Találatok a következő kifejezésre: Van a valami (14286 db)

Hogy van a "valamin felnoni" angolul?

Pl 'en az XY tipusu filmeken nottem fol'

Legjobb válasz: Esetleg: "I have grown fond of ..."

Esetleg: "I have grown fond of ..."
Vagy inkább pl.: "I was grew up on ..."
I grew up on XY movies.
[link]
I grew up on sthing. Lana Del Rey is énekli az egyik számában, hogy I grew up on hip-hop... etc. Mondjuk persze az nem sokat jelent, hogy miket énekelgetnek ezek össze :D De a lényeg, hogy így mondják, ahogy már elõttem is említették a hozzászólók.
Teljesen jó, amit eddig mondtak. to grew up on sy - felnõni valamin. Aki azt írta, hogy "was grew" up annak nincs igaza mert (a) a szenvedõ szerkezet miatt az "was grown" és (b) úgy hangzik, mintha valami növény lennél.

Milyen kocsija van a Valami Amerika 2öbe Balának?

Tudjátok az a fekete..ááhh mindig is egy ilyen fajtára vágytam csak nemtudom milyen:S Aki látta a filmet lécci segítsen El?re is köszi!:)

Legjobb válasz: sorry... Tudja valaki?? :(

A kérdező hozzászólása: sorry... Tudja valaki?? :(
bocs a késõi válaszért Lincoln Town Car szerintem

Mi a neve annak fiúegyüttesnek, akik Terka néni pólóján vannak a Valami Amerika első részében?

Annyira ismer?sek, de az istennek nem jut eszembe... :)

Legjobb válasz: Nem találtam normális képet amin rendesen látszik, de nem a Wham? Esetleg linkelj képet ha tudsz

Nem találtam normális képet amin rendesen látszik, de nem a Wham? Esetleg linkelj képet ha tudsz
A kérdező hozzászólása: Biztos nem a Wham, valamelyik one-hit-wonder fiúegyüttes a 90-es évekbõl... az biztos, hogy 4-en voltak.


Megcsalt fél megérzi hogy baj van? Lehet benne valami hogy ilyenkor megérzi az ember hogy ármánykodás van a háta mögött?

Sok helyen olvastam és sok beszámolót hogy soha nem kutakodott a megcsalt fél hogy esetleg megcsalják e,de valami hirtelen azt súgta nekik hogy valami nincs rendben és sokszor egy hirtelen erőtől vezérelve bele néztek a telefonba vagy az emailokba és mindig beigazolódott a gyanú..lehetséges hogy az ember ezt megérzi?Nekem is beugrott a minap egy ilyen,teljesen hirtelen és bár én nem néztem bele az emailba és a telefonba..azt hozzá teszem hogy soha nem voltam betegesen féltékeny,egészséges féltékenység volt bennem,soha nem kutakodtam a másik után..de a minap beugrott hogy valami nem stimmel a párommal és hogy vaj van a füle mögött..ha nem is megcsalt de valamit titkol előlem ebbe biztos vagyok..hogyan bizonyosodjak meg róla hogy nem e csal meg..a telefonjába nem szeretnék turkálni..milyen kereszt kérdéseket tehetnék fel neki amivel zavarba tudom hozni?

Legjobb válasz: Elöször is, az nem igaz, hogy meg lehet érezni, ezt csak azok mondják, akik meg akarják indokolni, hogy miért kutatnak a másik dolgaiban. Rengeteg ismerös van, aki álmában sem gondolta volna, hogy megcsalják, söt az erre irányuló figyelmeztetéseket is lehetetlennek tartották. Másoknak meg voltak ilyen "megérzései" ok nélkül, és a kutatás meg bizalmatlanság okozta, hogy idövel a párja mást keresett magának. Az meg, hogy milyen kérdéseket tegyél fel: ha tényleg van valami megcsalás vagy hasonló a dologban, akkor vagy elég ügyes, hogy meggyözöen le tudja tagadni, vagy elárulja magát, de gatantáltan nem lehet megmondani, hogy mik a megfelelö kérdések. Ha meg nincs semmi a háttérben és elkezdesz kérdésekt feltenni, amivel csapdába akarod csalni, az a legtöbb esetben odavezet, hogy a másik - joggal - megsértödik és ezzel te teszed tönkre a kapcsolatotokat. Ha tényleg van olyan érzésd, hogy valami nem stimmel, akkor a legtisztességesebb mód, hogy egyenesen megkérdezed, hogy mi az, ami miatt úgy érezheted, hogy valamit titkol. A legtöbbször ilyen egyenes kérdésre a válasz tisztázza a helyzetet és kiderül, hogy valami egész mas van a háttérben. (pl. csak néhány konkrét eset: valami alkalomra meglepetést tervez, esetleg barát/rokon problémájával van elfoglalva, megtudta, hogy valami betegsége van, a munkahelye bizonytalan lett, stb.) Csapdát állitani, kutatni nagyon lealacsonyitó dolog rád nézve.

