Találatok a következő kifejezésre: Van a WiFi (1163 db)

Valami baj van a wifimmel. Esetleg telefonról is lehet megosztani netet laptopra?

Hello. Szóval. A Wifim máskor ilyen szokott lenni:

Legjobb válasz: Kikapcsoltad a Wifi-t. A 2. képen ott van, hogy RF OFF, vagyis ki van kapcsolva. Nyomni kéne rajta egy RADIO ON-szerû gombot. Lapozz a lila nyíllal, lesz olyan fülecske, hogy RADIO ON/OFF, azt kell nyomni és "visszajön" a WIFI, mert csak kikapcsoltad. Egyébként telefonról is lehet netezni laptoppal, bármit lehet :D

Kikapcsoltad a Wifi-t. A 2. képen ott van, hogy RF OFF, vagyis ki van kapcsolva. Nyomni kéne rajta egy RADIO ON-szerû gombot. Lapozz a lila nyíllal, lesz olyan fülecske, hogy RADIO ON/OFF, azt kell nyomni és "visszajön" a WIFI, mert csak kikapcsoltad. Egyébként telefonról is lehet netezni laptoppal, bármit lehet :D
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen koszonom!! :)

Ha csatlakoztatva van a wifihez a gép akkor, hogyan tudom megnézni a wifinek kódját?

windows xp-én 7-en egyaránt...

Legjobb válasz: Tálcán megnyitod a csatlakozást és jobb klikk a wifire-tulajdonság-karakterek megjelenítése.

Tálcán megnyitod a csatlakozást és jobb klikk a wifire-tulajdonság-karakterek megjelenítése.
hogyha már be lett írva a kód és úgy csatlakoztál, akkor utólag nem lehet kiszedni a kódot biztonsági okokból.
De, meg lehet nézi: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Vagy futtatod ezt: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html XP-re is jó!


Drivereket neked kell összevadászni. Ma már nem adnak alaplapi CD-t hozzá.

Baj, ha közvetlen a monitor mellett van a Wifi router?

Sziasztok! Lehet érdekes kérdés, de baj ha a monitor (ASUS VS197DE) Mellett van közvetlen egy wifi router? Nem árt neki? A másik kérdés, hogy nekünk embereknek egészséges, ha kevesebb, mint fél méterre ülünk tõle?

Legjobb válasz: AMikor okos telefonnal telefonálsz, annak a wifi antennája 5 centire van az agyadtól. Notebookok belsõ antennái rendszerint a monitorpanel mellett vannak, ott sincs messzebb tõled mint fél méter.

AMikor okos telefonnal telefonálsz, annak a wifi antennája 5 centire van az agyadtól. Notebookok belsõ antennái rendszerint a monitorpanel mellett vannak, ott sincs messzebb tõled mint fél méter.
nem a routernek nem baj meg nem is ártalmas rátok mivel max.100mW-ttal sugároz

Ki van a Wifimen? Lopják a wifim?

összesen 2 eszköz van csatlakoztatva a Wifihez

Legjobb válasz: Bizony. Los Angelesbõl wifiznek a tieden keresztül :)) Jelszavazd le és csak te használhatod.

Bizony. Los Angelesbõl wifiznek a tieden keresztül :) ) Jelszavazd le és csak te használhatod.
Ha los angeles-ben laksz akkor igen.
de ha a te wifidet lopja, hogy nyomoztad ki az ip-jét? azt az ip-t a routered dhcp-je osztja ki neki...a külsõ ip meg ugyan az, szóval ha te is la-ben vagy, akkor nem meglepõ :D

Baj van a wifivel (? )

Neha a gepem lejon a wifirol minden ok nelkul es nem tom mi lehet a baj. Oktober ota megvan a router de csak most eloszor fordult elo ilyen es emiatt nem tok jatszani se. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Más eszköz is lejön a wifirõl?Esetleg más wifin probáltad már a géped?

Más eszköz is lejön a wifirõl?Esetleg más wifin probáltad már a géped?
A kérdező hozzászólása: Mas eszkoz nem most pl telon vok es hibatlan. Mas wifit nem tudok hasznalni mer csak egy ismeretlen kodos van. Am meg neha megcsak nem is latom a wifit pedig biztos h van mer se ocsemnek nincs vele baja es a telomon is rendesen mukszik .

Android telefonon ingyen van a wifi?

Legjobb válasz: A szomszédnak biztosan nincs ingyen, ha tõle "lopod"... :)) Meg neked sem, ha emiatt esetlegesen beveri a képed. Egyébként pedig igen, a WiFit ingyen használhatod. :))

A szomszédnak biztosan nincs ingyen, ha tõle "lopod"... :) ) Meg neked sem, ha emiatt esetlegesen beveri a képed. Egyébként pedig igen, a WiFit ingyen használhatod. :) )
A wifi elérése mindenhonnan ingyen történik. Ha tiéd az internetkapcsolat, csak azért fizetsz, a wifi-adatforgalomért nem. Ha pedig más netjére (nyílt wifi) csatlakozol, akkor más fizeti a netet amit sugároz a levegõben.
igen, minden telón ingyenes a wifi
A kérdező hozzászólása: köszi. igen van routerünk. nem lopom a netet.:)
Nem! Megadok neked egy számlaszámot és utalj rá pénzt! Szerinted???

Mit csináljak, ha blokkolva van a wifi a telómon?

Akartam kapcsolódni egy hálózatra, rossz jelszót adtam meg, persze nem fogadta el, és azóta amikor beírom a jelszót egy wifi-hálózathoz, a "kapcsolódás" gomb el van sötétülve, nem engedi hogy kacsolódjak.

Legjobb válasz: A telefonod nem blokkolhatja a kapcsolódást. Akkor funkcióját vesztené a telefon, márpedig ezeket azért készítik hogy a neten lógj folyamatosan. különben hogy kapnád + a sok felesleges reklámot :) a lényeg hogy ha látsz egy olyan gombot hogy "elfelejt" vagy hasonló, azzal törlöd az elõzõ kapcsolódásod/próbálkozásod és ahhoz beírt jelszót. Ha nincs ilyen és tényleg valami error, akkor a készülék gyári beállításainak visszaállításával próbálkoznék, de ugye akkor minden program és beállítás nullázódik, egy 2szûz" telefonod lesz mint amikor kicsomagoltad. Viszont újból beállíthatod a wifi csatlakozást...

A telefonod nem blokkolhatja a kapcsolódást. Akkor funkcióját vesztené a telefon, márpedig ezeket azért készítik hogy a neten lógj folyamatosan. különben hogy kapnád + a sok felesleges reklámot :) a lényeg hogy ha látsz egy olyan gombot hogy "elfelejt" vagy hasonló, azzal törlöd az elõzõ kapcsolódásod/próbálkozásod és ahhoz beírt jelszót. Ha nincs ilyen és tényleg valami error, akkor a készülék gyári beállításainak visszaállításával próbálkoznék, de ugye akkor minden program és beállítás nullázódik, egy 2szûz" telefonod lesz mint amikor kicsomagoltad. Viszont újból beállíthatod a wifi csatlakozást...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!