Találatok a következő kifejezésre: Van a olyan oldal, ahol (970 db)

A feketelista.hu-n kívül van még olyan oldal, ahol tudok ellenőrizni egy céget?

Legjobb válasz: konkrétan mire lennél kíváncsi? minden adat amit ott közölnek az publikusan beszerezhetõ csak utána kell járni. sok hasznos infót megtudhatsz az e-cegjegyzek.hu oldalról, illetve vannak oldalak ahol megjelennek digitálisan is mindig adatok. valahol múltkor találtam csõdeljárással kapcsolatosan is cégeket. keresni kell. de kérdés, h mire vagy kíváncsi.

konkrétan mire lennél kíváncsi? minden adat amit ott közölnek az publikusan beszerezhetõ csak utána kell járni. sok hasznos infót megtudhatsz az e-cegjegyzek.hu oldalról, illetve vannak oldalak ahol megjelennek digitálisan is mindig adatok. valahol múltkor találtam csõdeljárással kapcsolatosan is cégeket. keresni kell. de kérdés, h mire vagy kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Csak utána szeretnék járni egy cégnek, hogy hivatalosan be vannak-e jelentve, nincs-e adótartozásuk, ilyesmi.
arra, hogy "be vannak e jelentve", tehát létezõ cég e, azt meg tudod nézni az e-cegjegyzek.hu -n. adószám vagy név alapján. Meg tudod nézni, hogy kik az ügyvezetõk, hol a székhelyük, bankszámlaszámukat is azt hiszem, ezekbõl le tudod szûrni, hogy õk e azok akikkel kapcsolatod van. Adótartozásról van feketelista az apeh oldalán de ha minden igaz csak azok szerepelnek rajta akik jelentõs összegekkel lógnak.

Hol van egy olyan oldal, ahol az összes jelenlegi ország és főváros fenn van? , mert sok oldalt láttam ahol csak a régiek vannak fenn

Legjobb válasz: altalaban a wikipedian elegge naprakesz a lista. (mivel ebben az esetben nem szamit a nyelv, ajanlo a nemet vagy angol forrast!)

altalaban a wikipedian elegge naprakesz a lista. (mivel ebben az esetben nem szamit a nyelv, ajanlo a nemet vagy angol forrast!)
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi
Nem tudom, de ez engem is érdekelne.
http://www.imagechef.com/ http://www.caption.it ezeken az oldalakon nézz szét. remélem ilyenekre gondoltál :)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó válaszoló!!! pont ezekre gondoltam, cím szerint! nekem is ez a 2 volt meg!!! :D
A kérdező hozzászólása: Igeeeeeen!!!! Nagygon Köszönöm!!!!!

Ezekhez a színekhez milyen színű körömdísz illik? Van esetleg olyan oldal ahol fel van tüntetve milyen színhez milyen dísz illik?

Lila:világos,sötét.Rózsaszín:Világos,sötét.Ezüst,Kék:Világos,sötét.Vajstín.

Van-e olyan oldal, ahol meg tudom nézni rendszám alapján, hogy mikor volt műszaki vizsgán az autó? A válaszokat köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Olyan nincs, tudtommal, de viszont csak el kell olvasni a rendszám hátulján a plakettet, és ott rajta van h mikor jár le a mûszaki

Olyan nincs, tudtommal, de viszont csak el kell olvasni a rendszám hátulján a plakettet, és ott rajta van h mikor jár le a mûszaki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!