Találatok a következő kifejezésre: Van a kevesebb (568 db)

Puffasztot rizs szelet vagy puffasztot búza szelet? Melyikben van a kevesebb kcal? Melyiket ehetem szénhidrátnapon?

Tudom,hogy eza kérdés,most így nagyon összetett. De ha szénhidrátnap,akkor is rostban gazdagul akarok táplálkozni. Szóval valamelyiket ehetem ebédre vagy uzsira,vacsira ? Melyik tartalmaz kevesebb kcalt? (100g)

Legjobb válasz: telljesen mindegy.eheted mindkettõt

telljesen mindegy.eheted mindkettõt

Két hetem van a szülésig normális dolog az hogy semmit nem érzek, nem vizesedek már josló fájásaim sincsennek csak nagyon ritkán jobban érzem magam mint eddig, csak a baba mozog kevesebbet ez normális?

A magzatviz elfolyása el?tt mit lehet érezni?

Legjobb válasz: Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama

Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszodat!

Mért van a piritósban kevesebb kalória mint a sima kenyérben?

Én mint laikus azt mondom h csak a víz párolog el bel?le,de akkor mit?l "fogyis kaja"??

Legjobb válasz: Így van, csak a nedvesség párolog el belõle, nincs benne kevesebb kalória, egyátalán nem diétás. Csak annyi, hogy könnyebben emészthetõ.

Így van, csak a nedvesség párolog el belõle, nincs benne kevesebb kalória, egyátalán nem diétás. Csak annyi, hogy könnyebben emészthetõ.
Szerintem is az emészthetõség miatt mondják.
Nem tudom, nagymamá cukorbeteg és nekem õ mondta, hogy így kevesebb kalória! Logikusan nem tudom mondjuk megmagyarázni...


Van egy 1TB-os WD HDD-m és ketté van osztva.60GB van a rendszernek a többi pedig egyéb felhasználásra. Miért lehet az hogy egyre kevesebb helyem van a 60Gb-os partición? Egyik pillanatról a másikra kevesebb lesz.

Legjobb válasz: És hova van beállítva a programok telepítése? A frissítések helye? Mekkora a szemetes kuka lefoglalt mérete? Egyéb ideiglenes fájlok (pl. böngészõ) le lettek tisztítva?

És hova van beállítva a programok telepítése? A frissítések helye? Mekkora a szemetes kuka lefoglalt mérete? Egyéb ideiglenes fájlok (pl. böngészõ) le lettek tisztítva?
A kérdező hozzászólása: A másik particionált részre vannak telepítve a programok. ÉS a Revo Uninstaller Pro-val megtisztítottam m indent pluszban még a CCleaner nevû programmal is.
A használat ezt teszi.
kevesebb esély de nem lehetetlen
Én is így jártam és most 6 hónapos a kislányunk :) ))) A húgom szintén :) Na de ettõl még nem biztos h Te is.. Most is így "jártunk", hát majd meglátjuk mi sül ki belõle :) )

1szer 0 kevesebb mint 2! De akkor ez most hogy van a 2005-ös felvételiben? ( részletek, link )

"Olyan négy jegyű számokat keresünk, amelyekben minden számjegy nagyobb a leírásban őt követő számjegynél, és minden számjegy legalább akkora, mint az őt követő két számjegy szorzata. Ilyen szám például a 8421" a, Írd le a legkisebb ilyen négyjegyű számot! b, Írd le a legnagyobb ilyen négyjegyű számot! c, Írj egy ugyanilyen tulajdonságú ötjegyű számot! Itt van rá a megoldás:

Legjobb válasz: "minden számjegy legalább akkora, mint az õt követõ két számjegy szorzata. " "De az 1szer 0 az kevesebb mint 2!" Igen, pontosan. A 2 az LEGALÁBB AKKORA mint a 0, nem? 2 nagyobb, mint 0.

"minden számjegy legalább akkora, mint az õt követõ két számjegy szorzata. " "De az 1szer 0 az kevesebb mint 2!" Igen, pontosan. A 2 az LEGALÁBB AKKORA mint a 0, nem? 2 nagyobb, mint 0.
A kérdező hozzászólása: Tényleg:/ köszi!

Hétfőn tartja országértékelő beszédét Orbán Viktor. A villany, gáz, kenyér, üzemanyag drágul, a fizetés nem változott esetleg kevesebb de ők 400 000 el többet visznek haza. Hol van a forradalmi változás?

http://www.hirstart.hu/hk/20110206_hetfon_tartja_orszagertek..

Legjobb válasz: Ellenben eltörölték a szuper bruttósítást az euró válság elõtti szinten van ~260ft, a pocsék gabona termelést ne fogjuk már rá, és az orosz gáz árát sem. És kérném igazolni számokkal hol visznek haza 400ezerrel többet, valamit a reálérték függvényében hol keres kevesebbet az átlagember.

