Találatok a következő kifejezésre: Van a között (3318 db)

Akinek 3 év van a gyerekei között, mennyire nehéz? Mi a könnyebb benne és mi a nehezebb?

Nehezebb mint gondoltátok vagy azért bírható?

Legjobb válasz: Az elsõ két babám között 4 év van, a második és harmadik között 2 és fél év, a harmadik és negyedik között másfél év. Mind könnyebb volt, mint vártam. A 3 év szerintem nagyon jó. Sokat tud majd segiteni, ha engeded és megérti majd, hogy vigyázni kell a picire és szt is, hogy amig ilyen kicsi jobban szüksége van aznyukájára. Ezen kivül a nagy már egyedül eszik, nem kell pelenkázni, stb... Szóval nyugi, minden rendben lesz!

Az elsõ két babám között 4 év van, a második és harmadik között 2 és fél év, a harmadik és negyedik között másfél év. Mind könnyebb volt, mint vártam. A 3 év szerintem nagyon jó. Sokat tud majd segiteni, ha engeded és megérti majd, hogy vigyázni kell a picire és szt is, hogy amig ilyen kicsi jobban szüksége van aznyukájára. Ezen kivül a nagy már egyedül eszik, nem kell pelenkázni, stb... Szóval nyugi, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én itt aggódom, meg parázok, te meg hányat nevelsz:)

Milyen cuccok között van a legnagyobb árkülönbség MO és külföld között?

Legjobb válasz: A mûszaki és elektronikus cuccok között

A mûszaki és elektronikus cuccok között
A luxusmárkák közül mindennek, fõleg ha Svájcban veszed, legyen az Gucci táska, vagy Breitling óra. Azoknak megvan az alapáruk, amire Magyarországon még rácsesznek 27% áfát.
Elektronikai??? Az egészen biztosan nem. A gyártó, pl LG szinte ugyan annyiért árul mindenhol a világon.. Olyan nagy árrésekre nem kell gondolni. Ha el akarnád adni úgy is a helyi 27%-os áfát kellene rátenni. Emiatt ugyan ott vagy ahol a többiek. Ez FONTOS: Nem az a lényeg hogy mennyiért árulsz valamit, hanem az hogy a többiekhez képest mennyiért adod. A többiek itthon, a magyar konkurencia. Hozzájuk képest nem tudsz olcsón árulni. Így nagy árrésed sem lehet. Nah de még sem egyforma az árrés. Nagy árrés akkor van ha olyan terméket vezsel aminek pocsék a neve, vagy nincsen! Mert azoknak sokat jelent hogy ne 1-et vegyél. Ha rendelsz tõlük egykét tucatot, akkor jó lesz az árrésed. azokhoz akik egyesével árulják.
Elektronikával nem érdemes foglalkozni úgy hogy kintrõl rendeled, itthon meg eladod, hacsak nem kiegészítõ jelleggel nem csinálod, vagy ahogy Lincoln is írta a gagyira állsz rá tömegesen, vagy esetleg egy adott résgazdálkodással egy bizonyos hiánytermékre. De azt is érdemes figyelembe venni, hogy legtöbben ezeket már maguk rendelik külföldi oldalakról. Így jobban jársz, ha létrehozol egy ltd-t Uk-ban, vagy szlovák céget alapítasz és dropshipment mellett hirdeted az Ebayen pl.
A kérdező hozzászólása: Pedig én azon gondolkoztam hogy S3-at és Ipad 2õt rendelek Ebayrõl és eladom pl. A vaterán.. Szerintetek ez lehet jövedelmezõ?
Lényeg, hogy minden drágább még az elektronika is, mert itt a legnagyobb az áfa, és mindent legyártani is drágább nagyvonalakban... (és most ne kezdjetek el pattogni, mert vannak kivételek hébehóba)
Én pl. 2006-ban kezdetem azt, amit most Te szeretnél. 2008-an már csak másodállásban érte meg, 2010-ben átadtam azt a cégemet. Idei viszonyok: Vállalkozói kell hozzá, anélkül rizikós, kiemelt célpontja a Nav-nak ez a terület. A vállalkozóival meg max másodállásban érdemes elindulni, fõállást erre ne alapozz.A telefonokkal az a baj, hogy az unlocked és megbízható forrásból származóval drágábban jössz ki ebayrõl, mintha Eu-n belül Áfa nélkül rendelnéd. + számolni kell azzal is, hogy ha memóriakártyát is rendelsz hozzá, az artisjus köteles, amit mint importõr neked kell beszerezni.Ez megint egy olyan plusz költség, ami más országban nincs. Vannak olcsó ajánlatok is, de elsõ rendelésebe én is ráfutottam egy negyedmilliós ügyletre, amire a telefonokat azóta is várom... Szóval csak óvatosan és ne alapozz rá megélhetést. Ha jól megy és lesz elég keresleted lehet tovább gondolkodni. De nézz szét pl. a hardverapro.hu-n milyen áron adják és számolgass, hogy Te számlaképesen hogy jössz ki hozzájuk képest.
S3 meg ilyen divattelók sajnos nem szerezhetõek be olcsón. Ez biztos. Akinek nagy neve van, nem kell olcsón adni hogy elvigyék x helyen, míg máshol drágán adja. Samsung s 3, 4 tök fix áruk van. Hamisítványokat láthattál, vagy kamukat. Nem rossz indulatból. És kérlek ne feltételezd hogy valami szuper helyet találtál, és azért tudod olcsón beszerezni. Nincsen ilyen hely. A legnagyobb oldalakon szerepeltetné magát a legjobb eladó, hiszen akkor szuper vevõ közönsége lenne...
A kérdező hozzászólása: Nincs szuper hely, én Ebayen nézelõdök.

