Találatok a következő kifejezésre: Van a alatt kicsivel egy (48 db)

3, 5hós kisfiam ma reggel úgy ébredt, hogy az egyik szeme alatt pici pöttyök vannak, a szemhéja kicsit piros, duzzadt. Mi lehet ez?

Kamillával borogathatom?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is ez volt,az anyatej kiütötte.De viszont nem volt duzzadt a szeme.Szerintem vidd orvoshoz,legalább te is megnyugszol hogy nincs semmi baj.Kamillával borogathatod,de arra figyelj hogy kívülrõl befelé töröld. jobbulást!

Az én kisfiamnak is ez volt, az anyatej kiütötte.De viszont nem volt duzzadt a szeme.Szerintem vidd orvoshoz, legalább te is megnyugszol hogy nincs semmi baj.Kamillával borogathatod, de arra figyelj hogy kívülrõl befelé töröld. jobbulást!

Van a bőröm alatt kicsivel egy szürkés pici pont, amit én kullancsnak néztem. Viszont tesóm megnézte nagyitóval és nem látta h lábai lennének. Ha nincsenek lábak és nem viszket, akkor tuti nem az?

Nem is piros.Viszont a mérete alapján kullancs is lehete, szal nem tudom. Orvoshoz nem tudok menni most pár napig mert nem vagyok orvosközelben.

Legjobb válasz: a kullancs nem egy pici pont.A kullancsot szabad szemmel is lehet látni és nem a bõrödbe mászik csak a fejével kapaszkodik bele.Amugy nemtudom.Lehet az bármi.Anyajegy,szemölcs stb. amugynálam is szokott ilyen hasonló lenni.Az ujjamon a bõröm elkezd egy nagyon pici helyen kipúposodni és állandóan nõ.Elõször azt httem csak egy kis vízhójag ugyhogy elkezdtem nyomkodni kaparni aztán ömlött belõle a vér.Késõbb elmúlt de pár napra rá megint elkezdett ugyanott nõlni.

a kullancs nem egy pici pont.A kullancsot szabad szemmel is lehet látni és nem a bõrödbe mászik csak a fejével kapaszkodik bele.Amugy nemtudom.Lehet az bármi.Anyajegy, szemölcs stb. amugynálam is szokott ilyen hasonló lenni.Az ujjamon a bõröm elkezd egy nagyon pici helyen kipúposodni és állandóan nõ.Elõször azt httem csak egy kis vízhójag ugyhogy elkezdtem nyomkodni kaparni aztán ömlött belõle a vér.Késõbb elmúlt de pár napra rá megint elkezdett ugyanott nõlni.
sajnos a kérdésre nem tudom a választ, de azért mutasd meg szerintem dokinak. Az elõzõ válaszolónak is azt tanácsolom, mert szerintem az szemölcs lehet, az meg még szaporodik is, ha olyanja van... :S
A kérdező hozzászólása: köszi a második válaszolónak, de ez egy éve volt már! :D :D végülis másnap elmentem dokihoz és nem volt kullancs. De azért köszi! :)

Mi ez? Egy olyan mirigy féle ize van a labamon a terdem alatt egesz kicsi es nem tudom higy minaz.

Olyan mint a nyirokcsono. Az baj ha a labamon is van 1

Legjobb válasz: Nekem olyan volt amit tudtam mozgatni( ha megfogtam, lehetett összevissza tologatni egy kicsit), elõször nekem is kicsi volt, aztán kb. fél diónyi lett, ekkor dokihoz mentem és kiderült, h ganglion, igazából azt mondta a doki, h nyugodtan maradhat, nem rosszindulatú, nem is fájt, csak nem volt túl felemelõ látvány, nekem kb a lábszáram közepén volt a sípcsontomnál. Megmûtettem. Most júliusban, pedig a lábfejemrõl szedtek le egy ehhez hasonlót, csak az fájt is, és nem mozgott, aztán most jön mellette még egy, de elvileg ezt még nem kell kiszedni.

Nekem olyan volt amit tudtam mozgatni( ha megfogtam, lehetett összevissza tologatni egy kicsit), elõször nekem is kicsi volt, aztán kb. fél diónyi lett, ekkor dokihoz mentem és kiderült, h ganglion, igazából azt mondta a doki, h nyugodtan maradhat, nem rosszindulatú, nem is fájt, csak nem volt túl felemelõ látvány, nekem kb a lábszáram közepén volt a sípcsontomnál. Megmûtettem. Most júliusban, pedig a lábfejemrõl szedtek le egy ehhez hasonlót, csak az fájt is, és nem mozgott, aztán most jön mellette még egy, de elvileg ezt még nem kell kiszedni.


15 éves fiú vagyok 185 cm, 74-75 kg, egy nagyon kicsi zsír van a hasamon (többi adat lent). Mit ajánlanátok, hogy rövidebb idõ alatt erõsödjek és kocka hasat érjek el?

