Találatok a következő kifejezésre: Van a mögött (220 db)

Szerintetek szár mögött van a ló, vagy helyesen támaszkodik?

A tulaj szerint teljesen elengedett és laza a ló.Szerintem szár mögött megy...

Legjobb válasz: Én úgy látom, hogy veiroterrel húzza be a fejét a szerencsétlennek. Mivel a szár feszes, ránézésre nincs szár mögött (még ha vonal mögött is van bõven), az érzést meg, amit nyújt hogy ha kiengedi, vagyis hogy szárhoz lép-e a ló vagy bebújva marad, nem tudjuk. Mindenesetre ennél jobban már be se tudná húzni a fejét... Ha õ erre büszke, csak gratulálni tudok, azért kérdezd majd meg tõle, hogy tudja-e, mi az a hamis krágli...

Én úgy látom, hogy veiroterrel húzza be a fejét a szerencsétlennek. Mivel a szár feszes, ránézésre nincs szár mögött (még ha vonal mögött is van bõven), az érzést meg, amit nyújt hogy ha kiengedi, vagyis hogy szárhoz lép-e a ló vagy bebújva marad, nem tudjuk. Mindenesetre ennél jobban már be se tudná húzni a fejét... Ha õ erre büszke, csak gratulálni tudok, azért kérdezd majd meg tõle, hogy tudja-e, mi az a hamis krágli...
Szár mögött megy, és bár elég ratyi kép, van ott kikötõszár is, nem? Na az a laza ott, ha jól látom... ergo, semmi értelme, hogy ott legyen. Ha az laza, akkor ja, eléggé szár mögött megy. Amúgy meg, fogalmam sincs, ki ül a lovon, Te, vagy más, de annyit meghagynék, hogyha nem "elengedett és laza" a ló, akkor az többnyire a lovas, vagy a tulajdonos hibája, nem a lóé!
Ha jól látom, akkor segédszár van a lovon. Ezzel így azt sikerült elérni, hogy a lovas a segédszárral behúzta a ló fejét a szügyéhez, és a ló egyáltalán nem támaszkodik helyesen. Ráadásul megnézném mi lenne, ha lekerülne a segédszár. A ló feje valószínüleg az eget pásztázná, ezért is mondják, hogy a segédszár hamis támaszkodást biztosít. Elhiszi a lovas, hogy most így minden szép és jó, de a lónak segédszár nélkül kell tudnia támaszkodni. De mint említettem, ezen a képen a ló nem támaszkodik helyesen.
A kérdező hozzászólása: Pedig a csaj váltig állította, h jól megy a lova...Én is néha használok segédszárat a csikómhoz, de tud rendesen támaszkodni ha kell :)
A kérdező hozzászólása: igen tudja, de szerinte ez így jó és mindenki más hülye...
Észt nem lehet adni...
Vallettánál a pont.... Kíváncsi lennék a lóra élõben, veiroter nélkül...
Gabkával és Vallettával értek egyet. Fájdalmas látványt nyújt a ló, semmi elengedettség nincs benne :(
Egyet értek néhány hozzászólóval! A sedédszár tipikus használni nem tudása, a ló feje be van tépve, ugyanakkor a ló csak vánszorog, semmi utánhajtás! Nekem fáj a látvány nem a képtechnikára gondolok! Ez díjlovagló négyszögbe egy 20%-os teljesítmény!
Tipikus se veled se nélküled kapcsolat
Valószínûleg fiatalok vagytok még, és nem tud elengedni fontos vagy neki. Ez természetes a ti korotokban, meg igazából emberfüggõ van aki ugyanezt mûveli 30 fölött is. De ha neked ez nem jó, h elmegy és visszajön akkor lépj ki végleg. Mert ez nem egy egészséges kapcsolat szerintem.
Megszokás.
Vagy éppen kidobta az aktuális utódod...

Fiúk! Nálatok az estek hány %-ban van a vonzódás mögött több, mint egyszerû szexuális vágy?

Honnan tudhatnám meg, hogy esetleg többet is érez? Lejön ez valamibõl? Viselkedés?

