Találatok a következő kifejezésre: Van a terhességi (2546 db)

Aki rosszul van a terhesség elején, annak ez mindennapos vagy van könnyebb napotok is?

6 hetes vagyok és néha émelygek, de kb hetente 1* volt idáig komolyabb rosszullétem. Tudom, mindenki más, de picit aggódom. Ha jól vagyok, attól félek elmúltak a tüneteim és elmegy a baba. Ezért én örülök a rosszulléteknek!

Legjobb válasz: Nem feltétlen van ok-okozati összefüggés. Én összesen kétszer hánytam csak az egész terhesség alatt. Ezt leszámítva semmi komolyabb rosszul létem nem volt, csak annyit éreztem, hogy a terhesség tényleg más állapot, de semmi extra nem volt.

Nem feltétlen van ok-okozati összefüggés. Én összesen kétszer hánytam csak az egész terhesség alatt. Ezt leszámítva semmi komolyabb rosszul létem nem volt, csak annyit éreztem, hogy a terhesség tényleg más állapot, de semmi extra nem volt.
Szia. Nekem sem volt eddig állandó és iszonyú émelygésem. Csak úgymond fura volt a gyomrom. Inkább az van hogy kívánok valamit aztán hirtelen már nem is kell, illetve hogy undorodom ételektõl, pl a csirkének még a gondolatától kiráz a hideg, és ha nem muszáj nem bírok húst enni. De hányinger nem sokszor volt. De ne aggódj, inkább örülj neki hogy nem kell a wc fölött görnyedned. Hála Égnek nekem sem kellett. Most 10 hét 2 napos vagyok és a 9.héttõl meg volt hogy napokig nagyon jól voltam, de most visszajött néha az émelygés. Gratula a babához! Ne aggódj, csak a pozitívra gondolj és úgy is lesz! Sok boldogságot!
Szia! Ez tényleg teljesen változó. Nekem elsõ terhességemnél semmi rosszullét nem volt , talán kétszer volt émelygés összesen a 39 hét alatt. A mostani terhességemnél a 6-7. héten kezdõdött. Akkor még volt egy pár könnyebb nap, hol jött, hol ment, majd 8. héttõl állandósult. Aa 14. hétig egyfolytában émelyegtem. Sõt, reggeltõl estig, este általában mér rosszabbul voltam, mint reggel. Illatokat sem bírtam, inni alig tudtam mit, minden kijött :o( . Szóval nagyon változó. Ne izgulj, ha nincs rosszullét, ha van jobb napod örülj neki :o)
Nekem nagyon gyakori volt az émelygés kb. a 14. hétig, de az elején volt néhány nap, amikor nem volt tünet, vagy csak nagyon enyhe. Én is megijedtem, még uh-t is csináltattam (egészségügyben dolgozom. Aztán egyszer volt, hogy este hánytam, sem elõtte, sem utána nem volt ilyen, mindig csak reggel szaladgáltam öklendezni. A változó hormonháztartás a legkülönfélébb reakciókat válthatja ki a kismamából.
Szia! A 7. héttõl a 14. hétig folyamatosan émejegtem, mindentõl undorodtam. Majd egy reggel úgy keltem fel, hogy tök jól vagyok. Egyik napról a másikra szûntek meg a panaszok, meg is rémültem redesen. Persze minden rendben van. Itt szuszog a kiságyban:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást, jól esik! :)
nalam kb 8-12 hetig volt a borzaszto idoszak amikor sokat emelyegtem foleg reggel es delelottonkent, meg majdnem minden kijott belolem. aztan fokozatosan elmult. meg neha azert egy egy napokra visszajon, de messze nem olyan veszes amilyen volt. en ebebn az idoszakban hideg narancslevet vagy ananaszlevet ittam az segitett ill szaraz kekszet ettem. igyekeztem tobbszor kis adagokat enni. most erdekessegkeppen a narancslevet nem birom meginni kb ugy ket hete faj a gyomrom tole, most a hideg almale jon be ha emelygek. 18 hetes kismami

27 hetes km vagyok, és minden rendben van a terhességemmel, csak egy kisebb vese probléma van, de az orvosok szerint ez várandós betegség! Elég nagy lett a se. ális vágyam! Baj ez?

mindennap együtt vagyunk a férjemmel,ez okozhat problémát a babának,már mint az ha van orgazmus?