Ellenben eltörölték a szuper bruttósítást az euró válság elõtti szinten van ~260ft, a pocsék gabona termelést ne fogjuk már rá, és az orosz gáz árát sem. És kérném igazolni számokkal hol visznek haza 400ezerrel többet, valamit a reálérték függvényében hol keres kevesebbet az átlagember.
"villany, gáz, kenyér, üzemanyag drágul" Ennek többsége nemzetközi folyamat. Csak egy összehasonlítás: míg az elõzõ kormány idején folyamatosan emelkedett minden, most csak a gazdagoknak emelkedik. A villany is csak 3%-al drágul. De szintén nemzetközi folyamat. Mi köze a kormánynak az olaj árának változásához? És ne gyertek azzal, h magas az adótartalma, mert nem a Fidesz emelte meg.
És igazold számokkal, h csökkent az átlagember fizetése!
Miért, amit leírtál, az nem elég forradalmi változás neked? :-D Pedro
Valóban nem a Fidesz emelte meg, csak amíg a másik oldalon voltak, addig havonta lehozták, hogy lehetne ám csökkenteni. Most miért nem teszik meg?
A fizetéscsökkenésre pedig csak annyit mondanék, hogy ne csak a számokat nézd, hanem a kézhez kapott pénz reálértékét is.
Azt ne mond, hogy Te bedõltél neki??? 1998-ban már bedõltünk neki... Aztán meg a gazdaság is majdnem bedõlt... Szerencsétlen Medgyesi meg pislogott, mert õk akkor úgy számolták, hogy amit megigértek, ki is tudják fizetni... Csak hát szeretett Viktorkánk, és kedves branccsa már akkor is sunnyogott a költségvetéssel... Most mégis mit vártál???
Fogunk itt kapni olyan országértékelést gyerekek, hogy a végén néhányan még el is fogják hinni, hogy már épül a kolbászkerítés. Mindig azt mondom, egyet tudnak Fideszék eddig, beszélni összevissza, de azt nagyon.
"Az elmúlt 8 év az oka.... stb. Ismerõs? Hogy nem sül le......"' az a baj, hogy valóban nagy szerepe van az elmúlt 8 évnek benne de abban is, hogy õk most hatalmon vannak :D
"A villany, gáz, kenyér, üzemanyag drágul" Melyik év elején nem drágultak utoljára? 1959-ben? "Hol van a forradalmi változás?" Segélybõl élõ és nyugdíjas, depressziós gyékás nyafogóknak már sosem jön el. Ti még akkor is a megélhetés nehézségén fogtok siránkozni, amikor már utolértük Ausztriát :) )))
Sverdans! Persze, hogy szerepe volt az elmúlt 8 évnek. Nem védem én a szocikat, sõt nem is szívesen látnám õket újra kormányon. De meddig magyarázzuk még a saját töketlenségünket ezzel? Meg van a hatalom, a "2/3", nem tisztességesebb lenne nyílt lapokkal játszani? Az egész világ hülye, dilettáns, csak õk nem? Egy korrekt kommunikációval, még akár szimpatikusak is lehetnének. De így...
Forradalmi változás az lesz, csak nem jó irányba.., a kisembereknek. Azért emlékezzünk vissza, mikor drága ex kormányunk emelni akarta a benzin árakat, Orbán kiakadt, hogy minek???? Erre Õ, még túltesz rajtuk. Azért nemhiába mondta Németország, hogy a mostani kormányunkon rajta kell tartani az embereknek a szemét, mert valami kialakulóban van, valami diktatúrához hasonló. Erre Orbán felcsattant, hogy mifféle diktatúra??? Pedig, akinek nem inge...
"Ti még akkor is a megélhetés nehézségén fogtok siránkozni, amikor már utolértük Ausztriát :) )))" te valami álomvilágban élsz -.-
idén defláció volt erõsödött a forint
Hát igen, a külföldi bérek. Magyarország vidékét kellene beharangozni, mint turista csalogató, rengeteg vidék ahol régen az NDKból jött németek jöttek vadászni bezártak, pedig kereslet lenne rá. Néprajzi múzeumainkat nem látogatják csak általános iskolás alsós csoportok...
már megint a jó öreg komcsi mentalitás, ti nem tudtok egy percre se csak magatokkal foglalkozni? mindig csak azt lesitek, hogy a másiknak így a másik úgy.
A héten valamelyik tv adó már mutogatta az elõzetest. OV mondá: Az elmúlt 8 év az oka.... stb. Ismerõs? Hogy nem sül le......
Tudom, hogy sok nemzetközi folyamat van, amibe nem tudnak beleszólni, de lássuk be, hogy ha ennyi dolog ára növekszik, sokan nem jártak jól az új adórendszerrel, és különösebb fizetésemelésekkel sem volt tele a sajtó, akkor azért beláthatjuk, hogy az a reálérték rendesen csökken. Gondolom a kérdezõnek alapvetõen az fáj, hogy "jó magyar politikusokhoz" híven a Fidesz-társaság Kánaánt meg jóvilágot ígért, amibõl egyelõre nem sokat tapasztal az átlagember.
A kérdező hozzászólása: De külföldön mennyi a fizetés???Nem semmiért van kint rengeteg magyar.Megyünk az unio után nyugati országok után.Csak épp a fizetésket azt nem emelik.Az jó lesz a nekik zsebpépnznek a rablóknak.
A reálértéket nem az államnak, hanem a munkáltatónak kell biztosítania béremelés nyomán. Ja, jogos, csak úgy gondolták, h elengedik a hiányt, és lesz pénz.
14:23 "Azért nemhiába mondta Németország" Mondott valamit Németország? Van neki szája?

