Találatok a következő kifejezésre: Van a olyan weboldal, ahol grafikusan (1 db)

Van a neten olyan weboldal, ahol grafikusan bemutatják, hogy látja a világot egy bogár, egy kígyó, egy kutya stb?

Legjobb válasz: Pl. egy hal, amely víz felett röpködõ rovarokra vadászik, valahogy ilyennek látja a világot: www.phy.ntnu.edu.tw/java/fishEye/fishEye.html Lényeg. a fénytörés miatt más méretûnek és máshová lát mindent. Lényegében a fejében van ez a kis Java-applet :-)

Pl. egy hal, amely víz felett röpködõ rovarokra vadászik, valahogy ilyennek látja a világot: http://www.phy.ntnu.edu.tw/java/fishEye/fishEye.html Lényeg. a fénytörés miatt más méretûnek és máshová lát mindent. Lényegében a fejében van ez a kis Java-applet :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hogy kell elindítani? A Javat már letöltöttem, mégse indul.
Ha telepítetted a Javat a gepedre, akkor még lehet, hogy vmi Active-X-et is engedélyeztetni akar induláskor, a böngészõd tetejénbõl automatice legördülõ csíkon. Ha már egyébként megjelent a rajzocska (kék tégla, szürke hal, zöld vízben, sárga látómezõ), akkor az egérrel fogd meg a kék téglát és mozgasd! fifikus_fizikus :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Zöld láng? Hol tudom beszerezni az alapanyagokat?

Itt a videó:

Elvileg Bórsav és metanol kell hozzá.

Hol tudom beszerezni az alapanyagokat, és kb. mennyiért?

Hallowenre jó lenne, mert kicsit Harry Potter stílusú a zöld láng (hopponálásnál volt).

3

SÜRGÕS, segítsen valaki, kérem?

Súrlódásmentes talajon lévő kiskocsit 38 N erővel húzunk. A kiskocsi tömege 10900 g, a rajta ülő gyerek tömege 37.5 kg. Mekkora nagyságú vízszintes irányú erővel hat a kiskocsi a gyerekre?

3

Mi az a hipertónia?

2

Mi az hogy vegetativ életműködés?

3

A kémiai elemek sűrűsége miért nem egyenesen arányos a tömegükkel?

itt azt írják, hogy az ozmium a legsűrűbb kémiai elem... mitől függ ez? atommagtól? elektronhéjak számától? legkülső héjon található elektronok számától?

2

Mit jelent a színproporcionálódás?

2

Mennyi annak az ecetsav/nátrium-acetát oldatnak a PH-ja, amelyben a c. CH3COOH= c. CH3COONa= 1mol/köbdeci (Ks (ecetsav) =1, 86*10^-5)?

1

Adott a síkban 4 körvonal, amelyek közül bármelyik három illeszkedik egy gömbfelületre. Mutassuk meg, hogy mind a négy illeszkedik egy gömbfelületre! Mi a feladat megoldása?

2

Valaki ajánlana olyan folyóiratcikket, mely a víz oldószer és/vagy elektrolitbeli tulajdonságáról ír?

0

1. (2x².5x³) ² 2. ³√√x 3.1⅔ 4. (-3xy) -¹ Ezt, hogy kéne megcsinálni? Létszi valaki magyarázattal, de érthetoen! Surgos!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!