akkor jelentkezz a Svéd Királyi Tudományos Akadémián, valószínû megdobnak majd egy Nobel-díjjal. > A két részecske nem ugyan az? Ezt is csak hipotetikusan lehet tárgyalni. Van olyan hipotézis, mely szerint gyakorlatilag ugyanaz a részecske foglalja el a tér különbözõ pontját, vagy maga a térrész azonos, amiben a részecske található, magyarán afféle féregjáratban található részecskét látunk, a féregjárat két különbözõ pontján. De ez erõsen hipotetikus.
A "másikkal" mindig az ellenkzõje történik. De tényleg tekintheted úgy is, mintha a két összefonódottt "részecske" egyetlen egység lenne. Valahogy úgy lehet elképzelni, hogy ez a hatás terjed a kiindulópontból gömb alakban - és, ha a gömb egy pontján valami változás történik, akkor azonnal megjelenik ennek a változásnak az ellentéte a gömb átellenes pontján, ezen kívül rögtön szétoszlik a gömb is, és kiesik belõle a két részecske.
2! Ezt a gömbös hasonlatot nem nagyon lehet érteni... a lényeg az, hogy a hatás még a fénynél is gyorsabban terjedhet közöttük... lehet, hogy ez a legnagyobb rejtély jelenleg az univerzumunkban.

Akik egyfolytában kritizálják valamelyik családtagot, és azt hiszik, hogy majd úgyis kiheveri, túlteszi magát rajta, majd úgyis csak megedződik tőle, azok miért nem jönnek arra rá, hogy van akinek ezzel tönkre is teszik szépen az életét?

Most nem csak családi kapcsolatokra gondolok, hanem iskolai közösségekre, vagy akármilyen közösségre, ahol van valaki, aki csak "feszültséglevezetés" céljából kritizál valakit, vagy mert szórakoztatónak találja a másikat idegesíteni, és azt hiszi, hogy ami nem öl meg, csak erősít, az miért nem jött még rá, hogy ezzel bizony tönkre lehet tenni a másikat, mert nem mindenki tudja ám kiheverni.

Legjobb válasz: Mert keves emberben van emberseg. Ezen en is atmentem sajnos. az onbizalmam 30 evig a beka segge alatt volt...koszonheto ez azoknak akik korulottem szivtak tolem az energiat. Azok az emberek akik allandoan kritizalnak es bantanak masokat boldogtalan szerencsetlen emberek akiknek nincs sajat eletuk ezert azt akarjak masnak se legyen. Valoszinu nem tudatosan...de pusztitanak mindent es mindenkit ahogy eppen sikerul. En azt mondom Karma. Ami felmegy le is jon. Valahogy meg kell tanulni falat epiteni es csak azt beengedni ami teged tovabb epitt a jora, egeszre es egyensulyra.

Mert keves emberben van emberseg. Ezen en is atmentem sajnos. az onbizalmam 30 evig a beka segge alatt volt...koszonheto ez azoknak akik korulottem szivtak tolem az energiat. Azok az emberek akik allandoan kritizalnak es bantanak masokat boldogtalan szerencsetlen emberek akiknek nincs sajat eletuk ezert azt akarjak masnak se legyen. Valoszinu nem tudatosan...de pusztitanak mindent es mindenkit ahogy eppen sikerul. En azt mondom Karma. Ami felmegy le is jon. Valahogy meg kell tanulni falat epiteni es csak azt beengedni ami teged tovabb epitt a jora, egeszre es egyensulyra.
Éppen azért, mert erre nem is akarnak soha rájönni, nem ez a cél, hanem az, hogy családi bûnbakot faragjanak valakiból, aki mindenért felelõs - azaz elviszi a balhét a többi családtag számára el nem fogadható szeméylsiégbeli proiblémákért. Értsd: a sajátjukért. SENKI sem tudja ezt kiheverni, ha bûnbakká teszik. Ha nem kap idõben szaksegítséget, ÉS egyóttal nem emelik ki a patológiás környezetbõl, akkor elõbb-utóbb pszichiátriai beteg lesz, vagy drogos, skizofrén, vagy "véletlenül balesetet szenved "pont akkor, amikor már helyrerázódott volna ez élete", rákos vagy egyéb gyógyíthatatlan beteg lesz - szóval meghal.
Nem azon van a hangsúly, aki bánt. Mindig van, aki bánt. Azon van a hangsúly, hogy mit kezdesz vele. Nincs olyan, hogy valaki a kritikájával "tönkre teszi az életed". Ez önáltatás. Csak olyan vagy, hogy TE HAGYOD, hogy ezt tegye veled! Nagy különbség! Sokaknál csak azt hallani, hogy _ki miatt_ lett ilyen vagy olyan, pedig a lényeg pont abban van, hogy õ maga tehet róla, mert hagyta, hogy így hassanak rá a dolgok. Nem azon kell igyekezni, hogy másokat megváltoztassunk, hanem azon, hogy magunkat megerõsítsük és helyére tegyük a dolgokat, eseményeket, véleményeket. Ez a kemény munka. Okolni és sopánkodni egyszerû, de az életed nem mások miatt megy tönkre! Fel kell ismerni a saját felelõsségünket, és tenni érte, hogy jobb legyen! N30
igen.
Nyilván mindig, minden közösségben akad olyan ember, aki a másikat használja úgymond bokszzsáknak.Azért, mert õ egy gyenge jellem, és az élteti, ha keresztül taposhat a másikon.Nos, ezt tûrni, hagyni, elviselni nem muszáj, lehet ellene tenni, kiállhatsz magadért és megvédheted magad, vagy akár elengedheted a füled mellett a megjegyzéseit, háríthatsz poénosan, mintha nem fájna semmi.Igazából a te hozzáállásod a döntõ, hogyan tudod ezeket a helyzeteket kezelni.Tönkretenni csak azt lehet, aki hagyja magát.
Engem például az anyósom próbál a sárba tiporni, semmi sem jó, amit végzek, állandóan "büntiben" vagyok; de rácseszett, mert az én önbizalmam nem lesz ezáltal kisebb, sõt vissza is szólogatok, hogy elõbb a saját háza körül tegyen rendet, nevelt volna normálisabb gyerekeket..
Velem ugyanez a helyzet, csak apukám részérõl. Évek óta mondogatja, mennyire semmirekellõ gyereke van, ha hozzámszól akkor is csak szidni, illetve b*szogatni tud, semmit mást, egyszerûen gyûlölöm. Eleinte rengeteget sírtam miatta, miért egy ilyen elmebeteg apával áldott meg a Sors, de késõbb teljesen máshogy fogtam fel a dolgot, igenis megmutatom neki, vagyok valaki! Ezekkel a lépéseivel örökre elidegenített magától, szép lassan a tudtára akarom hozni, mennyire nem poén ha a saját gyereke önbizalmát rombolja. :) Lesz még olyan alkalom, amikor sírva borul hozzám, mennyire sajnálja.. Szóval mutasd meg neki, sokkal többet érsz belül mint az, aki veled szarakszik!:)

