Találatok a következő kifejezésre: Van akinek hetekben fordult be a (3 db)

Akinek későn fordult be a babája (fejekvésbe), annak hányadik héten? Meddig van rá reális esély?

Legjobb válasz: 37.héten még fordult párszor valamikor utánna fordult be mert a pocim is a 38. hét után szállt le.

37.héten még fordult párszor valamikor utánna fordult be mert a pocim is a 38. hét után szállt le.
Utolsó elõtti nap fordult be, végig faros volt, második baba 3600grammal született.Sok sikert:)
Unokahúgom elsõ babája betöltött 39. héten fordult fejvégûbe, aztán vissza farosba, aztán megint fejvégûbe. Még csak kicsi sem volt, 3800 g körül született. De ez azért extrém eset :)
Nem tudom mennyire késõi ez, de sokáig forgott, 27 hetesen faros, 31 hetesen fejvégû, 32 hetesen faros, és 36 hetesen fejvégû és maradt is. Tehát a 32-36. hét között fordult be véglegesen valamikor. (Második baba) Az elsõ végig faros volt, és nem fordult meg egyáltalán.
Szia!! ha második baba akkor ne aggódj!! :) Nekem a csajosom (második baba) 37.hét végén fordult be (és már jó nagy volt akkor is tekintve hogy 4400 al született a 39.hétre). Most a harmadikat várom õ is van mindenfelé momentán teljesen keresztben hetek óta, de nem aggódom , tudom hogy befordul majd. (most 36 hetes vagyok).
Az enyém, mint írtam szintén haránt volt. A doki azt mondta, hogy a szülés indítása után két fájás között külsõ fordítással irányba állítja, ha másnap reggelik nem fordul be magától. Befordult. De a császár szóba sem került.
14:20 vagyok Hát akkor nagyon szorítok Nektek, hiszen még egy hónapja minimum van, hogy megmozduljon az apróság, erre vagy arra, hiszen farosan ugyanúgy gond nélkül meg lehet szülni, fõleg hogy második!
Nekem a 37. héten még a buksija fent volt, azután befordult. Szerintem még azon a héten (érzésre).
A kérdező hozzászólása: Aha, köszi. 34 hetes vagyok, és keresztben fekszik már vagy egy hónapja. (ha nem fordul valaemrre, akkor császár) Második baba, az elsõ már hónapokkal a szülés elõtt fejfekvéses volt.
Nekem az elsõ baba a 35. héten fordult be. A dokim azt mondta, hogy ilyenkor már elég kevés rá az esély, de lásd van rá példa. Nem is egy.
Reális esély, hogy még vajúdás közben is befordulhat, ha faros. Az én dokim nagyon-nagyon természetesség párti (tehát a legkevesebb mesterséges beavatkozásra törekszik mindig), azt mondta nekem, amikor a második babámat vártam (elsõ hüvelyi úton született rendben), hogy CSAK akkor lesz császárom, ha keresztben fekszik a baba. (Nem került rá sor.)
Ha nem az elsõ babád, akár az utolsó napon is. Lehet hitetlenkedni, de az én kislányom a szülés elõtti napon még harántfekvéses volt, másnap reggelre fordult be.
szia!3dik babaám 19hetesen koponyavégü 32hetesen faros 36hetesen haránt fekvés 38hetesen be forult irányba pedig én is nagyon féltem!

Van akinek utolsó hetekben fordult be a babája? Ez milyen érzés?

Legjobb válasz: Igen, van, van akinek a szülés elõtt pár órával fordul meg. Nem mindig lehet érezni. Barátnõmnek is kb 2 héttel elõtte fordult be, de nem érezte...

Igen, van, van akinek a szülés elõtt pár órával fordul meg. Nem mindig lehet érezni. Barátnõmnek is kb 2 héttel elõtte fordult be, de nem érezte...
Nekem is valahogy úgy volt, hogy a legutolsó napokban fordult meg, de nem is éreztem.

Van olyan kismama akinek a 37. héten fordult csak be a babája? Esetleg akinek megfordították külsőleg?

Legjobb válasz: a 37.héten fordult meg a lányom. simán megszületett 39.hétre.

a 37.héten fordult meg a lányom. simán megszületett 39.hétre.
Nagyon együttérzek veled. Ugyanilyen kérdésekkel bombéztam az oldalt 1 éve. Farfekvéses babám volt. Az elsõ 4, 5 kilós babémat simán szültem, a másodikra azt mondták, hogy nagyobb, mint az elsõ és még ráadásul faros is :-( Karácsonykor töltöttem a 39. hetet. Megbeszéltem a dokival, hogy mivel az elsõt is túlhordtam, nem valószínû, hogy hamarabb indulna, akkor itthon Karácsonyoznék a családommal, és 27én reggel jelentkezem a kórházban. Úgy volt, hogy aznap meg is császároznak 9 órakor, mivel a 24i UHán még faros volt az én babócám. 26án este beleültem a kádba, hogy most egy ideig úgysem lesz lehetõségem fürödni, ha meg beindulna véletlen a szülés a kádban, akkor másnap amúgy is szültem volna. Jó 1, 5-2 órát lazítottam így. Reggel a nagyot elvittük mamához, mi meg a férjemmel bevonultunk a kórházba. Ott derült, ki, hogy az én lányom mostmár megfordult és tökéletesen illekszkedik a szülõcsatornába, tehát császár lefújva. Irány haza, kicsit csalódottan. A lányom olyan jól érezte bent magát, hogy 42. héten január 12én született meg természetesen úton 4980 grammal, de fejjel elõre :-D A doki azt mondta, hogy látott már a 40. héten is megfordulni babát. Szerinte kádban, vagy medencében üldögélve sokkal nagyobb valószínûséggel fordulnak meg :-D
Nem éppen 37 hetesen... 31 hetesen fejvégû 32 hetesen faros 36 hetesen (a héten) fejvégû. Még van 4 hetem, de annyit forog, mozog, hogy nem tudom hogy lesz. Az elsõ babám végig medencevégû volt, nem fordult meg egyáltalán így Õ császáros volt.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, most mi a helyzet? Vagy megszültél már?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!