Találatok a következő kifejezésre: Van a parfümnek valami (10 db)

Szerintetek a Victor Ugo női parfümnek Sárga szinű) jó illata van, hamisítvány vagy valaminek az utánzata?

Legjobb válasz: Persze, hogy hamisítvány méghozzá a Hugo Boss koppintása. nekem egyszer valaki szintén ilyen Victor Hugo-t vett ajándékba, nem sárga volt, hanem kék talán és valami iszonyat szaga volt, tovább is ajándékoztam. Szerintem ha parfümöt akarsz, érdemes egy jobb fajtára gyûjtögetni, vagy ajándékba kérni, abban tuti nem csalódsz.

Persze, hogy hamisítvány méghozzá a Hugo Boss koppintása. nekem egyszer valaki szintén ilyen Victor Hugo-t vett ajándékba, nem sárga volt, hanem kék talán és valami iszonyat szaga volt, tovább is ajándékoztam. Szerintem ha parfümöt akarsz, érdemes egy jobb fajtára gyûjtögetni, vagy ajándékba kérni, abban tuti nem csalódsz.

Van valami trukk amivel tartossa lehet tenni a parfum illatat?

Legjobb válasz: ha minõségi a parfüm annak általában tartós az illata

ha minõségi a parfüm annak általában tartós az illata
A kérdező hozzászólása: ezt tudom de arra gondoltam, hogy a nem minosegieket hogy lehet azza teni.pl avon oriflame stb
hát azokat sajnos csak úgy ha többször újra fújod magad :D talán kicsit tovább tart ha fürdés után fújod be magad mert akkor a pórusok tágabbak.
Testápolóval kend be azt a részt ahová fújod a parfümöt. (persze olyan testápolót használj, ami illatanyag mentes) újságban olvastam ezt a tippet, én még nem próbáltam. :-)
A hajra kell fújni.:D
A kérdező hozzászólása: milyen illatmenetes testapolok vannak?en eddig csak illatossal talalkoztam :) )

Van a feromon parfümnek valami hatása vagy felesleges?

Legjobb válasz: A feromonoknak NINCS illata. Neked ajánlom, hogy használd a saját feromonjaidat. Ezt úgy teheted meg, hogy mindig tiszta vagy, esetleg valami semleges illatszert használsz. Viszont, ha találkozol VELE - és kimelegedsz tõle - olyan ütemben termeled a feromonokat, hogy magad is meg fogsz lepõdni! Egyébként ezeknek a szereknek a 90%-a kamu. Nincs benne semmi feromon. Amelyikben van, abban is nagyon kevés - és mesterséges: közel sem olyan hatásos, mint a TIÉD!

A feromonoknak NINCS illata. Neked ajánlom, hogy használd a saját feromonjaidat. Ezt úgy teheted meg, hogy mindig tiszta vagy, esetleg valami semleges illatszert használsz. Viszont, ha találkozol VELE - és kimelegedsz tõle - olyan ütemben termeled a feromonokat, hogy magad is meg fogsz lepõdni! Egyébként ezeknek a szereknek a 90%-a kamu. Nincs benne semmi feromon. Amelyikben van, abban is nagyon kevés - és mesterséges: közel sem olyan hatásos, mint a TIÉD!
Szerintem ezek a cuccok úgy mûködnek mint a placebo. Nem attól tapadnak rád a nõk mert azzal fújtad magad, hanem magabiztosabb leszel mert befújtad magad, elhiszed h ez neked jó, és határozottabban lépsz fel. Ilyenkor aztán megnõ az önbizalom, és onnantól elhiszed h minden lány csakis azért néz rád mert téged akar, stb.. Szerintem. (egészen az 1. buktáig :D)
Hatása számodra: szegényebb leszel, és talán magabiztosabb. De semmiképp sem ettõl leszel vonzóbb! Hatás a gyártó számára: _iszonyatosan_ gazdag lesz. -G-
Én azt nem értem, hogy elvileg a feromont ugye az ember termeli, ezért van mindenkinek más-más illata. És akkor más ember feromonjait, vagy ugye az elõbb említett lóhuggyal kevert löttyöt (ami valószínûbb) magadra kened, akkor belédszeret egybõl a nagy Õ? Aki tulajdonképpen valami más illatba szeret bele, nem is a tiédbe. Vagy ha tényleg feromon van abba a lötybe, akkor keveredik a sajátoddal? Vagy nem értem! :D Szerintem hülyeség! Olyan kb mint a "szerelmi bájitalok"
Szerintem egy jó parfüm (akár Avonos, Oriflames) is tud olyan izgató lenni, mint az a lötty!
Én úgy tudom szintetikus feromonok vannak benne, tehát mesterségesen állítják elõ. Én kipróbáltam egy Federico-t (3125Ft, szerintem más pafümök ennél sokkal drágábbak). Az illata pedig egyáltalán nem büdös. A hatásáról meg nem tudok nyilatkozni, mert alig egy hete van meg :D
Persze kibaszol rá egy valag lóvét hogy pár seggfej számláját bõvítsd vele, meg mellette büdösebb is leszel tõle! Nem csodálnám ha lóhuggyal kevert víz volna!


