Találatok a következő kifejezésre: Van abban h (79 db)

Szerintetek igazam van abban h kénne a melegeknek egy külön kategoria?

nem vagyok raszista de engem zavar ha itt meglàtok egy meleg kérdést...

Legjobb válasz: miért zavar? Fölösleges külön tenni. Nincs annyi kérdés. Ha zavar akkor ellehet menni.

miért zavar? Fölösleges külön tenni. Nincs annyi kérdés. Ha zavar akkor ellehet menni.
Ezt már jó párszor kibeszéltük.. Még mindig nem lehet külön nekik egy kategória, mert az megkülömböztetés lenne, és olyat nem lehet.
"nem vagyok raszista" ezen jót röhögtem..
Mi köze a rasszizmushoz a melegségnek te szerencsétlen idióta?
Meg a szûz, ronda fiúknak is.
már van, õk a melegek.
4 kecskét ba**tam meg, guminélkül, de a kecskébe feldugtam a pesszáriumot...
Ohh, mily érzékenyek és kifinomultan cizellált lelkûek ezek a melegek.....:D Még azt nem írtad hány kecskét b***tál gumival, vagy anélkül.
Én biszex vagyok, és sztem a heterókat kellene külön tenni! Több mint 800 különvözõ pasit ba**tam, mindegyik kijelentette hogy gumival akarja és ez így is van rendjén! Lányok közül olyan 7-8 különbözõt basztam, de egyik sem közölte hogy gumival kellene, sõt, ha n hoztam fel, akkor jól kivoltak akadva hogy én gumival akarom õket ba**ni. Még hogy a belegek undorítóak, ez nem is igaz, a heterók a gusztustalanok mert össze-vissza ba**nak gumi nélkül, és horozzák egymásra a nemi retket! Fõleg a heteró nõk!
Felesleges, tele lenne homofób idiótákkal. Ezotéria kategória is, amióta van, sokkal több troll jár oda, mint elõtte az ilyen jellegû kérdésekhez. Ha lenne külön meleg kategória, sokkal több heteró troll járna oda, mint így.
*rasszista *hogy *kategória a melegek nem egy rassz. és de, homofób vagy. és nem, nincs igazad.
Nem. Azzal, hogy külön vennék õket, pontosan azt érnék el az emberek, mint amikor 50 évvel ezelõtt a feketéknek a busz hátuljában, külön, elszigetelve a fehérektõl kellett ülniük. Egyfajta elidegenítõ módszer. A "nem vagyok rasszista/homofób/szexista DE..." kezdetû mondatokat meg jobb, ha mellõzöd, mert kb annyit ér, mintha azt mondanád, hogy "nem vagyok rasszista, szoktam kínai kaját enni". Szóval nemkéne.
Szerintem is kéne. Ahogyan a távkapcsolatban élõknek is.
De, kéne. Meg kéne egy a: -lányoknak, -fiúknak, -barna hajúaknak, szõkéknek, vöröseknek, feketéknek, -szeplõseknek -nem szeplõseknek - kék, zöld, barna szemûeknek...stb. Nem, mert az megkülönböztetés lenne, és nem lehet. Ha már itt tartunk, neked is kéne egy külön kategória, hogy* nem tudsz helyesen írni. És arról, hogy rasszista* vagy, annak meg fogalmad sincs a jelentésérõl.

Én 4hete csinálom a 90naposat és csak 1.5kilót fogytam, de előtte 10napos diétát csináltam amitől lement 5kiló! Ennek köze van abban h nem fogyok?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is ha te 10 napos diéta alatt 5 kilót fogytál le már nem jó... Az ideális fogyás heti 0,7kg- 1 kg-ig terjed mégegyszer mondom heti... Ha most elkezdenél összevissza enni ennyi idõ alatt vissza is szednéd... Emellett a diétát nem lehet behatárolni, hogy kilencven nap addig kell csinálni míg elégedett nem vagy magaddal. Ha hosszasan fenáll ez a nagyon lassú fogyás akkor vagy a diéta rossz vagy stagnálsz. De a stagnálás 2-3 hétnél nem szokott tovább tartani.

