Találatok a következő kifejezésre: Van a utána a nano és (3 db)

Mi lehet annak az angol zenének a címe? , amit egy nő énekel és amikor a refrén kezdődik akkor van a mondat és utána hogy nana nana nana ni na és utána megint mondat és ismét nanana.

versya fm-en hallottam és sajnos nem tudtam kiemelni egy mondatot sem. Pop-os zene, de az ének hajaz a klasszikus zenére. Ha valakinek van netalán ötlete, az segítene? nem a vaya con dios hey na nana-ra gondolok.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA hát ebben beszélnek, aztán nananáznak...

http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA hát ebben beszélnek, aztán nananáznak...
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm válaszod, de nem ez. eszembejutott a dallama, ami így hangzik (a hangom figyelmen kívül kell hagyni :) )http://www.youtube.com/watch?v=rDES-1TP7aU&feature=youtu.be
A kérdező hozzászólása: megtaláltam:) http://www.youtube.com/watch?v=_iJU0EWsn5Q

Van a mikro, utána a nano és utána a piko és utánuk mi jön?

Legjobb válasz: atto, femto, piko, nano, mikro, milli, centi, deka, kilo, mega, giga, tera, peta, exa

atto, femto, piko, nano, mikro, milli, centi, deka, kilo, mega, giga, tera, peta, exa
Kicsit pontosabban, lévén az SI rendszer követi a "tudományokat", így kicsit ki van bõvülve: yokto, zepto, atto, femto, piko, nano, mikro, milli, centi, deci, deka, hekto, kilo, mega, giga, tera, peta, exa, zetta és yotta a szabványos SI elõtét-skála az alábbiak szerint: yokto (y): 10^-24-en kvadrilliomod rész zepto (z): 10^-21-en trilliárdod rész atto (a): 10^-18-an trilliomod rész femto (f): 10^-15-en billiárdod rész piko (p): 10^-12-en billiomod rész nano (n): 10^-9-en milliárdod rész mikro (μ): 10^-6-on milliomod rész milli (m): 10^-3-on ezred rész centi (c): 10^-2-on század rész deci (d): 10^-1-ön tized rész deka (da): 10^-1-ön tized rész hekto (h): 10^2-on százszoros kilo (k): 10^3-on ezerszeres mega (M): 10^6-on milliószoros giga (G): 10^9-en milliárdszoros tera (T): 10^12-en billiószoros peta (P): 10^15-en billiárszoros exa (E): 10^18-on trilliószoros zetta (Z): 10^21-en trilliárdszoros yotta (Y): 10^24-en kvadrilliószoros A centi, deci, deka, hekto prefixek nem használhatók minden egység elé (pl. deciliter, de dekagramm) A dekagram rövídítve helyesen dag, nem pedig dkg. (Nem helytelen a dkg jelölés sem, csak nem SI szabványos.) A SI prefixek szigorú prefixek, tehát NEM használhatóak a számítástechnikában elfogadott 2 hatványaiként. Vagyis 1 kB (kilobájt) az 1000 bájt, szemben a régebben elfogadott 1024 bájttal. A SI prefixeket használva az IEC megalkotta a bináris prefixumokat, melyek: kilobinary, kibi (Ki): 2^10-en, azaz 1024-szeres megabinary, mebi (Mi): 2^20-on, azaz 1 048 576-szoros gigabinary, gibi (Gi): 2^30-on, azaz 1 073 741 824-szoros terabinary, tebi (Ti): 2^40-en, azaz 1 099 511 627 776-szoros petabinary, pebi (Pi): 2^50-en, azaz 1 125 899 906 842 624-szeres exabinary, ebi (Ei): 2^60-on, azaz 1 152 921 504 606 846 976-szoros Értelemszerûen az exabinaryt a yottabinary, yobi (Yi), majd a zettabinary, zebi (Zi) prefixum fog követni, azonban ezek még nincsenek használatban. FONTOS! A bináris prefixum esetén a kilo NAGY K-val írandó, míg SI prefixum esetén KIS K-val. 1024 B = 1, 024 kB = 1 KiB és nem 1 kiB
Nem válasz, hanem észrevétel: Az oldalon elírás van: peta (P): 10^15-en billiárszoros (hiányzik a d betû) A regisztrálásnál pedig súlyos helyeírási hiba található: Látszon a neved a kérdéseidnél és a válaszaidnál: i/n A látszon helyesen vagy látsszék (régies) vagy látsszon lenne. Ilyen hibáktól szokott elmenni a kedvem egy-egy protáltól. Üdv: Jobbágy Tibor
Ha már a "helyeírási" hibákra panaszkodsz, legalább Te írj normálisan, hogy másnak se menjen el a kedve egy-egy "protáltól." Én nem kötözködök, csak észrevétel. Üdv! -= Elfi =-

Most szeptembertől ösztöndíjam van 3 hónapig Kanadában Nanaimo-ban (Vancouver Island), és a barátom is kijönne utánam októbertől, és van-e arra lehetőség hogy valami munkát találjon ott kinn decemberig, és ha igen hol lehet utána járni ennek?

Legjobb válasz: Ez nagyban függ attól, hogy milyen képzettsége van. Elképzelhetõ, hogy kaphat, de ugye ahhoz munkáltató kell elõre illetve vízum is, mert turista vízumon nem lehet dolgozni.

Ez nagyban függ attól, hogy milyen képzettsége van. Elképzelhetõ, hogy kaphat, de ugye ahhoz munkáltató kell elõre illetve vízum is, mert turista vízumon nem lehet dolgozni.
Hol lehet utánajárni? A kanadai követségen/konzulátuson. Fel lehet õket hívni és ott megmondják
Akkor fogod látni Kristen Stewartot és Robert Pattinsont meg a Twilight-osokat?:O De, jó neked!:) Amúgy sok sikert !
Majd pont azért megy, hogy õket lássa meg attól, hogy valaki megy valahová, még nem biztos, hogy találkozik velük. Gondolom, hogy a kérdezõ nem 13 éves, szóval nem ilyen dolgok izgatják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!