Találatok a következő kifejezésre: Van a egy fehér folt (31 db)

A tesómmal multkor hülyültünk és megütötte véletlen a számat. Azóta van ott egy fehér folt belül. Sztem az nem seb vagy nemtudom de nagyon fáj:S szeintetek miaz?

Legjobb válasz: A fogad, biztos beletört a szádba. :D Amúgy mióta van ott? Egyáltalán nem akar gyógyulni? Csak seb lehet az. Vagy felhorzsolódott a nyálkahártya ott, és érzékenyebb. Mint mikor véletlenül ráharapsz a szádra belül. Ha nem dagad be, akkor szerintem nem lehet nagy baj.

A fogad, biztos beletört a szádba. :D Amúgy mióta van ott? Egyáltalán nem akar gyógyulni? Csak seb lehet az. Vagy felhorzsolódott a nyálkahártya ott, és érzékenyebb. Mint mikor véletlenül ráharapsz a szádra belül. Ha nem dagad be, akkor szerintem nem lehet nagy baj.
az seb, majd begyógyul
Valószínûleg lett ott egy pici seb és elfertõzödött egy kicsit. Nekem is volt már ilyen nagyon kicsi pontszerû seb belül a számon és amilyen kicsi annyira rohadtul fáj. Ha fertõtleníted hamarabb meggyógyul. Van direkt ilyen sárga szájfertõtlenítõ, de az alkohol sem rossz... :D
A nyálkahártyákon fehér színû a seb. 1-2 hét alatt el fog múlni, sok mindent nem tudsz neki csinálni.

Vasaló által okozott égési sérülésem volt 1-2 hónapja. és a kisebesedett részt mindig lekapartam, de már begyógyultak. Most egy fehér folt van ott, de amikor fázok mindig belilul a helye de miért? ! =|||

Legjobb válasz: Azért, mert a sebhely még friss. Kb. egy-másfél év múlva nem fog belilulni, csak egy fehér folt marad (az sem biztos) a helyén.

Azért, mert a sebhely még friss. Kb. egy-másfél év múlva nem fog belilulni, csak egy fehér folt marad (az sem biztos) a helyén.
A kérdező hozzászólása: mennyi, másfél éve ?! te jó ég de már 1-2 hónapja történt=/ a fehér folt komolyan ott fog maradni?! =/
Sebek már csak ilyenek, fõleg, ha nagyon finom a bõrszerkezet. Biztosan láttál már olyan sebet, ami csúnya forradás nyoma maradt. Ezt hívják keloidos sebnek. Van akinek erre van hajlama. Legalább 5 év, mire regenerálódik, és nem színezõdik el, és a fehér folt is eltûnik
Igen, egyetértek. Egyénfüggõ, hogy kinek mi marad meg és mennyi idõ után halványodik, de egy év biztosan kell egy kolyabb sebhelynek, mire elhalványul Nekem a mûtéti hegeim is egy-másfél év után fehéredtek ki teljesen.

Van a fogamon egy fehér folt. Ezt hogy lehet eltüntetni?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen mindkét felsõ metszõfogamon. Szerintem eltüntetni nem lehet sehogy, egy idõ után maguktól elmúlhatnak, nekem legalábbis elmúltak majdnem teljesen. De azt nem tudom mitõl van ez...

Nekem is volt ilyen mindkét felsõ metszõfogamon. Szerintem eltüntetni nem lehet sehogy, egy idõ után maguktól elmúlhatnak, nekem legalábbis elmúltak majdnem teljesen. De azt nem tudom mitõl van ez...
Ez a kezdõdõ szuvasodás jele: "Kezdõdõ szuvasodás Felületes, a zománcban különbözõ ásványi sók kioldódásával létrejövõ elváltozás, melyet a baktériumok által termelt savak okoznak. Nincs üreg, többnyire nem fájdalmas, fehér foltok a zománcon."


Miért van egy fehér folt a hullámos papagájom hasán?

A hulámos papagájom kék tollas hasánánál van egy kicsi fehér folt.Megnéztem és a többi kék toll alatt is.Ez normális?Mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Pihetollakra gondolsz? Semmit, ez normális, mindig ott lesz. Vedlésnél szembetûnõbb lesz.