Szia! Elõször is ha te 10 napos diéta alatt 5 kilót fogytál le már nem jó... Az ideális fogyás heti 0, 7kg- 1 kg-ig terjed mégegyszer mondom heti... Ha most elkezdenél összevissza enni ennyi idõ alatt vissza is szednéd... Emellett a diétát nem lehet behatárolni, hogy kilencven nap addig kell csinálni míg elégedett nem vagy magaddal. Ha hosszasan fenáll ez a nagyon lassú fogyás akkor vagy a diéta rossz vagy stagnálsz. De a stagnálás 2-3 hétnél nem szokott tovább tartani.

Vki segítene abban h van egy Navon 670 Plus Gps-em de csak Magyar. O térképe van benne, és hogyan kell frissítenem h Európa legyen benne?

Egy linket légyszíves küldenétek és elmondaná vki h még mi a teendõ ?

Legjobb válasz: Jó lenne tudni, hogy melyik navi szoftver van rajta és melyik verzió stb. Amúgy tpb tele van térképekkel. Letöltöd, utána törlöd a régi térképet és bemásolod az újakat. Kb. ennyi.

Jó lenne tudni, hogy melyik navi szoftver van rajta és melyik verzió stb. Amúgy tpb tele van térképekkel. Letöltöd, utána törlöd a régi térképet és bemásolod az újakat. Kb. ennyi.
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam, holnap fogok. Köszi a választ!
Ne hagyd még abba, csak ha doki mondja! Tesztet csináltál? egy kis vérzés lehet akkor is, ha pocakos vagy.
A mi a hifiben megy Edward szobájában az a Debussy- Clare de Lune. (azt hiszem így kell leírni)
Edward nem azt zongorázza hanem amit Carter Burwell a film zeneszerzõje írt a filmhez a Bella's Lullaby-t.

Van 1 srác akinek rég tetszem, és hát bevallom nekem sem kozonbos, csak nem tudtam donteni eddig h bele menjek-e abba h jarjunk, meghát alkalmam sem volt, mert eddig nem hivott randizni, csak bulikban találkoztunk. Mit tegyek, ha?

De soha nem akart a dolog 1rol a 2re lépni. Nemrég a szülinapomon rám irt, a neten és végul kilyukadtunk oda, h elhivott randizni, de ugy, h a kovetkezo héten, és vasárnap vagy hétfon megbeszeljuk mikor talizunk. Vasárnap az egyik baratnom itthon volt kulfoldrol, és vissza is utazott, aki nem nagyon akarta ezt a kapcsolatot nekem. Délutan a mobilom nézte pár percig, és félek nem-e irt neki vissza ha talán smst kuldott. De nem tartom valoszinunek. A fiu viszont nem irt azota sem 1 smst, sem a neten. Mit tegyek? Most az egyszer tanacstalan vagyok. Nem fogok neki irni semmiképpp, viszont arra kivancsi lennék, h jok-e a megerzeseim? Vagy egyszeruen nem volt ideje, vagy nem tudom miért nem irt. Talán tényleg irt volna vasarnap és a baratnom a tudtom nelkul valaszolt? Kicsit sotéten látom ezt a dolgot, valoszinu lenne h irt? Vagy csak beképzeltem ezt magamnak. Nem tudom de elég furcsa h nem irt a fiu azota sem. Tetszik, szerencsere nem szeretem, még jo. Hanem most megorulnék. Viszont eléggé szurja ez az orrom elismerem. Gáz lenne ha megkerdezném a tagtol, h nem kapott-e 1 fura smst a mobilomrol? Koszi ha elolvastad ezt a litániát, jol jonne 1 pár jó tanács most.

