Találatok a következő kifejezésre: Van a WiFi (1038 db)

Valami baj van a wifimmel. Esetleg telefonról is lehet megosztani netet laptopra?

Hello. Szóval. A Wifim máskor ilyen szokott lenni:

Legjobb válasz: Kikapcsoltad a Wifi-t. A 2. képen ott van, hogy RF OFF, vagyis ki van kapcsolva. Nyomni kéne rajta egy RADIO ON-szerû gombot. Lapozz a lila nyíllal, lesz olyan fülecske, hogy RADIO ON/OFF, azt kell nyomni és "visszajön" a WIFI, mert csak kikapcsoltad. Egyébként telefonról is lehet netezni laptoppal, bármit lehet :D

Kikapcsoltad a Wifi-t. A 2. képen ott van, hogy RF OFF, vagyis ki van kapcsolva. Nyomni kéne rajta egy RADIO ON-szerû gombot. Lapozz a lila nyíllal, lesz olyan fülecske, hogy RADIO ON/OFF, azt kell nyomni és "visszajön" a WIFI, mert csak kikapcsoltad. Egyébként telefonról is lehet netezni laptoppal, bármit lehet :D
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen koszonom!! :)

Ha csatlakoztatva van a wifihez a gép akkor, hogyan tudom megnézni a wifinek kódját?

windows xp-én 7-en egyaránt...

Legjobb válasz: Tálcán megnyitod a csatlakozást és jobb klikk a wifire-tulajdonság-karakterek megjelenítése.

Tálcán megnyitod a csatlakozást és jobb klikk a wifire-tulajdonság-karakterek megjelenítése.
hogyha már be lett írva a kód és úgy csatlakoztál, akkor utólag nem lehet kiszedni a kódot biztonsági okokból.
De, meg lehet nézi: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Vagy futtatod ezt: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html XP-re is jó!


Baj van a wifivel (? )

Neha a gepem lejon a wifirol minden ok nelkul es nem tom mi lehet a baj. Oktober ota megvan a router de csak most eloszor fordult elo ilyen es emiatt nem tok jatszani se. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Más eszköz is lejön a wifirõl?Esetleg más wifin probáltad már a géped?

Más eszköz is lejön a wifirõl?Esetleg más wifin probáltad már a géped?
A kérdező hozzászólása: Mas eszkoz nem most pl telon vok es hibatlan. Mas wifit nem tudok hasznalni mer csak egy ismeretlen kodos van. Am meg neha megcsak nem is latom a wifit pedig biztos h van mer se ocsemnek nincs vele baja es a telomon is rendesen mukszik .

Android telefonon ingyen van a wifi?

Legjobb válasz: A szomszédnak biztosan nincs ingyen, ha tõle "lopod"... :)) Meg neked sem, ha emiatt esetlegesen beveri a képed. Egyébként pedig igen, a WiFit ingyen használhatod. :))

A szomszédnak biztosan nincs ingyen, ha tõle "lopod"... :) ) Meg neked sem, ha emiatt esetlegesen beveri a képed. Egyébként pedig igen, a WiFit ingyen használhatod. :) )
A wifi elérése mindenhonnan ingyen történik. Ha tiéd az internetkapcsolat, csak azért fizetsz, a wifi-adatforgalomért nem. Ha pedig más netjére (nyílt wifi) csatlakozol, akkor más fizeti a netet amit sugároz a levegõben.
igen, minden telón ingyenes a wifi
A kérdező hozzászólása: köszi. igen van routerünk. nem lopom a netet.:)
Nem! Megadok neked egy számlaszámot és utalj rá pénzt! Szerinted???

Mit csináljak, ha blokkolva van a wifi a telómon?

Akartam kapcsolódni egy hálózatra, rossz jelszót adtam meg, persze nem fogadta el, és azóta amikor beírom a jelszót egy wifi-hálózathoz, a "kapcsolódás" gomb el van sötétülve, nem engedi hogy kacsolódjak.

