Találatok a következő kifejezésre: Van a WiFi lehetőség, (13 db)

Sulinkban elvileg van ingyenes wifi lehetőség, a belépési kód is ki van írva az üzenőfalra. Laptopról mindig sikerült is fellépni. Egyik nap aztán se szó, se beszéd, ledobott a wifi. Mi lehet a probléma?

Azóta folyamatosan azt írja az elérhet? kapcsolatok fülnél, hogy "A számítógép beállításai nem felelnek meg..." vagy valami ilyesmi. A géppel nem lehet gond, mindenhol máshol simán felmegy wifire. Más gépe viszont felmegy, csak az enyém nem. Mi a gond? :(

Legjobb válasz: Nekem ezt akkor írta ki amikor megjegyeztettem vele egy elgépelt jelszót... írd be újra, hátha jó lesz

Nekem ezt akkor írta ki amikor megjegyeztettem vele egy elgépelt jelszót... írd be újra, hátha jó lesz
A kérdező hozzászólása: Sry, holnap majd bõvebben le tudom írni, mit ír ki pontosan a gép, de valami olyasmi, hogy "A hálózat beállításai nem felenek meg a számítógép biztonsági beállításainak".
A kérdező hozzászólása: Kösz a tippet, de már próbáltam.:( Egyébként megnéztem, és pontosan ezt írja ki: "A hálózat ezen számítógépen mentett beállításai nem felelnek meg a hálózat követelményeinek." A jelszó jó, az IP sincs fixre állítva, úgyhogy egyszerûen nem értem...

Bécsben hogy kérjek internetet a szolgáltatótól Milyen lehetőségeim vannak? Szabad wifi mennyire van ott?

Laptopom van. Bécsi munkám lesz, és szükségem lenne netre. De olyanra, hogy ne kelljen hűségszerződést aláírni,mert csak ideiglenesen leszek ott, de netre szükségem van. Nem értek ehhez, úgyhogy részletes tájékoztatásra lenne szükségem.

Legjobb válasz: Vannak Ohne Bindungos csomagok. Nincs megkötés.

Vannak Ohne Bindungos csomagok. Nincs megkötés.


Van egy WIFI hálózatom + egy nyomtatóm amin van hálózati csatl. Lehetőség. Szeretném lehetővé tenni hogy minden gép aki a hálózatra fellép tudjon nyomtatni. Hogyan lehet ezt megvalósítani, direkt kapcsolat nyomtató és router között vagy printserver?

Legjobb válasz: Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.

Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.
Kábelesen rá kell kötni a WiFi hálózat egyik szórójára (router vagy access point), onnantól automatikusan mûködnie kell, hacsak nincs a nyomtatón valamilyen biztonsági beállítás (általában nem szokott lenni).

Van a számítógépen WiFi lehetőség, a gép azonban valamiért nem engedni, nem ismeri fel, nincsen beállítva?

Teljesen "nemszámítógéphez" ért? vagyok, viszont szeretném megoldani a feladatot! Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: menj bele a vezérlõpultba,válaszd a hálózatok lehetõséget,->saját hálózat->vezeték nélküli hálózat. de javaslom hogy ne kezdj bele egyedül,mert ahhoz hogy menjen,ez nem elég.kérni fog pass kódot,meg több mindent be kell állítani,hogy jó legyen.nekem is vistám volt,mûködött.most xp-m van,na ahhoz kell ennyi beállítás.de vidd csak el a gépet oda ahol vetted,be fogják neked állítani.vidd a rutert is meg a papírjait,mert azon van a key.remélem sikerül.

menj bele a vezérlõpultba, válaszd a hálózatok lehetõséget, ->saját hálózat->vezeték nélküli hálózat. de javaslom hogy ne kezdj bele egyedül, mert ahhoz hogy menjen, ez nem elég.kérni fog pass kódot, meg több mindent be kell állítani, hogy jó legyen.nekem is vistám volt, mûködött.most xp-m van, na ahhoz kell ennyi beállítás.de vidd csak el a gépet oda ahol vetted, be fogják neked állítani.vidd a rutert is meg a papírjait, mert azon van a key.remélem sikerül.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:)

Ipad miniben van lehetőség mobil internetet használni, mi a különbség az ipad mini wifi és az ipad mini wifi+cellular között?

Legjobb válasz: Benne van a nevében. A wifissel csak akkor tudsz nezetni, ha van wifi lefedettség. A cellularos pedig képes kapcsolódni mobilhálózatokra. Természetesen ugyanúgy kell bele sim kártya, mint egy telefonba.

Benne van a nevében. A wifissel csak akkor tudsz nezetni, ha van wifi lefedettség. A cellularos pedig képes kapcsolódni mobilhálózatokra. Természetesen ugyanúgy kell bele sim kártya, mint egy telefonba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm számtech terén nem vagyok a toppon :)

Milyen lehetőség van Wifi létrehozására a szobában?

Úgyhalottam az is megoldás, ha a gépbe veszek egy WLAN- kártyát, ez igaz? Mellesleg egy Samsung Galaxy Wifi 5.0(player) el használnám :)

Legjobb válasz: Wifi router néhány ezer forint. AZ a legegyszerûbb és a legtutibb megoldás.