A molekulák között van valami, vagy inkább mi van a molekulák között?

úgy tudom hogy a gázok és a folyadékok molekulái messzebb vannak egymástól na most az ideális gázná ami csak elméletben létezik ahhoz képest a reális gázok abban különböznek hogy a mlekuláknak van saját térfogatuk egymásba ütköznek na most ha már egymásba ütköznek akkor már ott felmerül bennem a kérdés hogyha nem lenne köztük semmi akkor nem tudnának összeütközni vagy akkor ez hogyvan

Legjobb válasz: Az ideális gáznál nem veszik figyelembe a térfogatot. Ha a tényleges térfogattal számolunk, akkor az befolyásolja az ütközés valószínûségét. (Minél nagyobb egy molekula, annál könnyebb eltalálni.) Két szomszédos gázmolekula között "semmi" van.

Az ideális gáznál nem veszik figyelembe a térfogatot. Ha a tényleges térfogattal számolunk, akkor az befolyásolja az ütközés valószínûségét. (Minél nagyobb egy molekula, annál könnyebb eltalálni.) Két szomszédos gázmolekula között "semmi" van.
Attól még két test össze tud ütközni, hogy kettõjük között az idõ nagy részében semmi van és csak az ütközés pillanatában érnek össze. Egyébként a molekulák között elektromos erõtér van. A gázok atomjai/molekulái az elektromos erõterükön keresztül ütköznek össze. Azért nem haladnak át egymáson a testek.


Egy számsorozat első tagja 1, a második -1. Minden további tagját úgy képezzük, hogy a közvetlenül előtte lévő két tagot összeszorozzuk. Hány pozitív van a sorozat első 2003 eleme között?

