Találatok a következő kifejezésre: Van a WiFi lehetőség, a gép (3 db)

Van egy WIFI hálózatom + egy nyomtatóm amin van hálózati csatl. Lehetőség. Szeretném lehetővé tenni hogy minden gép aki a hálózatra fellép tudjon nyomtatni. Hogyan lehet ezt megvalósítani, direkt kapcsolat nyomtató és router között vagy printserver?

Legjobb válasz: Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.

Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.
Kábelesen rá kell kötni a WiFi hálózat egyik szórójára (router vagy access point), onnantól automatikusan mûködnie kell, hacsak nincs a nyomtatón valamilyen biztonsági beállítás (általában nem szokott lenni).

Van a számítógépen WiFi lehetőség, a gép azonban valamiért nem engedni, nem ismeri fel, nincsen beállítva?

Teljesen "nemszámítógéphez" ért? vagyok, viszont szeretném megoldani a feladatot! Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: menj bele a vezérlõpultba,válaszd a hálózatok lehetõséget,->saját hálózat->vezeték nélküli hálózat. de javaslom hogy ne kezdj bele egyedül,mert ahhoz hogy menjen,ez nem elég.kérni fog pass kódot,meg több mindent be kell állítani,hogy jó legyen.nekem is vistám volt,mûködött.most xp-m van,na ahhoz kell ennyi beállítás.de vidd csak el a gépet oda ahol vetted,be fogják neked állítani.vidd a rutert is meg a papírjait,mert azon van a key.remélem sikerül.

menj bele a vezérlõpultba, válaszd a hálózatok lehetõséget, ->saját hálózat->vezeték nélküli hálózat. de javaslom hogy ne kezdj bele egyedül, mert ahhoz hogy menjen, ez nem elég.kérni fog pass kódot, meg több mindent be kell állítani, hogy jó legyen.nekem is vistám volt, mûködött.most xp-m van, na ahhoz kell ennyi beállítás.de vidd csak el a gépet oda ahol vetted, be fogják neked állítani.vidd a rutert is meg a papírjait, mert azon van a key.remélem sikerül.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!