Találatok a következő kifejezésre: Van a kevesebb (588 db)

Puffasztot rizs szelet vagy puffasztot búza szelet? Melyikben van a kevesebb kcal? Melyiket ehetem szénhidrátnapon?

Tudom,hogy eza kérdés,most így nagyon összetett. De ha szénhidrátnap,akkor is rostban gazdagul akarok táplálkozni. Szóval valamelyiket ehetem ebédre vagy uzsira,vacsira ? Melyik tartalmaz kevesebb kcalt? (100g)

Legjobb válasz: telljesen mindegy.eheted mindkettõt

telljesen mindegy.eheted mindkettõt

Két hetem van a szülésig normális dolog az hogy semmit nem érzek, nem vizesedek már josló fájásaim sincsennek csak nagyon ritkán jobban érzem magam mint eddig, csak a baba mozog kevesebbet ez normális?

A magzatviz elfolyása el?tt mit lehet érezni?

Legjobb válasz: Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama

Szia! A szülés beindulása bármikor megtörténhet, elõzetes jelek nélkül is. A magzatvíz is váratlanul szokott elfolyni, nem kell elõtte semmit sem érezned. Ha a baba kevesebbet mozog, az lehet a szülés közeledtének a jele, de az is lehet, hogy csak a kevesebb hely vagy az idõjárás miatt lassult le. Van, akinek már a szülés elõtt hetekkel több dolog is jelzi, hogy a szülés közeledik, de van akinél semmi erre utaló jel nincsen, és egyszer csak elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra, teljesen normális a helyzeted. Annak pedig, hogy nem vizesedsz, csak örülj, ez nem törvényszerû (és egyébként nagyon kellemetlen dolog)! Ha beindul a szülés, azt valószínûleg észre fogod venni! Könnyû szülést kíván egy 3. gyerekét váró kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszodat!

Mért van a piritósban kevesebb kalória mint a sima kenyérben?

Én mint laikus azt mondom h csak a víz párolog el bel?le,de akkor mit?l "fogyis kaja"??

Legjobb válasz: Így van, csak a nedvesség párolog el belõle, nincs benne kevesebb kalória, egyátalán nem diétás. Csak annyi, hogy könnyebben emészthetõ.

Így van, csak a nedvesség párolog el belõle, nincs benne kevesebb kalória, egyátalán nem diétás. Csak annyi, hogy könnyebben emészthetõ.
Szerintem is az emészthetõség miatt mondják.
Nem tudom, nagymamá cukorbeteg és nekem õ mondta, hogy így kevesebb kalória! Logikusan nem tudom mondjuk megmagyarázni...


Van egy 1TB-os WD HDD-m és ketté van osztva.60GB van a rendszernek a többi pedig egyéb felhasználásra. Miért lehet az hogy egyre kevesebb helyem van a 60Gb-os partición? Egyik pillanatról a másikra kevesebb lesz.

Legjobb válasz: És hova van beállítva a programok telepítése? A frissítések helye? Mekkora a szemetes kuka lefoglalt mérete? Egyéb ideiglenes fájlok (pl. böngészõ) le lettek tisztítva?

És hova van beállítva a programok telepítése? A frissítések helye? Mekkora a szemetes kuka lefoglalt mérete? Egyéb ideiglenes fájlok (pl. böngészõ) le lettek tisztítva?
A kérdező hozzászólása: A másik particionált részre vannak telepítve a programok. ÉS a Revo Uninstaller Pro-val megtisztítottam m indent pluszban még a CCleaner nevû programmal is.
A használat ezt teszi.
kevesebb esély de nem lehetetlen
Én is így jártam és most 6 hónapos a kislányunk :) ))) A húgom szintén :) Na de ettõl még nem biztos h Te is.. Most is így "jártunk", hát majd meglátjuk mi sül ki belõle :) )

1szer 0 kevesebb mint 2! De akkor ez most hogy van a 2005-ös felvételiben? ( részletek, link )

"Olyan négy jegyű számokat keresünk, amelyekben minden számjegy nagyobb a leírásban őt követő számjegynél, és minden számjegy legalább akkora, mint az őt követő két számjegy szorzata. Ilyen szám például a 8421" a, Írd le a legkisebb ilyen négyjegyű számot! b, Írd le a legnagyobb ilyen négyjegyű számot! c, Írj egy ugyanilyen tulajdonságú ötjegyű számot! Itt van rá a megoldás:

Legjobb válasz: "minden számjegy legalább akkora, mint az õt követõ két számjegy szorzata. " "De az 1szer 0 az kevesebb mint 2!" Igen, pontosan. A 2 az LEGALÁBB AKKORA mint a 0, nem? 2 nagyobb, mint 0.