Pihetollakra gondolsz? Semmit, ez normális, mindig ott lesz. Vedlésnél szembetûnõbb lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Csak ugyanazt tudom mondani mint az elsõ :) Ne aggódj miatta
Herpesz?
A kérdező hozzászólása: sose volt még nekem!
afta
A kérdező hozzászólása: sose volt még nekem!
Szájrák. Menj dokihoz, nézesd meg.

13 éves vagyoK! ERÕS néha szagos fehér folyasom van. Lett egy barna folt a hüvelyem mellett. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Sztem kérdezd meg az orvost.Hülyeség itt bármit ajánlgatni,lehet többet árt,mint használ.

Sztem kérdezd meg az orvost.Hülyeség itt bármit ajánlgatni, lehet többet árt, mint használ.
Teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval, mert látatlanban nem is lehet, és óriási felelõtlenség is bármit mondani. Úgyhogy mindenképpen orvoshoz kell menned!!!
ne kapkodj! Keress egy megbízható nõi dokit, aki elött könnyebb a vetkõzés és a terpesztés is. vele könnyebb lesz megbeszélni a "kényesebb" dolgokat is.
na mi a helyzet? megtudtál valami újat? sajnos hasonló problémám van

Két éves kisfiam szájában jobb oldalt felül a fogával szemben van egy fehér folt. Néha fájdítsa. Ez mi lehet?

Pár hete a másik oldalon volt, fert?tlenítgettem és négy nap alatt elmúlt. Ez gomba? Mit javasoltok rá? Persze az aki már találkozott ilyennel.

Legjobb válasz: Valami szájfertõzés! Nekünk sárga gyõgyszertári ecsetelõt írt rá a doki, napi 4-5 alkalommal kaja ivás utàn bekentem, de az egész száját ínyét nyelvét, mert nekünk is egyik nap csak az egyik oldalt, majd a másik oldalt is lett, tovább fertõzõdött, fájt neki us, enni sem akart. Miutàn elmúlt még 3 napig kentem neki reggel este. Mindene sárga lett az ecsetelõtõl, szája figa arca, de lekopott.

Valami szájfertõzés! Nekünk sárga gyõgyszertári ecsetelõt írt rá a doki, napi 4-5 alkalommal kaja ivás utàn bekentem, de az egész száját ínyét nyelvét, mert nekünk is egyik nap csak az egyik oldalt, majd a másik oldalt is lett, tovább fertõzõdött, fájt neki us, enni sem akart. Miutàn elmúlt még 3 napig kentem neki reggel este. Mindene sárga lett az ecsetelõtõl, szája figa arca, de lekopott.
Afta. Most nagyon sok kisgyerekestõl hallom, hogy ezzel szenved a kicsije :( Gyógyszertárban lehet és kell is rá ecsetelõt-mert nagyon gyorsan tud fertõzõdni és ha nagyon fáj a kicsinek nem eszik, nem iszik... Az könnyen bajhoz vezethet.
Szájfertõzés! Nekem is volt és nagyon fáj ám! Majd meg vesztem ha hozzáért az étel! Irány az orvos mert nem csak ecsetelni kell, valami baciölõt is kellett szedni!
Elõzõ volta, még annyit hogy fertõz, szóval se puszi, se közös pohár, kanál, nem érintkezni a nyálával!

A fitymán van egy fehér folt. Ez esztétikai gond csak, vagy valami probléma?

Már régóta így van, van egy kis folt (nem nagy, téll kicsi) a fitymán, ahol fehér a b?r, többi helyen nem.

Legjobb válasz: Ugyanúgy redós meg ilyen mint a többi bõr.

A kérdező hozzászólása: Ugyanúgy redós meg ilyen mint a többi bõr.
csak esztétikai hiba, valószinü, h faggyúmirigy, semmi gond!

Van egy fehér folt a mellbimbómon, olyan pattanás szerű. Mi lehet? 19 hónapja szoptatok. Ha megnyomom érzékeny, és kemény, száraz.

