Találatok a következő kifejezésre: Van a olyan oldal, (1769 db)

A feketelista.hu-n kívül van még olyan oldal, ahol tudok ellenőrizni egy céget?

Legjobb válasz: konkrétan mire lennél kíváncsi? minden adat amit ott közölnek az publikusan beszerezhetõ csak utána kell járni. sok hasznos infót megtudhatsz az e-cegjegyzek.hu oldalról, illetve vannak oldalak ahol megjelennek digitálisan is mindig adatok. valahol múltkor találtam csõdeljárással kapcsolatosan is cégeket. keresni kell. de kérdés, h mire vagy kíváncsi.

konkrétan mire lennél kíváncsi? minden adat amit ott közölnek az publikusan beszerezhetõ csak utána kell járni. sok hasznos infót megtudhatsz az e-cegjegyzek.hu oldalról, illetve vannak oldalak ahol megjelennek digitálisan is mindig adatok. valahol múltkor találtam csõdeljárással kapcsolatosan is cégeket. keresni kell. de kérdés, h mire vagy kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Csak utána szeretnék járni egy cégnek, hogy hivatalosan be vannak-e jelentve, nincs-e adótartozásuk, ilyesmi.
arra, hogy "be vannak e jelentve", tehát létezõ cég e, azt meg tudod nézni az e-cegjegyzek.hu -n. adószám vagy név alapján. Meg tudod nézni, hogy kik az ügyvezetõk, hol a székhelyük, bankszámlaszámukat is azt hiszem, ezekbõl le tudod szûrni, hogy õk e azok akikkel kapcsolatod van. Adótartozásról van feketelista az apeh oldalán de ha minden igaz csak azok szerepelnek rajta akik jelentõs összegekkel lógnak.

Van egy olyan oldal, hogy londonimagyarok.hu, szeretnek a forumba irni, de nem tudok, hogyan lehet?

Egyszeruen nem talalom hogy hova kell klikkelni, hogy irhassak. Regisztraltam, beleptem, de nem talalom hogy hol irhatok. Legyszives segitsetek, koszi aki megnezi nekem!

Legjobb válasz: A hozzászólások alatt, az oldal legalján van olyan, hogy "hozzászólok a topichoz" erre kell kattintani.

A hozzászólások alatt, az oldal legalján van olyan, hogy "hozzászólok a topichoz" erre kell kattintani.
A kérdező hozzászólása: Koszi, vegre igy mar tudok irni. Talan nem neztem vegig a valaszokat, ez miatt nem talaltam. Koszi, hogy megnezted nekem!


Van egy olyan oldal, hogy Stardoll, és ott egy olyan feladatot kell elintéznem, hogy a plázában írjak 5 árút a kívánságlistámra. Hol találom meg azt a kívánság listát?

Legjobb válasz: hát ha bemész a plázába és bal jobb oldalt kihúzod /ahol a keresés is van/ akkor ott van a kivánság list is , de ha pl rámész egy cipõre nem kattintasz rá csak rámész akkor ott lesz egy kis szivecske és ha arra kattintasz akkor at a cipõõt hozzáadta a kivánság listádhoz csatlakozz a clubomhoz a neve FOBfan

hát ha bemész a plázába és bal jobb oldalt kihúzod /ahol a keresés is van/ akkor ott van a kivánság list is , de ha pl rámész egy cipõre nem kattintasz rá csak rámész akkor ott lesz egy kis szivecske és ha arra kattintasz akkor at a cipõõt hozzáadta a kivánság listádhoz csatlakozz a clubomhoz a neve FOBfan
Voltak. De már csak ez maradt életben.:)
Igen van még hasonló oldal . Például a http://www.teddfel.hu/

Vannak még olyan oldalak mint pl. a facebook-os melyik tetszik jobban oldalak?

gondolok ez alatt azokra az oldalakra,ahol van két választási lehet?ség és dönteni kell. remélem értitek. és olyan típusú oldal van több is vagy csak az a 1-2 fb-s?
Nem tudom, de ez engem is érdekelne.
http://www.imagechef.com/ http://www.caption.it ezeken az oldalakon nézz szét. remélem ilyenekre gondoltál :)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó válaszoló!!! pont ezekre gondoltam, cím szerint! nekem is ez a 2 volt meg!!! :D

Van még olyan oldal mint a puruttya és a napiszar? és ha van mi az oldal cime?

Legjobb válasz: www.csibefasz.com www.retyo.hu www.netszar.hu/com

agyiszint.hu vkb.puruttya.hu citrom.purutya.hu analtorpedo.puruttya.hu netszar.com Csibefasz.com kutyagyar.puruttya.hu ezek a testvéroldalak
sunamuna.com (L) :D
subba.blog.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!