(diétát nem igazán szeretem, mivel sokat eszem (fehérjét, szénhidrátot, zöldséget, gyümölcsöt, napi egy csokit/csokipudung), több mozgás jöhet)Heti 3-4 alkalommal járok vívóedzésekre(5 éve versenyszerûen ûzöm) a sulim konditermébe heti 1x járok(csak ennyiszer tudok jelenleg sajna),igazán jó futó vagyok közép és hosszú távon,de rövid távban is jó vagyok.Tervezek úszni eljárni szombatonta 1000-1500-m-t gyorsúszásba.

Legjobb válasz: A legjobb, amit tehetsz az, hogy egész testre edzel, és nem kezdesz el ész nélkül szálkásítani. Elõbb elkezdesz tömegelni, hogy legyen rajtad izom(így van értelme a szálkásításnak), aztán tavasszal meg elkezdesz diétázni. Tavaszra felmész olyan 83-85 kilóra, az már egy egész jó forma lehet nyárra(de akár folytathatod is a tömegelést nyáron is, ha nem vagy még igazán jó). Egész testre eddz, étrenddel!

A legjobb, amit tehetsz az, hogy egész testre edzel, és nem kezdesz el ész nélkül szálkásítani. Elõbb elkezdesz tömegelni, hogy legyen rajtad izom(így van értelme a szálkásításnak), aztán tavasszal meg elkezdesz diétázni. Tavaszra felmész olyan 83-85 kilóra, az már egy egész jó forma lehet nyárra(de akár folytathatod is a tömegelést nyáron is, ha nem vagy még igazán jó). Egész testre eddz, étrenddel!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló köszönöm a választ!
Igazán nincsmit.

Csajok! Nyár van, rengeteg a szabadidőtök, nem lenne kedvetek ez idő alatt ismerkedni egy kicsit? (: 18/F

Budapesti unatkozók előnyben, csak amiatt hogyha később találkozásra kerülne sor ;)

Legjobb válasz: a ws teleshop mai részét láthatták kedves hölgyeim és uraim

a ws teleshop mai részét láthatták kedves hölgyeim és uraim
Nincs rengeteg szabadidöm, de attól még ismerkedek :D
Munkám is van, pasim is van, szóval köszi ezt most kihagyom :D
áhh, én nem vagyok pesti :D
Vannak más betegségek is, amik nyirokcsomó-megnagyobbodást okoznak. Pl. szarkoidozis (nem rosszindulatú betegség).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm segítséged:)
Nem. Nekem 7 hét 6 naposan volt 14 mm. Gratulálok! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: a neten azt találtam, hogy 5hetesen 10-12 mm, 6hetesen 15 mm körüli
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt figyelemmel kísérheted a baba növekedését. 8 mm 6 hét, 4 napnak felel meg.
Az a petezsák lehetett, amit a neten néztél. CRL a baba fej-far távolságát jelenti.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, megynugtattatok. de mi lehet a ciszta? volt már vkinek?valóban felszívódik?
Fel fog szívódni!Nyugi! A babának nem lehet baja!
Szia! A ciszta az a petefészkedben van, egy olyan "képlet", ami folyadékkal teli és fel fog szívódni. Azt mondják akkor alakul ki, amikor a petefészekbõl a petesejt nem tud kiszabadulni. Az esetek 99, 9%ban felszívódik! Ne aggódj! Bízza dokidban! A legjobbakat!

Hogy hívják azt a 3-4 csillagot az éjszakai égbolton ami 3 csillagból áll egymás alatt egyenlő távolságra, és a legalsótól jobbra kicsit egy halványabb csillag van?

tehát gyakorlatilag egy L bet?t formáznak. Õsszel és télen látni leginkább ahogy megfigyeltem.

Legjobb válasz: Na megtaláltam... Orion csillagkép :)

A kérdező hozzászólása: Na megtaláltam... Orion csillagkép :)
Elkéstem. :)

Melyik az a film? A film kicsit spiritualista, a fôszereplô, a film alatt több életben vesz részt a környezetében lévô emberekkel, akik mindig ugyanazok, de más szerepben. Van amikor egy hollywoodi filmíró, van amikor bezárják a házába házôrizetbe.

A végén kiderül, hogy Ô valami istenség féle, és a föld mindig csak mint egy "játszótér" van neki kialakítva és mindig újrta csinálják neki. De a film végén a földet nem restartolják az "istenek" hanem megmarad. Sem a fôszereplô neve sem semmi mást nem tudok róla. Jó lenne megtalálni.

Legjobb válasz: Nines. http://www.imdb.com/title/tt0810988/ Erre gondoltál?

Nines. http://www.imdb.com/title/tt0810988/ Erre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Szia!!!!!! Annyira köszönöm :) :) :) Ez az :) Szép napot!!! :)
Nincs mit. :) Nem rossz film, bár nekem a fõszereplõ kifejezetten unszimpatikus. 28/L
A kérdező hozzászólása: :) Én mai napig nem tudom eldönteni, hogy ez a szinészpalánta szimpi vagy nem. És maga a film?
A film számomra kicsit nehezen érthetõ volt, de egy kis utána olvasás követõen tisztult a kép. :) Nálad?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!