Találatok a következő kifejezésre: Van a egy fehér folt. Ezt (17 db)

Van a fogamon egy fehér folt. Ezt hogy lehet eltüntetni?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen mindkét felsõ metszõfogamon. Szerintem eltüntetni nem lehet sehogy, egy idõ után maguktól elmúlhatnak, nekem legalábbis elmúltak majdnem teljesen. De azt nem tudom mitõl van ez...

Nekem is volt ilyen mindkét felsõ metszõfogamon. Szerintem eltüntetni nem lehet sehogy, egy idõ után maguktól elmúlhatnak, nekem legalábbis elmúltak majdnem teljesen. De azt nem tudom mitõl van ez...
Ez a kezdõdõ szuvasodás jele: "Kezdõdõ szuvasodás Felületes, a zománcban különbözõ ásványi sók kioldódásával létrejövõ elváltozás, melyet a baktériumok által termelt savak okoznak. Nincs üreg, többnyire nem fájdalmas, fehér foltok a zománcon."

A fitymán van egy fehér folt. Ez esztétikai gond csak, vagy valami probléma?

Már régóta így van, van egy kis folt (nem nagy, téll kicsi) a fitymán, ahol fehér a b?r, többi helyen nem.

Legjobb válasz: Ugyanúgy redós meg ilyen mint a többi bõr.

A kérdező hozzászólása: Ugyanúgy redós meg ilyen mint a többi bõr.
csak esztétikai hiba, valószinü, h faggyúmirigy, semmi gond!
Herpesz?
A kérdező hozzászólása: sose volt még nekem!
afta
A kérdező hozzászólása: sose volt még nekem!
Szájrák. Menj dokihoz, nézesd meg.


Két éves kisfiam szájában jobb oldalt felül a fogával szemben van egy fehér folt. Néha fájdítsa. Ez mi lehet?

Pár hete a másik oldalon volt, fert?tlenítgettem és négy nap alatt elmúlt. Ez gomba? Mit javasoltok rá? Persze az aki már találkozott ilyennel.

Legjobb válasz: Valami szájfertõzés! Nekünk sárga gyõgyszertári ecsetelõt írt rá a doki, napi 4-5 alkalommal kaja ivás utàn bekentem, de az egész száját ínyét nyelvét, mert nekünk is egyik nap csak az egyik oldalt, majd a másik oldalt is lett, tovább fertõzõdött, fájt neki us, enni sem akart. Miutàn elmúlt még 3 napig kentem neki reggel este. Mindene sárga lett az ecsetelõtõl, szája figa arca, de lekopott.

Valami szájfertõzés! Nekünk sárga gyõgyszertári ecsetelõt írt rá a doki, napi 4-5 alkalommal kaja ivás utàn bekentem, de az egész száját ínyét nyelvét, mert nekünk is egyik nap csak az egyik oldalt, majd a másik oldalt is lett, tovább fertõzõdött, fájt neki us, enni sem akart. Miutàn elmúlt még 3 napig kentem neki reggel este. Mindene sárga lett az ecsetelõtõl, szája figa arca, de lekopott.
Afta. Most nagyon sok kisgyerekestõl hallom, hogy ezzel szenved a kicsije :( Gyógyszertárban lehet és kell is rá ecsetelõt-mert nagyon gyorsan tud fertõzõdni és ha nagyon fáj a kicsinek nem eszik, nem iszik... Az könnyen bajhoz vezethet.
Szájfertõzés! Nekem is volt és nagyon fáj ám! Majd meg vesztem ha hozzáért az étel! Irány az orvos mert nem csak ecsetelni kell, valami baciölõt is kellett szedni!
Elõzõ volta, még annyit hogy fertõz, szóval se puszi, se közös pohár, kanál, nem érintkezni a nyálával!

Van a számban a torkomnál egy fehér kis folt, és ha nyelek fáj. Mi ez?

Nem afta, az biztos, és nem is nagy, kb. mint egy kisebb fajta gombostû feje... Reggel is éreztem már, hogy fáj amikor nyelek, de most estére lett ott egy ilyen fehér izé. Nem vagyok rosszul meg semmi, de kellemetlen.

Legjobb válasz: Ezek szerint már nézted tükörrel ?! Ha a torkon a garatot érted, akkor nem lehet a kis fehér göb genny, ami a mandulán jelent meg ??

