Találatok a következő kifejezésre: Van a egy fehér (653 db)

Timoty állatkái ?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem talált erre a címre semmit:(
Mackóházi mesék, Heuréka vára, Allegra ablaka, Muppet show, Mi újság a Futrinka utcában, Hakap Eszi Maki - azt hiszem, ez Miki mókatárában volt, Mirmurr, Misimókus, Elhagyott játékok, meg volt még az, amelyikben volt egy báb sün néni, és énekelték, hogy ábécédé, rajtamkezdé:D Annak a címét nem tudom:S:S:D Azt hiszem, volt benne egy borz is:D
3-as vagyok, hirtelen ennyi jutott az eszembe:S:S
3; 4 vagyok Mackó show a nagy kék házban
A kérdező hozzászólása: Egyik sem az, de azért köszi! Régen az m1-en ment ez a mese, és nem mostani mese!

Miért van a szemem fehérjébe egy piros kis pont szerűség?

ma reggelre jelent meg.. el?ször csak azt hittem valami ér végz?dés és a nap folyamán elmúlik... mert ugye reggel rengetek ér látszódik a szembe... tegnap nyírtam a füvet, lehet hogy f?szál darabka belevágódott? kép1:

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ilyenkor úgymond elpattan egy ér a szemben. Ne aggódj, nem marad ilyen, pár nap, szerintem egy hét se, és eltûnik.

Én úgy tudom, hogy ilyenkor úgymond elpattan egy ér a szemben. Ne aggódj, nem marad ilyen, pár nap, szerintem egy hét se, és eltûnik.
szerintem szurd ki azt a szemed azt hát ha szebb lesz

Ami itthon van alapozó az sötét az én bőrömhöz ezért van itthon egy fehér krém amivel világosítom. És bevált, de ez árt a bőrömnek? (miteszeres, pattanásos egy kicsit) Milyen alapozót használjak? Világos a bőröm, és számit az ár.

Legjobb válasz: Szerintem érdemes minõségi terméket venni, nekem ilyen van (Vichy): http://www.pharmacyathand.co.uk/media/gbu0/prodsm/aera%20tei.. Bár elég drága volt (4000 forint).

Szerintem érdemes minõségi terméket venni, nekem ilyen van (Vichy): http://www.pharmacyathand.co.uk/media/gbu0/prodsm/aera%20tei.. Bár elég drága volt (4000 forint).
Mitesszeres, pattanásos bõrre ne használj semmilyen alapozót mert soha az életben nem szabadulsz meg tõlük.
DMben vegyél Manhattan Clearface alapozót, púdert, direkt tiniknek fejlesztették ki, zsíros pattis bõrre. Amúgy én is csináltam ilyet, gogy világos és sötét alapozómat mixeltem, ezzel nincs gond, csak ha pattanásos vagy akkor nem tesz jót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!


Az miért van, hogy egy fehér szőrszál nő a homlokom közepén, de csak az az egy?

Ha kihúzom akkor mindig visszanő és elég gyorsan kb. 2 hét alatt nő 1 cm-t.

Legjobb válasz: egyszarvú vagy, csak nagyon vékony a szarvad! ne húzd ki, mert így sosem fog megvastagodni

egyszarvú vagy, csak nagyon vékony a szarvad! ne húzd ki, mert így sosem fog megvastagodni
A borotválástól megerõsödik a szarvad. 21/R
ecccarvú leszel
Nyilván ha állandóan kihúzod akkor gyorsabban fog nõni mert megerõsödik. Minél többször annál gyorsabban. Gyantázd le akkor lassabban nõ. Még a végén csillámeccavúvá modifikálódsz.
Nekem pedig van egy nagy, hosszú szõrszál a könyökömnél. Ha kihúzom mindig visszanõ, és minél többször húzom ki, annál erõsebb. Ez is csak egy szõrszál. Nem mitikus dolog ez.
Az egy ezüstszál ami a lelket a testtel összeköti!Ne borotváld le, mert huss elszáll a lelked és politikus leszel!

A mandulám 3 napja nagyon fáj, és van rajta egy fehér pött. Mi ez?

fáj ha nyelek, csípi a narancslé. Érdemes orvoshoz fordulni vagy elmúlik?

