Találatok a következő kifejezésre: Van a egy pár (2085 db)

fúúúúúúj te a tesóddal dugsz??
Várd meg míg õ odaadja neked, majd menny el, csomagold át és add vissza :)
adj neki egy nagy sallert tudja hány kiló a feje
Adj neki egy bögrét amin ti vagytok. :)
de szegény, miket írtok neki. az én barátomnak is nemsokára lesz a szülinapja és én sem tudom, hogy mit adjak neki.

CSinaltam ma reggel egy terhesegi tesztett elsonek kijott 2 csik de ossze volt mosodva nem latszott tisztan de ki lehetett venni, hogy 2 csik van . Ra egy par orara meg 1 csikot mutatott, lehetseges, hogy nem volt jo a teszt?

Legjobb válasz: Késõbb lehet, hogy valótlant mutat. Csinálj mégegyet. Olyan lehet, hogy kettõ helyett egyet mutat, de olyan, hogy egy helyett kettõt, olyan nincs... Majd ird meg az eredményt :)

Késõbb lehet, hogy valótlant mutat. Csinálj mégegyet. Olyan lehet, hogy kettõ helyett egyet mutat, de olyan, hogy egy helyett kettõt, olyan nincs... Majd ird meg az eredményt :)
Holnap reggel mindenképp csinálj új tesztet. És 5 perc után nézd meg...Órák múltán már nem szabad nézegetni.


Egyet értek legutolsó mondatoddal
Természetesen érdemes keresni a nagy Ö-t, de közben érezd jol magad a kis ö-kkel.
A sült galamb nem fog a szádba repülni, másrészt nem maradt le valami a vagy ha nem után?
Nagyon egyetértek 11-es Válaszolóval.
Szerintem létezik, de én ezt nem úgy képzelem el, hogy csak egy ilyen ember lehet az életünkben. A nagy Õ az én szemszögembõl egy olyan ember, akivel teljesen egy hullámhosszon vagyunk, hasonló az életfelfogása, az értékrendje, akivel kiegészítjük és segítjük egymást, hozzásegítjük egymást a fejlõdésünkhöz és a lelki békénkhez.
Várni? Semmi sem száll az ölünkbe... Ha nem teszünk annak érdekében semmit, hogy történjen valami akkor nem is fog. Ahhoz legalább annyit kell tenni, hogy kimozdulunk nem feltétlen buliba, de menni kell szórakozni kirándulni vásárlás félék és hasonlók, lényeg h emberek közé menni. Mert ha csak otthon ülsz akkor valóban várhatod a sült galambot.... És ha ne adj isten, a srác akivel szimpatizálsz nem mozdul meg mert félénk nyugodtan te is megmozdulhatsz.
Szerintem nincs nagy õ. Bár én az ilyen elvont szerelmi izékben sem hiszek, ahhoz túl racionális vagyok. Én inkább hiszek abban, hogy a szerelem egy kémiai folyamat, és a párkapcsolatok minõsége a felek energiabefektetésétõl függ. Csak a szerelemtõl semmi nem lesz jó, mint ezt amúgy tapasztaltam. Sõt... Szóval fölösleges egy "tökéletes Nagy Õ-re" várni, mert szerintem ilyen nincs, soha nem fogsz olyasvalakit találni, aki mindenben tökéletes, maximum amíg tart az újdonság varázsa, mert aztán te is találsz benne hibákat, amiket nem tudsz majd elfogadni, mert hát õ tökéletes, és ne legyen neki... vagy ha van, akkor nem is õ a Nagy Õ. Keress olyan párt, aki megdobbantja a szíved, aki hajlandó szívvel lélekkel egy kapcsolatért dolgozni, és mellette tarts ki. Õk a a "nagy Õ-k". És zárójelben, de szerintem mindenkit lehet überelni...
Nekem nem létezik párom. 24/F
A kérdező hozzászólása: Kis Õ :D ez tetszett! Megfogadom :)
A kérdező hozzászólása: diamond133! Éppen az, h ismerem azt az érzést mikor olyan jó átölelni, szeretni a párodat és szerelmesnek lenni. Most van is egy alakulóban lévõ és szerelmes üzikkel bombáz! csak nem szeretnék koppanni.
vagy belecsöppen az életünkbe magától vagy sem! De ettõl még lehet teljes és boldog az életed! Tudod amit nem ismersz, az nem hiányzik, attól még lehetnek szerelmeid.
Mivel a hegy nem mehet Mohamedhez, így Mohamednek kell mennie a hegyhez! Tehát a szerelemért tenni kell, nem jön az magától!
Vagy igen vagy nem de ez biztos, na ez 100% de ha keresztbe tett kézzel várod, akkor elég magányos leszel még 1 darabig.
A kérdező hozzászólása: vagy lehet, hogy már elszalasztottuk? Mert a társkeresõknek sincs semmi értelme... vagy belecsöppen az életünkbe magától vagy sem!
Túl sok amcsi romantikus filmet néztél, és elhitted...

Egy régi Klippet/számot keresek? !? ! a Klippben egy srác menekül valakik elől és van a zsebében pár tárgy. Egy autó ablaktekerője, egy kulcs, és egy piros gyógyszer.

e van zárva az autóba és az ablakteker?vel ki tud szabadulni és menekül csak ennyire emlékszem bel?le sajnos ha tudjátok melyik ez a szám írjátok meg!