Legjobb válasz: a sorozat szerintem így néz ki: 1,-1,-1,1,-1,-1,1 stb Tehát minden hárommal osztható sorszámú tag sorszáma (x) és az elsõ tag között x/3 pozitív és 2x/3 negatív tag lesz (magát az x-edik tagot és az elsõ elemet is beleszámolva). Tehát a 2001. tagig 667 pozitív tag van, a 2002. ismét pozitív, így a 2003. tag és az elsõ között 668 pozitív tag van. Azt hiszem ez így helyes.

a sorozat szerintem így néz ki: 1, -1, -1, 1, -1, -1, 1 stb Tehát minden hárommal osztható sorszámú tag sorszáma (x) és az elsõ tag között x/3 pozitív és 2x/3 negatív tag lesz (magát az x-edik tagot és az elsõ elemet is beleszámolva). Tehát a 2001. tagig 667 pozitív tag van, a 2002. ismét pozitív, így a 2003. tag és az elsõ között 668 pozitív tag van. Azt hiszem ez így helyes.
A és C között. Ha B és C között kell, akkor jelentkezz ki a tartózkodási helyedrõl.
A és C, illetve B és C között is. Miért kellene kijelentkezni?

Valaki felvilágosítana, hogy tegnaptól a 4-6-os villamos vonalán pótlóbuszok járnak mert pályafelújítás van a corvin és blaha között. Napközben a boráros tértől a corvinig jár villamos?

Legjobb válasz: A Corvin és a Blaha közötti szakasz marad ki. A Moszkva és a Blaha között, valamint a Corvin és a déli végállomások között járnak a villamosok. Blaha és a Boráros tér között pedig járnak pótlóbuszok (nyilván azért járnak a buszok a Borárosig, mert a Corvinnál nem tudnának megfordulni).

A Corvin és a Blaha közötti szakasz marad ki. A Moszkva és a Blaha között, valamint a Corvin és a déli végállomások között járnak a villamosok. Blaha és a Boráros tér között pedig járnak pótlóbuszok (nyilván azért járnak a buszok a Borárosig, mert a Corvinnál nem tudnának megfordulni).
500 méterre vannak kb. egymástól, szal. ezért én be se indítanám a villamost a bkv helyében.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszönöm szépen! mert akkor el megyek villamossal a corvinig és onnan lesétálok 1 megállót és ott a sulim:)
De a pótlóval is mehetsz, 1-2 percenként indul és végig buszsávban halad, nem para.
"500 méterre vannak kb. egymástól, szal. ezért én be se indítanám a villamost a bkv helyében." Sajna nem vagyok biztos abban, hogy a szándékod szerint értelmezem az írásod. :) Ha arra célzol, hogy a Borárostól akár tovább is mehetne a villamospótló, akkor erre az lehet a magyarázat, hogy amúgy is rettenetesen kevés a busz, sofõr és nem lenne elég, illetve nem az utasok kényelme, hanem a gazdaságos, de mûködõ szolgáltatás fenntartása a cél. A villamos pedig olcsóbb. És lehet, hogy nem gyõznének annyi villamosvezetõt szabadságra küldeni.

Melyik video kártyát érdemes megvenni inkább és miért? Nagy eltérés van a két gts 450 között és az ati között meg a gts 450 között? Vagy milyen karit vegyek ennyi pénzért? Max 30e játékra kell.

http://ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_n450oc2_1gi_gts4..

Legjobb válasz: Szia. Ebe az árkategoriába nem kapsz jobbat, és 40% erõsebb GTS 450-él. SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5830 Xtreme - 1 GB GDDR5 24 583 Ft ÁFÁ-val http://www.pixmania.hu/hu/hu/10250648/art/sapphire-technolog..

Szia. Ebe az árkategoriába nem kapsz jobbat, és 40% erõsebb GTS 450-él. SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5830 Xtreme - 1 GB GDDR5 24 583 Ft ÁFÁ-val http://www.pixmania.hu/hu/hu/10250648/art/sapphire-technolog..
az elsõ 2 nem jön be
Szerintem az árához képest nagyon gyenge a Gigabyte GTS450 1GB DDR5 27.474 Ft http://www.digitaltrend.hu/index.php?action=p_details&c_id=9..
Az elsõ válaszolóval értek egyet. Ezért nem szerettem sosem az NVidia-t.

