Találatok a következő kifejezésre: Van a olyan weboldal, ahol (78 db)

Van-e olyan weboldal, ahol fel vannak sorolva a filmek kategóriánként (horror/thriller/. Stb)?

A wikipédia nem jó, mert onnan rengeteg hiányzik, engem azok is érdekelnének, amiket pl nem mutattak be (túl brutális...stb)

Legjobb válasz: imdb.com ?

imdb.com ?
A kérdező hozzászólása: és ezen az oldalon hol találom a listát?
A kérdező hozzászólása: thx

Van valami olyan weboldal ahol a dubstep zenéket gyűjtik össze?

top listák vannak és mindig kirakják a legfrissebb zenéket

Legjobb válasz: youtube-on a ukfdubstep csatorna

youtube-on a ukfdubstep csatorna
A kérdező hozzászólása: ismerem.. ezen kívül?
írd be youtube keresõbe hogy dubstep vagy brostep b) lehetõség hogy felmész a di.fm-re és kiválasztod a dubstep rádiót
Vagy http://dubstep.net84.net/ Nem a legjobb oldal de itt gyûjtögetem õket.
dubstep.net
A kérdező hozzászólása: köszi!

Német nyelvvel kapcsolatos kérdés! Van-e olyan weboldal ahol egészen az alapoktól a közép vagy felsőfokú nyelvvizsgáig különböző feladatokon keresztül fel lehet készülni a nagy megmérettetésre?

Melyik ezek a weboldalak? Olyasmi kellene mint például az eszperantó nyelvet tanulóknak a www.lernu.net ahol különböz? nyelvvizsga feladatok, tesztkérdések, fordítások, szövegértések vannak és a végén elemzi, hogy ez most a nyelvvizsgán hány százalékot érne.


A Balatonon keresek olcsó, igényes szállást olyan helyen, ahol 4 gyerek, köztük egy 7 hónapos jól érezné magát, mert jó a strand és van látnivaló is. Hol találok konkrét vendégházat, apartmant, vagy esetleg olyan weboldalt, ahol kereshetek ilyet?

Tudom, hogy sok keres? van a Balatonról, de a b?ség zavarában nem találok olyan keres?t, ami kiadna olyan szállást, ami jó lenne. Segítsetek, ha tudtok! Köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozzatok Zamárdiban.. Ez a település szinte Siófok mellett van,nekünk onnan nem messze,Szárszón van nyaralónk,de ott fizetõs strand van.. Zamárdiban sok édekes programot szoktak tartani nyáron,van egy hatalmas szabad strand,ahol sok féle program van,vannak ugrálók is meg minden más.Kisgyerekeknek,meg talán felnõteknek is ez a legalkalmasabb.. Ott sok panzió és apartmanos ház van,szerintem érdemes az interneten rákeresni. Remélem tudtam segíteni:)

Szerintem próbálkozzatok Zamárdiban.. Ez a település szinte Siófok mellett van, nekünk onnan nem messze, Szárszón van nyaralónk, de ott fizetõs strand van.. Zamárdiban sok édekes programot szoktak tartani nyáron, van egy hatalmas szabad strand, ahol sok féle program van, vannak ugrálók is meg minden más.Kisgyerekeknek, meg talán felnõteknek is ez a legalkalmasabb.. Ott sok panzió és apartmanos ház van, szerintem érdemes az interneten rákeresni. Remélem tudtam segíteni:)
Én Balatonlellét javaslom.Van több jó strandja, Napfény-fizetõs (fokozatosan mélyülõ, homokos, kicsit "tengerpart hatása" van).Ettõl kb. 2 km-re van jacht kikötõ, sétahajókázás, és egy szabadstrand ami ingyenes.Mi 3 gyerekkel voltunk. Rád-pusztát se hagyjátok ki (kb.5-6 km Lellétõl)lovas bemutató, borkóstolás és egy jó étterem is van, a gyerekeknek pedig mindenféle állat.Ja és van egy jó cukrászda, sok étterem. A Balatonlelle.hu oldalon találsz több információt és szállás lehetõséget is.
Sikerült találnod valami lehetõséget?
Csaka konkrét rádió weboldala.

Szeretnék felkészülni a matek érettségire, úgy, hogy az előző évek feladatait szeretném megoldani. Van olyan weboldal, ahol nem csak az érettségi megoldásai, hanem a megoldások levezetése, az eredményre rávezetés is megtalálható?

Elég gyenge vagyok matekból, de szeretnék minél jobb eredményt elérni, ezért kellenének a magyarázatok is.

Legjobb válasz: Az OH weboldalán fent vannak az érettségik és mellé a megoldókulcsok, abban van levezetés is. Rávezetést így külön nem hiszem, hogy találsz.

Az OH weboldalán fent vannak az érettségik és mellé a megoldókulcsok, abban van levezetés is. Rávezetést így külön nem hiszem, hogy találsz.

Létezik olyan weboldal, ahol Budapesti állások vannak hirdetve, de nem közvetítőn keresztül, hanem közvetlenül a cég hirdet?

Legjobb válasz: Ha egy konkrét cég weboldalára rámész, akkor ott lehetnek álláshírdetések általában a Karrier menüpont alatt.

Ha egy konkrét cég weboldalára rámész, akkor ott lehetnek álláshírdetések általában a Karrier menüpont alatt.
Csak olyan állásra jelentkezz, ami nem kíván kreativitást. Láthatóan nagyon nem találod fel magad :( Szerintem ilyent kérdezni ciki ...
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: az ilyent javítsd a szótáradba "ilyet"-re; ez FONTOS, mert baromi ciki. Azt gondolja rólad majd mindenki, hogy egy tanyasi paraszt vagy 0 értelemmel. Általánosságba, ha egy kérdés neked nem tetszik, ne válaszolj rá!:)
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszönöm.
Például a profession.hu oldalon nagyon jól lehet szûrni az általad említett feltételekre is.
http://www.expressz.hu/allas-munka/ Itt tudod szûkíteni a keresést budapestiekre.

Tudtok e valahol olyan weboldalt ahol az a vanish reklám van ahol egy tini bepiszkolt egy ruhát és egy gyermek kérdezgetett tőle?

Legjobb válasz: Hát egy nagyon beteg paródiát találtam xDD http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/vanish-reklam-parodia-..

Hát egy nagyon beteg paródiát találtam xDD http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/vanish-reklam-parodia-..
A kérdező hozzászólása: Az a lényeg hogy egy tinilány meg egy kislány van benne.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogyy valamit rosszul írtam a kérdésben.
A kérdező hozzászólása: Inkább lehet bármien vanish reklám.-
A kérdező hozzászólása: Csak valameiket megakarom nézni ha.-
Yuotube?!?? Tudod ha valami kérdésed van és nem találsz rá megfelõ választ, tudd, hogy gugli a barátod wiki pedig a barátnõd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!