Találatok a következő kifejezésre: Van a utána (2478 db)

Lehetséges, hogy peteéréskor enyhe alhasi "fájdalmat" érzek? És ha igen akkor menyivel utána van a tüszőrepedés? Mikor kéne akciózni? :-)

Görbém nincs.

Legjobb válasz: Amikor középidõben van az alhasi fájdalmad, nagy valószínûséggel, akkor van az ovulációd=tüszõrepedésed. Az elõtti napokban nem árt ha akcióztok, meg aznap és az utána való napokban is lehet még. De a legjobb elõtte 1-2 nappal és aznap, meg utána 1 nappal. :)

Amikor középidõben van az alhasi fájdalmad, nagy valószínûséggel, akkor van az ovulációd=tüszõrepedésed. Az elõtti napokban nem árt ha akcióztok, meg aznap és az utána való napokban is lehet még. De a legjobb elõtte 1-2 nappal és aznap, meg utána 1 nappal. :)
szerintem mikor érzed mehet, meg rá egy nappal :)

Miért van az, h egyik nap pl.310 ismerősöm van, a másik nap 311, aztán 3. nap megint 310 és utána 311? Nem jelöltem vissza senkit és engem sem senki. Ezt egy ismerősöm csinálja? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Ha eloszor 310 ismerosodwan,es utana 311 akkor lehet walaki wissza igazolt. De 311-röl 310 lesz,akkor esetleg walaki letorolt.wagy letiltott,es utana masnap feloldott! :) de azis lehetseges hogy walaki jarkal a feszedben,szaal szerintem walts jelszot is!:) wesziteni semmit nem fogsz.

Ha eloszor 310 ismerosodwan, es utana 311 akkor lehet walaki wissza igazolt. De 311-röl 310 lesz, akkor esetleg walaki letorolt.wagy letiltott, es utana masnap feloldott! :) de azis lehetseges hogy walaki jarkal a feszedben, szaal szerintem walts jelszot is!:) wesziteni semmit nem fogsz.
A kérdező hozzászólása: Nem volt semmilyen visszajelölés:) .. Talán vki "hibernálja" magát, aztán visszaállítja.. Egyszer több, egyszer kevesebb, épp 1-gyel... Azért köszi a választ.. Kizárt, h mászkáljon vki, de megváltoztatom:) Szoktam idõközönként, kell is mindenhol:)

Síkosítót akarunk a barátommal venni, mert sex után felfázásszerű tüneteim vannak és fájni szokott utána a nemi szervem. Van a sikosítónak mellékhatása? Le kell majd utána mosni?

Legjobb válasz: Szia! Nem biztos, hogy ez okozza a tüneteidet, de lehetséges, szóval jó gondolat. Nem kell lemosni, de idegesíteni fog annyira, hogy lemosod utána :D Nincs mellékhatása, korlátlanul használható, kivéve, ha valamelyikõtök allergiás rá.

Szia! Nem biztos, hogy ez okozza a tüneteidet, de lehetséges, szóval jó gondolat. Nem kell lemosni, de idegesíteni fog annyira, hogy lemosod utána :D Nincs mellékhatása, korlátlanul használható, kivéve, ha valamelyikõtök allergiás rá.
Mellékhatása nincs, de elõbb ezzel menj el orvoshoz, mert lehet valami fertõzésed van. Szex után rögtön menj el mindig pisilni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, voltam orvosnál holnapra várható az eredmény hogy van e valami bakteriális fertõzésem
Biztos, hogy van valamilyen fertõzésed. Nekem is fájt szex után, és volt.Kikezelték. Árulnak olyan síkosítakat is amik bio-k, és direkt a hüvely ph-joz vannak csinálva, hogy ne változtassa meg azt. Nekünk bevált.

Álláskeresési járadékot kapok, de az egészségbiztosító-nál azt mondták, hogy Tgyás-t kapok majd 6 hónapig, utána Gyes-t. Gyed nem jár, jelentessem be magam valahova egy ismerőssel. Miért nem jár a Gyed, ha meg van a biztosított idő?