Legjobb válasz: A veseproblémát nem fejtetted ki jobban, azt nem tudom, azzal van, illetve lehet-e gond, azt az orvos tudja megmondani. Normális esetben, ha amúgy problémamentes a terhesség, semmit nem okoz a sex és az orgazmus. Ha te jól érzed magad, és felszabadulnak benned az örömérzésért felelõs hormonok, az eljut a babához is, és azt közvetíti neki, hogy milyen jó dolog élni, azaz neki is mindenképpen jó érzés. Arra kell csak odafigyelni, hogy kényelmes legyen a dolog, nekem pl nem esett jól, ha apa kicsit is nyomta közben a pocakot, azaz olyan pózt kellett találni, alkalmazni, ahogyan nem nyomta, de ez könnyedén megoldható. Ha kényelmetlen érzés, akkor viszont ki kell találni valamit, mert ezzel jelzi a baba és a szerevezeted, hogy valami nem stimmel. Azt mondják, hogy a terhesség legvégén amior a baba is és a nõ szervezete is készen áll a szülésre, születésre, akkor a sex okozhatja a szülés beindulását, a spermában levõ nem tudom milyen anyga miatt, de tényleg csak telljesen érett méhszály, és érett baba esetén. Ha valami gond van, pl. nyílik a méhszály, a doki úgyis letiltja a dolgot, és akkor viszont szót kell fogadni neki.

A veseproblémát nem fejtetted ki jobban, azt nem tudom, azzal van, illetve lehet-e gond, azt az orvos tudja megmondani. Normális esetben, ha amúgy problémamentes a terhesség, semmit nem okoz a sex és az orgazmus. Ha te jól érzed magad, és felszabadulnak benned az örömérzésért felelõs hormonok, az eljut a babához is, és azt közvetíti neki, hogy milyen jó dolog élni, azaz neki is mindenképpen jó érzés. Arra kell csak odafigyelni, hogy kényelmes legyen a dolog, nekem pl nem esett jól, ha apa kicsit is nyomta közben a pocakot, azaz olyan pózt kellett találni, alkalmazni, ahogyan nem nyomta, de ez könnyedén megoldható. Ha kényelmetlen érzés, akkor viszont ki kell találni valamit, mert ezzel jelzi a baba és a szerevezeted, hogy valami nem stimmel. Azt mondják, hogy a terhesség legvégén amior a baba is és a nõ szervezete is készen áll a szülésre, születésre, akkor a sex okozhatja a szülés beindulását, a spermában levõ nem tudom milyen anyga miatt, de tényleg csak telljesen érett méhszály, és érett baba esetén. Ha valami gond van, pl. nyílik a méhszály, a doki úgyis letiltja a dolgot, és akkor viszont szót kell fogadni neki.
Szia! A veseprobléma tényleg általában a terhességgel jár, nálam is ennyi idõs terhesen vették észre. Sok folyadékot kell inni. A sex semmi rosszat nem okozhat, az orgazmus nálam haskeményedést váltott ki pár percig, úgyhogy csak finoman.

24 hetes terhes vagyok, és pár órája rettenetesen nyilall a derekamba. Sehogy sem jó, ha fekszek, ha állok, ugyanolyan. Mintha be lenne csípődve vagy nem is tudom. Csak a jobb oldalon. Összefüggésben van a terhességgel?

Más is érzett már ilyet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 34 hetesen volt egy idegbecsípõdésem a derekamban. Úgy kezdõdött, hogy fájt a farokcsontom, aztán feljebb, és két nap múlva olyan nyilallások voltak a derekamban, amik lementek egészen a vádlimik, hogy nem tudtam menni szinte. Egy hétig tartott, és a pihenés segített. Kitartás! Egyébként a doki azt mondta, hogy ha idegbecsípõdés vagy sérv van, az nem a terhességgel összefüggõ dolog, max kihozhatja a súlytöbblet, de valamikor terhesség nélkül is elõjött volna. Ha nem múlt volna el, el kellett volna mennem neurológushoz, és altatásos császárral is ijesztgetett (nem akart,csak azt mondta, és bet..tam, mert szeretnék simán szülni). Pihenj sokat, reméljük elmúlik! 37 hetes kismama