Melyik video kártyát érdemes megvenni inkább és miért? Nagy eltérés van a két gts 450 között és az ati között meg a gts 450 között? Vagy milyen karit vegyek ennyi pénzért? Max 30e játékra kell.

http://ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_n450oc2_1gi_gts4..

Legjobb válasz: Szia. Ezt ajánlanám, egyik legerõsebb ebben az árkategóriában. SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850 Xtreme - 1 GB GDDR5 - PCI-Express 2.1 --30.724 Ft http://www.argep.hu/trend/SAPP/Sapphire-HD5850-1GB.html

Szia. Ezt ajánlanám, egyik legerõsebb ebben az árkategóriában. SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850 Xtreme - 1 GB GDDR5 - PCI-Express 2.1 --30.724 Ft http://www.argep.hu/trend/SAPP/Sapphire-HD5850-1GB.html

Ha parkolóban annyira közel áll hozzám egy másik autó, hogy vezetõ oldalra be kell másznom jobbról (mert van a két kocsi között 15-20cm), azért hívhatok rendõrt vagy ilyesmi?

Üdv.

Legjobb válasz: Ilyenkor megkell várni a azt a jó sofõrt és megkell tanítani parkolni :) De szerintem feleslegesen hívsz rendõrt mert vannak nõk között olyan bénák hogy el sem hinnéd mit mûvelnek az autóval és örülnek ha valahova betudnak állni segítség nélkül, de az is benne van hogy direkt csinálja ilyenkor vannak praktikák hogy mit kell ezekkel csinálni mert megszokásból áll be és tudja hogy ezzel valakit bosszant ez esetben téged. Szerintem egyszer várd meg és beszélgess el vele

Ilyenkor megkell várni a azt a jó sofõrt és megkell tanítani parkolni :) De szerintem feleslegesen hívsz rendõrt mert vannak nõk között olyan bénák hogy el sem hinnéd mit mûvelnek az autóval és örülnek ha valahova betudnak állni segítség nélkül, de az is benne van hogy direkt csinálja ilyenkor vannak praktikák hogy mit kell ezekkel csinálni mert megszokásból áll be és tudja hogy ezzel valakit bosszant ez esetben téged. Szerintem egyszer várd meg és beszélgess el vele
Kettõn áll a vásár. Sõt, parkolásnál hármon. Az, hogy közel állt már lehet következmény is. Vagy te parkoltál olyan közel a kettõvel arrébb álló autóhoz, hogy épp csak befért oda egy harmadik, vagy a amaz. Aki meg ráált valamelyikõtökre, csak parkolni akart arra a kevés helyre, amit hagytatok. Vagy baj van veled és direkt állt rád, de ezt nem hinném. A rendõr nem hinném, hogy foglalkozni fog ezzel. Javaslom a bokorirtást és a fordítva beparkolást. Viszont a másiknak a megtorlást nem, mert az sokba kerülhet.
En Hamburnál álltam rá igy egy Német bmv-re, hogy a hõlgynek nem volt meg 1 m távolság. Az autóm be volt zárva , én sokan másokkal arrébb logattam a lábam egy korláton . Rendört hivott, azok az ajtómat majd le szaggatták, fél óra után elmentek. Rá értem , hétvégi pihenõmet kezdtem. De ha odamegyek, szerintetek mit mondtak volna?
Jav. Hamburg
1-es férfiakban is van olyan aki nagyon szépen tud beállni, két helyet elfoglalni a parkolóban jellemzõen a drága autók tulajdonosai.

2 császár után (3 év van a kettő között) mennyit ajánlott várni újabb terhességgel?

Legjobb válasz: Nekem 3 év van az elsõ 2 között. És 15 hónap telt el a 2. és a 3. császár közt. Amúgy egy évet szoktak javasolni, ha minden rendben van.

Nekem 3 év van az elsõ 2 között. És 15 hónap telt el a 2. és a 3. császár közt. Amúgy egy évet szoktak javasolni, ha minden rendben van.
Nekem 2 évet mondott a doki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!