Találatok a következő kifejezésre: Van a egy (50114 db)

1) Szeretnék segítséget kérni. Hány átlója van a) egy hétszögnek b) egy tízszögnek c) egy tizenkétszögnek? 2) Hány oldalú az a sokszög, amelynek egy csúcsából 3átló húzható?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Soksz%C3%B6g Az n oldalú konvex sokszög átlóinak száma: (n · (n-3))/2. 2-esre meg próbálj meg egyedül válaszolni, elég egyszerû kérdés.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Soksz%C3%B6g Az n oldalú konvex sokszög átlóinak száma: (n · (n-3))/2. 2-esre meg próbálj meg egyedül válaszolni, elég egyszerû kérdés.
Egy csúcsból nem húzhatsz átlót: öngamába és a két szomszédjába. Így azegy csúcsból húzható átlók száma: n-3, ha egy n oldaló sokszögrõl van szó. Pl. négyszögnél ez a szám 1. Minden cúcsból behúzod az összes átlót, az n*(n-3)/2, mert n csúcs mindegyikébõl n-3 átlót húzhatsz, de oszani kell kettõvel, mert beleszámolod, amikor pl. A csúcsbólhúzol átlót B be, és amikor B bõl A-ba, pedig ez egyetlen darab átló. Szóval minden csúcsban megszámolod a behúzott és abba belehúzott átlókat is az n*(n-3)-mal, de mivel minden átlót kétszer számolsz, ezért kell oszani kettõvel. Ezen információk birtokában megoldható az összes feladat, amit írtál.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi! :)
Amelyiknél van nyíl, az egy .ink kiterjesztésû parancsikon, ami egy célra mutat, tehát nem a konkrét fájl amit megnyitsz
azért mert aminél nyíl van az parancsikon (.lnk) aminél nincs az meg vmi más (bármi lehet)
kocka a srác?
Szia! Bárminemû alkoholos ital simán megteszi minden hímnemû egyednek :)


Egy darab épült belõle összesen.
A kérdező hozzászólása: Akkor sokszor átfestik?
Egyetlen repülõképes példány van, egy másikat is elkezdtek építeni, de az abbamaradt. Idõnként felröppennek hírek arról, hogy folytatják az építést, de még egy darabig nem fog röpködni. Az egyetlen repülõ példány elõször fehér festéssel jelent meg, oldalán vörös csíkkal, szovjet lajstromjellel, majd ukrán lajstromba került és kék csíkot kapott az oldalára. Nemrég átfestették az Antonov Airlines sárga-fehér-kék dekorjával, ezért hihetted azt, hogy több darab van belõle.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor már világos :)

Kinek a száma az amin 2 emberke megy egy fekete kamionon és az egyik zongorázik és egy kis gyerek is van benne amin egy ürhalyós ruha van és egy helyre megy ahol egy rakéta van mi lehet ez?

olyan a száma hogy ajnoven nunu nuvajpen to szusztu ilyesmi ( nem pontos a szöveg amit le írtam)

Legjobb válasz: Who Guess Tot mai sus...adhatsz egy zold kezet..:D

Who Guess Tot mai sus...adhatsz egy zold kezet..:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm:D
roman szam :) )
Amit belinkeltél, hát az nem egy cor i7-es, hanem egy hármas.
Fejhallgató laptophoz, Core I7, 1TB vinyó, 1-10 MP webcam-os laptop 135k-bõl? HOl lehet ilyet kapni? Amúgy: http://www.notebookspecialista.hu/lenovo_ideapad_g580_59_376..

Laptop-on van egy monitor bemenet ugye, és van a tv is ahova dvd-t lehet dugni stb. ha én elvágok egy monitor kábelt és egy dvd kábelt és össze teszem akkor mi fog történi? Nem fog kárt ozoni egymásnak?

Legjobb válasz: Ehhez nem ártana tudni, hogy milyen csatlakozókról beszélünk. (mert az, hogy monitor kábel meg DVD kábel azért elég tág fogalom). Az alapján, hogy "összeteszem" szerintem inkább vegyél egyet, nem egy nagy összeg.

Ehhez nem ártana tudni, hogy milyen csatlakozókról beszélünk. (mert az, hogy monitor kábel meg DVD kábel azért elég tág fogalom). Az alapján, hogy "összeteszem" szerintem inkább vegyél egyet, nem egy nagy összeg.
A kérdező hozzászólása: okés kösz!

Wi-Fi-vel netezek. Miért van az hogy két szabad csatornám van az egyikre tudok csatlakozni a másikra nem? Nincs letitkosítva az egyik sem.

Legjobb válasz: Mit értesz csatornán? Egy access point egy idõben csak egy csatornát (channel) használ.

Mit értesz csatornán? Egy access point egy idõben csak egy csatornát (channel) használ.
Lehet beteg, lehet terhes. Ennyibõl nem lehet megmondani.
1 guppi nem guppi
A kérdező hozzászólása: sajnos már meghalt szegény
A kérdező hozzászólása: Am nem egy gupim van hanem 16


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!