Találatok a következő kifejezésre: Van a bal (1318 db)

Mi van a bal oldalunkon? 2-3 napja folyamatosan fáj, szúr a hasam mellett bal oldalon.33/F

Legjobb válasz: Egyszer nekem is nagyon fájt a bal oldalam, akkor hasnyálmirigy gyulladásom volt. Pár nap múlva már a hátam is fájt, kisugárzott oda is.

Egyszer nekem is nagyon fájt a bal oldalam, akkor hasnyálmirigy gyulladásom volt. Pár nap múlva már a hátam is fájt, kisugárzott oda is.
Nekem meg hasnyálmirigy cisztám volt. Menj el a háziorvosodhoz, hogy adjon egsy beutalót ultrahangra.
A kérdező hozzászólása: Köszi

24-25 napos ciklusaim vannak, kimaradni nem marad ki, PCo-m van, a bal petefészkem cisztás, kb a 14-15. napon rendszerint fáj a bal petefészkem. Meforalt írt a doki, de ha nem szedem, jobban vagyok. Hogyan eshetek teherbe?

Sosem marad ki, és peteérés figyelésen is voltam, azokon a dolgokon, amikor akciózni kellett, akcióztunk és mégsem. A hormonvizsgálat szerint a prolaktin nagyon picit magas. Mi lehet a gond, hogy nem jön a gólya?

Délután óta kicsit feszitő érzés van a bal oldalamon, a petefészek környékén, előfordulhat ilyen? Még nem tapasztaltam, ma vagyok 15 hetes.

Mikor lefekszem nem érzem,csak ha járkálok,nem er?s fájdalom,csak furcsa,mintha húzná valami.A 12 hetes uhn a bal oldalamon volt a baba,azt mondták ott is fogant.Nyugtassatok meg,hogy nincs baj?Köszönöm.

Legjobb válasz: Én 14+4 hetes vagyok és feszülök mint a fene. :) Ki tudja mi feszül és mi nem, de biztos normális jelenség, mindig rákérdezek az orvosomtól, aggódós vagyok. Ma hallgattuk meg a védõnõvel a baba szívét és nekem is kicsit balra van. De nem jellemzõ, hogy ott fájnék, sõt, inkább jobbra, vagy épp ahol a belek fezsülnek.

Én 14+4 hetes vagyok és feszülök mint a fene. :) Ki tudja mi feszül és mi nem, de biztos normális jelenség, mindig rákérdezek az orvosomtól, aggódós vagyok. Ma hallgattuk meg a védõnõvel a baba szívét és nekem is kicsit balra van. De nem jellemzõ, hogy ott fájnék, sõt, inkább jobbra, vagy épp ahol a belek fezsülnek.


Valami vagy egy hónapja ott van a bal golyómon. Mi a fene lehet ez? Ugye nem hererák?

Már egy hónapja körülbelül hogy észrevettem hogy a herezsákom bal részén a herém fölött egy dió szer? akármi van ami puha. nem fáj ha nyomogatom. méretre körülbelül olyan mint egy dió (héj nélkül).

Legjobb válasz: Olvastam hogy ez lehet vízhólyag is de azt is hogy a hererák egy csomó. Egy ilyen csomót találtam a jobb herémnél de szerintem az a mellékherém, csak le van vállva a herémrõl, a bal oldalon nem tudtam kitapintani mert aza diószerû valami majdnem mindig arrébtolta így nem tudtam megnézni hogy kemény e

A kérdező hozzászólása: Olvastam hogy ez lehet vízhólyag is de azt is hogy a hererák egy csomó. Egy ilyen csomót találtam a jobb herémnél de szerintem az a mellékherém, csak le van vállva a herémrõl, a bal oldalon nem tudtam kitapintani mert aza diószerû valami majdnem mindig arrébtolta így nem tudtam megnézni hogy kemény e
szerintem szólj a szüleidnek!menjetek el orvoshoz!!nem gyerekjáték!! egyik ismimnek az öccse prosztatarákban halt meg és csak 5 éves volt!nem lehetett gyógyítani.mihamarabb nézesétek meg egy szakemberrel mert ez a kór nem válogat fiatalokat idõseket ugyanugy veszélyezteti!
Nézesd meg mindenképpen ! Elõször háziorvossal õ pedig valószinúleg urulógushoz fog beutalót adni! De nyugtatásképp a hererák nem puha hanem teljesen kemény csomó.Szerintem herevízsérved van.Rutin mûtéti eljárás
Amúgy nem látható helyen van, ami szerintem magánügy. 3as voltam.
Ha nem félmeztelenül mész az interjúra, akkor biztos nem lesz baj.
Senkit nem érdekel, mindenhol tanárhiány van.
Az én egyik volt tanáromnak van tetkója, piercingje és még meleg is.
A magyar tanárnõmnek volt a vádlián. Illetve van :) Nagyon szép a nõ is, a tetoválás is... hmmm Szerelmes is voltam! De ennek már 10 éve. :)