Legjobb válasz: Én rákérdeznék, hogy "mizújs, minden rendben, csak mert nem kerestél, pedig azt beszéltük meg". A válaszából kiderül majd...

Én rákérdeznék, hogy "mizújs, minden rendben, csak mert nem kerestél, pedig azt beszéltük meg". A válaszából kiderül majd...
én is azt ajánlom h hívd fel vagy dobj neki egy sms-t h mizu vagy valami csak tõle tudod meg biztosan h mi a helyzet sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: nem rossz otlet, de kicsit nyomulosnak tunhet ha egybol kezdeném kérdezgetni h miért..?pár napot várok, és ha semmi, akkor megkérdezem, h mi történt.koszi
Jogos az aggódásod, szerintem is várj még pár napot , de ha igaz amit a kérdésben írtál hogy enm tudod eldönteni hogy belemenj-e vagy nem , szerintem ezzel is várj még akkor egy kicsit amíg tisztábban látod vele a dolgokat és hogy mit is akarsz tõle . De egyenlõre ennek az sms és felhívós dolognak járj a végére szerintem. 16L
A kérdező hozzászólása: Mielott rákérdeztem volna az sms dologra, irt már a nekem, és szerencsére nem tortent semmi, csak beképzeltem magamnak.Ugy orulok, tegnap volt a randink, elég jól sikerult, már érdeklodott h mikor legyen a kovetkezo.koszonom a tanácsokat!:)

Mennyire lehet már komoly egy 22 éves csaj? Érdemes arra gondolni h már benne van abba a korba h komoly legyen?

Legjobb válasz: Teljesen egyénfüggõ. Ismerek olyat, aki 21 éves korában már teljesen komoly volt és megházasodott, de ismerek olyat is, aki már 25, és még mindig tinédzserek módjára minden éjszakáját bulizással és piálással tölti. Ez utóbbi elég szomorú szerintem.

Teljesen egyénfüggõ. Ismerek olyat, aki 21 éves korában már teljesen komoly volt és megházasodott, de ismerek olyat is, aki már 25, és még mindig tinédzserek módjára minden éjszakáját bulizással és piálással tölti. Ez utóbbi elég szomorú szerintem.
Mindenkinél változó.Én is komoly vagyok pedig még csak 17 éves vagyok.1 éve van barátom.Nem járok el bullizni, nem mászkálok éjszaka a városban, nem iszok soha nem voltam részeg és rendszeresen sportolok A barátaimnak mindig az a bajuk hogy tul komoly vagyok.De nem thetek róla én ilyen vagyok :)
A kérdező hozzászólása: és úgy alapba?általában egy ilyen korú csajra mi mondható el
mi nem volt érthetõ azon, hogy "egyénfüggõ"? van 1 csaj, akit ismersz. ha mst mi itt azt mondjuk, hogy a 22 éves csajok 65%-a már komoly kapcsolatot szeretne, a maradék 35% meg bulizni, akkor ezáltal te meg fogod tudni mondani, hogy a te ismerõsöd melyik csoportba tartozik?
Én 21 vagyok, és imádok bulizni és valószínûleg minden hétvégén buliznék, viszont 20 évesen szültem, így ezt nem tehetem meg. Viszont mielõtt gyerekem lett, már elõtte is mindig hûséges voltam, és nem kerestem a futó kalandokat, sõt, én már 18 évesen is férhez mentem volna simán. Komolynak nem tartom magam egyáltalán, mert vidám vagyok és elég laza is, de vannak dolgok, amikben nem ismerek tréfát. Ez én vagyok, más meg más. Nem tudom mások viselkedését - LÁTATLANBAN - megítélni.
Én 19 vagyok, 2 éve van barátom, mostanában nem bulizok túl gyakran , nem rúgok be minden bulin, komoylan lehet velem beszélgetni, sokat tanulok, komoly témákhoz is hozzá tudok szólni, nem szoktam babázni :D viszont: néha tudok nagyon gyerekes is lenni, nem tudnék még gyereket szülni, sõt sokszor úgy érzem, még felnõni sem szeretnék, nem vagyok túl önálló és bizony elõfordul hogy egy egy buliban eléggé berúgok... Akkor most komoly vagyok vagy nem? Egyrészt nem lehet valakire egyértelmûen azt mondani, hogy komoly vagy sem, ahogy rám sem, és tényleg nem lehet korosztályokra lebontva általánosítani.