Van valami trükk vagy mód arra, hogy a parfüm fél vagy egy óránál tovább is érezhető legyen?

Sajnos akármennyit fújok magamra fél óra után semmit nem érezni rajtam :\. Van esetleg olyan terület ahonnan kevésbé párolog vagy vmi módszer?

Legjobb válasz: Részben ez függ a parfümödtõl, mennyire jó minõségû. De szerintem a fõ ok az lehet, hogy csak te nem érzed, mivel egy idõ után megszokja az orrod. :) De attól még más érzi rajtad

Részben ez függ a parfümödtõl, mennyire jó minõségû. De szerintem a fõ ok az lehet, hogy csak te nem érzed, mivel egy idõ után megszokja az orrod. :) De attól még más érzi rajtad
:D A szaglószervek kb 3 perc után elfáradnak, akkor már nem fogod fel a szagokat! A megoldás: hordj magaddal egy kis kávébabot és néha szippants bele jó mélyeket, utána megint felfrissül a szaglószerved :D
kicsi vazelint kenj oda ahova fújni fogod a parfümöt
Egyrészt hozzászoksz és nem érzed egy idö után, másrészt akkor marad meg legjobban az illat, ha jó minöségü parfümöt használsz és közvetlen a börödre fújod. Én reggel fújtam be magam, de most is érzik rajtam.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentes: Te milyen parfümet használsz?:)
fontos, hogy hova fújod, s milyen minõségû, itt tudsz infót szerezni errõl:http://www.facebook.com/Eszter.FM
tegnapelõtt 21:06 Én hugo boss parfümöket használok, 3 fajtát.
Minõségtõl függ, az ilyen Avonosoktól meg a nagyobb márkák koppintásaitól ne is nagyon várj mást. Azok rajtam se tartanak tovább fél óránál.
Nekem van olyan parfümutánzatom ami tartósabb mint az eredeti. mindig megvettem az eredetit, egyszer megtaláltam a másolatát negyed annyiért, megvettem, gondoltam ennyi pénzért ha másnak nem kifújogatom a szobámba. Ugyan olyan a két illat, és a másolat még tartósabb. aláírom hogy nem ez az általános, de pozitívumként írtam le. Viszont a bõrödtõl is függ, hogy mennyire tartós rajta az illat. ugyan az az illat rajtam és a barátnõmön változó ideig érzõdik.

Mi az Armani Code-Luna női parfümnek az utánzata? Vagy esetleg valami hasonló illatú parfümnek a neve? Kép van róla lent hogy mire gondolok.

http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&biw=1366&bih=636..

Legjobb válasz: Tessék: http://parfumutanzatok.hu/n%C5%91i-parf%C3%BCm/giorgio-arman..

A kérdező hozzászólása: köszönömszépen:)
Antonio Banderas- Mediterraneo :) kb 3500 Ft
Tonino Lamborghini - mitico Paco Rabanne - 1 million
Armani: Aqua di Gio 30 ml úgy 7000 ft, ha a megfelelõ helyen veszed. A világ legjobb férfiillata, egyszerûen tökéletes.
AVON Imperfect és Full Speed, 2500-3000Ftkörül mozognak
armani: aqua di gío TÉNYLEG a legjobb. és a paco rabanne sem rossz
antonio Banderas Diavoloja tuti, de nekem a Diesel viszi a pálmát.kb4-5 ezer
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat, playboyokról mi a véleményetek?

Van valami tapasztalatotok a Pheroman feromonos parfümmel?

Legjobb válasz: igen, semmit nem ér :(

igen, semmit nem ér :(
Feromont én is használtam. Semmit sem ért.

4 honapos terhes vagyok és valami emlékezeteset szeretnék a páromnak karácsonyra ami a babánkkal kapcsolatos. Nem pedig a 20. parfümöt. Nem hülyeséget amiböl már sok van! Mit vegyek?

Képünk már van a babárol szoval az már nem jöhet szóba.Valami amit vehetek ,én készithetek ami örök emlék marad!Bármilyen ötletet szivesen veszek?Ti mit vesztek?

