Találatok a következő kifejezésre: Van a olyan weboldal, (151 db)

Van-e olyan weboldal, ahol fel vannak sorolva a filmek kategóriánként (horror/thriller/. Stb)?

A wikipédia nem jó, mert onnan rengeteg hiányzik, engem azok is érdekelnének, amiket pl nem mutattak be (túl brutális...stb)

Legjobb válasz: imdb.com ?

imdb.com ?
A kérdező hozzászólása: és ezen az oldalon hol találom a listát?
A kérdező hozzászólása: thx

Van másik olyan weboldal, mint a Krémmánia? Csak kajákkal?

Úgy gondoltam hogy például értékelni lehetne pl: a chio chipset, a cerbona termékeket stb...

Van valami olyan weboldal ahol a dubstep zenéket gyűjtik össze?

top listák vannak és mindig kirakják a legfrissebb zenéket

Legjobb válasz: youtube-on a ukfdubstep csatorna

youtube-on a ukfdubstep csatorna
A kérdező hozzászólása: ismerem.. ezen kívül?
írd be youtube keresõbe hogy dubstep vagy brostep b) lehetõség hogy felmész a di.fm-re és kiválasztod a dubstep rádiót
Vagy http://dubstep.net84.net/ Nem a legjobb oldal de itt gyûjtögetem õket.
dubstep.net
A kérdező hozzászólása: köszi!


Német nyelvvel kapcsolatos kérdés! Van-e olyan weboldal ahol egészen az alapoktól a közép vagy felsőfokú nyelvvizsgáig különböző feladatokon keresztül fel lehet készülni a nagy megmérettetésre?

Melyik ezek a weboldalak? Olyasmi kellene mint például az eszperantó nyelvet tanulóknak a www.lernu.net ahol különböz? nyelvvizsga feladatok, tesztkérdések, fordítások, szövegértések vannak és a végén elemzi, hogy ez most a nyelvvizsgán hány százalékot érne.

A gyűlölködőkön, a másokat sértegetőkön, a provokálókon stb. kívül kinek áll érdekében az anonim (névtelen) kérdésfeltevés vagy véleményközlés? Hol van egy olyan weboldal, amelyen csak névaláírással lehet kérdezni, véleményt adni?

Níilvánvaló, hogy álnevet is lehet használni. Az is nyilvánvaló, hogy a kötelező névaláírás sokakat vissztarthatna annak a szemét-és mocsokhalmaznak a növelésétől, ami időnként összejön itt-ott.

Legjobb válasz: Az utcán sem úgy sétálsz, hogy a nyakadba van akasztva egy tábla a neveddel, lakcímeddel, telefonszámoddal. Továbbá név nélkül is lehet kulturáltan viselkedni, és névvel is lehet valaki paraszt. Nincs összefüggés. Nem az anonimitáson múlik ez, hanem a nevelésen (illetõleg annak hiányán).

Az utcán sem úgy sétálsz, hogy a nyakadba van akasztva egy tábla a neveddel, lakcímeddel, telefonszámoddal. Továbbá név nélkül is lehet kulturáltan viselkedni, és névvel is lehet valaki paraszt. Nincs összefüggés. Nem az anonimitáson múlik ez, hanem a nevelésen (illetõleg annak hiányán).
nem tudom hol van ilyen oldal de nem hiszem hogy ettõl jobb oldal lenne az. jól látod akinek nincs kint a neve az nagy valószínûséggel nem biztos a válaszaiban vagy tényleg nem rendeltetés szerûen használja az oldalt. ha normálisan használnák akkor felmutatnák a nick nevüket hogy lehessen tudni ki volt az, még ha csak a nick néven is de lehetne tudni. nekem sincs kint a nick nevem, nálam ez azért van mert ezt a regisztrációmat arra használom hogy aki nem rendeltetés szerûen használja az oldalt annak írjak, vagy ha lusta kikeresni ami kell neki azt eltudjam küldeni a [email protected] amiért lusta volt. másik regisztrációmnál kint van.
Nekem sincs nevem , mégsem szitkozódok , ha nem tetszik egy kérdés , válasz nem reagálok rá. Nem érdekem szórakozni, kivétel a humor kategória ahol szintén megválogatom a kérdéseket.Butaságokra ott sem válaszolok.
Azért nincs kint a nevem (egy darabig volt), mert túl sok mindent tudtak meg rólam (akik figyelemmel kísérték a hozzászólásaimat, amibõl elég sok van, mert benne vagyok a top 50-ben), és ez így nem volt jó, voltak akik szerettek, voltak akik utálni kezdtek, mert nem követem az általános vonulatot. Most sokkal jobb így.
ma 13:07 de miért árutál el infókat magadról?
Mondjuk van egy kérdés, ami gyalázza a vegákat, és én is az vagyok, és válaszolok úgy, hogy keményen megvédem magunkat, akkor elárulom magam, nem?
hát annyit meg tudnak rólad hogy vega vagy, de ez kb semmi. ha személyes információt kérdez a kérdezõ megírod neki hogy ez t nem árulod el vagy meg írod neki privátba és kész.

