Találatok a következő kifejezésre: Van OKJ-s Debrecenben (8 db)

Van OKJ-s tanfolyam Debrecenben kismamáknak?

Szeretnék a gyes alatt tanulni még valamit. Úgy tudom, van kedvezmény kismamáknak.

Hol van Debrecenben minőségi OKJ-s IT képzés? De úgy általában véve is, hová érdemes menni OKJ képzésre?

Sok cég csinálja, de olyat keresek amelyik tényleg jó, és álláskeresésnél is elfogadják, nem pedig lenézik. (mert ugye ilyen is van sajnos). Egyel?re a webfejleszt? és a rendszergazda közt vacillálok.

Legjobb válasz: sulit javasolni nem tudok, de szétnézni itt tudsz: http://www.perfekt.hu/kepzesek;jsessionid=A5275882266ACB6305.. amúgy meg bárki bármit is mond, mindenképp menj el nyíltnapokra, és gyõzõdj meg arról, h a suli, amit választasz, megfelel neked, mert az egyes OKJ intézmények között vmi iszonyat eltérések vannak. ált. január-februárban van lehetõséged benézni a sulikba, csekkolni a képzést, a tanárokat, az órákat, a diákokat, a felszereltséget stb.

sulit javasolni nem tudok, de szétnézni itt tudsz: http://www.perfekt.hu/kepzesek;jsessionid=A5275882266ACB6305.. amúgy meg bárki bármit is mond, mindenképp menj el nyíltnapokra, és gyõzõdj meg arról, h a suli, amit választasz, megfelel neked, mert az egyes OKJ intézmények között vmi iszonyat eltérések vannak. ált. január-februárban van lehetõséged benézni a sulikba, csekkolni a képzést, a tanárokat, az órákat, a diákokat, a felszereltséget stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de itt nincs IT képzés...

Milyen okj-s tanfolyam van Debrecenben a munkaügynél?

Olyat szeretnék ami pár hónapos és kapok ösztöndíjat is...csak azért szeretném tudni hogy ne fölöslegesen módosítsam meg a lakóhelyemet..:)


EFEB okj-s suli Debrecenben van?

Ha igen, akkor megtudnátok mondani, hogy hol, vagy hol lehet megnézni milyen szakokat indítanak? Néztem a honlapjukat, de ott nincs külön kiírva, hogy Debrecenben lenne képzés...

Debrecenben van olyan okj-s cukrász tanfolyam, ahol a gyakorlati helyet is biztosítják?

Legjobb válasz: http://www.forba.hu/cukrasz_tanfolyam.html Én ide jelentkeztem szeptembertõl.A legjobb benne,hogy biztosítják is a gyakorlati helyet :) Remélem találkozunk :)

http://www.forba.hu/cukrasz_tanfolyam.html Én ide jelentkeztem szeptembertõl.A legjobb benne, hogy biztosítják is a gyakorlati helyet :) Remélem találkozunk :)

A debreceni egyetem turizmus-vendéglátás szaka nehéz? És általában milyen időközönként vannak az órák? A Kodolányin csak 2 éves, és szerintem az könnyebb. csak OKJ-s. Nem tudom hova menjek.

Félek hogy nem bírnám. Jegyzetelni nem igazán tudok, és magolva tanulok. Nem tudom mennyire nehéz ez a szak az egyetemen, ezért gondoltam tanfolyamra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!