Ha vannak barátaim Amerikába az vmit segítene abban h elkezdjek ott vmit? (Munka;letelepedés)

Sokat olvastam h 4 módon lehet kijutni az U.S.A-ba : házasság;nagyon nagy szaktudás; zöldkártya és rokonokkal. Ebben kérnék segítséget h rokonokkal legális és huzamosabb ideig dolgozni h ezt meglehet e oldani ?

Legjobb válasz:
Rosszul olvastad :( Kijutni az USAba repulovel lehet (viccet felreteve), ESTAval 90 napig tartozkodhatsz. Ha ennel tobb idore van szukseged, akkor vizumot kell kerned. Nagyon sokfele vizum letezik, sportoloi, muvesz, munka, tanuloi, stb. Ezekkel altalaban korlatlanul vagy korlatolt munkavegzest lehet csinalni. Pl. a sportoloi fellephet versenyeken, reszt vehet meccseken, amiert fizetest elfogadhat, de pl. nem mehet a mekibe pultosnak, erted? Egy magyar szinesz, akinek van egy ropke szerepe vmi filmben, az szinten kaphat egy vizumot, amivel kijon, itt van ameddig szukseges, szineszkedik, majd a vizum lejarata elott hazamegy. A zoldkartya, masneven letelepedesi engedely, megszerzesehez sok ut vezet. Van ugy hogy valaki pl. kijon ESTAval, megismerkedik valakivel, szerelembe esnek, osszehazasodnak, es a hazassag reven az illeto jogosult a zoldkartyara. Idovel ez az ember allampolgarsagot szerez, es ha pl. a meg Magyarorszagon elo anyukajat szeretne magahoz koltoztetni, akkor anyunak megkeri a zoldkartyat, es mint kozvetlen csaladtag, anyu meg is fogja kapni. Kozvetlen csaladtagnak szamit apa-anya/fia-lanya, a baty-nover-ocs-hug is kozvetlen csaladtag, de ez a fajta zoldkartya nagyon sokaig tart, 15+ ev. Van aki vizum utan lesz zoldkarytas. Pl. egy szakembernek munkat ajanlanak egy nagymeno cegnel, ilyenkor az ember munka vizumot kap. De a ceg annyira akarja az illetot tovabbra is, hogy megeri elintezni neki a zoldkartyat, hogy vegleg itt maradhasson. Ha vannak barataid az USAban, az nagy segitseg, mert van hol laknod, segitenek a kezdetekben, elmagyarazzak hogy mukodnek a dolgok, talan meg valami melot is tudnak szerezni, de ha ESTAval erkezel, akkor hivatalosan nem vallalhatsz munkat, szoval csak fekete (illegalis) melo marad, de ha meglatogatod az USCIS weboldalt, ott az egvilagon minden infot megtalalsz. Ha nem megy annyira az angol, hogy az oldalt megertsd, akkor felejtsd el az egeszet, fekudj ra az anoglra, es ha mar jobban megy, akkor visszaterhetsz a temara.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Rosszul olvastad :( Kijutni az USAba repulovel lehet (viccet felreteve), ESTAval 90 napig tartozkodhatsz. Ha ennel tobb idore van szukseged, akkor vizumot kell kerned. Nagyon sokfele vizum letezik, sportoloi, muvesz, munka, tanuloi, stb. Ezekkel altalaban korlatlanul vagy korlatolt munkavegzest lehet csinalni. Pl. a sportoloi fellephet versenyeken, reszt vehet meccseken, amiert fizetest elfogadhat, de pl. nem mehet a mekibe pultosnak, erted? Egy magyar szinesz, akinek van egy ropke szerepe vmi filmben, az szinten kaphat egy vizumot, amivel kijon, itt van ameddig szukseges, szineszkedik, majd a vizum lejarata elott hazamegy. A zoldkartya, masneven letelepedesi engedely, megszerzesehez sok ut vezet. Van ugy hogy valaki pl. kijon ESTAval, megismerkedik valakivel, szerelembe esnek, osszehazasodnak, es a hazassag reven az illeto jogosult a zoldkartyara. Idovel ez az ember allampolgarsagot szerez, es ha pl. a meg Magyarorszagon elo anyukajat szeretne magahoz koltoztetni, akkor anyunak megkeri a zoldkartyat, es mint kozvetlen csaladtag, anyu meg is fogja kapni. Kozvetlen csaladtagnak szamit apa-anya/fia-lanya, a baty-nover-ocs-hug is kozvetlen csaladtag, de ez a fajta zoldkartya nagyon sokaig tart, 15+ ev. Van aki vizum utan lesz zoldkarytas. Pl. egy szakembernek munkat ajanlanak egy nagymeno cegnel, ilyenkor az ember munka vizumot kap. De a ceg annyira akarja az illetot tovabbra is, hogy megeri elintezni neki a zoldkartyat, hogy vegleg itt maradhasson. Ha vannak barataid az USAban, az nagy segitseg, mert van hol laknod, segitenek a kezdetekben, elmagyarazzak hogy mukodnek a dolgok, talan meg valami melot is tudnak szerezni, de ha ESTAval erkezel, akkor hivatalosan nem vallalhatsz munkat, szoval csak fekete (illegalis) melo marad, de ha meglatogatod az USCIS weboldalt, ott az egvilagon minden infot megtalalsz. Ha nem megy annyira az angol, hogy az oldalt megertsd, akkor felejtsd el az egeszet, fekudj ra az anoglra, es ha mar jobban megy, akkor visszaterhetsz a temara.