Legjobb válasz: 1%

1%
20-ból 19-szer :)
nekem 3 olyan csaj van akinél többet is érzek mint szexuális vágyat (vagy még ennyit se). szóval olyan 0, 001 %
Minden esetben így van. Mert elõször van a szexuális vágy, aztán a vonzódás. Ha meg akarod tudni, hogy több is van-e, akkor legalább egy kicsi esélyt kell adni a tagnak, hogy kiderülhessen. A leginkább abból láthatod, pl ha képes tényleg rád figyelni egy beszélgetés közben és nem bámul egy másik szexi nõt közben. De amúgy ez ennél azért bonyolultabb kérdés, és nem kis részben rajtad is áll a dolog, mert ha pl Te magad vagy túl felületes, akkor a fickó sem lesz túlzottan "érett" egy valódi komoly kapcsolatra stb... Ennyibõl többet nem tudok kihámozni :)
Ritkán.
100%-ban. 17/A
4-es jól mondja! Ahhoz h kiderüljön mi rejlik benne ahhoz meg is kell ismerni ameddig ez nem történik meg addig mi más lehetne...


Ahoz kellene csinálnod egy külön weboldalt.
Nem is külön weboldalt igazán hanem meg kéne venni az adott domaint.
Jól írják elõttem. Általában vannak olyan lehetõségek, hogy az adott weblap domainhez jár email domain is. De csak pénzért sajnos.
Nem a tárhely domainjéhez jár email domain. A domain maga van, külön, a árhelyektõl függetlenül meg lehet venni és állítgatni. Ha a domain megvan, már csak egy levelezõ szerver kell hozzá és mehet is a dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Milyen háttérműhelyek vannak a pártok mögött?

Az MSZP-ről tudom a Táncsics Alapítványt, az EGYÜTT-ről tudom a Haza és Haladást, az LMP-ről az Ökopoliszt De mi van a Fidesz, a PM vagy a Jobbik mögött?

Legjobb válasz: Fidesz - Polgári Magyarországért Alapítvány Jobbik - Gyarapodó Magyarországér Alapítvány

Fidesz - Polgári Magyarországért Alapítvány Jobbik - Gyarapodó Magyarországér Alapítvány
Együtt 2014-hez még odaírhatod az Együtt Jeruzsálemért alapítványt is.
Fidesz-Arthur J. Finkelstein MSZP-George E. Birnbaum Az összes többi maximum a kiszolgáló személyzet. A kis pártoknak még nincs pénzük ilyeneket megfizetni, vagy nincs elég hatalmuk ahhoz, hogy érdemes legyen behálózni õket ilyesfajta "tanácsadók" által.:)
Azt kell megnézni, kinél vannak az állampapírok (ki felé van eladósodva az állam) Na igazából az A háttérmûhely egyik asztalának a sarka. Nem ezek a szirszrok, amiket itt látunk felsorolva... Aki már háttérmûhelyet keres, az már próbál a fa mögül kinézve erdõt látni, de ha ilyen gyökér kis egyesületeket vesz észre, azok csak újabb fácskák. :)

Milyen kollégium van a Tóparti Gimnázium mögött Székesfehérváron?

Ha egyáltalán az egy kollégium , de annak néztem.

Legjobb válasz: Kodolányi.

Kodolányi.
A kérdező hozzászólása: A Kodolányi egy iskola.. Én azt kérdeztem milyen KOLLÉGIUM VAN OTT
a kodonak is van kolesza de a topartiba a lanyok a nemes nagy agnes kolieszba mennek a fiuk a jozsef attilaba :)
A kérdező hozzászólása: DE még mindig nem a választ írjátok.. a Tóparti mögötti nagy épület az kolesz? és ha igen, mi a neve?
az a Kodolányi kollégiuma

S. O. S Mi van a fülem mögött?

a bal fülem mögötti csont be van dagadva, és nem tudom miért.

Legjobb válasz: Kispolc :D:D:D

Kispolc :D:D:D
Szellem
Szilvásbuktát, mert az szeretem.
Szia! Nekem már évek óta be van dagadva, nem tudom pontosan hogy miért. Egyszer beütöttem még régen, 98%-ban biztos vagyok hogy amiatt. Azt nem tudom hogy miért nem múlik el. De recseg is a fülem (mindkettõ) szintén évek óta, amire az orvos azt mondta hogy azért mert nem szelel rendesen az orrom. (Eleinte allergiával kezeltek, aztán amikor akkor sem ment át tökéletesen a levegõ az orrlyukamon akkor kiderült hogy orrsövény ferdülésem van (küzdõsporton kaptam pár ütést és azok miatt), szóval mûtétet javasoltak de a csontnövekedés miatt azt tanácsolták hogy majd csak késõbb térjünk rá vissza, mert még 20 év alatt voltam.) Menj el orvoshoz, járj utána neten, tanulj biológiát, ne vigyed túlzásba, kezeld fenntartással az öndiagnosztikádat! Jobbulást, ha még aktuális!

