Találatok a következő kifejezésre: Van a a (231953 db)

Társkeresőn van egy lány, aki tetszik nekem. :-) Mit írjak neki először? 15/F 20 km távolság van a a lakhelyünk közt.

Légyszi segítsetek, NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!!!!

Legjobb válasz: írd neki hogy felpróbálnád, tuti bejön.

írd neki hogy felpróbálnád, tuti bejön.
Szia! Nagyon bejössz nekem így az adatlapod alapján, mit szólnál hozzá ha felvennélek msn-re vagy írnék sok levelet, hogy jobban meg tudjuk ismerni egymást?
A kérdező hozzászólása: He? kifejtenéd bõvebben? Kb. 10 mp alatt írtad meg, te aztán gyors vagy...
Mindegy mit írsz. Ha kép alapján bejössz neki, akkor úgyis tetszeni fog a szöveged, ha nem, akkor meg el se olvassa.
A kérdező hozzászólása: WhiteLabel válasza: írd neki hogy felpróbálnád, tuti bejön Mármint neki írtam, hogy fejtse ki bõvebben:-)
A kérdező hozzászólása: 19:44 19:45 Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg a 19:43-nak. Az elsõ kivételével mindenki korrekt választ írt, úgyhogy ment a zöld kéz.( az elsõnek is)
Hi! Alapból, élõ találkozásnál hülyeség, hogy vagy tetszel neki, vagy nem. Ennél összetettebb a dolog. A külsõ nem sokat számít, más dolgokkal lehet vonzalmat kelteni. Viszont a társkeresõn levõ képed tényleg fontos. Figyelj rá, hogy elõnyös beállítású, jó kép legyen kint (neten érdemes utánaolvasni, hogy mik egy jó profilkép jellemzõi). De a képeden kívül más dolgokkal is vonzalmat tudsz kelteni: legyél humoros, legyen egyedi az elsõ üzeneted, keltsd azt a látszatot, hogy érdekes, izgalmas személyiség vagy. Legyél titokzatos, ne árulj el magadról mindent. Ne mutasd azt (legalábbis ne állandóan), hogy nagyon tetszik neked, hogy mindenáron meg akarod hódítani. Azt a látszatot kell keltened, hogy neki kell megfelelnie a te igényeidnek, nem pedig fordítva. A lányok akkor vonzódnak, ha úgy érzik, hogy a srác domináns, határozott. Ezekre érdemes figyelni :)

Miért vannak a a fehérjeporok / táplálékkiegészítők olyan hatalmas bödönökben, miközben félig sincsenek megtöltve?

Legjobb válasz: GreenTea Hát ha neked félig sincs megtöltve akkor az szívás! Nekem mindig tele van!:D Milyen tápkiegnél vetted ezt észre?

GreenTea Hát ha neked félig sincs megtöltve akkor az szívás! Nekem mindig tele van!:D Milyen tápkiegnél vetted ezt észre?
nekem is tele van
Azért mert nem gyártanak minden kiszereléshez külön dobozt! Ezek szabvány méretek! pl asszem a 3 kilós jumbo csak félig van kb! inkább annak van félnivalója akinek gyanúsan tele van! :D
Pontosan azért, nyilván olcsóbbak a gyártási költségek, ha kevesebb féle doboz kell. Ha mennyiségre megvan, akkor ki nem szarja le.
én 5 kilósat veszek, az tele van
mert tágul a por bennük mint az univerzum.ne bontsd fel amig csak félig van!
Olyan 4/5-ig tuti van nekem mindig. Amúgy meg gondolom a szarabb cégeknél reglám, h mekkora csomagolááás.
*reklám
Ehhez még hozzájön, hogy töltéskor nagyobb a térfogata a pornak, ami szállítás, raktározás során összetömörödik.

Valakinek meg van a "A nagy kékség" című film?

Sehonnan nem tudom letölteni. Ha esetleg meg van valakinek, hálás lennék, ha megtalálnánk a módját, hogy megszerezzem. Köszönöm, írjatok!

Legjobb válasz: Hello,VHS-en van meg. Nagy film.

Hello, VHS-en van meg. Nagy film.

