Találatok a következő kifejezésre: Van a kevesebb hormon tartalmú (2 db)

Igen, lehet, még át kell , h álljon a szervezeted erre!Ha rosszabbodna, ekkor hérfön menj el nögyógyászhoz, de ezek a tünetek még beleférnek!

Van a Tri-regolnál kevesebb hormon tartalmú tabletta? Mi a neve? Szedhetnem azt a Tri-regol helyet?

Legjobb válasz: Én semmiképp nem javasolnám a TriRegolt, csak rosszatt hallottam róla. Bármit szedhetsz, mindegyik megbíznató. De csak orvos írhatja fel, magadtól ne kapkodj be semmit. Fontos, hogy megtaláld a neked igazán jó gyógyszert.

Én semmiképp nem javasolnám a TriRegolt, csak rosszatt hallottam róla. Bármit szedhetsz, mindegyik megbíznató. De csak orvos írhatja fel, magadtól ne kapkodj be semmit. Fontos, hogy megtaláld a neked igazán jó gyógyszert.
Rengeteg fajta fogamzásgátló van, mindig találnak ki újat. A tri regol már 7 éve is réginek számított. Mindegyik ugyanolyan jó védelmet nyújt, legalábbis ez a dolguk. Szerintem menj el nõgyogyóhoz, mindenképp vele írass. Õ javasol helyette más (feltéve, hogy nem egy SZTK-s, õskorban leragadt dokiról van szó).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!