Elöször is, az nem igaz, hogy meg lehet érezni, ezt csak azok mondják, akik meg akarják indokolni, hogy miért kutatnak a másik dolgaiban. Rengeteg ismerös van, aki álmában sem gondolta volna, hogy megcsalják, söt az erre irányuló figyelmeztetéseket is lehetetlennek tartották. Másoknak meg voltak ilyen "megérzései" ok nélkül, és a kutatás meg bizalmatlanság okozta, hogy idövel a párja mást keresett magának. Az meg, hogy milyen kérdéseket tegyél fel: ha tényleg van valami megcsalás vagy hasonló a dologban, akkor vagy elég ügyes, hogy meggyözöen le tudja tagadni, vagy elárulja magát, de gatantáltan nem lehet megmondani, hogy mik a megfelelö kérdések. Ha meg nincs semmi a háttérben és elkezdesz kérdésekt feltenni, amivel csapdába akarod csalni, az a legtöbb esetben odavezet, hogy a másik - joggal - megsértödik és ezzel te teszed tönkre a kapcsolatotokat. Ha tényleg van olyan érzésd, hogy valami nem stimmel, akkor a legtisztességesebb mód, hogy egyenesen megkérdezed, hogy mi az, ami miatt úgy érezheted, hogy valamit titkol. A legtöbbször ilyen egyenes kérdésre a válasz tisztázza a helyzetet és kiderül, hogy valami egész mas van a háttérben. (pl. csak néhány konkrét eset: valami alkalomra meglepetést tervez, esetleg barát/rokon problémájával van elfoglalva, megtudta, hogy valami betegsége van, a munkahelye bizonytalan lett, stb.) Csapdát állitani, kutatni nagyon lealacsonyitó dolog rád nézve.
Szerintem ilyen esetekben arról van szó, hogy az ember észre veszi a változásokat a párja viselkedésén. Pl: a telefont csak nem veheti fel melletted, ezért elvonul beszélgetni. Nekem is volt ilyen "megérzésem". Megkérdeztem egy kollégájától, akit én is régóta ismertem, hogy van-e valakije. Jött a lelombozó válasz..
Meg érzed, hisz ember vagy. Ne tégy semmit. Olykor nem is érdeme studni róla. Van itt olyan aki meg csalta a férjét ée a lelkiismeret gyötri. A férje nem is tud róla. Sajnos a hölgyemény emészti magát.Hát nehéz eset. Vannak szélsõségek.Nem kellenek kereszt kérdések, azt látni kell . Zavart, feszült, olykor ideges, emészti magát, de nem mondja el, ha kérdezed sem, rosszabbik eset ha valaki nevét hallod egész nap. Nincs kereszt kérdés, cak jellemzõk. Örlõdik a személy, fél, távolodik el tõled, nem mer a szemedbe nézni, . Sok olyanjegy van amit kérdezni sem kell. De lehet, hogy nem csal meg , ha nem valami bántja amit nem mondhat el, és fél attól , ahogy reagálsz. Mert nem mer bízni benned. Nehéz eset, én tudom. Ha meg csalt, ne is vedd figyelembe, az úgy is kiderül magától. Szóval itt, nem lehet egyértelmût mondani.Mert ahhoz isnerni kellene a személyt, azon belül a jellemét. Az a leg jpbb ha nem teszel semmit, sõtt kikapcsolódtok, ne is érezze tudol- e róla. Amugy afélre lépést sokan megbánják, ezért örlõdnek. Akaratuk ellenére is távolságot tartanak és azért derül ki. Magyarn mondva amitõl félsz a leg jobban az történik meg veled a leg hamarabb, én tudom.
Sokan tényleg megérzésnek hívják, pedig ez nem egy ösztön :) hanem észrevesznek bizonyos furcsaságokat, amik eddig nem voltak szokásosak. És tudod ha a másik életébe belép egy másik nõ vagy férfi, valami benne is megváltozik, és ennek elõbb utóbb lesznek jelei. Aki nem vett észre semmit ezekbõl, az vagy vak, vagy szintén mással van elfoglalva és sose a párjával. Nyilván itt jön be az, hogy a változás sokszor nem azért van, mert szeretõje lett, hanem más dolgok (munkahelyi zûr, vagy pénzügyi gond...) Szóval ha úgy érzed valami történt, akkor keresd meg hogy mibõl gondolod. Mi volt az az esemény, tette, vagy látvány, vagy bármi ami miatt gyanú támadt benned. pár napig figyelj. ha nem találsz rá megnyugtató választ, akkor meg kérdezd meg egyenesen, hogy miért történ az amit láttál. A válaszból szintén meg fogod tudni, hogy van-e valami takargatni valója, vagy nincs. De mondjuk ez még mindig nem azt jelenti hogy nõ van a dologban. Ha nem sikerült megnyugodnod, akkor meg kérdezz rá egyenesen, hogy van-e valakije. Hidd el, hamarosan ki fog derülni. De amit válaszol, jó alaposan gondold át, hogy igaz-e, és ha tényleg hihetõ, akkor hidd is el neki!. Tudod, egy-egy kérdés arra vonatkozóan, hogy nincs-e más a képben még rendben van, és nyugodtan meg lehet kérdezni, de ha záporozik a bizalmatlanság, az már sok. van egy barátnõm, õ mesélte el részletesen, hogy miket vett észre a férjén, amik egyre inkább elõször furcsák, aztán már gyanúsak lettek, míg a végén tényleg belenézett a telefonjába, és meg is találta amit kellett. Elõször, hogy néha kiment telefonálni, amit addig sosem tett ( ez csak akkor furcsa, ha eddig nem tett ilyesmit) aztán egyre lerázóbban viselkedett. a végén meg rajtakapta éjjel, hogy smst írt a klotyón, sötétben... na ez elég egyértelmû :) de még akkor is azt mondta a pasas, hogy valami bejegyzést ír a telefonba... Remélem nem megcsalás áll nálatok a háttérben. tényleg szívbõl kívánom. 33/N
Én nem tudom, hogy megérzésnek vagy minek nevezzük, egyszer volt ilyen, hogy egy lánynak írt egy sms-t, hogy milyen csinos volt vmi eseményen... ez még közel se megcsalás, de akkor is tudtam, hogy valami nem stimmel, valahogy nagyon erõsen rám tört ez az érzés. És megnéztem a telefonját, és benne volt ez az sms, pedig azóta akkor csak 2 nap telt el, hogy elküldte... Hát, ez mondom nem megcsalás, nem biztos, hogy idetartozik, csak gondoltam talán illik ide. :)
Észrevettem furcsaságokat, pl hülye szakítási indok, idegesség (mindenbe belekötött, feszült volt, hadart), elhidegült tõlem annak ellenére, hogy mondogatta, hogy nem velem van a baj csak nem áll készen egy kapcsolatra stb. Mindent el tudtam volna képzelni, csak azt nem, hogy megcsalt... :S
csinálj browniet!
Nálunk a kedvenc a leveles túrópogácsa: 30 deka vajat 30 deka liszttel és 1 csomag sütõporral deszkán nyomkodva összedolgozunk, majd 30 deka friss tehéntúrót, ízlés szerinti mennyiségû sót adva hozzá, jól meggyúrjuk. A tésztát hatszor nyújtjuk, és kicsire összehajtjuk. Az utolsó nyújtás elõtt kendõbe tesszük és lehetõleg hideg helyen 1-2 óráig pihenni hagyjuk. Pihentetés után deszkán kisujjnyi vastagra végleg kinyújtjuk és közepes pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Zsírozott tepsibe téve, tetejüket gondosan tojássárgájával megkenve, forró sütõben sütjük. Könnyû, ízletes sütemény
A kérdező hozzászólása: Köszi, valami édességre gondoltam amúgy.Amit könnyû szállítani.A brownie finoman, még langyosan a legfinomabb.:) Szerintem!