Legjobb válasz: Tüszõs mandulagyulladás (?). Szerintem. Én a helyedben mennék az orvoshoz. Addig meg meleg teát innék.

Tüszõs mandulagyulladás (?). Szerintem. Én a helyedben mennék az orvoshoz. Addig meg meleg teát innék.
tüszõs mandulagyulladás antibiotikum kell rá!
Ahogy már írták, én most vagyok túl rajta tüszös mandula, irány a doki. Én öt napig injekciót kaptam, mert azt mondta a doki, attól hamarabb múlik.

Egy 42 éves nőnek, akinek zöld szeme van. A bőre fehér, de pirosas erek (vagy mik) vannak rajta. Milyen hajszín állna jól? Jelenleg sötétszőke.

Legjobb válasz: Ugyanez vagyok én is, Tegnap este változtattam, világos szõke hajam volt, és átfestettem Garnier Color világos vörös színére. Csuda jól áll, Kiemeli a zöld szeemet, és a lilás szemüvegkeretemmel igazán jó párosítás. Próbáld ki!

Ugyanez vagyok én is, Tegnap este változtattam, világos szõke hajam volt, és átfestettem Garnier Color világos vörös színére. Csuda jól áll, Kiemeli a zöld szeemet, és a lilás szemüvegkeretemmel igazán jó párosítás. Próbáld ki!
http://www.taaz.com Ide felteheted a keped es kulonbozo sminkeket, hajszineket, frizuraka probalgathatsz.
A világos vörös tényleg nagyon jó választás :) A zöld szemhez talán a legszebb hajszín.
Nekem is a vörös jutott eszembe, még mielõtt olvastam volna a hozzászólásokat. :) Zöld szemhez jól néz ki, szerintem fiatalítja is a viselõjét. 18/L

A tesómmal multkor hülyültünk és megütötte véletlen a számat. Azóta van ott egy fehér folt belül. Sztem az nem seb vagy nemtudom de nagyon fáj:S szeintetek miaz?

Legjobb válasz: A fogad, biztos beletört a szádba. :D Amúgy mióta van ott? Egyáltalán nem akar gyógyulni? Csak seb lehet az. Vagy felhorzsolódott a nyálkahártya ott, és érzékenyebb. Mint mikor véletlenül ráharapsz a szádra belül. Ha nem dagad be, akkor szerintem nem lehet nagy baj.

A fogad, biztos beletört a szádba. :D Amúgy mióta van ott? Egyáltalán nem akar gyógyulni? Csak seb lehet az. Vagy felhorzsolódott a nyálkahártya ott, és érzékenyebb. Mint mikor véletlenül ráharapsz a szádra belül. Ha nem dagad be, akkor szerintem nem lehet nagy baj.
az seb, majd begyógyul
Valószínûleg lett ott egy pici seb és elfertõzödött egy kicsit. Nekem is volt már ilyen nagyon kicsi pontszerû seb belül a számon és amilyen kicsi annyira rohadtul fáj. Ha fertõtleníted hamarabb meggyógyul. Van direkt ilyen sárga szájfertõtlenítõ, de az alkohol sem rossz... :D
A nyálkahártyákon fehér színû a seb. 1-2 hét alatt el fog múlni, sok mindent nem tudsz neki csinálni.

Három urnában 8, 10, 12 fehér és fekete golyó van rendre, 5-5-5 fehér. Kihúzunk véletlenszerűen valamelyikből egyet, fehér lett. Mennyi a valsége hogy a másodikból húztunk?

Sziasztok ebben a feladatban kérném a segítségeteket hogyan kell megoldani. Válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: A Bayes-tételt kell alkalmazni. A kérdés képletben kifejezve: P(2.-ból húztunk | fehér lett)=P(2.-ból húztunk ÉS fehér fehér lett)/P(fehéret húztunk)= (1/3 * 5/10) / (1/3 * 5/8 + 1/3 * 5/10 + 1/3 * 5/12)

A Bayes-tételt kell alkalmazni. A kérdés képletben kifejezve: P(2.-ból húztunk | fehér lett)=P(2.-ból húztunk ÉS fehér fehér lett)/P(fehéret húztunk)= (1/3 * 5/10) / (1/3 * 5/8 + 1/3 * 5/10 + 1/3 * 5/12)
Azaz: "ÉS fehér lett"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!