Ikresek, melyik babakocsi jött be nektek, egymás mellett vagy egymás mögött vannak a babáitok?

Legjobb válasz: mellett... igy lát mindkettõ,és egymást is látják

mellett... igy lát mindkettõ, és egymást is látják
Szerintem is jobb az egymás melletti de csak akkor ha kizárólag sétára használjátok. Azzal ugyanis kizárt, hogy be tudod tolni a boltba õket (mivel a nagy bevásárlókocsiknak kialakított bejárat elég keskeny (még az egy személyes babakocsik sem férnek be mindig)Nekem 3 bébim lett egyszerre, szóval nálam nem volt választási lehetõség, egymás mögött ülnek a gyerkõcök. Ezzel sincs semmi baj, kilát mindegyik és élvezik az utazást.
Egymás mögötti, amit egymással szembe, háttal, bármilyen variációban tudok fordítani. Legjobban egymással szemben szeretnek egyébként. És mindenhol beférek, helyben megfordulok, stb.
Utolsó! Az milyen típusú babakocsi? Tudnál róla linket küldeni?
A Peg Perego ikerkocsija. Hordozója is van a rendszernek, meg egy fektetõs-ültetõs-sportos része. Az autóba egy fogadóbetétet bekötök, innentõl a hordozót egy pattintással rárögzítem, egy mozdulat ki-be, ugyanezt a hordozót a babakocsi vázra rögzítem egy mozdulattal és már mehetünk is. De a vázra egy mozdulattal rögzíthetõ az ülés is természetesen. Lábzsák, stb., minden van hozzá. A sportrész (fekvõ is, szóval nem tudom, hogy kell hívni, teljesen dönthetõ) és a hordozók is bármilyen irányban rögzíthetõek, amihez épp kedved van. Én sokszor menet közben is variálom õket, egymással szemben, mindenki menetirányban, mindenki velem szemben, bármi megoldható vele egy mozdulattal. Én Vaterán vettem, de nagyon megkönnyíti az életet, hogy nem kell a gyerekekt ki-be emelni, bárhová el tudok menni, otthon berakom a hordozóba és ki se kell venni õket, meg az a jó, hogy nem kell az autóba kötögetni ki-be õket, a fogadótalp be van kötve. Ha hosszabb távra megyek, akkor a hordozó háta mögött is elvezetem az övet, de a városban bõven elég az, hogy a talp be van kötve.

Miért nem tudom magam mögött hagyni a pasim "előző életét" ( a rengeteg nö, szinte mindegy volt, hogy fiatal vagy érett stb)? Én vagyok ennyire gaz, hogy folyamatosan emesztem magam miatta? Bennem van a hiba?

Egyebkent szeretem meg ö is engem. De nehez elfogadnom.

Legjobb válasz: Csak simán férfi. Ha ezt akarná csinálni még most is ezt csinálná, de téged választott. Biztos te sem voltál tökéletes valamiféle hibád biztosan van. Neki is van, de elmúlt, így kell elfogadni, ahogy van. Megbízott benned és elmesélte ezt neked. Kicsit több bizalmat :)

Csak simán férfi. Ha ezt akarná csinálni még most is ezt csinálná, de téged választott. Biztos te sem voltál tökéletes valamiféle hibád biztosan van. Neki is van, de elmúlt, így kell elfogadni, ahogy van. Megbízott benned és elmesélte ezt neked. Kicsit több bizalmat :)
ha te a barátnõje vagy és nem csak egy újabb csaj, akit megdughat, akkor máris elértél valamit:) Ne légy bizalmatlan, ha nem akarod elüldözni
Én örülök neki, hogy a párom túlvan rengeteg nõn!Már kiélte magát és 3 éve csak én kellek neki!Barátnõim meg kínlódnak a pasijaikkal, akiknek alig volt nõjük korábban!Fogd fel így...Ha komoly köztetek a dolog, örülj, hogy tapasztalt és már nincs benne a kíváncsiság, hogy milyen lehet ezzel-azzal!
Igénytelen nõ vagy, hogy ilyenekkel kezdesz...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem h igenytelen lennek hisz mindezt utolag tudtam meg... tagadta a kicsapongo életmódját elötte, mert tudta, h nekem kicsit masobb az ertekrendem mint neki....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!