"minden számjegy legalább akkora, mint az õt követõ két számjegy szorzata. " "De az 1szer 0 az kevesebb mint 2!" Igen, pontosan. A 2 az LEGALÁBB AKKORA mint a 0, nem? 2 nagyobb, mint 0.
A kérdező hozzászólása: Tényleg:/ köszi!

Hétfőn tartja országértékelő beszédét Orbán Viktor. A villany, gáz, kenyér, üzemanyag drágul, a fizetés nem változott esetleg kevesebb de ők 400 000 el többet visznek haza. Hol van a forradalmi változás?

http://www.hirstart.hu/hk/20110206_hetfon_tartja_orszagertek..

Legjobb válasz: Ellenben eltörölték a szuper bruttósítást az euró válság elõtti szinten van ~260ft, a pocsék gabona termelést ne fogjuk már rá, és az orosz gáz árát sem. És kérném igazolni számokkal hol visznek haza 400ezerrel többet, valamit a reálérték függvényében hol keres kevesebbet az átlagember.

Ellenben eltörölték a szuper bruttósítást az euró válság elõtti szinten van ~260ft, a pocsék gabona termelést ne fogjuk már rá, és az orosz gáz árát sem. És kérném igazolni számokkal hol visznek haza 400ezerrel többet, valamit a reálérték függvényében hol keres kevesebbet az átlagember.
"villany, gáz, kenyér, üzemanyag drágul" Ennek többsége nemzetközi folyamat. Csak egy összehasonlítás: míg az elõzõ kormány idején folyamatosan emelkedett minden, most csak a gazdagoknak emelkedik. A villany is csak 3%-al drágul. De szintén nemzetközi folyamat. Mi köze a kormánynak az olaj árának változásához? És ne gyertek azzal, h magas az adótartalma, mert nem a Fidesz emelte meg.
És igazold számokkal, h csökkent az átlagember fizetése!
Miért, amit leírtál, az nem elég forradalmi változás neked? :-D Pedro
Valóban nem a Fidesz emelte meg, csak amíg a másik oldalon voltak, addig havonta lehozták, hogy lehetne ám csökkenteni. Most miért nem teszik meg?
A fizetéscsökkenésre pedig csak annyit mondanék, hogy ne csak a számokat nézd, hanem a kézhez kapott pénz reálértékét is.
Azt ne mond, hogy Te bedõltél neki??? 1998-ban már bedõltünk neki... Aztán meg a gazdaság is majdnem bedõlt... Szerencsétlen Medgyesi meg pislogott, mert õk akkor úgy számolták, hogy amit megigértek, ki is tudják fizetni... Csak hát szeretett Viktorkánk, és kedves branccsa már akkor is sunnyogott a költségvetéssel... Most mégis mit vártál???
Fogunk itt kapni olyan országértékelést gyerekek, hogy a végén néhányan még el is fogják hinni, hogy már épül a kolbászkerítés. Mindig azt mondom, egyet tudnak Fideszék eddig, beszélni összevissza, de azt nagyon.
"Az elmúlt 8 év az oka.... stb. Ismerõs? Hogy nem sül le......"' az a baj, hogy valóban nagy szerepe van az elmúlt 8 évnek benne de abban is, hogy õk most hatalmon vannak :D
"A villany, gáz, kenyér, üzemanyag drágul" Melyik év elején nem drágultak utoljára? 1959-ben? "Hol van a forradalmi változás?" Segélybõl élõ és nyugdíjas, depressziós gyékás nyafogóknak már sosem jön el. Ti még akkor is a megélhetés nehézségén fogtok siránkozni, amikor már utolértük Ausztriát :) )))
Sverdans! Persze, hogy szerepe volt az elmúlt 8 évnek. Nem védem én a szocikat, sõt nem is szívesen látnám õket újra kormányon. De meddig magyarázzuk még a saját töketlenségünket ezzel? Meg van a hatalom, a "2/3", nem tisztességesebb lenne nyílt lapokkal játszani? Az egész világ hülye, dilettáns, csak õk nem? Egy korrekt kommunikációval, még akár szimpatikusak is lehetnének. De így...