Wifi router néhány ezer forint. AZ a legegyszerûbb és a legtutibb megoldás.
Az adaptergyártó szoftverével általában be lehet állítani az Access Point módot, de 1. elég bonyolult 2. nincs garancia, hogy mûködni fog (tapasztalat). Én csak azt nem vágom, hogy miért nem jó neked, hogy mindig rendelkezésre álljon a Wi-Fi, kényelmesen, akár az ágyban fekve a telóval? Egy adapter, ami tudja az AP módot 3000 Ft, egy router 5000 Ft. Az árkülönbséget pár hónap alatt behozhatod azzal, hogy nem zabáltatod a gépeddel az áramot, miközben a telóval netezel. Errõl ennyit..
A kérdező hozzászólása: de ezt kérdezem, mi bonyolult abban? :)
Hát, ha az neked jólesik, akkor bonyolítsad csak ahogy akarod. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! egy sima usb adapterrel is meg lehet melleselg csinálni amúgy nem?
Ne pont a legbutábbat vegyed! +pár száz forint és a dupláját kapod, mint szolgáltatásokban, mint hardveresen egyaránt: http://www.argep.hu/product_1100080.html Itt találsz részletes magyar nyelvû leírást a beállításokhoz: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299
Az összekötés attól függ, milyen elõfizetésed van (kábelnet, adsl, stb.), most milyen eszközzel van a gép csatlakoztatva.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! szóval, ha én vennék egy ilyet : http://www.infolex.hu/index.php?termekID=3805&n=tp-link_tl-w.. akkor ehhez kell valamilyen kábel az összetköttetéshez, vagy közvetlenül ebbe dugom majd a netet? (bocsi a tudatlanságért, hálozati téren nagyon nem vagyok otthon)
Valóban wifi router az értelmes megoldás. Nem sokkal drágább, mint egy kártya vagy adapter, sokkal egyszerûbb összehozni, ráadásul a gépnek sem kell külön menni.
A kérdező hozzászólása: jó, foggalmam sem volt róla, hogyan mûködik, azért kérdeztem, de így már routerlesz, köszi :)

Androidos mobilra akarom átküldeni wifivel a tv adást. Milyen lehetőségeim vannak?

Veszek egy Compositos USB-s digitalizálót ezzel átviszem a tv adást a PC-re, de ezt valamilyen képsugárzó szerverprogrammal kéne átjuttatni a mobilra, mint egy helyi webtvként.

Legjobb válasz: Ilyenrõl még soha sem hallottam. Lehetetlen szerintem. Igen csak komplikált. Egyszerûbb ha veszel egy tv appot.

Ilyenrõl még soha sem hallottam. Lehetetlen szerintem. Igen csak komplikált. Egyszerûbb ha veszel egy tv appot.
Nézz szét a webcam broadcast progik között. Én már csináltam ilyet, de ingyenest csak olyat találtam ami csak az otthoni routerrel ment, a netre feltenni fizetõs volt csak (hogy pl ne csak otthon tudjam használni).
Csak úgy érdekel, ez minek?
Elõsször egy progi kéne a pcre ami tudja streamelni a adást a hálózaton...
A kérdező hozzászólása: Hát mire is kéne másra, minthogy a tv-t tudjam nézni a mobilon.
Ez tényleg megéri. Csak a tévének kell mennie közben, meg a pc-nek. 3 készüléket használsz egy helyett. A telefon, telefonálásra való.
Ráadásul pici képernyõn nem is lehet úgy élvezni az adást. LOL
A kérdező hozzászólása: 5, 7" Full HD IPS kijelzõn tökéletesen élvezhetõ az adás. Azért hogy ha én TV-t akarok nézni, az asszony meg netezni közben akkor ne legyen ebbõl probléma.
Úgy van! Azért csinálnak hatalmas LCD tévéket. :) Hol a gond? Ha tévét néz, te nezezel, ha õ netezik, te tévét nézel. Mellesleg egyszerûbb ha veszel egy tv tuner kártyát a PC-re és lesz két tévétek. :)

A külföldi inter cytiken van wifi, és akksi feltöltési lehetőség?

Salzburgba mennék, és nem tudom, hogy ezeken a vonatokon vannak-e ezek a lehet?ségek, mert Magyarországon egy pár szerelvényen igen!
Elözö vok. Van kártyás csomag is ahol lehet netezni...
Igen. A wifi elérés a szolgáltatódtól független, tehát ingyenes (még külföldön is). Okostelefonnál sem kellene, ha a gyári böngészõt használod és semmi más nem kommunikál a háttérben.
telenoros elõfizetésem van. facebook, e-mail, böngészés ingyenes!
A kérdező hozzászólása: meg írnád, hogy hogyan használod facebookot ingyen telenornál?
A telóm saját böngészõjét nem szeretem és a facebook alkalmazást sem -ezek lassúak. Opera minit használok és azon. http://www.m.facebook.com
Ja!! Azt hozzá kell tennem hogy az elõfizetésem az Okostarifa 180. 180 MBnyi adatforgalmam és ezen belül ingyenes a fb meg a többi. Nem fogyasztja a keretet!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, sokat segítessz!Telefont szeretnék venni, eddíg mindíg t-mobilos voltam, de úgy néz ki átpártolok a telenorhoz. Sokkal, de sokkal olcsóbbak itt elõfizuval a telefonok. Az opera mini tarifa csomag azt írja, hogy korlátlan facebook használat.És 1790Ft az elõfizu rá.De ugyanúgy kell rámennem a facebook alkalmazásra, hogy ne számoljon még fel plusz pénzt?vagy valahogy másként?
Én vok! Teljesen mindegy hogy hogyan mész fel! Én azért irtam, hogy nem használom a saját böngészõt és az appot, mert lassú. annyi a lényeg ha elfogy az adat forgalmi kereted nincs túlforgalmazási díj, csak belassul (ez a letöltésekre vonatkozik). A böngészés és fb és e-mail teljesen ingyenes Ennyi! Én szeretem!
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!