Szia! Nekem 34 hetesen volt egy idegbecsípõdésem a derekamban. Úgy kezdõdött, hogy fájt a farokcsontom, aztán feljebb, és két nap múlva olyan nyilallások voltak a derekamban, amik lementek egészen a vádlimik, hogy nem tudtam menni szinte. Egy hétig tartott, és a pihenés segített. Kitartás! Egyébként a doki azt mondta, hogy ha idegbecsípõdés vagy sérv van, az nem a terhességgel összefüggõ dolog, max kihozhatja a súlytöbblet, de valamikor terhesség nélkül is elõjött volna. Ha nem múlt volna el, el kellett volna mennem neurológushoz, és altatásos császárral is ijesztgetett (nem akart, csak azt mondta, és bet..tam, mert szeretnék simán szülni). Pihenj sokat, reméljük elmúlik! 37 hetes kismama
Én is derékfájással küzdök, kb. 1 hete. Eleinte azt gondoltam, rosszul feküdtem alvás közben, és azért. Aztán lassan rájöttem, hogy valószínûleg a baba telepedik rá ilyenkor egy idegszálra. Nem tudom megmondani, hogy neked mitõl van, de ha csak pár órája tart, s esetleg egy ideig elmúlik, majd néhány órára megint elõjön, lehetséges, hogy a baba nyom téged. Próbáld megfigyelni, mert nekem például az ébrenléti idõszakában, amikor mocorog, akkor nem fáj, aztán egyszercsak annyira elkezd fájni, hogy alig kapok levegõt. Na, akkor tudom, hogy most befészkelte magát a kedvenc alvóhelyére. Sajnos, még nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni. Jövõ héten megyek dokihoz, majd megkérdem. Ez csak egyik lehetséges oka a derékfájásnak. Az elõttem szóló más verziót mondott, de biztosra a doki tudná megmondani, hogy neked mitõl van. Remélem, segítettem. Üdv, egy 22 hetes terheske
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Képzeljétek másfél órája elmúlt, elõtte fájt vagy 4 óráig. Lehet hogy tényleg befészkelte magát?

A barátommal másodjára csináltuk gumi nélkül de nem ment el bennem. Sok esély van a terhességre?

Legjobb válasz: Ha nem is túl sok, de van. Az elõnedv némi spermiumot tartalmaz . Bár nagyon sok nõgyógyász szerint ez nagyon kevés a terhességhez (a második elõnedv már nem ilyen!),de azért egy minimális van.

Ha nem is túl sok, de van. Az elõnedv némi spermiumot tartalmaz . Bár nagyon sok nõgyógyász szerint ez nagyon kevés a terhességhez (a második elõnedv már nem ilyen!), de azért egy minimális van.
Miért vagytok ilyen buták?
A kérdező hozzászólása: na most megtettük nem tudjuk visszacsinálni..és még a menstruáciom se jött meg..igaz nekem késik 1honapot is valamikor 2 honapig nincs nekem.
Ezt hívják megszakításos közösülésnek. A védekezés egyik formája. Persze ettõl még teherbe lehet esni, mert az elõváladék tartalmazhat spermiumot.
50% esélyed van rá.
50% biztos nincs! Ne ijesztgesd! 10 alatt van az bõven!
Az 50%-ot úgy értettem, hogy vagy teres, vagy nem. Kb. így lehet megállapítani. Felesleges százalékokat számolgatni ilyen esetben, fõleg, hogy valószínûleg a kérdezõ azt sem tudja, mi az a ciklus, az ovuláció, de talán még a petesejttel is gondban van.
Én is a terhességre értettem, hogy 10% alatt van az esély. Jóval!

Milyen tüneteitek vannak a terhesség alatt?

Írjátok le kérlek nekem, milyen tüneteitek vannak. Mindenre mindenre!!!!kiváncsi vagyok. Has-mellfeszüléstöl kezdve görcsökön át vérzés minden!

Legjobb válasz: elõször is: a terhesség melyik szakaszára vagy kiváncsi?

