Találatok a következő kifejezésre: Van a falfestékeknek (3 db)

A falfestékek között van: diszperziós, latex, akril. Árban jelentősen különböznek egymástól, de minőségben is? Mik ezek konkrétan?

A kislakásomat szeretném kifesteni, de a festékekkel kapcsolatban pár dolog nem tiszta számomra, és a boltokban sem egyértelm?ek a magyarázatok. Konkrét definicciót sehol nem találtam. Marketing fogás lenne?

Trinát zománcfestékhez létezik színezőpaszta, mint pl. a falfestékekhez, vagy csak azok a színek vannak, amiket dobozban árulnak?

És úgy általában is a zománcfestékekhez van-e?

Legjobb válasz: Érdemesebb festékszaküzletben kikevertetni.

Érdemesebb festékszaküzletben kikevertetni.
Létezik hozzá színezõ, festékboltokban érdeklõdj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek!

Van a diszperziós falfestékeknek valamiféle egészségre káros kipárolgásuk? Ha igen, ez festés után mennyi idő múlva szűnik meg?

Legjobb válasz: Szia! szerintem nincs,ha esetleg valaki nem alergias ra! kulomben is azert meszeltetunk ,hogy felfrissitjuk a lakast!!es a mesz,vagy a falfestek az fertotlenit mindent!!

Szia! szerintem nincs, ha esetleg valaki nem alergias ra! kulomben is azert meszeltetunk , hogy felfrissitjuk a lakast!!es a mesz, vagy a falfestek az fertotlenit mindent!!
A mész erõsen lúgos hatású, ezért fertõtlenít. Egészségre káros hatása csak nagy mennyiségben van. Ha meszeltetek és épp nem száll a por az utcán, akkor érdemes kinyitni az ablakot, hogy szellõzzön (ez által gyorsabban is szárad.) Csecsemõ esetén érdemes 1-2 napot szellõztetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!