Találatok a következő kifejezésre: Van a mögött egy (76 db)

Melyik az a film, amiben a nap mögött van a Földnek egy tükörképe?

Kb. 1970-80 körüli lehet.

Legjobb válasz: Van egy ilyen is, de szerintem nem ezt keresed, de hátha: Felettünk a Föld (Another Earth, 2011)http://www.filmkatalogus.hu/Felettunk-a-Fold--f28977

Van egy ilyen is, de szerintem nem ezt keresed, de hátha: Felettünk a Föld (Another Earth, 2011)http://www.filmkatalogus.hu/Felettunk-a-Fold--f28977

Miért van az, hogy egy pasi egy idő után elkezd a barátnője háta mögött más lányokkal flörtölgetni, és azt mondja erre, h " unaloműzés "?

Nem arról van szó, hogy nem beszélgethet más lányokkal.. de miért van erre feltétlenül szüksége? De ha meg én csinálnék ilyet, pl. volt olyan, hogy elmentem egy kertipartira, ott készült egy kép és a fiú, aki mellettem állt, átkarolt. Ezen bezzeg halálosan kiakadt a baratom ( mára már az exem ). Csak kérdezem, hogy akkor nekik miért lehet, nekünk miért nem? Illetve, van olyan pasi, aki tiszteli annyira a barátn?jét, hogy nem csinál ilyet?

Legjobb válasz: Azért, mert egy rosszfiút szedtél össze, azok ilyenek.

Azért, mert egy rosszfiút szedtél össze, azok ilyenek.
Igen, a rendes srácok, de õk meg általában nem kellenek senkinek.
Mert a lányok is ezt csinálják.
A kérdező hozzászólása: de vannak másfélék is, ugye? :)
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok és nem csinalom..
És rajtad kívül még mennyi lány van, aki viszont igen?
Az, hogyha csak beszélget, abban semmi gond nincs. Még szerintem az ártatlan flört is belefér, ha csak szóban folyik, ettõl még nem lesz valaki "rosszfiú". Inkább azzal van a baj, hogy amúgy féltékenykedett, az mindig gyanús, mert mindenki magából indul ki (meg mondjuk kultúrafüggõ is, de ebbe nem megyek bele). Nem várhatod el, hogy ne beszélgessen más lányokkal, nyilván ha valaki veled van, akkor nem véletlenül van veled. Ez adjon elég önbizalmat. Egy kiegyensúlyozott nõben ez inkább csak a versenyszellemet ébreszti fel, nem kezd el problémázni vagy féltékenykedni. Ha magabiztos vagy, tudod, hogy mik az elõnyeid, tudod, hogy szerethetõ vagy akkor meg sem fordul a fejedben, hogy ez baj lenne, mert tudod, hogy "háhá ez a pasi hozzám tartozik, hiába próbálkozol, esélyed sincs"...
A kérdező hozzászólása: beszélgethet másokkal.. ezt irtam is.. de a flört az már flört.. :S
lol?!
tehát trükközik...
az én hátam mögött ugyan nincs senki :D
A kérdező hozzászólása: 3 én ott vagyok csak nem látsz xDD nézd meg még 3300105464321321321978432331232130224231-szor hogy ottvagyok-e? xDD
írj privit és majd lehet tudok segíteni :)
Igen, gond. Magaddal cseszel ki a legjobban. Add önmagad, mert a suliban bárkinek lehet nagy a pofája, (ott nincsenek következmények) de ha kikerül az életbe, hamar egy idegroncs lesz belõle, ugyanis ott már lehet, hogy ha beszólsz valakinek, akkor egy hatalmas pofonnal fog válaszolni... Hidd el, nem egy embert láttam már, aki csúnyán belebukott abba, hogy megjátszotta magát mások elõtt!
A kérdező hozzászólása: amm ez csak egy kérdés volt xDD amm a haverom ilyen de már nem 1szer szétverték xD én mindenhol önmagamat adom


Miért van egyesek neve mögött egy korona a Yahoo Messengeren?

Valamiféle power usert ír ki, de nem tudják az illet? személyek, hogy azt miért van ott..
Már ne piszkáld ilyenkor mert lehet nem fog teremni....július, augusztusba szokták átültetni
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nem baj, ha nem terem idén egyáltalán. viszont ha a mostani helyén marad, akkor félõ h elpusztul. tehát maga a növény megtartása a cél, nem az idei termés. ez esetben átültethetõ?
Nyugodtan átültetheted, csak locsold sûrûn. Elõfordul, hogy még az idén terem valamennyit.Én is ültettem már tavasszal. Sõt! Amit az õsszel ültettem, abból elég sok kifagyott, és most pótolnom kellett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ment a kéz nektek
Ásóval szedd fel õket, hogy a föld megmaradjon a gyökerén. Úgy vidd át. Locsold be alaposan, húz köré porhanyós földet. Én többször így csináltam, akkor amikor már virágzott is, és sikeres volt. Áprilisba és májusba még locsold meg, az idén már teremnie kell.
Nagyjából milyen idõs? egyébként lehet hogy úgy marad, bár én még olyat nem láttam.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom mert nem kérdeztem meg az eladótól

Ha a galaxishalmazoktól kb. egyenlő nagy távolságban, az isten háta mögött egy magányos folyadéktömbnek perdülete van, és baseball alakja lesz, az anyaga honnan "tudja" hogy milyen forgási alakot vegyen fel?

Mihez képest pörög? Kölcsönhat az "álló" térrel? Állítólag nincs kitüntetett vonatkoztatási rendszer, vagy mégis?

Legjobb válasz: Egy interciarenszerhez képest kell nézni a perdületet. Bármely interciarendszerbõl (klasszikusan) ugyanolyan alakot vesz fel. Ha a folyadékkal együtt forgunk, akkor lehet h nem értjük, hogy miért van olyan alakja, de akkor nem vagyunk inerciarendszer. Ilyen esetben figyelembe kell venni a tehetetlenségi erõket.

Egy interciarenszerhez képest kell nézni a perdületet. Bármely interciarendszerbõl (klasszikusan) ugyanolyan alakot vesz fel. Ha a folyadékkal együtt forgunk, akkor lehet h nem értjük, hogy miért van olyan alakja, de akkor nem vagyunk inerciarendszer. Ilyen esetben figyelembe kell venni a tehetetlenségi erõket.

Szerinted milyen, ha egy lánynak jin-jang tetoválása van a bal füle mögött?

Esztétikus? Nem? Miért?

Legjobb válasz: Hát milyen..annyira nem feltûnõ.Ha neki tetszik, meg számára van jelentése, akkor minket nem zavar a dolog.

Hát milyen..annyira nem feltûnõ.Ha neki tetszik, meg számára van jelentése, akkor minket nem zavar a dolog.

Van egy lány, aki kb.2 hete még azt mutatta, hogy tetszek neki (folyamatosan nézett, mosolygott rám, a hátam mögött egyik barátnőjével rólam beszélt), ma mikor újra találkoztunk és mellém állt, nem lett semmi. Vajon nekem kellett volna megszólítani?

Ha igen, akkor ilyenkor mit lehetne mondani szerintetek? Nem ilyenre gondolok hogy mennyi az id? :)

Legjobb válasz: ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)

ha ennyire tetszettél neki, egyik napról a másikra nem tud elfelejteni, menj oda és kérdezed meg, szia miujság? hány órád lesz ma? de elég ismerõs a helyzet, de nem reménytelen:) én örülnék ha odajönnél hozzám, fõleg hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!