Legjobb válasz: A telefonod nem blokkolhatja a kapcsolódást. Akkor funkcióját vesztené a telefon, márpedig ezeket azért készítik hogy a neten lógj folyamatosan. különben hogy kapnád + a sok felesleges reklámot :) a lényeg hogy ha látsz egy olyan gombot hogy "elfelejt" vagy hasonló, azzal törlöd az elõzõ kapcsolódásod/próbálkozásod és ahhoz beírt jelszót. Ha nincs ilyen és tényleg valami error, akkor a készülék gyári beállításainak visszaállításával próbálkoznék, de ugye akkor minden program és beállítás nullázódik, egy 2szûz" telefonod lesz mint amikor kicsomagoltad. Viszont újból beállíthatod a wifi csatlakozást...

A telefonod nem blokkolhatja a kapcsolódást. Akkor funkcióját vesztené a telefon, márpedig ezeket azért készítik hogy a neten lógj folyamatosan. különben hogy kapnád + a sok felesleges reklámot :) a lényeg hogy ha látsz egy olyan gombot hogy "elfelejt" vagy hasonló, azzal törlöd az elõzõ kapcsolódásod/próbálkozásod és ahhoz beírt jelszót. Ha nincs ilyen és tényleg valami error, akkor a készülék gyári beállításainak visszaállításával próbálkoznék, de ugye akkor minden program és beállítás nullázódik, egy 2szûz" telefonod lesz mint amikor kicsomagoltad. Viszont újból beállíthatod a wifi csatlakozást...

Megéri olyan Kindle-t venni amin 3G is van a Wifi mellett?

Legjobb válasz: Nem. Ezek nem netre való cuccok. Olvasni kell rajtuk és arra viszont tökéletesen ugyanolyan az olcsóbb is. :)

Nem. Ezek nem netre való cuccok. Olvasni kell rajtuk és arra viszont tökéletesen ugyanolyan az olcsóbb is. :)

Mi baja van a Wifi routeremnek?

Kihúztam mindent a gépb?l , kikapcsoltam, levettem a hátulját és beleraktam egy DVD olvasót, visszaraktam mindent a Routert akarom visszakapcsolni egyszer csak kidobja a windows valami ilyesmit jobb alsó sarokba a hangszabályzó melett hogy a csatlakozás sikertelen vagy valami ilyet.... Múltkor ugyan ez volt a baj, akkor csináltam valami és helyrejött, de nem tom hogy mit.... Mikor bedugok mindent a routerbe akkor csak van jobb oldalt 4 csatlakozás (4 gépre lehet csatlakoztatni) egyik se világít pedig bedugom a gépbe.... Válaszokat el?re is köszi!

Legjobb válasz: Esetleg router reboot?

Esetleg router reboot?
"Mi baja van a Wifi routeremnek?" semmi baja, max újra bekéne állítani ezt-azt ha ehhez nem értesz, inkább kérj meg rá vkit
A kérdező hozzászólása: A reboot az az mikor be kell irni a böngeszobe a router ip cimet???mi a tp link routernek az ip cime?

Hol Tudom megnézni, hogy hányan vannak a wifimen?

Koleszos vagyok és van egy saját wifis ruterem a szobánkba , amit csak én használok.Attól tartok , hogy szobatársaim megtudták a jelszavamat és használják a netemet. Valahol meg tudom nézni , hogy hányan vannak kapcsolódva a wifre ?

Legjobb válasz: változtasd meg a jelszavad és akkor nem lesz rajta más

változtasd meg a jelszavad és akkor nem lesz rajta más
Beírod a böngészõbe, hogy 192.168.1.1 (vagy 192.168.0.1, routertõl és beálíltástól függ), belépsz (név: admin, jelszó: vagy semmi, vagy admin, ha meg nem változtatták/változtattad), és ott a wireless clients, DHCP clients, vagy valami hasonló menüpontban megtalálod.
tedd fel a zenmap nevû programot -> ez egy portszkenner, ez kiírja neked, kik vannak még a hálózaton. Ha felteszed az aircrack-ng nevû programot, akkor le is tudod kapcsolni õket, illetve megtalálhatod a MAC címüket és az alapján letilthatod õket. És persze változtass jelszót, vagy rejtsd el az ESSID-t vagy korlátozd azokat akik felléphetnek... Ne használj DHCP szervert... sok mindent ki tudnék találni :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!