elõször is: a terhesség melyik szakaszára vagy kiváncsi?
1 vagyok: mindenkinek más kombinációban jönnek a tünetek, van hogy alig van, van hogy nagyon sok. nekem elég szerencsésnek mondható ahhoz képest a várandósságom...az elején nagyon aluszékony voltam és kb 3 hétig volt egy enyhébb émelygõs idõszakom, de sosem hánytam és nem okozott gondot az étkezésemben. azóta semmi problémám nincsen. fizikailag olyan változások vannak, hogy nagyobb lett a mellem-mellfeszülés eddig csak az elején volt-, nõ a hasam-ez miatt olykor méhszalagnyúlás..stb.érzek. a bõröm, hajam szép, kiegyensúlyozott és boldog vagyok. 23 hetes vagyok kb 8-9kg ot híztam, amire sokan hüledeznek-fórumokon-de ez a valóságban nem tûnik ennyinek, csak a hasam és a mellem nõtt és egy pici a combomra, de ettõl még mindig nagyon sugárzónak érzem magam:) mocorog a kisfiam, imádom ahogy nõ és fejlõdik a testemben, boldog vagyok, hogy életet adhatok neki!:) szval nekem ilyen "tüneteim" vannak :) te hány hetes vagy?
1 vagyok: ahogy elõttem is írták van akinek használ van akinek nem...van akinek elõ sem jön, vagy tart pár hétig mint nekem, de van akinek akár egész végig :(
A kérdező hozzászólása: elejétõl a végéig :) )))bármelyik szakaszban
Az elején csak aluszékony voltam.A 10.héttõl kezdõdött az igazi rosszullét.Napi 2x hánytam, rosszul voltam, szinte csak feküdtem.Nagyon nem mentem semerre mert a hányinger egésznapos volt.Ez a 16.hétig tartott.Utána jobb lett, a végén meg az iszonyatos derékfájás volt.Kb ennyi.
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok, és most fogunk belekezdeni a babaprojektbe, csak néha annyira tudatlannak érzem magamat :) )))) szóval, igazán az émelygõs hányinegeres, hányós idõszak érdekel a terhességbõl, de jó tudni milyen más tünetek lehetne még :) mennyire erõsek ezek a hányingerek? és ha szedek mondjuk b6 vitamint, mennyire mulasztja el? várom mások tüneteit!
3.vagyok Nekem nem mulasztotta el a B6
Azon se lepõdj meg, ha semmilyen tüneted nem lesz. Nekem nem volt. Ha nem látom az ultrahangon, el sem hiszem, hogy terhes vagyok. Az utolsó hetekben kicsit feszült az alhasam, és gyakran kellett pisilni mennem. De addig semmi!

Mennyi esély van a terhességre?

a menstruációm egy csütörtöki(múlt héten) múlt el,pénteken viszont "elfelejtettem" védekezni....nem volt nálam... 2 napja gyenge és fáradt vagyok,és szédülök...gondolom ez csak agyilag beszélem be magamnak,de azért izgulok...

Legjobb válasz: Esély bizony van. Kicsit attól is függ, hogy hány naposak a ciklusaid és mikor volt az utolsó menzesz elsõ napja? Viszont: ha múlt pénteken volt az együttlét, akkor abból most még nem érezhetsz SEMMIT. Ez biztos. mindez azonban nem zárja ki a terhesség lehetõségét...

Esély bizony van. Kicsit attól is függ, hogy hány naposak a ciklusaid és mikor volt az utolsó menzesz elsõ napja? Viszont: ha múlt pénteken volt az együttlét, akkor abból most még nem érezhetsz SEMMIT. Ez biztos. mindez azonban nem zárja ki a terhesség lehetõségét...
A kérdező hozzászólása: utolsó menzesz elsõ napja hétfõ és utolsó napja csütörtök, és pénteken volt az együttlét...
Aha. minél hosszabbak a ciklusaid, annál kevesebb az esély rá, hogy baba legyen. De nem nulla. Az aktustól számított 2 hét múlva lehet tesztelni egyet megnyugtatás képen, (és legközelebb védekezni kell...)

Hüvelyi vizsgálat milyen gyakran van a terhesség során?

Nekem eddig a 12-ik héten volt csak, ha leszámítunk 2 hüvelyi ultrahangot (6 és 12 hét).

Legjobb válasz: Orvostól is függ, hogy hányszor vizsgál meg. Az én orvosom minden alkalommal csinált hüvelyi vizsgálatot is, mikor mentem hozzá. Itt többen is írták azonban, hogy a terhesség megállapításán kívül egyszer se volt hüvelyi vizsgálata...