Legjobb válasz: Én munkanélküli segélyt kaptam, nekem is ezt mondták, hogy tgyás és majd utána a gyes. Azért van így, mert míg kapod az álláskeresési járadékot, biztosított vagy, fizetik utánad a tb-t, ahogy ezt el kezdik szüneteltetni ezt a járadékot már nem leszel biztosított (mivel hogy a tgyást és á.ker.járadékot nem lehet egyszerre kapni), ekkor jön a tgyás 6 hónapig, mert a tgyásból nem vonnak tb-t. Aztán ahogy lejár a tgyás már csak gyest fogsz kapni. Véleményem szerint is elég sz... dolog, de hát nem tudunk mit csinálni, 4 évnyi munkaviszonyom volt meg, majd mikor kirúgtak utána derült ki, hogy jön a baba :( Én már gyest kapok, 8 hónapos a fiam.

Én munkanélküli segélyt kaptam, nekem is ezt mondták, hogy tgyás és majd utána a gyes. Azért van így, mert míg kapod az álláskeresési járadékot, biztosított vagy, fizetik utánad a tb-t, ahogy ezt el kezdik szüneteltetni ezt a járadékot már nem leszel biztosított (mivel hogy a tgyást és á.ker.járadékot nem lehet egyszerre kapni), ekkor jön a tgyás 6 hónapig, mert a tgyásból nem vonnak tb-t. Aztán ahogy lejár a tgyás már csak gyest fogsz kapni. Véleményem szerint is elég sz... dolog, de hát nem tudunk mit csinálni, 4 évnyi munkaviszonyom volt meg, majd mikor kirúgtak utána derült ki, hogy jön a baba :( Én már gyest kapok, 8 hónapos a fiam.
Sziasztok!Én is álláskeresésin vagyok!Ismerõs az ügyintézõm!!!!!És úgy kell csinálni, hogy ha lejár a tgyás, újra be kell jelentkezni álláskeresésisre(csak pár napra)És megigényelni a gyedet és akkor jár is gyed!!!Ez tuti!!!Én is így fogom csinálni!Mert ha nem mégy vissza egy pér napra álláskeresésire, akkor valóban csak a gyes fog járni!!!
NEkem sajnos ezt nem mondták, így nem kapok. :(

Mi értelme van a tömegelésnek és annak hogy utána rögtön le is szálkásítasz?

Ha tömegelsz nagyobb lesz az izomtömeged mintha simán csak edzenél vagy mi?

Legjobb válasz: Elsõnek izmot kell felszedni, hogy utána legyen mit szálkásítani.

Elsõnek izmot kell felszedni, hogy utána legyen mit szálkásítani.
Elõször csinálsz magadnak egy izomtömeget, majd a rajtalèvõ zsírrèteget lepucolod ròla, így csak a száraz izomzat marad.
Izmot nem tudsz zsírosodás nélkül felszedni, kox nélkül. Tömegelés közben is "simán csak edzel". Tehát vagy maradsz erõs/izmos, de zsíros, vagy lepucolod magadról a felesleget. Persze genetika, kaja és edzésfüggõ, hogy mennyire zsírosodik az egyén.
A tömegelés célja az izomnövekedés, de jön mellé zsír is, kinek több, kinek kevesebb. Szálkásításnál ettõl a zsírtól próbálunk megszabadulni, minél kevesebb izomveszteséggel.

Mi lehet az oka, hogy 5 percig van netem, utána 5 percig hirtelen semmi, utána megint van és így tovább? Mi lehet a fő ok?

Minden a helyén van, a gépet is újratettem, vírusírtókat is beszereztem, felhívtam a központot, szerintük tökéletes a kapcsolat. Arra gondolok, hogy vagy nem mondanak igazat vagy esetleg a hardveremmel van a probléma. Ez így megy már két hete és nagyon bosszantó. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet tényleg kamuznak szolgáltatónál. Aztán lehet megtört UTP kábeltõl, hibás vagy haldokló hálózati kártyától, vagy a router adott csatlakozója döglõdik ... Illetve attól is lehet, ha pl. egy routeren több gép van és valamiért cseles módon ugyan az az IP címük. Ezért nem szokás fixre állítani ugye.

Lehet tényleg kamuznak szolgáltatónál. Aztán lehet megtört UTP kábeltõl, hibás vagy haldokló hálózati kártyától, vagy a router adott csatlakozója döglõdik ... Illetve attól is lehet, ha pl. egy routeren több gép van és valamiért cseles módon ugyan az az IP címük. Ezért nem szokás fixre állítani ugye.

A 32. heti Ultrahang után mikor van a következő, és utána van még, mikor? És ugye csak a kis könyvet kell odaadni? Mert eddig ugy volt.