Legjobb válasz: zenei mûfaja?? pop,rock ,disco?? Mégis mI??Fiú lány énekli mikor volt ez nagy szám?? Esetleg egy szövegrészlet?? Már többet segitenél

zenei mûfaja?? pop, rock , disco?? Mégis mI??Fiú lány énekli mikor volt ez nagy szám?? Esetleg egy szövegrészlet?? Már többet segitenél

Van itt egy pár kérdés amire nem találtam meg a választ. Gázhegesztés technológiából kellene pótvizsgára?

A gázhegesztő eljárás elve, előnyei, hátrányai, alkalmazása, szabványos jelölése A hegesztőláng jellemzői és beállítása, a balra- és jobbrahegesztés elve A gázhegesztésnél felhasznált gázok előállítása, tulajdonságai, tárolási lehetőségeik Az ötvözetlen hegesztőpálca jellemzői, összetétele, méretei, szabványos jelölése A gázhegesztés környezetszennyező hatásai A gázhegesztő eljárás elve, előnyei, hátrányai, alkalmazása Az acetilénpalack szerkezete, műszaki adatai, azonosítása, csatlakozása Az oxigénpalack szerkezete, műszaki adatai, azonosítása, csatlakozása A gázpalackok kezelésének előírásai Az egyfokozatú nyomáscsökkentő szerkezete, működése, üzembe helyezésének és üzemen kívül helyezésének folyamata A többmunkahelyes gázellátás megoldási lehetőségei (palacktelep, palackköteg, központi gázellátó rendszer) A nyomáscsökkentők használatának biztonsági előírásai Az oxigéntömlő szerkezete, méretei, jelölése, csatlakozási és toldási lehetőségei Az acetiléntömlő szerkezete, méretei, jelölése, csatlakozási és toldási lehetőségei A gáztömlők használatának hibalehetőségei és biztonsági előírásai A gázhegesztő készlet részei, az eszközök feladata A kisnyomású injektoros gázhegesztő pisztoly szerkezete, működése A hegesztő feladata a gázhegesztő felszerelés szerkezeti részeinek meghibásodásakor A balra hegesztés folyamata, a hegesztőpisztoly és a hegesztőpálca tartása és mozgatása, a balra hegesztés előnyei, hátrányai, alkalmazási területe A hegesztőláng jellemzői és beállítása A pisztolytartás változtatásának hatása a sarokvarrat alakjára PC, PF és PE helyzetben történő gázhegesztés esetén A gázhegesztésnél előforduló folytonossági eltérések (hibák) okai és kiküszöbölésük Vékony lemez balra hegesztésének vázlata PC, PF és PE helyzetben A biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtése a HBSZ (Hegesztési Biztonsági Szabályzat) alapján A jobbra hegesztés folyamata, a hegesztőpisztoly és a hegesztőpálca tartása és mozgatása, a jobbra hegesztés előnyei, hátrányai, alkalmazási területe A hegesztőláng jellemzői és beállítása A pisztolytartás változtatásának hatása a sarokvarrat alakjára PC, PF és PE helyzetben történő gázhegesztés esetén A gázhegesztésnél előforduló folytonossági eltérések (hibák) okai és kiküszöbölésük Lemez jobbra hegesztésének vázlata PC, PF és PE helyzetben A gázhegesztő munkahely kialakítása a HBSZ (Hegesztési Biztonsági Szabályzat) szerint

Lassan közeledik a nyár és nem szeretném rosszul érezni magamat fürdőruhában. Van rajtam egy pár fölösleg kiló. Hagyan tudnák változtatni magamon? (lent)

Renszeressen sportolok(hetente 3 szor) de ez mégis nem elég. Ugy döntöttem hogy komoly edzésbe iletve diétába kezdek... Nem érzem magam kövérnek de zavar hogy van egy pici hájam,nagy fenekem(lapos)meg vanak uszogumiaim ami nem szexi. Milyen gyakorlatokat és diétát tudátok ajánlani?

Legjobb válasz: www.lifetilt.hu

15 éves vagyok, 170 cm, 52 kg. Mellbőségem 32 cm. Kedvenc öltözékem: szoknya, top. Imádom a magassarkúkat, van is egy pár (kb.30-50db) Na? FIÚK!

15 éves vagyok, 170 cm, 52 kg. Mellb?ségem 32 cm. Kedvenc öltözékem: szoknya, top. Imádom a magassarkúkat, van is egy pár (kb. 30-50db)Na??? FIÚK!

Legjobb válasz: én ott akadtam el hogy 32cm :D wtf? :D

én ott akadtam el hogy 32cm :D wtf? :D
kitaláció.
32 cm lol:D akkor te homorú vagy x)
oh my god..... XD
A kérdező hozzászólása: 72 centi
UltraIso-val lehet .iso fájlba írni
Ezt én úgy csináltam, hogy a fájlokat beleraktam egy mappába, majd a mappából csináltam egy .iso fájlt.Erre pedig a Folder to iso nevû program alkalmas.
Daemon tools pro-val szoktam csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek =) Sikerült
hagyd meg. mélyhangváltóval inkább mélyládát építs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!