Forradalmi változás az lesz, csak nem jó irányba.., a kisembereknek. Azért emlékezzünk vissza, mikor drága ex kormányunk emelni akarta a benzin árakat, Orbán kiakadt, hogy minek???? Erre Õ, még túltesz rajtuk. Azért nemhiába mondta Németország, hogy a mostani kormányunkon rajta kell tartani az embereknek a szemét, mert valami kialakulóban van, valami diktatúrához hasonló. Erre Orbán felcsattant, hogy mifféle diktatúra??? Pedig, akinek nem inge...
"Ti még akkor is a megélhetés nehézségén fogtok siránkozni, amikor már utolértük Ausztriát :) )))" te valami álomvilágban élsz -.-
idén defláció volt erõsödött a forint
Hát igen, a külföldi bérek. Magyarország vidékét kellene beharangozni, mint turista csalogató, rengeteg vidék ahol régen az NDKból jött németek jöttek vadászni bezártak, pedig kereslet lenne rá. Néprajzi múzeumainkat nem látogatják csak általános iskolás alsós csoportok...
már megint a jó öreg komcsi mentalitás, ti nem tudtok egy percre se csak magatokkal foglalkozni? mindig csak azt lesitek, hogy a másiknak így a másik úgy.
A héten valamelyik tv adó már mutogatta az elõzetest. OV mondá: Az elmúlt 8 év az oka.... stb. Ismerõs? Hogy nem sül le......
Tudom, hogy sok nemzetközi folyamat van, amibe nem tudnak beleszólni, de lássuk be, hogy ha ennyi dolog ára növekszik, sokan nem jártak jól az új adórendszerrel, és különösebb fizetésemelésekkel sem volt tele a sajtó, akkor azért beláthatjuk, hogy az a reálérték rendesen csökken. Gondolom a kérdezõnek alapvetõen az fáj, hogy "jó magyar politikusokhoz" híven a Fidesz-társaság Kánaánt meg jóvilágot ígért, amibõl egyelõre nem sokat tapasztal az átlagember.
A kérdező hozzászólása: De külföldön mennyi a fizetés???Nem semmiért van kint rengeteg magyar.Megyünk az unio után nyugati országok után.Csak épp a fizetésket azt nem emelik.Az jó lesz a nekik zsebpépnznek a rablóknak.
A reálértéket nem az államnak, hanem a munkáltatónak kell biztosítania béremelés nyomán. Ja, jogos, csak úgy gondolták, h elengedik a hiányt, és lesz pénz.
14:23 "Azért nemhiába mondta Németország" Mondott valamit Németország? Van neki szája?

Ha gyulladás van a szervezetemben, attól lehet kevesebb a tejem?

Legjobb válasz: Úgy érzed, hogy kevesebb a tejed?

Úgy érzed, hogy kevesebb a tejed?
Igen, de nem feltétlenül
A kérdező hozzászólása: Igen úgy érzem. Eddig sem volt sok, tehát már az elejétõl pótlást kap a babám, de mióta pajzsmirigy gyulladásom van, azóta még kevesebb :( 8 hete szültem.
Elõfordulhat. A pajzsmirigy egyébként is kihat a tejtermelésre, az alulmûködés pl. általában csökkenti a tejmennyiséget. Ha nálad még "csak" gyulladás van, akkor is irány az orvos és ha indokolt, akkor gyógyszeres kezelés. De közben érdemes lenne szopis szaktanácsadóval is beszélni, hogy tudd, mire számíts, ha nem javul a helyzet. Jobbulást!

Igaza van a szolgáltatónak a gázáremelés tekintetében, hogy minél kevesebb utat kell megtennie a gáznak, annál kevesebb a fogyasztói ár?