Legjobb válasz: Nekem az elsõnél 32. héten volt utána 37.hét vége felé lett vona,de 37+2-re megszültem.Amásodiknál 30.hetesen volt utána 36 hetesen.Nincs még meg az idõpontod.Nálunk a 12. uh után megadták a következõ 3 uh. idõpontját is,mert 6-8 hét az elõjegyzés.

Nekem az elsõnél 32. héten volt utána 37.hét vége felé lett vona, de 37+2-re megszültem.Amásodiknál 30.hetesen volt utána 36 hetesen.Nincs még meg az idõpontod.Nálunk a 12. uh után megadták a következõ 3 uh. idõpontját is, mert 6-8 hét az elõjegyzés.
Nekem 36. héten is volt még uh, az volt az utolsó. Mivel terminus túllépésben voltam, úgy volt, hogy ha töltöm a 41. hetet, akkor is lesz még egy uh, de nem került rá sor, mert 40+6 hetesen megszültem.
Nálunk is a 36 hetes a következõ.Hogy mit kell odaadani, azt te tudod, hiszen minden úgy zajlik , mint az elõzõ ultrahangokon.Nálunk kiskönyv, beutaló, elõzõ Uh eredmény. 37 hkm
Nekem 37 hetesen volt UH, de ekkor már hetente kell járni NST-re is, illetve nézik az áramlást is. 38 hkm
A kérdező hozzászólása: Milyen áramlást?Hogy nézik ultrahangoznak akkor is?

Van a mikro, utána a nano és utána a piko és utánuk mi jön?

Legjobb válasz: atto, femto, piko, nano, mikro, milli, centi, deka, kilo, mega, giga, tera, peta, exa

atto, femto, piko, nano, mikro, milli, centi, deka, kilo, mega, giga, tera, peta, exa
Kicsit pontosabban, lévén az SI rendszer követi a "tudományokat", így kicsit ki van bõvülve: yokto, zepto, atto, femto, piko, nano, mikro, milli, centi, deci, deka, hekto, kilo, mega, giga, tera, peta, exa, zetta és yotta a szabványos SI elõtét-skála az alábbiak szerint: yokto (y): 10^-24-en kvadrilliomod rész zepto (z): 10^-21-en trilliárdod rész atto (a): 10^-18-an trilliomod rész femto (f): 10^-15-en billiárdod rész piko (p): 10^-12-en billiomod rész nano (n): 10^-9-en milliárdod rész mikro (μ): 10^-6-on milliomod rész milli (m): 10^-3-on ezred rész centi (c): 10^-2-on század rész deci (d): 10^-1-ön tized rész deka (da): 10^-1-ön tized rész hekto (h): 10^2-on százszoros kilo (k): 10^3-on ezerszeres mega (M): 10^6-on milliószoros giga (G): 10^9-en milliárdszoros tera (T): 10^12-en billiószoros peta (P): 10^15-en billiárszoros exa (E): 10^18-on trilliószoros zetta (Z): 10^21-en trilliárdszoros yotta (Y): 10^24-en kvadrilliószoros A centi, deci, deka, hekto prefixek nem használhatók minden egység elé (pl. deciliter, de dekagramm) A dekagram rövídítve helyesen dag, nem pedig dkg. (Nem helytelen a dkg jelölés sem, csak nem SI szabványos.) A SI prefixek szigorú prefixek, tehát NEM használhatóak a számítástechnikában elfogadott 2 hatványaiként. Vagyis 1 kB (kilobájt) az 1000 bájt, szemben a régebben elfogadott 1024 bájttal. A SI prefixeket használva az IEC megalkotta a bináris prefixumokat, melyek: kilobinary, kibi (Ki): 2^10-en, azaz 1024-szeres megabinary, mebi (Mi): 2^20-on, azaz 1 048 576-szoros gigabinary, gibi (Gi): 2^30-on, azaz 1 073 741 824-szoros terabinary, tebi (Ti): 2^40-en, azaz 1 099 511 627 776-szoros petabinary, pebi (Pi): 2^50-en, azaz 1 125 899 906 842 624-szeres exabinary, ebi (Ei): 2^60-on, azaz 1 152 921 504 606 846 976-szoros Értelemszerûen az exabinaryt a yottabinary, yobi (Yi), majd a zettabinary, zebi (Zi) prefixum fog követni, azonban ezek még nincsenek használatban. FONTOS! A bináris prefixum esetén a kilo NAGY K-val írandó, míg SI prefixum esetén KIS K-val. 1024 B = 1, 024 kB = 1 KiB és nem 1 kiB
Nem válasz, hanem észrevétel: Az oldalon elírás van: peta (P): 10^15-en billiárszoros (hiányzik a d betû) A regisztrálásnál pedig súlyos helyeírási hiba található: Látszon a neved a kérdéseidnél és a válaszaidnál: i/n A látszon helyesen vagy látsszék (régies) vagy látsszon lenne. Ilyen hibáktól szokott elmenni a kedvem egy-egy protáltól. Üdv: Jobbágy Tibor
Ha már a "helyeírási" hibákra panaszkodsz, legalább Te írj normálisan, hogy másnak se menjen el a kedve egy-egy "protáltól." Én nem kötözködök, csak észrevétel. Üdv! -= Elfi =-

