Találatok a következő kifejezésre: Van a olyan oldal, ahol valós (2 db)

Van a neten olyan oldal, ahol valós diákmunkákat ajánlanak fel? Vagy ebbe nem érdemes bízni?

Legjobb válasz: Közvetítõ cégeknél valós munkát ajánlanak: pl meló-diák, pannon-work vagy fürge-diák... ezek azok talán, ami az ország nagy részén munkát tudnak ajánlani.

Közvetítõ cégeknél valós munkát ajánlanak: pl meló-diák, pannon-work vagy fürge-diák... ezek azok talán, ami az ország nagy részén munkát tudnak ajánlani.

Hol találok a neten olyan oldalt, ahol igazi/valós jóslás van?

és a jöv?t mondja nagyjából igazából és a horoszkóp is a valóságot tartalmazza?

Legjobb válasz: mersusz_orakuluma.mlap.hu

mersusz_orakuluma.mlap.hu
a kérdezõnek:hogy valósnak valós -e azt nem tudom de probáld ki az 50 legnépszerübb link-joslás, itt sok joslást találsz, válogathatsz közülük, vagy a bibir josdába regisztáld magad ás ott is van kártya joslás.az oldalon a perzsa josláshoz ne kell regisztrálni.ha nem jönne mégsem a joslás, gondolj arra ez ingyen van.remélem segitettem.
A kérdező hozzászólása: oké, köszike :)
szia! a neten én nem tudok valósat, de viszont a TV-n az Rtl klub teletextjén a 660. oldalon vannak valós horoszkópok, legalábbis nekem eddig mindig bevált és mindig az is volt azon a héten ami ki volt írva! :]
"Igazi/valós jóslás" nem létezik! Akik ebbõl élnek, ezért pénzt kérnek, közönséges csalók. Az úgynevezett "jóslatok" meg "horoszkópok" olyan dolgokkal vannak tele, amik egy kis ferdítéssel/kiegészítéssel akárkire igazak lehetnek. A jövõt NEM lehet elõre látni, mivel még nem létezik.
Ugye tisztában vagy azzal, hogy már ott bukott a dolog, hogy igazi/valós jóslást keresel.
A kérdező hozzászólása: köszi tudnál linket küldeni?
szia.csak be kell irnod a google-ban azt h 50 legnépszerübb link-joslás és máris kiadja a joslások listáját.vagy a bibir josdája szót és megkapod amit keresel.pusy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!