Találatok a következő kifejezésre: Van a egy anyajegy, ami kis (4 db)

Van a hátamon egy anyajegy, ami kis dudoros, eddig nem volt baj vele, de most sokan mondják, hogy szedessem le, mert elrákosodhat, de én nem akarom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nézesd meg börgyogyásszal.Nem biztos,hogy javasolja a levételét.Csak akkor ellenöriztesd rendszeresen,és figyeld magad is.Menj orvoshoz ha megváltozott,ha mondjuk nõt vagy sötétebb lett,vagy bármilyen változásnál,viszketésnél is.Ne legyen olyan helyen ami irritácionak van kitéve,például a fehérnamü dörzsölgeti.

Nézesd meg börgyogyásszal.Nem biztos, hogy javasolja a levételét.Csak akkor ellenöriztesd rendszeresen, és figyeld magad is.Menj orvoshoz ha megváltozott, ha mondjuk nõt vagy sötétebb lett, vagy bármilyen változásnál, viszketésnél is.Ne legyen olyan helyen ami irritácionak van kitéve, például a fehérnamü dörzsölgeti.
Szia. szerintem amíg nincs vele baj, addig kár megbolygatni. Nekem is sok anyajegyem van a hátamon, a hónom alatt, a melleim között az orrom mellet, de engem nem zavarnak és még soha nem akadtam bele egyikbe sem. A lényeg hogy néha nézesd meg börgyógyásszal és ha belekapsz vagy megsérül akkor azonnal menj dokihoz. Az enyémekrõl pl csináltak képet speciális géppel, hogy ha megyek kontrollra, akkor lássák hogy változtak-e.
nyugi nem fogsz meghalni....
elöszó vagyok eltávolítják vagy valamit kezelést add..nyugi túléled
El kell hogy keserítselek... eddig nem volt senki, aki örökké élt volna.
Ha nagyon kicsi a folt, akkor meg rak eseteben sem lehet egy kesoi fazisban, tehat meg nem komoly a baj. Mindenkeppen menj el egy borgyogyaszhoz es nezesd meg vele, minnel hamarabb!!! A rakot a korai fazisokban meg viszonylag konnyen lehet kezelni, mivel meg nem terjed at mas szervekre! Minden jot!
ez miatt?hagyá má, fõlösleges pánik
ettõl a kis anyajegytõl akarsz meghalni? hát, nemfogsz. valszeg a naptól lett ilyen, vagy pedig kaparásztad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy az a fekete az sebtetõ?
A kérdező hozzászólása: hát valószínû, hogy elkapartam véletlenül, vagy felhorzsolta valami, de attól tartok, nehogy melanomás legyen.. pár napja vettem észre, hogy ilyen pirosas, és remélem hogy még nem késõ elmenni
Mivel nem vagyok orvos nem tudom megmondani, hogy komoly-e. Meg egy orvos se tudna vizsgalat nelkul. En ugy tudom, hogy az ilyen dolgok akkor veszelyesek amikor mar 3-4 centisek, es vereznek, vagy hamlanak, esetleg furan (nem szimetrikusan) fejlodnek, vagy elszinezodnek. Lehet, hogy csak az immun rendszered reagal a napfenyre maskepp (ilyen embert ismerek). Ettol fuggetlenul menj el holnap borgyogyaszhoz es nezesd meg vele! Az ilyet (barmennyire valoszinutlen hogy komoly a baj) kar kockaztatni! Minden jot!
A kérdező hozzászólása: összesen majdnem 8mm de a kis dudor körül van egy kör ami bõrszínû és utána van kicsi pirosas folt
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/090830/437377512DSC00826_www.kep..
Mi volt az? Mit mondott a bõrgyógyász?


22 hetesen szeretnék leszedetni egy anyajegyet a nyakamról, ami nagyon idegesít, félek, hogy nincs-e valami elváltozás rajta. Jól teszem, hogy nem várok vele a terhesség végéig, pláne, hogy ilyen jó kis UVB sugárzások vannak?

Legjobb válasz: Nyugodtan szedetsd le, de a bõrgyógyász mindenképp vegye észre hogy terhes vagy. Az ilyen beavatkozás nem okoz problémát, de a sugárzzás már igen. Amúgy a bõrgyógyász megmondja, ha nem is kell leszedni.

Nyugodtan szedetsd le, de a bõrgyógyász mindenképp vegye észre hogy terhes vagy. Az ilyen beavatkozás nem okoz problémát, de a sugárzzás már igen. Amúgy a bõrgyógyász megmondja, ha nem is kell leszedni.
Szia. Én is voltam bõrgyógyásznál 25hetesen a nyaki szemölcsök miatt.Nagyon sok jött ki, de nem szedte le, hanem azt mondta, szülés után. Mondjuk ez attól függ, hogy tényleg normál vagy van valami elváltozás, de azt a doki meg tudja majd mondani Neked. 33hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!