Találatok a következő kifejezésre: Van a hangkártya és (95 db)

Problémám van a hangkártyával, és megvalósítható az amit szeretnék?

Nos a helyzet az, hogy a gépembe lév? integrált hangkártya felmondta a szolgálatot, és az alaplapba csatlakozik kett? el?lapi jack csatlakozó (fülhallgató és mikrofon). Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy létezik-e olyan hangkártya amellyel az el?lapi csatlakozókat össze tudnám kötni, hogy ezáltal használni is tudjam? Válaszaitokat el?e is megköszönöm. :)

Legjobb válasz: Az elõlapi csatlakozók az alaplapra csatlakoznak, nem a hangkártyára. Ha rádugod õket a megfelelõ aljzatra az alaplapon (lsd. a leírását), akkor bármilyen hangkártyával tudod használni. Amúgy egy hangkártya elég olcsó cucc, ha nem valami felsõkategóriás csúcsmodellt veszel.

Az elõlapi csatlakozók az alaplapra csatlakoznak, nem a hangkártyára. Ha rádugod õket a megfelelõ aljzatra az alaplapon (lsd. a leírását), akkor bármilyen hangkártyával tudod használni. Amúgy egy hangkártya elég olcsó cucc, ha nem valami felsõkategóriás csúcsmodellt veszel.

Ha bent van a hangkártya és berakok 3 gb ramot kékhalál lesz, miért?

Szóval... van 1 sound blaster 0220-m (nincs pénz jobbra) és ha berakok 1gb ramot pluszba (tehát 3gb ramom lesz) akkor indításnál kék halál lesz. Mit csináljak? Kártya nélkül m?ködik! :/ Drivert nem tudom honnan szedjek ezt is úgy bányásztam :D

Legjobb válasz: kéne egy ramteszt...

kéne egy ramteszt...
2 GB rammal nem lehet gitározni? Tápegység milyen? Nem lehet hogy az a gyenge pont?
De hát a hangkártya is mûködik...
A kérdező hozzászólása: nem..... de mégis minek memo test ha mükszik? xD
Nem a RAM a gond, mert az megy... Nem a kártya a gond, mert 2 GB RAM-al a kártya is megy... Akkor szerinted erre mit lehet mondani. Jó minden???
A kérdező hozzászólása: ISTENEM most mit nem lehet ezen érteni? -Mûködik a gép 3 gb rammal csak akkor nem ha bentvan a HANGKÁRTYA -2GB rammal mükszik -1GB rammal mükszik - szóval külön mûködik csak együtt nem az egész.....
Vagy rakd be csak az 1GB RAM-ot, ha elszáll, akkor az a gond. Hibás a RAM... és ehhez kell a RAMteszt...
Ha 2GB RAM-al mûködik és hárommal nem akkor még is a RAM a gond, tehát RAM teszt. De akkor miért értetlenkedtél, amikor ezt elõször írtam?
A kérdező hozzászólása: Mûködik a hangkártya 2gb rammal......
" ha berakok 1gb ramot pluszba (tehát 3gb ramom lesz) akkor indításnál kék halál lesz" Ebbõl én nem ezt olvasom ki... Teszteld a hangkártyát a haverod gépében...
A kérdező hozzászólása: tápom 600W chieftec
A kérdező hozzászólása: lehet gitározni...... de nem csak gitározok-.-..... és nincs kedvem ki be huzogatni a kártyát. RAM tesztel mit érek el? hang kártya nélkül mûködik
A kérdező hozzászólása: hát akkor?:D

Van egy deispiron nootbuckom nem megy a hangkartya es h ha en azt ki akarnam cserelni egy ujra akkor nekem egy pont ugyan olyan hangkartyat kell e vennem ami benne van vagy csak egy barmilyet ami nootbuckhoz valo?

Legjobb válasz: Vagy talán a notbuckban az alaplapon vannak integrálva a hangkartyak és csak azzal együtt lehet cserélni, ugyanolyanra.

Vagy talán a notbuckban az alaplapon vannak integrálva a hangkartyak és csak azzal együtt lehet cserélni, ugyanolyanra.
A kérdező hozzászólása: jah ertem akkor inkabb vegyek egy masik nootbucok :) )


Lehet olyat hogy egy hálózaton (wifi) van 2 hangkártya és hogy mind a 2 hangkártyán ugyan az szóljon?

Van erre valami program vagy lehet hálózaton szinkronizálni??

Legjobb válasz: ezt nem így szokás megoldani. egy az un. broadcasting, afféle online rádió. itt részletesebben: http://www.google.hu/#hl=hu&sclient=psy-ab&q=online+r%C3%A1d..

ezt nem így szokás megoldani. egy az un. broadcasting, afféle online rádió. itt részletesebben: http://www.google.hu/#hl=hu&sclient=psy-ab&q=online+r%C3%A1d..

Honnan tudom, hogy milyen videó- ill. hangkártya van a gépemben és milyen értéket kell nézni valamint mennyitől számít jónak?

Legjobb válasz: Hangkártyát felejtsd el, valószínûleg alaplapi, egyébként Asus Sonarokat szokták ajánlani. Videókártyánál sok minden számít, sajnos a lényeget, hogy hol tudod megnézni, nem tudom. Ha egyszer kiderítetted, hogy milyen, utána rá tudsz keresni, hogy mit tud.