Manapság is van igény olyan weboldalakra, amiknek a főprofiljuk a reklámterület bérlés (reklámfelületért lehet fizetni az oldalon x ideig)?

Ha igen, akkor mennyire lenne kapós egy alacsony áron "dolgozó" weboldal, ami népszer? is lenne? Melyik ilyen weboldal manapság a legmegbízhatóbb?

Legjobb válasz: Facebook, és Google :) a reklámfelületeik bérbe adásából jön be a sok-sok milliárdjuk, és elég népszerûek. egyébként a népszerûség és a bevétel között gyakran nincs összefüggés. pl a Youtube még mindig veszteséges, mert iszonyat drága a rendszer kiszolgálása, amit a reklámok nem hoznak vissza. ugyanakkor az ilyen blogos viccoldalak kiszolgálása olcsó, csak éppen a bevételük elég harmatos. ahhoz hogy anyagilag is megérje az oldal, inkább célspecifikusnak kell lennie, a hozzá tartozó reklámokkal. és persze ki kell valahogy tûnnie a másik 1.000 hasonló témájú oldal közül

Facebook, és Google :) a reklámfelületeik bérbe adásából jön be a sok-sok milliárdjuk, és elég népszerûek. egyébként a népszerûség és a bevétel között gyakran nincs összefüggés. pl a Youtube még mindig veszteséges, mert iszonyat drága a rendszer kiszolgálása, amit a reklámok nem hoznak vissza. ugyanakkor az ilyen blogos viccoldalak kiszolgálása olcsó, csak éppen a bevételük elég harmatos. ahhoz hogy anyagilag is megérje az oldal, inkább célspecifikusnak kell lennie, a hozzá tartozó reklámokkal. és persze ki kell valahogy tûnnie a másik 1.000 hasonló témájú oldal közül

Hogy tudok olyat csinálni, hogy van a weboldalam www.valami.hu és erre egy olyat írni, hogy felhasználónév, jelszó és amit oda beír azt a szerveren egy txt fájlba mentse?

Legjobb válasz: Szerver oldali programot kell futtatni hozzá. Leginkább a PHP-t ajánlom, egyszerû és elterjedt nyelv. Ez a mentés egy elég egyszerû mûvelet, akár itt is le tudom írni, hogyan megy ez. (Bár ha felhasználónévrõl és jelszóról van szó, akkor kicsit több kell, mint elmenteni. Ott már inkább adatbázisra lesz szükség.) Kérdés, hogy a tárhely, ahol a weboldalad van, támogatja-e a PHP futtatást (és esetleg az adatbázist). A legtöbb hely egyébként szokta. Amúgy már konkrétan van egy weboldalad, vagy tervezel csinálni, vagy mi a helyzet?

Szerver oldali programot kell futtatni hozzá. Leginkább a PHP-t ajánlom, egyszerû és elterjedt nyelv. Ez a mentés egy elég egyszerû mûvelet, akár itt is le tudom írni, hogyan megy ez. (Bár ha felhasználónévrõl és jelszóról van szó, akkor kicsit több kell, mint elmenteni. Ott már inkább adatbázisra lesz szükség.) Kérdés, hogy a tárhely, ahol a weboldalad van, támogatja-e a PHP futtatást (és esetleg az adatbázist). A legtöbb hely egyébként szokta. Amúgy már konkrétan van egy weboldalad, vagy tervezel csinálni, vagy mi a helyzet?

Van olyan weboldal amin keresztül fel lehet menni a többi weboldalra (mint pl a proxy, csak nem muszáj h megváltoztassa az ip-t)?

Legjobb válasz: Ha nem muszáj h IP-t váltson, akkor mi értelme felmenni róla? Amúgy számtalan olyan proxy oldal van, ami ezt csinálja. A keresõ ki is dobálja õket.

Ha nem muszáj h IP-t váltson, akkor mi értelme felmenni róla? Amúgy számtalan olyan proxy oldal van, ami ezt csinálja. A keresõ ki is dobálja õket.
Csaka konkrét rádió weboldala.

Szeretnék felkészülni a matek érettségire, úgy, hogy az előző évek feladatait szeretném megoldani. Van olyan weboldal, ahol nem csak az érettségi megoldásai, hanem a megoldások levezetése, az eredményre rávezetés is megtalálható?

Elég gyenge vagyok matekból, de szeretnék minél jobb eredményt elérni, ezért kellenének a magyarázatok is.

Legjobb válasz: Az OH weboldalán fent vannak az érettségik és mellé a megoldókulcsok, abban van levezetés is. Rávezetést így külön nem hiszem, hogy találsz.

Az OH weboldalán fent vannak az érettségik és mellé a megoldókulcsok, abban van levezetés is. Rávezetést így külön nem hiszem, hogy találsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!