Egy hatalmas piros, égő folt van a bal felkaromon. Sehol máshol, csak ott. Mi lehet ez? És mintha az arcom is égne, de azt nem látom pirosnak.

Legjobb válasz: Ha van Nálatok ügyeletes bõrgyógyász, mutasd meg neki. Nagyon boldog karácsonyt kívánok Neked! :)

Ha van Nálatok ügyeletes bõrgyógyász, mutasd meg neki. Nagyon boldog karácsonyt kívánok Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, csak most néztem vissza! Késõbb (másnap) rájöttem, mitõl volt. A fejemet vertem a falba :) ) nem mostam le a tusfürdõt arról a részrõl rendesen, ezért jött ki a pirosság. Utólag Neked is Kellemes Ünnepeket és BUÉK!
Elsõ vagyok. Nagyon boldog új évet kívánok Neked! :) Nagyon örülök, hogy semmi gond nincs, és remélem soha nem is lesz semmi bajod az életben!!! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :)

Mikor van a Bál Vagy (szalagavató)? Mert nem tudom gimiben nyolcadikba? Nem toom!

Legjobb válasz: 12. évfolyamban november végétõl decemberig szokott lenni általában.

12. évfolyamban november végétõl decemberig szokott lenni általában.
A kérdező hozzászólása: Jajj de drága vagy! :) köszönöm hogy megmondtad.

Már több mint 4 napja szinte szünet nélküli idegrángás van a bal vállam hátsó részében mitől lehet?

van hogy alábbhagy néhány percre de utána folytatódik..kemény influenzával küzdöttem a napokban már jobban vagyok de ez azóta van mióta 4napig lázas voltam szerintetek lehet ez a kiváltó ok? magnéziumot és kálciumot is iszok 500-500mg-ot de nem enyhül..bár streszes is vagyok az biztos állás keresés miatt is meg nemrég bekövetkezett családi tragédia is közre játszik! mit javasoltok maszíroztassam vagy mit igyak rá hogy elmúljon? köszi a válaszokat előre is!

Csomó van a bal mellembe valaki valami gyógyszer?

Van egy csomó a bal mellembe, nem lehet valami gyógyszerrel eltüntetni?

Legjobb válasz: esetleg orvoshoz menni??? Ne jobb lenne??

esetleg orvoshoz menni??? Ne jobb lenne??
A mellben lévõ csomók legnagyobb része ártalmatlan ciszta, de kis hányaduk rosszat is jelenthet. Ilyen fiatalon ennek nagyon kicsi a valószínûsége, de azért mutasd meg orvosnak. Én rendszeresen járok emlõultrahangra, és gyakran vannak ott férfibetegek is, úgyhogy nem kell szégyenkezned.
Menj el ultrahangra, tényleg semmi ciki nincs benne én is voltam már többször. 20/F
jogos, elézést
A kérdező hozzászólása: *függetlenül
Szia, a bal oldalon nem 3 hidrogén van, hanem 6. nem 22, 41 dm3 => hanem 22, 41 mol/dm3 és ami fejlõdik, az a jobb oldalon van ez segít elindulni?
A kérdező hozzászólása: jobb oldalt akartam írni, bocsi. :)
A kérdező hozzászólása: így kezdtem el: 1 mol H2 22, 41 dm3 x 3, 1 dm3
Szuper! Akkor ez itt ugye egy aránypár, nyilván egyenes, tehát kijön, hogy akkor hány mol a hidrogén. Most szépen visszapislogsz az egyenletre, és megnézed, hogy az Al és H2 aránya "eredetileg" milyen volt. Most pedig van H2. akkor ez is egy aránypár lesz, ugye?
20:38: A moláris térfogat mértékegysége dm^3/mol, mivel 1 mol tökéletes gáz térkitöltését nézzük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!