Legjobb válasz: szia! én is 4 hónapos terhes vagyok. mi azt beszéltük meg a párommal, hogy az idén nem veszünk egymásnak semmit, hanem elmegyünk a 2 ünnep között egy olyan wellness szállodába, ahol én is fürcsizhetek és kihasználhatjuk hogy még csak 2en vagyunk. szerintem beszéljétek meg, hogy az egymásnak számt összegbõl vesztek közösen valamit a babának, amire mindig emlékezni fogtok. boldog babavárást

szia! én is 4 hónapos terhes vagyok. mi azt beszéltük meg a párommal, hogy az idén nem veszünk egymásnak semmit, hanem elmegyünk a 2 ünnep között egy olyan wellness szállodába, ahol én is fürcsizhetek és kihasználhatjuk hogy még csak 2en vagyunk. szerintem beszéljétek meg, hogy az egymásnak számt összegbõl vesztek közösen valamit a babának, amire mindig emlékezni fogtok. boldog babavárást
Szia! Én most vettem meg neki egy könyvet, Szily László: Kitolás-kalauz leendõ apukáknak. Nagyon jó könyv, bele olvastam, férfiszemmel írja le a terhességet, a szülést, jókat nevettem néhány részen, de szerintem egyben megható dolgokat is ír.:)
Szia! Én 7, 5 hónapos vagyok, de még én se tudom mit vegyek a páromnak! Én is valami olyat szeretnék adni neki ami örök emlék! :D De szerintem az az örök emlék az a drágaság ami a szívünk alatt van! :) Ez nekik örök emlék... Nekünk is... :)

Páromat szeretném meglepni a kedvenc parfümjével karácsonyra, de sehol sem találok, még interneten sem. Van valakinek valami infója arról, hogy MUSTANG WOMEN (pink színű) parfüm hol kapható?

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, mindegy, hogy 30 vagy 50ml-es csak legyen már. Két hete még találtam a neten, ma már viszont sehol.

Legjobb válasz: Nem tudom, hol laksz, de én ma pont láttam Miskolcon egy fodrászkellékesben/illatszeresben a Búza tér felé vezetõ aluljáróban. Nem tudom-hogy eredeti-e és sajnos azt sem, hogy mennyibe került, annyira nem néztem, mert siettem. Tehát ha nem Miskolc közelében laksz, akkor esetleg fodrászkellékesnél, kisebb drogériákba (nem rossmann vagy dm) nézz szét.

Nem tudom, hol laksz, de én ma pont láttam Miskolcon egy fodrászkellékesben/illatszeresben a Búza tér felé vezetõ aluljáróban. Nem tudom-hogy eredeti-e és sajnos azt sem, hogy mennyibe került, annyira nem néztem, mert siettem. Tehát ha nem Miskolc közelében laksz, akkor esetleg fodrászkellékesnél, kisebb drogériákba (nem rossmann vagy dm) nézz szét.

Van egy fiú nagyon tetszik. Odajár a sulinkba. És tetszeni szeretnék neki. Valami jó ötlet? PL: parfüm, arcpakolások házilag, gyanta, vagy borotva ilyenek Tapasztalt lányokat kérdem! Segitetek?

Nem kis 12 éves kis porba fingokat !

Legjobb válasz: Pl a lábadon és a hónaljadon ne legyen szõr. annál jobb, minél természetesebb vagy. Öltözz csinosabban de csak egy kicsit és kezdj el felé közeledni...

Pl a lábadon és a hónaljadon ne legyen szõr. annál jobb, minél természetesebb vagy. Öltözz csinosabban de csak egy kicsit és kezdj el felé közeledni...
A kérdező hozzászólása: Okés. Puszi.köszi
Remélem nem haragszol meg, hogy válaszolok...15 vagyok.:) Parfümbõl szerintem ne használj túl édeset, hanem inkább valami friss illatot.:D Ha miteszeres a bõröd pépesíts össze egy kis tejet élesztõvel, az nekem sokat segített. Inkább gyantával szõrteleníts, ha megteheted min. láb/hónalj, de te látod, hol mennyire van rá szükség!:) Ja és legyél nagyon magabiztos! 15/L
A kérdező hozzászólása: Igen, Igen köszi ez most segített. Nagyon eltökélt vagyok ! Hisz létezni vagy nem létezni ?! És én létezem ! Nem de hogy.. Igen nem vattacukor meg rágó hanem ilyen más.. MAjd ma megyek a tescoba aztán.. Meglátom
legyél magabiztos, és ne legyél k/rvás , legyél önmagad .sokat mosolyogj .
A kérdező hozzászólása: Miért nem mindneki AZ !!!!!
elõzõ nem azt írta, hogy k*rva vagy! ja, és hiába a sok arcpakolás, smink....stb ha csúnya vagy! bocs a offért. 16/l
A kérdező hozzászólása: Nem vok csunya..csak eddig nem vettem észre h mostmûár nõiesebb legyek ! Nem azt irta..
Kérlek, NE nézz több Teresa-t!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!