Ha ivartalanítva van a kan kutya utána is jelölget?

Legjobb válasz: Nekem szuka kutyám van, ivartalanítva lett 2 évesen. Egyáltalán nem domináns kutya, de jelölgetni szokott séta közben. Ivartalanítás elõtt is csinálta, és utána is. Szóval ez elég lutri, nem minden kutya hagy fel ezzel a jó szokással:)

Nekem szuka kutyám van, ivartalanítva lett 2 évesen. Egyáltalán nem domináns kutya, de jelölgetni szokott séta közben. Ivartalanítás elõtt is csinálta, és utána is. Szóval ez elég lutri, nem minden kutya hagy fel ezzel a jó szokással:)
Igen, ugyanúgy!
Általában csökkenti az ilyen irányú vágyaikat a kitökölés, de nincs garancia semmire. A megszokott viselkedést például már nem mulasztja el az ivartalanítás, meg hát a terület megjelölése igazából nemfüggetlen, szukák is csinálják, ha nagyon nyeregben érzik magukat, akár ivarosak, akár nem.
Ja, enyém is jelölget egy ideje, de csak amióta anyósék is beszálltak a nevelésébe... Azelõtt sosem csinálta. Szóval más dolgok is közrejátszanak. Ivartalanított szuka amúgy.

Az miért van hogy bent van a gépben egy 512-es és egy 1gb-os ram és ha először kapcsolom be akkor csak az 512-es megy, ha pedig csinálok valami olyat ami leterheli pl. : játék és utána újraindítom akkor pedig az 1gb-sal indul el?

Legjobb válasz: Mióta csinálja ezt? Újratelepítés, új RAM? Talán a bios-ban elállítódott, esetleg automata választásra állt át, vagyis alapból azt kezeli, amelyikre szüksége van (vagyis az 512-es), majd ha terheled, aktiválja az 1 GB-ost. Nézz utána a bios-ban.

Mióta csinálja ezt? Újratelepítés, új RAM? Talán a bios-ban elállítódott, esetleg automata választásra állt át, vagyis alapból azt kezeli, amelyikre szüksége van (vagyis az 512-es), majd ha terheled, aktiválja az 1 GB-ost. Nézz utána a bios-ban.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ majd még megpróbálok valamit :) Amúgy mióta megvettem bele az 1gb-os ramot azóta van így. Arra gondoltam hogy lehet hogy az idõzítését kellene átállítani mert a biosban már mindent próbáltam csak még azt nem mert azt nem tudom hogy hogy kell átállítani. Ja és még ha csak az 1gb-os van benne akk meg csak csipog vagy csak simán be se indul :S
A kérdező hozzászólása: azt elõbb elfelejtettem hogy már az újratelepítést is próbáltam nem egyszer és úgy se jó :(
Ha csipog az 1 GB-ossal akkor az új RAM a hibás. Póbáld bele a haverod gépébe, ha ott jó vagy Bios hiba vagy az alaplap foglalata hibás, akkor cseréld fel a ramok pozícióját.
A kérdező hozzászólása: de az nem hiszem hogy hibás mert mint már mondtam ha újraindítom akkor pedig az megy
Akkor tényleg a Bios-ban kell keresni a hibát. Hülyén hangzik, de talán azt hiszi Dual-Channelben megy.
A kérdező hozzászólása: hát az lehet és hogy tudom átállítani, hogy "ne higgye" azt? :)
Valamilyen Advanced Configurations-t keress, vagy DRAM beállítást, vagy PC Configurationt. Szóval nézelõdj, hátha megleled.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!