Miért kábítják az embereket többek között azzal, ha ezt-azt beszed és terhes lesz? És vannak akik sokmindent ki is próbálnak, de mégsem jön a baba.

Sajnos én is beleestem a teák, ilyen vitamin, olyan ez-az csapdájába, de hiába 2 éve nam jön a pici. De az orvosok sem képesek arra, hogy els?re sikerüljön, mert vigyük a sok pénzt, aztán majd évek múlva esetleg.... Ki van a ......!

Legjobb válasz: :( hát igen ez szomorú és lehet, hogy van benne valami. én ezeket a teákat azért nem mertem kipróbálni, mert olvastam olyat is, hogy visszafelé sült el. egészséges nõnek, teljesen bekavart a ciklusába. és így utólag örülök, hogy így tettem. persze akinek nem jön a baba, próbál mindenbe kapaszkodni

:( hát igen ez szomorú és lehet, hogy van benne valami. én ezeket a teákat azért nem mertem kipróbálni, mert olvastam olyat is, hogy visszafelé sült el. egészséges nõnek, teljesen bekavart a ciklusába. és így utólag örülök, hogy így tettem. persze akinek nem jön a baba, próbál mindenbe kapaszkodni
Mi négy éve szeretnénk gyereket de én nem szedtem soha ilyen csoda bogyókat, a párom orvosi utasításra szedett Fer 14-et de szerintem az is csak becsapás nincs értelme, ha a gyerek jönni akar akkor úgyis jön. számtalan példa van arra hogy iszik , cigizik, kábítószerezik valaki aztán pikk- pakk terhes lesz. Más meg szedi a csodabogyót méregtelenít aztán évekig semmi. Hát igen az orvosok sem mindenhatóak sajnos. Én már 50%-ban beletörõdtem hogy nincs gyerekem. Nekünk csak orvosi segítséggel lehet, lehetne... legalábbis ezt mondta az orvos. Úgyhogy már csak annyi reményem van hogy csinálnak a meddõségiben, persze addigra a fél vagyonunkat ott hagyjuk, és a siker nem is garantált. De azért minden hónapban várom hogy hátha mégis sikerült csak úgy természetesen. Az eszem tudja hogy nem de a szívem várja. És igen nekem is kivan már a ...... az egésszel.
Minden szervezet más, valakinek valóban bejön egy-egy szer de persze sosem lehet biztosra tudni hogy attól van...lehet anélkül is pont akkor sikerült volna teherbe esni! De valóban igaz hogy aki nagyon teherbe akar esni, minden szalmaszálba belekapaszkodik. Mondjuk én is kiakadok az olyanokon hogy már a Robitussin köotetõtõl is állítólag könnyebb :) ))) Egyik nap megjelent errõl egy cikk, másnap sorra nyíltak a topikok hogy hallottátok? Robitussin! Na ez már kicsit sok volt nekem....
Sajnos sokan kihasználják azokat a párokat, nõket, akik nagyon szeretnének gyereket, de nem sikerül. Minden a pénzrõl szól. A gyógyszer és az étrendkiegészítõ piac a legundorítóbb dolog, sajnos sokszor csak a szöveg van, de eredmény semmi. Van ismerõsöm, aki ezzel foglalkozik, és amikor megemlíti neki valaki, hogy nem tud teherbe esni, az a válasz, hogy: mert nem szedi a .... terméket. Vicc.
Mi is nagyon szeretnenk kis babat. A sok sikertelen honap ev utan en is kiprobaltam ezt-azt sikertelenul. De mindig azzal voltam, hogy hatha most sikerul. De az evek soran, ra kellett jojek arra, hogy nem csak a "csodaszerekben", de az egyes orvosok szaktudasaban sem lehet megbizni.Akkor hogyan tovabb? Fogadjuk el azt, hogy nem lehet es kesz? Azt kene, de nem megy!!!