Ezek szerint már nézted tükörrel ?! Ha a torkon a garatot érted, akkor nem lehet a kis fehér göb genny, ami a mandulán jelent meg ??
Szerintem ha nem akar elmúlni menj orvoshoz. De lehet hogy a gégecsapodat nézegetted, mert annak is fehéres színe van. Lehet hogy torokgyuszi, és azért fáj ha nyelsz. minden esetre ha rosszabb irány orvos! ;)
A kérdező hozzászólása: Megnéztem tükörrel. Mandulagyulladásom még sosem volt! Nem túl szép látvány ha felrakok egy képet ide a szám belsejérõl, de max. priviben megmutatom.
Karácsony környéke után az uvulám mellett jobbra egy kis fehér foltot vettem észre. Vasárnap óta torokgyulladásom van. (Elég kemény, az orvos szerint is.)

Az első 2 fogamon fehér folt van az inyem alatt közvetlen, olyan mintha lepedékes lenne de nem az, régen kicsi volt de mostmár kezd egyre nagyobb lenni. Miért lehet ez és mi a megoldás?

Legjobb válasz: Legnagyobb valószínûséggel elkezdõdött nálad a szuvasodás. Az ásványi anyagok kioldódtak a fogaidból, ez adja az éles fehér színt. Fogorvoshoz kéne menned.

Legnagyobb valószínûséggel elkezdõdött nálad a szuvasodás. Az ásványi anyagok kioldódtak a fogaidból, ez adja az éles fehér színt. Fogorvoshoz kéne menned.
nekem azt mondta a fogorvosom, hogy ahol fehér, lekoptattam, használjak puhább sörtéjû fogkefét, függõlegesen mossam, ne nyomjam rá a fogkefét és ne 5 percig, hanem csak 3-ig mossam õket, s akkor nem kopik tovább. Megfogadtam a tanácsait, azóta nem is mondja, hogy puhábbal mossam. (volt egy elszínezõdésem a jobb felsõ 1-2 között, és azt akartam eltávolítani mindenáron, ezért sikáltam ott tudatosan erõsebben, így sikáltam le a zománcot, s emiatt kukucskál ki a fehérebb rész. Amióta figyelmeztetett, nem csinálom.)
nekem is volt ilyen problémám. van valami kimondottan íny meg fog gyulladásra való kapszula. a nevét nem tudom de rózsaszín és fekete a színe. nekem teljesen elmulasztotta kevesebb mint egy hét alatt.
Sok szénsav és kávé is lehet az oka..

Minden ujjamon másképp nő a köröm (gyorsabban, lassabban, más formával, más állaggal, stb. ). Egyik-másik körmön még félhold és fehér folt is van. Ezek mit jelentenek?

Van valami különösebb bajom, és riasztó lehet-e ez a fiúknál?

Legjobb válasz: szerintem semmi komoly.max.egy kis vitaminhiány.fõleg ha fiú vagy,még esztétikai gondot sem okoz.

szerintem semmi komoly.max.egy kis vitaminhiány.fõleg ha fiú vagy, még esztétikai gondot sem okoz.
A különbözõ formán reszelõvel nagyon szépen tudsz segíteni. A fehér foltok valamilyen vitamin hiányára utalnak, érdemes szedni multivitamint.
a félhold normális!A fehérség vitaminhiány! Én a helyedben egy nagyon vékony réteg zselét rakatnék rá mûkörmössel...Úgy egy idõ után egyformára megnõne, és eltakarná a hibákat!(persze ha lány vagy)
Vidd el szervizbe, kijelzõ hiba
A kérdező hozzászólása: azlesz :) ) köszi
A kérdező hozzászólása: De nem fáj, észre sem vettem hogy megütöttem volna. Azt olvastam hogy csak nagyobb ütéstõl lehet baja.
ezt a kaparás dolgot nem értem. A bimbóból kaparod? az nem kellemetlen? folákony állagú vagy olyan mint a kis miteszerek?
A kérdező hozzászólása: Folyékony fehér. Hát ott van a mellmimbóban és lehet látni és néha kijön olyan mint a testápoló...
Szerintem anyádnak mondd el és menjetek orvoshoz. Még a háziorvos is megteszi, majd elirányít máshová, ha kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!