Találatok a következő kifejezésre: Van a olaj meg a konakion (1 db)

Van a vigantol olaj meg a konakion ampulla. Melyiket kell 2hetes korától adni?

Legjobb válasz: Konakiont, az k vitamin. De csak ha anyatejes, mert abban nincs ez a vitamin. Heti egy alkalommal.A másik a d vitamin, azt minden nap kell egy cseppet.

Konakiont, az k vitamin. De csak ha anyatejes, mert abban nincs ez a vitamin. Heti egy alkalommal.A másik a d vitamin, azt minden nap kell egy cseppet.
Konakiont 2 hetes korban aztán havonta 1x!!! Igy van a tájékoztatóban is leirva!!!
Nekem a doki azt mondta hetente 1 alkalommal konakion!Akkor most én rosszul csinálom már 4 hónapos majdnem a baba!
Nem csinálod rosszul, tényleg HETENTE 1 szer K vitamin, naponta D
Én sem értem, hogy a betegtájékoztatóban miért van teljesen másképp írva az adagolás...
Köszi!Már megijedtem, 3 hónapja kapja hetente a K vitamint.Akkor adom tovább, azt mondta dokinõ addig kell, mig a napi táplálékában az anyatej a több.
Vigantol( D-vitamin) naponta kell cseppenteni a Káliumot havonta 1szer kell adni a babának! Nekemezt mondták a kórházban és +kérdeztem a Doktornõt(gyerekorvost) is és õ is azt mondta, h régen hetente kellett adni de most már elég havonta. Jó babázást és rendszeres csöppentéseket kívánok. 2 hetes baba édesanyja
Vigantol( D-vitamin) naponta kell cseppenteni a Káliumot havonta 1szer kell adni a babának! Nekem ezt mondták a kórházban és +kérdeztem a Doktornõt(gyerekorvost) is és õ is azt mondta, h régen hetente kellett adni de most már elég havonta. Jó babázást és rendszeres csöppentéseket kívánok. 2 hetes baba édesanyja


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kisfiam 3 zacskó tápszert eszik meg egy hét alatt. Mit tegyek?

A fiam most 4 hónapos és múlthét péntek óta máig 3 zacskó tápszer ment el. Nem szopizik. A már kész tápszerhez önthetek egy kis baba teát?

9

Ilyen játékba beletehetem 6 hónapos babám?

https://www.google.hu/search?q=graco+entertainment&client=fi..

1

Mennyi idős kortól lehet autósülésbe, illetve kézi babahordozóba tenni a kisbabát?

5

Mit tehetnék enyhén orrfolyós babámmal?

6 hós.
Voltunk dokinál,nem adott semmit,tanácsolni se tanácsolt semmit.Mert a tüdeje tiszta nem köhög stb.Épp csak folyik az orra,de engem zavar egy kicsit.Mit tehetnék vele?

3

Tudom még hamari de mikulásnapra szeretnék egy kis csomagot csinálni az akkor 6 hónapos babámnak. Még anyatejes semmit nem kóstolt és szerintem 6 hóig nem is fog. Mit tehetnék így bele? Gyümölcsöt és még?

7

Vélemény a Vilma női névről?

A baba még csak elméleti fázisban van de tervezzük,a névválasztás első fázisában vagyunk még csak,de ez a név mindkettőnknek tetszik. :)

13

Lehet Ca hiánya 1 évesemnek, ha nem iszik tejet se tápszert?

Kislányom 10 hónapos kora óta nem hajlandó egész nap se szopni se tápszert, se semmit se inni a vizen kívül.
Esti alváskor hajlandó egyedül meginni 100 ml tápszert.
Szerintetek ez baj?
Volt így még valaki?

7

Anyukák! Akik NEM VÁRTÁTOK, NEM AKARTÁTOK a babátokat (? )

Olyan anyukák leveleit, válaszait várom, akik nem akartak gyereket, viszont teherbe estek, megtartották, de mégsem várták a terhesség alatt őt! mit éreztetek amikor megtudtátok, hogy jön a baba? a párotok hogyan reagált? miért tartottátok meg mégis? hogyan viszonyultatok a babához a szülés után? vagy olyan történet is jó lenne, ahol az apa nem akarta egyáltalán a gyereket!
A szakdolgozatomhoz nagy segítség lenne néhány ilyen történet! senkit nem bírálok felül, és nem ítélek el, akármit is ír! nekem ez segítség lenne! előre is köszönöm, remélem lesz olyan aki ír!

9

Mikortól lehet megemelni a babakocsi háttámláját?

Hány hónapos babának lehet már eggyel feljebb állítani a háttámlát a fekvő helyzetből?

Köszönöm.

4

Van itt olyan anyuka akinek a gyermeke rendszeresen bolti tejet iszik 1 éves kor előtt?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!