Ilyen megvilágításban bármely más fogyasztási cikknek megváltozhatna az ára, hiszen hosszú utat kell megtennie pl . bármely más pesti piacra vitt árunál. Ha azt nézem megteheti a szolgáltató, de ott a gond, hogy nincs versenyhelyzet. Mondhatja bárki is ,hogy leválok a rendszerr?l és választóm a másikat. Csodálkozom, hogy a vidéki gázáremelésre ilyen HÜLYE választ adnak és etetik meg a fogyasztókat.

Legjobb válasz: Azon csodálkozol, hogy a szállítási költségek nagyobbak nagyobb távolságon, vagy most én értek félre valamit?

Azon csodálkozol, hogy a szállítási költségek nagyobbak nagyobb távolságon, vagy most én értek félre valamit?
Azért a földgázt ne keverd össze egy zöldséges standdal :D korántsem mindegy honnan jön a gáz hozzánk, olcsóbb biztos nem lesz ebben egészen biztos lehetsz, de egyenlõre az sem utolsó szempont mennyivel lesz drágább. pl: "szomszéd" oroszoktól jön vezetéken, vagy tengeren túlról hajóval...
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel a kérdést, mert a hirek kommentálása ugy történt, hogy a várostól távolabb esõ, tehát a pestire nem érvényes. Kérdésem, tehetek én arról, hogy a gázfogadó annó hova települt.Ilyen tekintetben kiszolgáltatottá váltak a vidékiek. Megjegyzem a fõvárosiakat mindig is jobban védték és a szolgáltatások zöme jóval alacsonyabb a vidékinél ellenben a jövedelmük messze meghaladja a vidéki átlagot.Nem akarok itt hetet havat összehordani, de a téma rendesen kiakasztott. Elnézését kérem annak, aki azt mondja, hogy ne keverjem bele a piacot, de elõbb -utóbb belekeverjük, mivel mi vidékiek nem a fõvárosiakért vagyunk.
A "gázfogadó" nem pesten van!
A kérdező hozzászólása: Igen. így van, elnézést nem is a gázfogadást akartam elõhozni hiszen nem is errõl van szó, hanem ellátottak számáról, ugyanis nyilván való, hogy 1 négyzetkilométeren többen laknak egy nagyvárosban, mint pl egy vidéki városban.De kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vidékiek kárára a második érv, ami a következõ emelést jelenti. Ha van füstszûrõs cigaretta az a baj, ha nincs akkor meg az. Hát így van !

80kg vagyok, 1 nap 160g fehérjét kéne ennem, mi van akkor ha többet viszek be mint 160g, és mi a kevesebbet? Ugy értem mitől függ a fejlődés?

Legjobb válasz: A fejlõdés az edzés minõségétõl,az étkezéstõl és a pihenéstõl függ. Ez a 2g/tskg meg egy körülbelüli érték, lehet hogy neked elég kevesebb is de az is lehet hogy elbírnál többet is.

A fejlõdés az edzés minõségétõl, az étkezéstõl és a pihenéstõl függ. Ez a 2g/tskg meg egy körülbelüli érték, lehet hogy neked elég kevesebb is de az is lehet hogy elbírnál többet is.
A nagy mennyiség megterhelést jelent a veséknek, a teljes kiválasztó-rendszernek, az emésztõ-szerveknek, növeli az étel-allergiák kialakulásának esélyét. Nem elegendõ fehérjét tartalmazó táplálkozás eredménye: hiánybetegségek, az immunrendszer legyengülése.
Kevés fehérje edzés esetén nem megfelelõ fejlõdést, extrémebb esetben katabolizmust okozhat. Ha többet viszel be, az nem nagy cucc, max kiszarod. /utolsó: Ne beszéljünk már hülyeségeket. Ipari mennyiségû fehérje kell, hogy megterheld a vesédet. Egy sportolónak meg amúgyis alapvetõ a magas folyadékbevitel./
akkor a régi köszvényes fõurak bizony ipari mennyiségû fehérjét fogyasztottak.
200g nem nagy mennyiség.
az valóban nem :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!