A k-on 2. évadja után van még valami?

Csak azért kérdezem mert hallottam hogy van (lesz) folytatás vagy film nem tudom de biztos lesz valami film (csak nem tudom a címet meg minden )

Legjobb válasz: Van film, már egy jó ideje. Rákeresel, hogy k-on movie, megtalálod, szerintem már olyan régi, hogy akár magyar felirat is lehet, de angol biztos van. Túl sokat ne várj tõle egyébként, elég gyenge kis valami lett, de egyszer nézhetõ és szórakoztató.

Van film, már egy jó ideje. Rákeresel, hogy k-on movie, megtalálod, szerintem már olyan régi, hogy akár magyar felirat is lehet, de angol biztos van. Túl sokat ne várj tõle egyébként, elég gyenge kis valami lett, de egyszer nézhetõ és szórakoztató.

Paranoiás vagyok? Úgy érzem a páromnak valami baja van és valamit nem akar elmondani, furcsán viselkedik. Úgy érzem valami nyomja a lelkét. Kérdeztem többször is és nem mondja?

Lehet csak képzelődöm és minden rendben van,vagy az ilyen gyanúk általában nem alaptalanok?Érzem hogy szeret,de mintha valami baja lenne.A szex is működik köztünk,sőt egyre jobb.

Legjobb válasz: Ha úgy érzed akkor gondolom van valami, akik együtt élnek azért észre veszik a másikon ha valami megváltozik.