Ha gyulladás van a szervezetemben, attól lehet kevesebb a tejem?

Legjobb válasz: Úgy érzed, hogy kevesebb a tejed?

Úgy érzed, hogy kevesebb a tejed?
Igen, de nem feltétlenül
A kérdező hozzászólása: Igen úgy érzem. Eddig sem volt sok, tehát már az elejétõl pótlást kap a babám, de mióta pajzsmirigy gyulladásom van, azóta még kevesebb :( 8 hete szültem.
Elõfordulhat. A pajzsmirigy egyébként is kihat a tejtermelésre, az alulmûködés pl. általában csökkenti a tejmennyiséget. Ha nálad még "csak" gyulladás van, akkor is irány az orvos és ha indokolt, akkor gyógyszeres kezelés. De közben érdemes lenne szopis szaktanácsadóval is beszélni, hogy tudd, mire számíts, ha nem javul a helyzet. Jobbulást!

4 hónapos fiam szájpenészes Daktarint kapott-szájpenészre van joval kevesebbet eszik -a megszokott 260-300 helyett-200 ml körül-Ez nem baj?

Legjobb válasz: Most biztosan fáj a szája, de ha elmúlik a penész, bepótolja. Baj nem lesz belõle, legfeljebb egy kicsit kevesebbet fog hízni ezen a héten.

Most biztosan fáj a szája, de ha elmúlik a penész, bepótolja. Baj nem lesz belõle, legfeljebb egy kicsit kevesebbet fog hízni ezen a héten.

Ma reggelre kevesebb lett a tejem, mint eddig. Baj lenne, hogy 4-5 napja kb 8-9 órát van a ciciben, míg alszik a baba?

Legjobb válasz: Szerintem semmiképpen nem jó, hogy ilyen sokáig van a ciciben. Bár nem írtad, mekkora a baba, mióta szoptatsz, beállt-e már a kereslet-kínálat. A védõnõk azt mondanák, hogy ki kellene fejni, de hát ki fog felkelni ezért éjszaka, örülünk, hogy alszik a baba! Felkelteni persze nem ildomos a babát sem, pihenjen inkább... Szerintem ha ANNYIRA kevesebb, hogy már szerinted nem lesz elég neki (és még nem akarod abbahagyni a szoptatást), akkor inkább fejd ki.

Szerintem semmiképpen nem jó, hogy ilyen sokáig van a ciciben. Bár nem írtad, mekkora a baba, mióta szoptatsz, beállt-e már a kereslet-kínálat. A védõnõk azt mondanák, hogy ki kellene fejni, de hát ki fog felkelni ezért éjszaka, örülünk, hogy alszik a baba! Felkelteni persze nem ildomos a babát sem, pihenjen inkább... Szerintem ha ANNYIRA kevesebb, hogy már szerinted nem lesz elég neki (és még nem akarod abbahagyni a szoptatást), akkor inkább fejd ki.
Gratulálok, hogy átalussza a baba az éjszakát! Nem írtad, mennyi idõs. Egyébként nem baj, alkalmazkodni fog a tejtermelõdés az éjszakai kihagyáshoz. Ha felkelnél fejni, akkor a kialvatlanság miatt lenne kevesebb a tejcsi. Nekem 6 hetesen aludták át az éjszakát elõször (7-8 órát), és semmi baj nem lett, 6 hónapig kizárólag szopiztak. 3 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi nektek csajok.A második válaszolónak fõleg, mert eddig éjszaka 2szer is fejtem és tényleg kevesebb volt a tejcsim mint most. Akkor aludhatok én is!De jó!Igaz nem 8-9 órát, de 5-6-ot tudok.Ennek örülök. Remélem én is tudom minimum 6 hónapos koráig szopiztatni. Imádom! Lehet hogy az újhagyma miatt lett reggelre kevesebb, de nem bírtam ki vacsira muszáj voltam enni! További jó babázást nektek
Szia .A babáknak mindig (majdnem)havonta van egy fordulójuk mikor megugrik a keresletük.Ekkor néha érezheti azt az anyuka hogy kevés a tejcsi, de hidd el ezt csak te vetted észre a babád, sõtt még a szervezeted sem, és 1-2 nap és beáll a kellõ mennyiség.Én legalábbis ezt tapasztaltam, és 2 gyerkõcömet 2-2évig ciciztettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!