Hangkártyát felejtsd el, valószínûleg alaplapi, egyébként Asus Sonarokat szokták ajánlani. Videókártyánál sok minden számít, sajnos a lényeget, hogy hol tudod megnézni, nem tudom. Ha egyszer kiderítetted, hogy milyen, utána rá tudsz keresni, hogy mit tud.
Everest ultimate el bármilyen szirsz*rt megtudhatsz a gepedrol. Videokartya: tarhely merete(256MB már jó), orajel sebesseg.
Hová van bedugva a mikrofon ?
A kérdező hozzászólása: headsetem-van és annak is cak a balfüle szól mióta elbaszódott a mikrofon.
Ha a hangfalaid szólnak akkor nem hinném.
A kérdező hozzászólása: nincs de mondom sztem hang kártya driverével van gond
Esetleg van csatlakoztatva a gépre mikrofonos web kamera ?
A kérdező hozzászólása: engedélyezve van, még ötlet?
A hang eszközöknél nézd meg engedélyezve van e a front csatlakozó.(ábrán a piros nyílnál) http://kepfeltoltes.hu/120219/Hang_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: elöl
Azt gondoltam, de hová? Elöl a front csatlakozó vagy hátul a hangkártyába.
A kérdező hozzászólása: a rózsaszín júkba de jó helyen van. tudsz segíteni?
Kezd 1 kicsit zavaros lenni a dolog. Eddig arról volt szó, hogy van 1 mikrofon ami nem mûködik.

Miért nem sikerül telepítenem a hangkártyát és hol lehet megnézni hogy a hangkártya le van-e tiltva?

asus A9RP laptopra telepítettem windowst,hangkártyát pedig nem engedi föltelepíteni!!valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: szia mi az hogy nem engedi? pontosabban? mit csinálsz? mit ír ki? gyári driver? am elöször is az eszközkezelõben néz szét, h mi is a helyzet (sajátgépre jobb klikk-tulajdonságok-hardver-eszközkezelõ)

szia mi az hogy nem engedi? pontosabban? mit csinálsz? mit ír ki? gyári driver? am elöször is az eszközkezelõben néz szét, h mi is a helyzet (sajátgépre jobb klikk-tulajdonságok-hardver-eszközkezelõ)
Az alaplapra integrált hangkártyát a laptophoz kapott telepítõ lemezzel tudod életre kelteni. Ha nincs ilyen: start-vezérlõpult-rendszer-hardver-eszközkezelõ. Amelyik csoport nyitva van / nem + jel van elõtte/ ott mûködési eltérés van./piros x = letiltás, sárga kérdõjel = nincs hozzárendelve mûködtetõ progi/ Letiltás feloldása: jobb egérgombbal rányomsz és utána az engedélyezésre. A sárga kérdõjel esetén lehet, hogy csak illesztõ progit kell frissíteni, ha a gépen ilyet nem talál, akkor rákéredzkedik a net-re és ott keres magának. A gép jó mûködéséhez a piros és sárga jelzéseket meg kell szüntetni, bár ha csak piros x látható akkor csak az eszköz van letiltva ami nem gond, ha arra sem Neked, sem az op.rendszernek nincs szüksége. Üdv: [email protected]
Tölts le új drivert hozzá.
Creative Labs honlapjára rámégy, megkeresed (ha van), letöltöd, telepíted..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm !

Mi baja van a hangkártyámnak? Játék közben, ha jön egy videó, elkezd minden beszaggatni, meg tökre lemarad a hang. A hang rég lefut, és aztán marad a beszaggatott átvezető film némán.

Ezt tapasztaltam a Force Unleashednél is, és most a James Bond-Blood Stonnal jáccom, és itt is ez a baj jelentkezik. Néha már maga a játék is belassul élvezhetetlen szintre, pedig elvileg a gépemnek megvannak a képességei, hogy vigyék a játékot max szinten.

Legjobb válasz: ha integrált a vidikarid akk lehet az alaplappal van baj

ha integrált a vidikarid akk lehet az alaplappal van baj
hangkártya*
A kérdező hozzászólása: Annyira nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, úgyhogy leírom mik vannak: Videokártya ATI Mobility Radeon HD 5470 (1024 MB) Hangkártya ATI Radeon HDMI @ ATI Cedar/Park - High Definition Audio Controller Kérdésem inkább az, hogy hogy lehet ezt a bajt kiküszöbölni?
A kérdező hozzászólása: Próbaképp elkezdtem jáccani megint, ha meghalok, a következõ játékban már szaggatt a kép és a hang, egész addig, míg élvezhetetlen nem lesz. Mit csináljak, ez így nagyon rossz. Pedig ez már a harmadik pálya, eddig csak a videóknál voltak bajok.
valszeg az alaplap lesz ahunyo mertaz alaplapon van a vidikari..attól szaggat mert kezd [email protected]ódni.a hang kártya is az alaplapon van és az se mindig jó tehát tuti az alaplap!!!
A kérdező hozzászólása: Értem, de mit csináljak? Csal nem fogom kidobni a féléves Dell laptopom.
akkor még garis!vi vissza a szervizbe ott megcsinálják


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!