Van abban igazság, h a terhesség alatt szedett vitaminoktól (elevit, v. egyéb) várhatóan nagyobb baba születik?

Legjobb válasz: Szerintem nincs, de mindig vannak olyanok, akiknek a barátnõje, sógornõje stb. szedett vitamint, és nagyobb lett a babája. még az orvosok is megosztottak egy kicsit, nekem a dokim külön mondta, hogy szedjem, van, aki nem ajánlja. Én csak azt tudom, hogy az elejétõl szedek Gravidát, C vitamint, elsõ három hónapban szedtem folsavat. Most 26 hetes vagyok, egyszer nem hánytam vagy émelyegtem (mondjuk ez lehet szerencsés alkat is), a babám méretei megfelelnek az átlagosnak, és én sem híztam irreálisan sokat. Vannak, akik szerint nem kell vitamin, elég helyesen táplálkozni, én tudom magamról, hogy nem tudnék annyit és annyi félét enni egy nap, amennyi kell. Ezt mindenki maga dönti el, hogy szed vagy nem vitaminokat. Ha meg mégis nagyobb lesz a baba... na és? :))

Szerintem nincs, de mindig vannak olyanok, akiknek a barátnõje, sógornõje stb. szedett vitamint, és nagyobb lett a babája. még az orvosok is megosztottak egy kicsit, nekem a dokim külön mondta, hogy szedjem, van, aki nem ajánlja. Én csak azt tudom, hogy az elejétõl szedek Gravidát, C vitamint, elsõ három hónapban szedtem folsavat. Most 26 hetes vagyok, egyszer nem hánytam vagy émelyegtem (mondjuk ez lehet szerencsés alkat is), a babám méretei megfelelnek az átlagosnak, és én sem híztam irreálisan sokat. Vannak, akik szerint nem kell vitamin, elég helyesen táplálkozni, én tudom magamról, hogy nem tudnék annyit és annyi félét enni egy nap, amennyi kell. Ezt mindenki maga dönti el, hogy szed vagy nem vitaminokat. Ha meg mégis nagyobb lesz a baba... na és? :) )
Az én dokim azt mondta, kell az Elevit (vagy bármi hasonló), de ne szedjem a 20. hét után, mert a babót meg is kell szülni. Úgyhogy szerintem van alapja a dolognak! Ami megmarad a bogyóból, beszedem szoptatás alatt.
Noverem Elevitet szedett. A fia 2, 50kg-mal szuletett, a lánya kis sulyu! Szoval nem hiszem hogy igaz lenne...ez csak genetika.