Miért van az, hogy nem kívánom a szexet magamtól, de ha a párom kicsit jobban nyomul, akkor meg nagyon jó, és mindig van orgazmusom is, de az sosem jön, hogy kezdeményezzem?

Tudom, hogy jó lesz, de mégsem kívánom az elején :-S

Legjobb válasz: Ha egy hétig nem jön, akkor egy hétig nem csináljuk. =/ Közben persze teljesen beindulok, de zavar, hogy neki meg biztos jól esne, ha én is leteperném néhanapján.

Ha egy hétig nem jön, akkor egy hétig nem csináljuk. =/ Közben persze teljesen beindulok, de zavar, hogy neki meg biztos jól esne, ha én is leteperném néhanapján.
Annyit azért megtehetnél, hogy néha átöleled és megcsókolod. Ez legtöbbször elég ahhoz, hogy meghozza az õ kedvét. A többit majd õ megoldja... ahogy írtad.
Én kiéheztetnélek az tuti
mert nincs kedved hozzá. ezzel nincs baj. van, amihez csak akkor jön meg a kedvünk, amikor már elkezdtük :D
A kérdező hozzászólása: Igen, így vagyok én is :-( Még az a szerencse, hogy eddig még nem tette szóvá a párom, mindig lelkesen meghozza a kedvem :-)))
Szerintem sokan vagyunk így. Egy no nehezen tud beindulni, egy pasinak sokkal konnyebben megy. Kell egy kis izgatás a szeretkezéshez. 23 N

Van egy lány aki most jön össze velem, de nem az az igazi tehát én kiskoromban meg nemrég még arrol ábrándoztam hogy egy szép lány lesz az első aki megcsókol, ő is szép lány de nem pont az akire annyira vágytam. Szóval most mit tegyek?

Õ is szép lány kedves is, viszont nem pont az akire télleg télleg vágytam... :$ nah meg még lenne egy bónusz kérdés: Hogyan csókoljam meg? xD naon hülye vagyok ehhez hiszen ? az els? lány aki tényleg meg is csókolna, de hogy vegyem rá arra, hogy megcsókolhassam?

Legjobb válasz: hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.

hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.
A kérdező hozzászólása: jogos ^^ mert senkimse volt eddig... öö :$ amugy ha nem is egyböl de az elsõ randin smaci vagy... késõbb? :P
Ez nem konkrétan idõfüggõ. Érezni fogod szerintem mikor eljött A pillanat:) )
A kérdező hozzászólása: :D:D gondoltam erre a válaszra :D köszi :D
majd ráérzel a pillanatra
A kérdező hozzászólása: hát az van hogy talizunk meg fogjuk egymás kezét (tudom nagyon sok de ez az elsõ lány...) és valamikor csak úgy simán elfáradunk leülünk vmi hûvös helyre és mind a ketten azt próbáljuk találgetni, hogy mit gondol a másik... egyszerûen hogy "vezethetném fel a témát", hogy smároljunk? egyszóval mindaketten kínunkban kaparjuk a falat és nem tudjuk hogy mit csinájunk a kitalálok vmit akkor jáccunk... fél percig és elõröl
(1. kommentelõ vagyok) ha fogjátok egymás kezét az már sokat jelent. tehát már akar tõled vmit. vagyis nem fog pöcsönrugni ha lesmárolod. szerintem egyértelmû hogy arra vár õ is hogy vki csináljon már vmit csak félénk. úgy kell felvezetned a témát hogy amikor ültök a hûvös helyen akkor ha úgy érzed hogy romantikus a pillanat (sötét van, 2esbe vagytok, nálam ez a legideálisabb) akkor átkarolod a derekát vagy megfogod a kezét a szemébe nézel és elkezdesz hajolni felé lassan és megcsókolod. mindezt egy szó nélkül.
Mindennap ilyenekkel találkozni itt..
Max olyan, aki nem is akarta, vagy apácának készül.
Csak ha nagyon válogatós az illetõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!