Orvostól is függ, hogy hányszor vizsgál meg. Az én orvosom minden alkalommal csinált hüvelyi vizsgálatot is, mikor mentem hozzá. Itt többen is írták azonban, hogy a terhesség megállapításán kívül egyszer se volt hüvelyi vizsgálata...
Ne izgulj a vizsgálat miatt.. Szüléskor mindenki ott matat majd.
Minden hónapban megyek a dokimhoz és mindig megnézi kézzel a méhszájamat. Számomra így sokkal megnyugtatóbb.
17 hetes vagyok de a terhesség megállapítása óta nem volt hüvleyi vizsgálat, csak UH.
Elsõ terhességemnél a doki lelkes kézi vizsgáló volt. Minden alkalommal nézte, én meg nagyon utáltam emiatt. Most második terhességem 21.hetében járok, még egyszer sem vizsgált meg a dokim kézzel, és én ezért nagyon kedvelem õt. A kézi vizsgálat bõven elég az utolsó trimeszterben szerintem.
Én havonta járok és minden egyes alkalommal volt hüvelyi vizsgálat is! A kiskönyvbe is ki kell tölteni a méhszáj állapotát, nem? Nekem legalábbis mindig szorgalmasan nézi és tölti! 21 hetes kismami
Havonta jártam, de nem mindig nézett méhszájat. A vége felé kb. 32 hetesen, én mondtam neki, hogy nézze már meg, hogy állunk, mert veszélyeztetett voltam, nem akartam, hogy nyíljak idõ elõtt.
Én 4 szer voltam az orvosnál és mindig volt hüvelyi vizsgálat mert így nézte a méhszájat. De minden orvos más, az én orvosom csak az elõírt 4 vizsgálatot csinálta semmi többet. 14, 20, 26 és a 32 héten.
Szerintem is orvostól függ. Engem is mindig megvizsgált az orvos hüvelyen keresztül. Talán egy alkalommal nem az egész terhesség alatt. Viszont hüvelyi UH nem lesz már több.A 18 hetes Uh már hasi!
33 hetes vagyok, de még nem volt hüvelyi vizsgálatom. Az elsõ uh belsõ volt. Méhszájat is látja külsõvel. Orvosa válogatja, én bízom az enyémben.
A legújabb osztrák, német, svájci gyakorlat szerint (és szerencsére egyre több felvilágosult magyar orvos is felveszi ezt a gyakorlatot) egy egészséges, probléma mentes terhesség esetében 3 alkalommal van hüvelyi vizsgálat. 1. a terhesség megállapításakor, itt rákszûrés is van, ha nem volt az elmúlt fél évben, 2. a 20. hét körül, 3. a 36. héten, amikor kenetet is vesznek. A többi "turkálás" fölösleges, ha nincs panaszod.
Az orvos, akihez jártam sosem vizsgált hüvelyen keresztül, elmondása szerint a méhszájat látja az UH-on.
Én ma töltöttem a 20.hetet és eddig csak egyszer vizsgált meg hüvelyen keresztül amikor mintát vett a rákszûréshez meg persze a hüvelyi uh.Nekem teljesen panaszmentes a terhességem, de úgy gondolom hogy ha valami bibi lenne akkor biztosan megvizsgálna.
25 hetes leszek pénteken, holnap megyek dokihoz. eddig csak az elsõ alkalommal volt vizsgálat, a 8. héten. érdekes, én ia azt hittem a 20.hét körül ellenõrzi a méhszájat, de nem. pedig 4 hretente járok. nos holnap kiderül.
Szia! Nekem 2x volt hüvelyi vizsgálat eddig. Az elsõ 8 hetesen cytológiával. A 2. pedig 19 hetesen. Szerintem ha nincs semmi baj, nem fognak fölöslegesen "háborgatni". 20h3n km

Mi köze van a terhességhez a macskának? Voltam dokinál és megkérdezte hogy van e macska a közelünkben, ill. hogy tartunk-e?

Legjobb válasz: még annyit ha van cicád és tutira terhes vagy, terhesség alatt ne te üritsd az almot ha egy mód van rá. Minél messzebbre kerüld el a cica piszkát. Ha mégis, akkor fertõtlenítsd a kezed!

