Találatok a következő kifejezésre: Van a bal oldalon egy sárga (2 db)

Van a számban bal oldalon egy sárga gennyszeru duncs a az innyemen. Mivel kezelhetem és mitol lehet hogy egyszer elmulik és maskor elojon?

Legjobb válasz: Ajánlom a szájsebészetet. Ha az ínyeden van és sosem akar elmúlni, akkor valószínüleg van egy belsõ foggyulladásod, ott ahol a gennyzacskó van. Ha a fogadat rendbetetteted, akkor valószínüleg sosem jön elõ újra.

Ajánlom a szájsebészetet. Ha az ínyeden van és sosem akar elmúlni, akkor valószínüleg van egy belsõ foggyulladásod, ott ahol a gennyzacskó van. Ha a fogadat rendbetetteted, akkor valószínüleg sosem jön elõ újra.
Vagy csak éppen aftád van.Roppant módon tud fájni, és mindenhol elõjön a szádban, elég, ha véletlenül elkezded más tollát rágni....Glükoszept nevû öblögetõt használok rá, már évek óta.2-3nap alatt begyógyulnak.Gyógyszertárban kapható. De egyszer tényleg nem ártana megmutatni, akár a háziorvosnak, hogy tényleg az-e.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a tanácsokat, igazán hasznos volt számomra.

Van egy Fujitsu Siemens lcd monitorom. A képernyő bal oldalán függőleges vékony csik van. Ami pirosan indult egy hónapja, már zöld, néha kék, sárga. Hamarosan megadja magát?

Legjobb válasz: Már megadta magát. Ha arra gondolsz, lehet, hogy pár hónap múlva fekete lesz a csík, de valószínûbb, hogy csak színes marad.

Már megadta magát. Ha arra gondolsz, lehet, hogy pár hónap múlva fekete lesz a csík, de valószínûbb, hogy csak színes marad.
A kérdező hozzászólása: Ha csak ez a csik marad, akkor nem gond!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!