Ha úgy érzed akkor gondolom van valami, akik együtt élnek azért észre veszik a másikon ha valami megváltozik.
A kérdező hozzászólása: Együtt élünk.Úgy érzem valamit mondana és valami nyomja a lelkét, sokszor kérdeztem tõle.De azt mondja nincs semmi.De érzem hogy van.
A nõi megérzéseknek általában van alapja, másrészt gondolom, jól ismered a párodat már, szóval biztosan van rá okod, hogy így érezz.Kicsit hagyd békén, késõbb próbálkozz nála újra.Persze letámadni nem kell, attól csak rosszabb lesz.
általában ilyenkor más is van a kapcsolatban nem csak 2 személy.. vagy csak hulyeséget csinált és fél elmondani neked.
Az ovutesztet szokták jóstesztként használni. T
Nekem annyi volt, hogy semmi tunetet nem ereztem menszi elott par nappal , amiket szoktam.(nem gorcsoltem, nem fajtak a melleim, nem vizesedtem, nem fuvodtam fel), szoval nekem ezek voltak a tunetek, hogy nincs tunet. :)
Sejteni lehet, de biztosat tudni nem.
Elsõ vagyok, a válasz felét valahogy levarázsoltam :) Tünetek nem mindenkinél vannak. Nekem pont volt, a nemvárt elõtt 3 nappal hányinger, mellfájás.
a mensi elõtt már nem nagyon van erre teszt, csak utána. érezheted úgy, hogy meg fog jönni, aztán mégsem. Vagy esetleg undorodhatsz bizonyos szagoktól. De szerintem ilyenkor hajlamos az ember bebeszélni magának dolgokat, a tesz a biztos (ha közeledsz a mensi várt idõpontjához, akkor úgyis hamarosan tesztelsz, sok sikert! 13 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat. Csak reménykedni tudok , majd ugyis kiderül nemsokára.

Aki fent van a NICEFACES.hu-n! Hogy lehet hogy mindjárt pár óra múlva valakinek már 1 millió pontja van és csak 500 embertől kapott szavazatot? Itt biztos valami csalás van!

Legjobb válasz: foggalmam sincs én fent vagyok vagyis most regisztráltam és hirtelen lett 2500 pontom,de nem tudom hogy :D:D:D Valami nem oké itt Amugy lehet megkérték ismiket h többször szavazzanak:D

foggalmam sincs én fent vagyok vagyis most regisztráltam és hirtelen lett 2500 pontom, de nem tudom hogy :D:D:D Valami nem oké itt Amugy lehet megkérték ismiket h többször szavazzanak:D
úgy hogy ha szavazol arra akik születésnaposok, vagy népszerû tagok, vagy bármiért ki vannak emelve, azok után nem 2000 pontot kapsz voksolásonként hanem 10 ezret és ha visszaszavaznak akkor még többet bizonyos pontok és aktivitás után krediteket kapsz, azt be lehet váltani voksolásra, azaz h több emberre szavazhass, a pontokat kreditekre válthatod, azaz kreditet vehetsz belõlük, meg csinálhatsz weboldalt, és ha aktív vagy vagy jó rajt a téma meg eleget reklámozod, akkor népszerû lesz, kiteszik, és elõfizetést nyersz meg pontokat akkor kinn leszel a városod legaktívabb tagja listáján, meg a legaktívabb tagok listáján összesítésbe vagy jelentkezz szépségversenyre pasi csaj kategóriában és akkor ha elég szavazatod van már akkor indulhatsz a versenyen, csak legyen kinn a szépségindexed, így ha az átlagod az 5 ös felé közelit nagyobb esélyed van rá hogy mindenhol megtaláljanak, virtuális milliomos lehetsz ha a pontjaid szimbolizálják a vagyonodat de ezek benn vannak a leírásban is
Úgy hogy aki azokra szavaz aki születésnapos, vagy új tag, esetleg online van, arra 10 ezer pontot kapsz, ha sima felhasználóra szavazol, aki semmilyen topon nincs fenn, arra meg csak kétezer pontot kapsz ha szavazol rá, sõt akinek a szépségindexére szavazol, egytõl ötig, arra is több pontot kapsz, fõleg ha a legszebb hölgyek és legjobb pasik kategóriában lévõkre szavazol, de ez fenn van a leírásban is, sõt ha adsz fel a nicefaces közösségi üzenõfalára hirdetést, vagyis információt, híreket, eseményeket, amelyeket megoszthatsz másokkal, azért is kapsz pontokat, és ha teszel fel kérdést és több lehetõségû válaszokat hozzá mások számára, mint egy kvíz, azért is kapsz pontokat, azt hiszem 10 ezret, így nagyobb összegeket lehet kapni, és gyorsabban össze lehet gyûjteni a pontokat. Lehet küldeni virtuális meglepetéseket, pl sütit, aranytallérokat, kávét, az is kap pontot aki adja és az is aki küldi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!