Van még a h&mbe az Ez vásárolj most dönts késöbb próbld meg otthon és hozd vissza ami nem jó 30 napig barmely magyarorszagi h&m üzletbe és visszadjuk a pénzed amit beszoktak mondani a hangosbemondoba regebben?

Mert egy csomo ruha tetszik netről vidéki vagyok és pesti ismerősömmel megvetetném esetleg több méretet és ha mégse jók vagy nem állnak jok vissza lehetne vinni. Mert így látatlanban nem merek kérni csak ha van még ez az akció???

Legjobb válasz: Szia! Tudtommal ez nem akció, ez mindig így van! :)

Szia! Tudtommal ez nem akció, ez mindig így van! :)
A kérdező hozzászólása: És akkor visszaadják a készpénzt ugye? Ha pl vetetek valamibõl 2 méretet és azt tartom meg ami jó akkor a másikra visszaadják a pénzt?

Youtube-on partner vagyok, videó mellett ott van a kis pénz ikon, az hogy bevételt hoz. Amikor lejátszom a videót, mutatja is a hirdetést, de van olyan videó amit 200-an megnéztek mégis az elemzésbe az van, hogy 0, 00 dollár a bevétel. Ez miért van?

S?t, 1 hét alatt 2000-es nézettséget hozott a csatornám, mégis mindenhol 0,00 dollár szerepel, pedig az összes videó engedélyezett.

Legjobb válasz: a pertnerség és az hogy kitehetsz reklámokat a videók elé mellé nem ugyanaz !

a pertnerség és az hogy kitehetsz reklámokat a videók elé mellé nem ugyanaz !
21. század... Sajna ide fejlõdtünk...
az a csaj egy r*banc! am meg sztem az ilyet a fiuknak max. nézni lehet jó de tuti amint megszólal az egy kib*szott nagy sz.rság. magyarul egy üresfejû liba. mondjuk 16-18 évesen ez még nem is lenne olyan felháborodás na deee 6.osan. -.-" fujj
8 Cod MW3
Cod1 +ennek van 1 kiegészítõje is, ami olyan mint a sims-nek a neve: United Offensive Cod2 Cod3 ez PC-re nem jelent meg Cod4 ez a modern warfare sorozat 1. része Cod5 ezt nem az activision csinálta, szerintem ez az egyik legjobb Cod6 az MW sorozat 2. része Cod7 Black ops Cod8 ez a legújabb, az MW sorozat 3. része
A kérdező hozzászólása: úgy hallottam, hogy van modern warfare 4 is. igaz?
nincs
Milyen gyári beállítás? Milyen kód?
beállítások - adatvédelem - gyári adatok alaphelyzetbe állítása. Nekem is van egy kérdésem, hátha valaki erre jár még: mi a hatása a gyári alaphelyzetbe állításnak? Addig oké, hogy törli a fiókadatokat, meg gyári beállításokra vált, de az ALKALMAZÁSOKKAL mi a helyzet? AZAZ: MILYEN ALKALMAZÁSOKAT TARTALMAZ A GYÁRI állapot? Törölni fog minden alkalmazást, ha ezt aktiválom, vagy a gyáriban eleve van néhány? Ha igen, melyek? (winamp? cam? adobe reader? satöbbi)
A kérdező hozzászólása: a trackid neoreader market facebook you tube talk geotags wiesepilot navigáció laitiude places roadsync officesuite meg egyéd de azok alap
Köszi a viszontválaszod (bár egyébként szakembertõl megtudtam, hogy gyárira visszaállításkor semmiféle applikáció nem marad meg, utólag kell visszapakolni). Nos, kiinduló kérdésedre az én válaszom megadta a megoldást? Azaz sikerült gyárira visszaállítanod?
A kérdező hozzászólása: igen
Igen lehetsz még babás.Nagyon korán teszteltél szerintem.
Még korai volt a teszt, de ettól még lehetsz terhes. Tesztelj a nem várt mensikor vagy utána!
Én is teszteltem már a 24. napon, és negatív lett, holott terhes voltam már. Az elmaradt menses elsõ napján már pozitív lett.
Várd meg a mensi esedékes napját!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!