Találatok a következő kifejezésre: Van a hangkártya és van mikrofonom (4 db)

Van a gépemen hangkártya és van mikrofonom is (fejhallgatós), de sajnos én hallom a hívott felet de ő semmit. Win. 2000-esem van. Mi lehet a gond?

Az el?bbi mikrofon problémát én irtam.

Legjobb válasz: Hmmm. Elvileg a WIN2000-nél is ugyanez a beállítás. A hangkártyához fel van telepítve a megfelelõ driver? Esetleg ki tudod próbálni máshol a mikrofont? Akkor derülne, ki, hogy mere kell tovább keresni a hiba okát. Nem emlékszem azt írtad, hogy asztali vagy laptop gép?

Hmmm. Elvileg a WIN2000-nél is ugyanez a beállítás. A hangkártyához fel van telepítve a megfelelõ driver? Esetleg ki tudod próbálni máshol a mikrofont? Akkor derülne, ki, hogy mere kell tovább keresni a hiba okát. Nem emlékszem azt írtad, hogy asztali vagy laptop gép?
Hová van bedugva a mikrofon ?
A kérdező hozzászólása: headsetem-van és annak is cak a balfüle szól mióta elbaszódott a mikrofon.
Ha a hangfalaid szólnak akkor nem hinném.
A kérdező hozzászólása: nincs de mondom sztem hang kártya driverével van gond
Esetleg van csatlakoztatva a gépre mikrofonos web kamera ?
A kérdező hozzászólása: engedélyezve van, még ötlet?
A hang eszközöknél nézd meg engedélyezve van e a front csatlakozó.(ábrán a piros nyílnál) http://kepfeltoltes.hu/120219/Hang_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: elöl
Azt gondoltam, de hová? Elöl a front csatlakozó vagy hátul a hangkártyába.
A kérdező hozzászólása: a rózsaszín júkba de jó helyen van. tudsz segíteni?
Kezd 1 kicsit zavaros lenni a dolog. Eddig arról volt szó, hogy van 1 mikrofon ami nem mûködik.

Ha a hangkártyámban van fantomtáp és kondenzátor mikrofont veszek, akkor kell előfok, vagy a fantomtáp megfelelő jelszintet generál?

most olvasok neten mélyebben utána...szemeztem sima usb-s megoldással Shure pg 27 vagy 42....de mivel van ilyen lehet?ség a hangkarimban, akkor nem akarok feleslegesen plusz 20-30 ezreket kiadni egy el?fokra, vagy egy usbs mikire.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!