Találatok a következő kifejezésre: Van a kevesebb hormon (3 db)

Igen, lehet, még át kell , h álljon a szervezeted erre!Ha rosszabbodna, ekkor hérfön menj el nögyógyászhoz, de ezek a tünetek még beleférnek!

Van a Tri-regolnál kevesebb hormon tartalmú tabletta? Mi a neve? Szedhetnem azt a Tri-regol helyet?

Legjobb válasz: Én semmiképp nem javasolnám a TriRegolt, csak rosszatt hallottam róla. Bármit szedhetsz, mindegyik megbíznató. De csak orvos írhatja fel, magadtól ne kapkodj be semmit. Fontos, hogy megtaláld a neked igazán jó gyógyszert.

Én semmiképp nem javasolnám a TriRegolt, csak rosszatt hallottam róla. Bármit szedhetsz, mindegyik megbíznató. De csak orvos írhatja fel, magadtól ne kapkodj be semmit. Fontos, hogy megtaláld a neked igazán jó gyógyszert.
Rengeteg fajta fogamzásgátló van, mindig találnak ki újat. A tri regol már 7 éve is réginek számított. Mindegyik ugyanolyan jó védelmet nyújt, legalábbis ez a dolguk. Szerintem menj el nõgyogyóhoz, mindenképp vele írass. Õ javasol helyette más (feltéve, hogy nem egy SZTK-s, õskorban leragadt dokiról van szó).

Kevesebbet láthatom a hörim ha ebben a ketrecben van?

http://www.allati-fincsi.hu/index.php?module=webshop&ads_per..

Legjobb válasz: jajjh bocsi nem jelenik meg hogy melyikre gondoltam!az utolsó :Topy ketrec hörcsögnek 40.5x25.5x38.5cm

A kérdező hozzászólása: jajjh bocsi nem jelenik meg hogy melyikre gondoltam!az utolsó :Topy ketrec hörcsögnek 40.5x25.5x38.5cm
Szia! Nekem is nagyon tetszik, a hörcsögöd nagyon örülne neki, de annyira jól érezné magát a "mélyben", hogy biztos ritkábban látnád.
Kivennéd és kész:)
A kérdező hozzászólása: hát mondjuk igaz! köszi a válaszokat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!