Legjobb válasz: Nem akarom rád hozni a frászt, de még régebben olvastam ezt: http://www.lll.hu/node/190 Most beugrott, ahogy olvastam a kérdésed.Remélhetõleg nem errõl van szó.

Nem akarom rád hozni a frászt, de még régebben olvastam ezt: http://www.lll.hu/node/190 Most beugrott, ahogy olvastam a kérdésed.Remélhetõleg nem errõl van szó.
Szia! Nekem is volt. Én mindenféle pozícióban szoptattam a kisfiamat, hogy úgymond kipukkanjon ez a dudor. De szoptatás elõtt mindíg bekentem a cicimet borvízzel (patikában lehet kapni és a védõnõm ajánlotta), lefertõtlenítettem, mert ha mégis kipukkanna, ne kapjon el semmiféle bacit a kisbaba. Ez igazából tejcsatorna elzáródás, ami igen kellemetlen. Masszírozni, fejni és borogatni is érdemes.
A kérdező hozzászólása: Lemaradt a kérdõjel mikorra múlt el után:)
Nekem is volt ilyen két hónap után, mintha eldugította volna a tejcsatornát és nagyon fájt szoptatáskor. Többször tettem arra a mellre meg meleg vizes, kamillás borogatást tettem rá, zuhany alatt masszíroztam, pár nap alatt elmúlt.
A bimbóudvaron, leginkább a szélén Montgomery mirigyek vannak, ezek óvják meg a bimbót és bimbóudvart a kiszáradástól. Viszonylag gyakran enyhén begyulladnak, és olyanok lesznek, mint egy pici pattanás. Nincs túl nagy jelentõsége, ha errõl van szó. A google-ban sokat talász infót errõl.
A kérdező hozzászólása: Mikorra múlt el, akinek volt. Nem is bírom kiszedni, hol eltûnik, hol visszajön. Hétfõn úgy is megyek dokihoz, majd megmutatom neki.

Nemrég (kb 2 hete) nagyon leégtem a szoláriumban. A hátam foltokban hámlik és egyre több és egyre nagyobb fehér folt van már rajta. Hogyan tudnám gyorsabban lehámlasztani vagy valahogy elfedni az egészet?

1 hónap múlva viszont menyasszonyi ruha lesz rajtam és nem szeretném h akkor is ilyen legyen a hátam.Arra gondoltam rászolizok egy picit de csak annyira h ne égjek meg és akkor hátha gyorsabban megy.

Legjobb válasz: Nehogy rászolizz!!! Én nyaralás elõtt, vagyis augusztus vége felé égtem le nagyon szoliban... Nyaralás elsõ napjaiban már elkezdtem hámlani, hát a kis fehér részeket jól elkezdtem napoztatni több, mint 1 héten keresztül... Az eredményét még mindig látom, tiszta folt még mindig az egész hátam, de még a felkarom is... Szóval várj amíg teljesen lehámlasz, és csak utána szolizz!!! szerintem így 1 hónapon belül helyrejön a bõröd!

Nehogy rászolizz!!! Én nyaralás elõtt, vagyis augusztus vége felé égtem le nagyon szoliban... Nyaralás elsõ napjaiban már elkezdtem hámlani, hát a kis fehér részeket jól elkezdtem napoztatni több, mint 1 héten keresztül... Az eredményét még mindig látom, tiszta folt még mindig az egész hátam, de még a felkarom is... Szóval várj amíg teljesen lehámlasz, és csak utána szolizz!!! szerintem így 1 hónapon belül helyrejön a bõröd!
Ha raszolizol, biztos hogy nem segit, meg komolyabb bor problemad lehet! Inkabb varj, es meg eskuvo elott ha majd mar rendbe lesz a hatad, akkor menj el megint!
folyamatosan kend magad testápolóval, valami jó zsírossal! Ha elmúlt az égés, nyugodtan szolizhatsz, az a lényeg, h égésre ne szolizz rá! És válts szolit!Már rengeteg olyan van, ahol nem lehet leégni, pl az is ilyen, ahova én járok!
Amugy mi a neve annak a szolinak ahol nem lehet leégni:O? ilyenröl még nem hallottam... Amugy hülyeség ne kend zsírossal mert az csak megállítja a hámlást és így marad sokáig


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!