Találatok a következő kifejezésre: Van Vácon ahol (14 db)

Vácon programozott vagy sima császár után rögtön az osztályra visznek, vagy van megőrző, ahol a babával és Apával együtt lehetsz egy kicsit?

3 éve még rögtön elvittek a műtőből a szobámba, változott ez valamit? Kérlek csak olyanok írjanak, akik Vácon szültek!

Legjobb válasz: Én decemberben szültem progis császárral Vácon, kb félórát-órát az õrzõben voltunk hárman, csak utána vittek le az osztályra, a babát pedig max félórán belül a szobába is utánam hozták, mellém tették az ágyra és végig mellettem volt, amíg fel nem állítottak zuhanyozni, zuhany után pedig megint vissza tolták mellém. Minden nagyon szuper volt, én nagyon elégedett voltam, az orvosommal, az ápolókkal és a csecsemõsökkel is.

Én decemberben szültem progis császárral Vácon, kb félórát-órát az õrzõben voltunk hárman, csak utána vittek le az osztályra, a babát pedig max félórán belül a szobába is utánam hozták, mellém tették az ágyra és végig mellettem volt, amíg fel nem állítottak zuhanyozni, zuhany után pedig megint vissza tolták mellém. Minden nagyon szuper volt, én nagyon elégedett voltam, az orvosommal, az ápolókkal és a csecsemõsökkel is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál! Apuka ott lehetett az õrzõben?
Igen, õ fogta a picit, mert én úgy remegtem a mûtét után, hogy nem mertem fogni. SÕt amikor végeztek a baba körüli teendõkkel, akkor is õ fogta, amíg velem végeztek.

Vácon programozott császár után rögtön az osztályra visznek, vagy van megőrző, ahol a babával és Apával együtt lehetsz egy kicsit?

3 éve rögtön az osztályra vittek sürgősségi császár után és a babát is csak sokára hozták, ez nem tetszett. Változott valamit mostanában a helyzet?

Legjobb válasz: Nem tudom Vácon mi szokás, én két intézménynél is ismerem a módit, mindkettõnél császár után egy vagy fél napot az intenzíven kell tölteni, a babát meg az elsõ etetési idõben megkapják az anyukák. Nem sokat tudnak csinálni, csak meguk mellé fektetik mert ugye mozogni nem nagyon lehet. Apukákat pedig látogatási idõben engedik be.

Nem tudom Vácon mi szokás, én két intézménynél is ismerem a módit, mindkettõnél császár után egy vagy fél napot az intenzíven kell tölteni, a babát meg az elsõ etetési idõben megkapják az anyukák. Nem sokat tudnak csinálni, csak meguk mellé fektetik mert ugye mozogni nem nagyon lehet. Apukákat pedig látogatási idõben engedik be.

Hol van VÁC-on olyan üzlet, ahol Digitális mérőműszerekhez lehet hozzájutni?

Baji elektronika kivételével, mert azt ismerem.

Legjobb válasz: ..vagy a hajógyár után a mix.vill-be..olcsóbb

..vagy a hajógyár után a mix.vill-be..olcsóbb
dcm felé a Fókusz vill. boltban...ha nincs megrendelik...


Mikor kezdődik a Váciban az adventi vásár? Van ahol jövőhét pénteket/szombatot/vasárnapot olvasok, van ahol meg december 1-jét .

Legjobb válasz: Megnyílt az adventi vásár a Wörösmarty téren és díszvilágítást is bekapcsolták :)

Megnyílt az adventi vásár a Wörösmarty téren és díszvilágítást is bekapcsolták :)
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM, végre egy segítõkész ember. Bár már megtudtam a híradóból : )

Sony xperia tipot szeretnék venni. Vácon van olyan bolt ahol van? Szolgáltató mind1. ára most mennyi körül van?

Legjobb válasz: kb. 20-25000 Ft-ba kerül. Viszont boltot nem tudok mondani.

kb. 20-25000 Ft-ba kerül. Viszont boltot nem tudok mondani.

Vác környékén van valahol olyan tó, ahol lehet pancsolni?

A strandokat annyira nem kedvelem, a Balcsi messze van egy napra a Duna meg elég retkes így áradás után.

Legjobb válasz: A bánki tó van még viszonylag közel.

A bánki tó van még viszonylag közel.
A kérdező hozzászólása: Diósjenõn már nem szabad? Picikoromban (vagy 15 éve) még lehetett...

Vácon VAGY Pesten milyen iskolák vannak ahol informatikát lehet tanulni?

nem vagyok TÚL JÓ TANULÓ OLYAN HÁRMAS KÖRÜLI

Legjobb válasz: Nem akarlak leszólni, de az informatika oktatás az egyetemen kezdõdik csak igazán, oda pedig ilyen átlaggal erõsen kérdéses, hogy felvesznek-e és el tudod-e végezni. (Tekintve, ha tényleg jó helyre akarnál menni és tényleg tanulnál.)

Nem akarlak leszólni, de az informatika oktatás az egyetemen kezdõdik csak igazán, oda pedig ilyen átlaggal erõsen kérdéses, hogy felvesznek-e és el tudod-e végezni. (Tekintve, ha tényleg jó helyre akarnál menni és tényleg tanulnál.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!