Találatok a következő kifejezésre: Van a kezelésnek mellékhatása (4 db)

Tripper fertõzött vagyok. Ezt antibiotikummal kezelik. Milyen mellékhatásai vannak a kezelésnek? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Szóval, már kezdek rájönni magamtól is. :) Hányinger, fejfájás, hasmenés.

A kérdező hozzászólása: Szóval, már kezdek rájönni magamtól is. :) Hányinger, fejfájás, hasmenés.
Szia tudom kicsit keso... :) En gyenge vtam a nagy adag antibiotikumtol szedultem zavarosan lattam hoingadozasom volt es hanyingerem... De ez csak elso nap mikor a nagy adagot kapod. Legalabbis es kaptam injekcioban vmi , , antibiotikum koktelt" ahogy az orvos mondta meg ket szem 500mgos tabit kellett bevennem aztan masnap mar csak egyett es vege.

Van a botox kezelésnek mellékhatása?

Legjobb válasz: Mint minden szépészeti beavatkozásnak, ennek is lehetnek mellékhatásai, azonban az eljárás egyik ismert mellékhatása sem maradandó. A komplikációk ritkák, de nagyon ritkán elõfordulhat a közeli izmok bénulása, mely ideiglenes funkciócsökkenést okozhat. Ilyen esetben nem kell beavatkozni, meg kell várni, amíg spontán visszatér a teljes izommûködés.

Mint minden szépészeti beavatkozásnak, ennek is lehetnek mellékhatásai, azonban az eljárás egyik ismert mellékhatása sem maradandó. A komplikációk ritkák, de nagyon ritkán elõfordulhat a közeli izmok bénulása, mely ideiglenes funkciócsökkenést okozhat. Ilyen esetben nem kell beavatkozni, meg kell várni, amíg spontán visszatér a teljes izommûködés.

Van a biorezonancia kezelésnek káros mellékhatása?

Legjobb válasz: Nincs, ha azt megfelelõ személy alkalmazza.

Nincs, ha azt megfelelõ személy alkalmazza.
Èn rengeteg pénzt költöttem biorezonanciára és az eredmény az volt, hogy rájöttem átverés az egész.Szeretnék mindnkit megóvni a költekezés mellékhatásáról!
Én 4 éve foglalkozom egy biorezonanciás készülékkel és nagyon sok páciensem áldja a nevemet azóta, mert nem szednek gyógyszereketaz allergiájukra vagy éppen évek óta nem dohányoznak!Az elöttem szóló kedves válaszolónak pedig üzenem, hogy nem a módszer rossz, csak aki a gépet kezeli!!!
de jó lenne hozzáértõtõl tudni, hogy hogyan mûködik. ismerõsöm megundorodott a cigitõl, de kevesebbet is eszik. Ez nem kívánt mellékhatás. ki az, aki minden mellékhatást ki tud számítani.
Nekem az egyik ismerõsöm biorezonanciás készülékek behozatalával foglalkozik. A dohányzásról nem szoktam le, az allergiám pedig nem csökkent, pedig ingyen bérmentve szoktam használni ezeket a kütyüket. Mellékhatás nincs, bár én a hatásáról is csak azt a következtetést vontam le, hogy kábé annyi mint a rádió hullámainak.

Cukorbetegség kezelésére melyik a rosszabb inzulin vagy metformin (vagy nem tudom még milyen gyógyszerek vannak)? Összetevőkre, mellékhatásokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Ennél azért kicsit bonyolultabb ez a dolog :) Inzulint akkor adnak, ha nem tud eleget termelni a hasnyálmirigy, I-es típusú cukorbetegségben, illetve a II-es típus végstádiumában (mikor kimerül a hasnyálmirigy). Mivel a II-es típusú cukorbetegség lényege az, hogy a sejtek érzéketlenek lesznek az inzulinra, ekkor szoktak ,,érzékenyítõt", metformint adni. Tehát nincs ilyen, hogy rosszabb vagy jobb lenne az egyik vagy a másik. Inzulin akkor kell, amikor nincsen már, metformin akkor, amikor van inzulin, de a sejtek nem érzik. A metformin (Metformin, Merckformin, Meforal) hatóanyaga a metformin, és gyakran hasmenés és hányinger alakulhat ki. Az inzulin, amit injekcióban adnak be, teljesen megegyezik azzal az inzulinnal, amit a szervezet termel, tehát a tûszúrás okozta esetleges kellemetlenségeken kívül nincsen mellékhatása.

Ennél azért kicsit bonyolultabb ez a dolog :) Inzulint akkor adnak, ha nem tud eleget termelni a hasnyálmirigy, I-es típusú cukorbetegségben, illetve a II-es típus végstádiumában (mikor kimerül a hasnyálmirigy). Mivel a II-es típusú cukorbetegség lényege az, hogy a sejtek érzéketlenek lesznek az inzulinra, ekkor szoktak , , érzékenyítõt", metformint adni. Tehát nincs ilyen, hogy rosszabb vagy jobb lenne az egyik vagy a másik. Inzulin akkor kell, amikor nincsen már, metformin akkor, amikor van inzulin, de a sejtek nem érzik. A metformin (Metformin, Merckformin, Meforal) hatóanyaga a metformin, és gyakran hasmenés és hányinger alakulhat ki. Az inzulin, amit injekcióban adnak be, teljesen megegyezik azzal az inzulinnal, amit a szervezet termel, tehát a tûszúrás okozta esetleges kellemetlenségeken kívül nincsen mellékhatása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!!! Azt szeretném még kérdezni, hogy szerinted jelenthet-e problémát, ha valakit gyógyszerre (Meforal) írnak, de nem szedi, hanem inkább inzulint ad? Úgy érzem, hogy szeretném a cukorbetegségemet holisztikus, alternatív módon kezelni, de amíg megtalálom a megfelelõ módszert, illetve, amíg hat a terápia (Gerson, méregtelenítés, fitoterápia, diéta, meditáció stb.) addig is karban szeretném tartani a cukromat. Ha nem szedem a gyógyszert, akkor felszalad a cukrom. Amikor elkezdtem a gyógyszert szedni, igazából nem voltak mellékhatások, mert óvatosan szedtem, viszont ingadozni kezdett a cukrom. Ezért jobbnak látnám átmenetileg inkább az inzulint használni. (Bár igaz, hogy amikor kiderült a II. típusú cukorbetegség, akkor az inzulint nagyon gyorsan kellett csökkenteni és 20 nap alatt meg is kellett szüntetni az állandó hyozások miatt) Érdekel a véleményed. Kérlek, ha idõd engedi válaszolj, mert minden körülményt szeretnék tudni :-) Köszönöm szépen :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!