még annyit ha van cicád és tutira terhes vagy, terhesség alatt ne te üritsd az almot ha egy mód van rá. Minél messzebbre kerüld el a cica piszkát. Ha mégis, akkor fertõtlenítsd a kezed!
A macska ürüléke hordozhatja a toxoplazmózist, ezen kivül a nyers hús és a mosatlan gyümölcsök. Az nem igaz, hogy oltani kell a babát, az anyát kell kezelni. A magzatra nagyon veszélyes lehet, valóban vetélést, vagy születési rendellenességet okozhat. A doki azért kérdezte, mert ha van macskád, akkor meg kell nézni, hogy van-e a véredben ellenanyag. Ha van, mert már átestél a fertõzésen, akkor nincs gond, védettek vagytok. Ha nincs, akkor rendszeresen ellenõrizni kell, hogy idõben tudják kezelni, ha esetleg elkapod. Ilyenkor nem szabad az almot cserélned, nyers húsokat kerüld, és alaposan mosd meg a zöldséget, gyümölcsöt.
Szió!Valóban, a cicák veszélyesek lehetnek a babádra.Mikor én kismama lettem, szólt a dokim hogy a kis perzsa cicámon adjak túl, mert nagyon nem egészséges, több szempontból:(
csak anyi hogy a macskaknal elofordulhat hogy hordoznak egy olyan virust ami a magzatra veszelyes illetve vetelest is okozhat ha a kismama szervezetebe bejut
mert a cica sok betegséget hordoz. Toxoplazmózis (asszem ez a neve) veszélyes fertõzés, ha benned van akkor babát születéskor oltani kell. Ezért kell egy ilyen vérvizsgálatot csináltatni. Nagyon veszélyes a babára nézve. http://www.vital.hu/themes/baba/women4.htm olvasd el a részleteket.
Én 13 évesen kaptam el a toxoplazmát a cicámtól! Mivel még éppen nem voltam "nagylány" így gyógyszeres kezeléssel meggyógyultam. De ha a vérzés megvan, akkor injekciós kezeléssel lehet gyógyítani. Azóta sincs cicám, és azóta nem is kaptam el. Születési rendellenességet okozhat a babának, így inkább lemondtam a cicáról. De vannak kutyusaim!:) :) :)

Milyen módszerek vannak a terhesség megszakítására?

Legjobb válasz: Semmilyen házi praktikákkal nem szabad próbálkozni!!!! Védekezni kell a nem kívánt terhesség ellen, ha ez nem történt meg, vagy nem volt sikeres akkor orvoshoz kell fordulni!!!

Semmilyen házi praktikákkal nem szabad próbálkozni!!!! Védekezni kell a nem kívánt terhesség ellen, ha ez nem történt meg, vagy nem volt sikeres akkor orvoshoz kell fordulni!!!
esemény utáni tabletta 72 órán belül abortusz 12. hétig ha tényleg bekövetkezett a nem kívánt terhesség, akkor fontolóra kell venni, vállaljátok-e vagy sem. ha nem, akkor mihamarabb kell cselekedni, majd a terhesség megszakítás után beszélj egy szülész nõgyógyásszal, aki elmondja nektek a védekezési módokat, amiket ezután feltétlen használjatok!!
közösülés utáni 72 órában az eseményutáni tabletta. ezután már csak az abortusz marad. csakis ez a két módszer legális ma Magyarországon a terhesség megszakítására.
Fejbelövöd magad!!!!

Hüvelyi betegségem van a terhesség alatt. Mit csináljak? Menjek másik orvoshoz?

Néhány hete tudom, hogy kisbabát várok, sajnos egy gombás fert?zés okán mentem el a n?gyógyászhoz, de úgy látom nem igazán érdekli, hogy egészséges vagyok-e. Úgy értem nem is vett hüvelymintát, hogy tényleg meggy?z?dhessen róla meggyógyultam, sztem, ha nem is gomba vmi más lehet még a baj. A gombára felírt vmit, mikor visszamentem csak ennyit kérdezett van-e panaszom. Volt már rá példa, hogy nem volt panaszom mégis kimutatták a gombát.

Legjobb válasz: persze, keress másik orvost. te se akarod gondolom igy a terhességedet vele végigcsinálni. nem alapos, fõleg ha magánba jársz hozzá,nézz másik doki után. sok sikert!

persze, keress másik orvost. te se akarod gondolom igy a terhességedet vele végigcsinálni. nem alapos, fõleg ha magánba jársz hozzá, nézz másik doki után. sok sikert!
korai terhességnél nem tudnak antibiotikumot adni.Ettõl függetlenül, azért vehetné komolyan. Menni mindenképpen menj el másikhoz, mégha nem is váltod le a régit. Sajnos tapasztalatból beszélek, nekem is fertõzésem volt a terhességem elején és nem lett kikezelve. Summa summárum, majdnem elvetéltem a 20.hét körül és a 33. héten megindult a manókám is. (pedig az elsõnél máshoz mentem, akkor nagyon erõs antibiotikumot kaptam, de úgy néz ki az sem volt elég - akkor nem váltottam -, most már igen...) Ha úgy érzed, rögtön válts a bbád és a te érdekedben, ne érezd magad rosszul emiatt! 35 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!