Szedem a Centrum Maternát kezdettõl fogva, a baba minden értéke az elõírt sávokon belül van (kivéve a lába, mert úgy néz ki, hogy magas lesz a fiatalember, mint az apja:) . A doki egyébként azt mondta, hogy nem lesz nagy a baba, mert a természet kicsi nõbe nem rak óriási bébit. Szerinte az egész genetika kérdése, és sokkal fontosabb a helyes táplálkozás (magyarul ne egyem halálra magam), a vitamin pedig kell a picinek is és nekem is. 32 hetes kismama
Én azon az elven vagyok, hogy gyerek úgyis elveszi azt amire szüksége van. Én 4.350nel szültem meg a lányomat, nõvérem 4.200-zal. én szedtem Elevitet, õ nem. Különbség csak annyi, hogy õ súlyos vitamin és vashiánnyal küzdött végére, míg nekem semmi baj nem volt vérképemmel.
Úgy láõtaoma legtöbb válasz egyértelmûen azt mutatja amit én is gondolok: GENETIKA! És hajlam. Ha vki máskor szedett vitaminokat, és hízott tõle akkor most is lehetséges. Én is szedtem az elevitet, talán a 25ik hétig, de más vitaminokat is eszem most is szóval, még mindig "pumpálom" magamba a vitaminokat. Valószínûleg nagy lesz a baba, de sztem nem híztam sokat, ill nem kórosan 12 kgnál tartok és 33 hetes vagyok. De az hogy nagy lesz a babám az nálunk a genetika, én is 4kiloval születtem és az öcsém meg 4kilo 5 dekával, szóval, egyed a vitamint. Ha nagyon azt veszed észre, hogy rád hízlaló hatással van akkor csökkentsd, mondjuk ne szedd minden nap. Nekem azt mondták, hogy két három naponta szedjem, és úgy is volt, kivéve a vírusos idõszakokat! Sok sikert, és vitaminhiánymentes egészséges terhességet kívánok!
Szerintem nem igaz, én végig rendre szedtem, mégis 2800 grammal született a babám. Jó, persze semmi baja, teljsen egészséges. A 6. hónapig végig hánytam, majd az utolsó 3 hetet szintén. De itt egy ellenpélda: Barátnõm ugyanolyan alkat mint én, ugyanolyan magas és ugyanannyi kilóval mint én szült egy több mint 4 kilós gyereket, és õ is végig szedte. Õ egyszer sem hányt a terhesség alatt.(Ja a magasságunk nam haladja meg a 160-at és 48 kilóval indultunk terhesnek.)
nagy baba nem a vitaminoktl lesz hanem a felesleges kalóriáktól... ha sokat eszel és hízol, bizony a babád is óriási lesz. És persze a genetika!
Az én tapasztalatom alapján nem. Én 2006-ban szültem meg a kisfiamat, Maternát szedtem és 2700g-os volt a baba. Igaz a 37. hétre már meg is született. Most 4-5hetes babaváró vagyok és ugyanúgy szedni fogom mint a kisfiamnál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!