Találatok a következő kifejezésre: Van a egy pár csípés (2 db)

Van a lábamon egy pár csípés. Álmomban kivakartam őket. Sajnos már másodszor. Látszódhat ebből valami a baba bőrén?

23hetes terhes vagyok.Sokszor hallottam már,ha valamilyen sérüle´s éri a bört,akkor az valahol la´tszódhat a baba börén.Igaz ez???

Legjobb válasz: Szerintem nem fog!Rajtam is volt egy-két sérülés a terhességem alatt és semmi nem lett a babán.Sõt!Egyszer még a vasaló is megégetett(szerencsére csak a kezemet)és ez sem látszott hálistennek.

Szerintem nem fog!Rajtam is volt egy-két sérülés a terhességem alatt és semmi nem lett a babán.Sõt!Egyszer még a vasaló is megégetett(szerencsére csak a kezemet)és ez sem látszott hálistennek.
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? A 21. században élünk, ne legyünk már babonásak! Ha legközelebb átmegy elõtted a fekete macska, akkor azon fogsz aggódni, hogy baj lesz a szülésnél? Ugyan már!

37. hetes vagyok. Az elmúlt egy hétben vakarásra fehér kiütések lesznek a lábamon. A bokám körül is vannak de elõször azt hittem valami csípés. Pár perc után visszahúzódnak. Lehet valamiféle allergia?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne. Annyi különbséggel, hogy nekem az egész testemen, bárhol vakarom, és nem várok babát. Kérdezõ, neked milyenek a kiütések? Az enyémek olyanok, mint egy elvakart szúnyogcsipés és kemények is.

Ez engem is érdekelne. Annyi különbséggel, hogy nekem az egész testemen, bárhol vakarom, és nem várok babát. Kérdezõ, neked milyenek a kiütések? Az enyémek olyanok, mint egy elvakart szúnyogcsipés és kemények is.
Az elsõ válaszadó valamire allergiás. Szedj rá cetirizin, vagy valamilyen más allergiára való szert. Kérdezõ nem vizesedik a lábad? Nekem attól lett olyan.
A kérdező hozzászólása: De vizesedik egy kicsikét. A bokámon látszik, hogy egy kicsit be van dagadva. Egyébként tényleg olyasmi mint egy szúnyog csípés. Kicsi kis fehér dudorok. Bokám körül meg olyan mintha pók csípés lenne. Ott piros a közepe. Inkább este kezd el viszketni meg éjszaka.
Nekem a szoptatás alatt volt ez. Cukorra és pajzsmirigyre gyanakodtak, a pajzsmirigy "gyõzött". De mielõtt eljutottam volna vérvételre, újra szedni kezdtem a terhesvitamint és megszûnt a viszketés. A vérvételre a párom zavart el, szerencsére. Mindenképpen jelezd a dokidnak, de beszélj a védõnõddel is.
Elsõ vagyok. Én is este, éjszaka viszketek, de annyira, hogy nem tudok visszaaludni.
A kérdező hozzászólása: 26. héten néztek pajzsmirigyet és cukrot is. Minden negatív lett. De majd rákérdezek a védõnõnél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!